بارگیری جهانی تبلت در طول سه سال اخیر روند نزولی شدیدی پیدا کرده است. در همین سه ماهه دوم امسال، مجموع بارگیریهای گزارش شده، ۴۰.۹ میلیون دستگاه بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال پیش ۶ درصد کاهش داشته است.
اما با وجود این، نشانههای امیدوار کنندهای نیز در این بازار قابل مشاهده است؛ اپل و هواوی که در بین پنج شرکت برتر سازنده تبلت قرار دارند، میزان بارگیری و سهم بازار خود را افزایش دادهاند.
اپل با وجود عرضه مدل جدید و ارزان قیمت آیپد ۹.۷ اینچی، همچنان میتواند به ثابت ماندن میانگین قیمت فروش محصولات آیپد خود افتخار کند.
هواوی که در جایگاه سوم این بازار قرار دارد، تنها برند اندرویدی است که در این سه ماهه از رشد فروش چشمگیری برخوردار بوده است؛ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، میزان بارگیری تبلتهای آن حدود ۱۷ درصد افزایش یافته و سهم بازار آن نیز از ۷.۳ درصد به ۹.۱ درصد رسیده است.
سامسونگ هرچند نسبت به سال ۲۰۱۷، روندی نزولی داشته اما توانسته در سه ماهه دوم امسال حدود ۱ میلیون دستگاه سرفیس پرو و سرفیس بوک ۲ به فروش برساند که رقم قابل توجهی محسوب میشود. اگر به این موضوع، تبلت ارزان قیمت سرفیس گو (که بهزودی معرفی خواهد شد) را نیز اضافه کنیم، باید انتظار رشد این شرکت کرهای در بازار تبلت را داشته باشیم.
اما برخلاف تبلتهای اندرویدی، دلیل توسعه تبلت (لپتاپ)های جداشونده ویندوزی، ارایه رنجهای قیمتی جدید برای این دستگاهها بوده و به همین دلیل است که گوگل استراتژی مشابهی را برای معرفی یک دستگاه ۲ در ۱ مجهز به سیستمعامل کروم در پیش گرفته است. در تصویر زیر میتوانید آمارهای مربوط به سه ماهه دوم سال ۲۰۱۸ را ملاحظه نمایید.