سامانه کارا

سامانه کارا چیست و چگونه با آن کار کنیم؟

همه می‌دانیم که پیش از استارت یک کسب‌وکار باید فکر تهیه سرمایه باشیم. این سرمایه را می‌توانید از سرمایه‌گذاران و دولت دریافت نمایید. در حقیقت سامانه کارا دقیقا همین کار را انجام می‌دهد. به‌جرات می‌توان گفت قرن بیست و یکم دوران استارت‌آپ‌ها و ظهور کارآفرینان است. در حال حاضر کسب‌وکارهای بسیاری به بازار راه پیدا کرده‌اند و سعی در تولید محصولات متفاوت دارند. این‌جاست که باید سریع‌تر وارد عمل شوید و بیزنس خود را راه بیندازید. اما کارا چیست و چگونه با این سیستم کار کنیم؟ اگر به‌دنبال پاسخ پرسش‌های خود هستید، پس در ادامه با ما همراه باشید.


سامانه کارا چیست؟

سامانه کارا

همان‌طور که در مقدمه گفتیم سرمایه برای هر استارت‌آپ و کسب‌وکار نوپایی از اهمیت بالایی برخوردار است. خوش‌بختانه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاسیس سامانه‌ای روند سرمایه‌پذیری را برای شرکت‌ها و گروه‌ها آسان‌تر نموده. البته پیش از هر چیزی باید طرحی برای ارایه داشته باشید و اگر نیاز شدیدی به این سرمایه دارید، پس باید در وهله اول طرحی با کیفیت بالا تدارک ببینید و سپس به سامانه کارا مراجعه کنید. در حقیقت این وب‌سایت برای تشویق مردم برای کارآفرینی ساخته شده و به همه متقاضیان این امکان را می‌دهد تا ایده خود را عرضه نموده و اقدام به ساخت شرکتی نوپا کنند. با ثبت‌نام در سامانه کارا در زمان‌تان صرفه‌جویی خواهید کرد و کم‌و‌بیش دیگر نیازی نیست ساعت‌های زیادی را در ادارات و سازمان‌ها سپری نمایید. وقتی هم که طرح‌تان پذیرفته می‌شود، در پروفایل خود قادر به دیدن نتیجه خواهید بود. از این رو اگر زمان برای‌تان اهمیت زیادی دارد و می‌خواهید در بازه زمانی نسبتا کمی سرمایه مورد نیاز خود را دریافت نمایید، حتما به سامانه کارا مراجعه کنید.

سامانه کارا

یکی از قابلیت‌های مهم سامانه کارا، ویژگی اشتغال روستایی است. به این ترتیب لزومی ندارد کارآفرینان حتما در شهرها سکونت داشته باشند تا بتوانند از دولت وام بگیرند. حتی افرادی که در روستاها نیز زندگی می‌کنند، قادر به استفاده از خدمات دولت هستند. با ورود به سامانه کارا و ارایه ایده خود می‌‌توانید سرمایه مورد نظر خود را برای شروع کسب‌وکار در روستاها دریافت نمایید. با این همه، از طریق راه‌هایی می‌توانید شانس قبول شدن طرح‌تان را بیش‌تر کنید. با انتخاب یکی از رسته‌های اولویت‌دار، سریع‌تر ایده‌تان عملی خواهد شد. به‌عنوان مثال در استان خوزستان، کسب‌وکارهایی که در حیطه توسعه و گسترش خدمات بهداشتی باشند، در ارجحیت هستند. برای دیدن لیست کامل شاخه‌های اولویت‌دار می‌توانید به آدرس زیر مراجعه نمایید.

  1. – ابتدا عبارت سامانه کارا را در گوگل سرچ نموده و سایت را باز کنید.
  2. سپس بر طبق شرایط خود روی یکی از دکمه‌های «اشتغال فراگیر» یا «اشتغال روستایی» کلیک نمایید.
  3. در گام بعد روی دکمه «رسته‌های اولویت‌دار» کلیک کنید و در نهایت فایل را دانلود نمایید.

اما سوال اصلی این‌جاست که چه‌قدر سرمایه در اختیار صاحبان کسب‌وکار قرار خواهد گرفت و روش‌های بازگرداندن آن چگونه است؟ 

برای این‌که افراد بسیاری قادر به استفاده از سامانه کارا باشند و کارآفرینان به سرمایه اندکی محدود نشوند، دولت 20 هزار میلیارد تومان را برای اشتغال‌زایی فراگیر و روستایی در نظر گرفته است. گفتنی‌ست 12 هزار میلیارد تومان از این بودجه به اشتغال‌زایی روستایی تعلق دارد. در واقع سامانه کارا مبالغی برای طرح‌های مختلف تعیین کرده که همه آن‌ها را می‌توانید با مراجعه به بخش «شیوه‌نامه یارانه تسهیلات» مشاهده نمایید. سود این وام‌ها حداکثر 10 درصد و حداقل 4 درصد است. اگر در مناطق روستایی و عشایری زندگی می‌کنید، می‌توانید از گزینه سود 4 درصدی استفاده نمایید. همچنین سامانه کارا به شما هشدار می‌دهد که اگر پروسه کار شما با طرح‌تان مغایرتی داشته باشد، نرخ سود به 18 درصد افزایش می‌یابد.

چگونگی کار با سامانه کارا

سامانه کارا

ابتدا باید وضعیت اشتغال‌زایی خود را تعیین کنید. آیا می‌خواهید در یک روستا کسب‌وکاری راه بیندازید یا مایل به استارت شرکتی نوپا در شهری بزرگ هستید؟ سپس به‌طور کامل شیوه‌نامه‌های سامانه را مطالعه نمایید تا از روند سرمایه‌پذیری آگاه شوید. در گام بعدی باید اقدام به ثبت‌نام نمایید تا بتوانید از نوتیفیکیشن‌های سیستم باخبر شوید. سپس اطلاعات خود را کامل نموده و مدارک مورد نیاز را تکمیل و آپلود نمایید. در تب «مدیریت طرح» اقدام به فرستادن طرح‌تان کنید و به‌دقت فیلدهای مورد نظر را پر نمایید. البته قبل از این کار باید اطلاعات جامعی در مورد کسب‌وکارتان و رسته‌های اولویت‌دار داشته باشید. ناگفته نماند اگر برای‌تان مقدور است، سعی کنید از دستگاه‌های اجرایی برای کسب‌وکارتان مجوزی تهیه نمایید. پس از پر کردن قسمت‌های مختلف، باید منتظر خبر تایید یا رد طرح‌تان باشید که از طریق همین سامانه به شما اعلام می‌گردد. ادامه پروسه را نیز می‌توانید در پروفایل‌تان پیگیری نمایید.

8 در مورد “سامانه کارا چیست و چگونه با آن کار کنیم؟”

  1. این سامانه که فقط برای طرح اشتغال زایی هستش . چرا برای وام کرونا برای کارفرمایان هیچ گزینه ایی نیست . اونایی هم که ثبت نام کرده اند اصلا پیامکی نیومده . بگن سرکاریه بهتره تا به شعور ملت توهین بشه .

    2
    4
  2. سلام. برای شغل‌های متاثر از بیماری کرونا که تعطیل هستند ولی کارگرهایشان را اخراج نکرده‌اند به ازای هر کارگر دولت پانزده میلیون تومان وام در نظر گرفته و اعلام کرده جهت دریافت این تسهیلات در سامانه کارا ثبت نام کنند. در سامانه کارا اصلأ چنین چیزی تعریف نشده. لطفاً بررسی بفرمایید

    2
    5
  3. کمال سعیدی

    واقعا سامانه ناکارآمدی است. در بارگذاری مجوز، پیغام خطای زیر مشاهده می شود:
    “خطایی در سامانه رخ داده است ، لطفا کد خطای #385137 را به مدیر سامانه اعلام کنید.”
    ولی برای اعلام خطا به مدیر سایت هیچ قسمتی در سایت موجود نیست. تلفن های تماس اعلام شده هم پاسخگو نیستند.

    2
    4
  4. فکر بهبود خود ای دل ز دری دیگر کن
    باور کنید این طرح شون هم یه نوع بازیه که سر مردم رو گرم کنند و جیب شون رو بکنند
    من متولد 1360 هستم و حدودا 40 سالمه
    هیچ خیری از این دولت و دولت های قبل ندیدم
    قانون گذار برای کسانی که ضامن و وثیقه ملکی ندارند هیچ فکری نکرده در صورتی که علت اصلی بیچارگی ما
    عدم مدیریت و قانون گذاری ناصحیح خود مسئولانه
    خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر کنه
    هیچ امیدی به مسئولان نیست و طرح هایی که ارائه میدن فقط به درد خودشون میخوره که تسهیلات رو به آشنایان خودشون بدن و این ها همه یه بازیه برای سرگرم کردن مردم و ایجاد انگیزه و شادی و نشاط دروغین

    23
  5. زهرا ذاکری

    سلام، از تاریخ مهرماه سال ۹۷ یعنی تا کنون یکسال و ۴ ماه از زمان ثبت نام در سامانه کارا گذشته و متاسفانه هیچ خبری در جهت همکاری این سامانه نیست و ما همچنان منتظریم، جواب چیه و چکار باید بکنیم؟؟؟

    2
    6
  6. سلام بیش از یک ساله در سامانه کارا ثبت نام کردم و طرحم تایید شد و تمام کارهام مشکلی نداره ولی از برج ۹ پارسال در صف اعتبار از بانک عامل هستم.نمیدونم چطوری پیگیر کارم بشم خیلی دارن آدم رو سر میدونن اگر ممکنه جواب مارو بدین و یه راهنمایی بکنین

    4
    19
  7. با سلام، حدود یک ماهه در این سامانه ثبت نام کردم اما جوابی دریافت نکردم اگه میشه در مورد زمان بررسی و پاسخ طرح راهنمایی کنید. سپاس.

    1
    18

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH