پتنت جدید لنوو یک گوشی کشویی جدید با دوربین دایروی‌شکل را نمایش می‌دهد

بر اساس ادعای وب‌سایت Tiger Mobiles، شرکت لنوو تائیدیه مربوط به 2 پتنت را دریافت نموده است. هر یک از این پتنت‌ها برای مدل‌های متفاوتی از یک اسمارت‌فون کشویی ارایه شده‌اند و چیدمان آرایه دوربین جلویی گوشی را نمایش می‌دهند.

طرح‌های شماتیک گوشی به موسسه ملی مالکیت معنوی چین (CNIPA) ارسال شده است و از اضافه شدن یک گوشی کشویی جدید به سبد محصولات لنوو حکایت دارند. سال گذشته اسمارت‌فون لنوو Z5 پرو به‌عنوان هندست ارزان‌قیمت با ساختار کشویی عرضه شد. همچنین گوشی قدرتمند Z5 پرو GT با پردازنده پیشرفته و اسکنر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر نیز در سال 2018 روانه بازار شد.

اسمارت‌فون بی‌نام‌ونشان مذکور احتمالا متعلق به همین سری خواهد بود. طرح‌های شماتیک ظاهرا نشان می‌دهند که مدل ضعیف‌تر تنها از پیکره‌بندی دوربین پشتی دوگانه و دوربین سلفی منفرد بهره خواهد برد. این موضوع تنها هنگام قرارگیری گوشی در وضعیت اریب قابل تشخیص است.

گوشی دوم نیز از طراحی ظاهری مشابهی برخوردار است؛ اما در عین‌حال از تعداد دوربین بیشتری بهره می‌گیرد. این هندست مجهز به دوربین سلفی دوگانه و آرایه دوربین پشتی سه‌گانه است. جالب این‌که طراحی برجسته دوربین دایروی‌شکل به وضوح از گوشی‌های موتورولا الهام گرفته شده است. این دستگاه با وجود نمایشگر تمام‌صفحه و قالب طراحی یک گوشی کشویی از شباهت فراوانی با اسمارت‌فون موتو Z برخوردار است.

دستگاه‌های لنوو عمدتا در بازار چین به فروش می‌رسند؛ لذا عرضه چنین هندستی در بازارهای غربی احتمالا بعید به‌نظر می‌رسد. پتنت‌های طراحی به هیچ‌گونه اطلاعاتی پیرامون مشخصات هندست‌ها اشاره نکرده‌اند؛ لذا موارد مذکور صرفا بر اساس گمانه‌زنی مطرح می‌شوند. بر اساس پیش‌بینی‌ها، این گوشی کشویی احتمالا به‌عنوان جانشین اسمارت‌فون‌های لنوو Z5 پرو و Z5 پرو GT عرضه خواهد شد. هر 2 مدل مذکور در رده گوشی‌های کشویی با اسکنر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر جای می‌گیرند.

هر یک از این هندست‌ها احتمالا مجهز به دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی بوده و از اسکنر اثرانگشت یکپارچه با نمایشگر استفاده می‌کنند. هنوز کاملا روشن نیست که آیا این دستگاه‌ها در ادامه عرضه سری لنوو Z یا در قالب یک سری کاملا جدید ارایه خواهند شد.

چند تولیدکننده مختلف به سوی طراحی گوشی‌های کشویی مستقل خود حرکت کرده‌اند؛ اما به منظور ایجاد فضای لازم جهت توسعه دوربین‌های سلفی با مکانیسم کشویی موتوری، رویکرد مذکور با سرعت آهسته‌تری دنبال شده است. با وجود اسمارت‌فون‌هایی نظیر سامسونگ گلکسی A80 و ایسوس ذن‌فون 6 مجهز به دوربین قابل‌چرخش، این الگو احتمالا به رویکرد آینده صنعت تلفن‌همراه تبدیل خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH