برنامه وزارت کار ایران در ارتباط با ساماندهی اعزام نیروی کار به کشور آلمان

کشور آلمان با داشتن رونق اقتصادی به عنوان پنجکین قطب صنعتی دنیا و نرخ پایین بیکاری در اتحادیه اروپا مقصدی مناسب برای نیروی کار ایرانی متخصص است.

شناسایی فرصت‌های شغلی در آلمان و هدایت کارجویان در آلمان از جمله خدماتی است که مسئولیت آنرا دفتر هدایت و حمایت از نیروی کار ایرانی از طرف وزارت کار ایران به عهده گرفته است.

مهم‌ترین هدف دفتر هدایت و حمایت از نیروی کار ایرانی مستقر در کشور آلمان، شناسایی فرصت‌های شغلی و ظرفیت‌های بازار کار آلمان جهت اشتغال به کار متخصصین ایرانی است. سایر اهداف این دفتر عبارت‌اند از: حمایت و هدایت متخصصین ایرانی علاقمند به اشتغال در کشور آلمان جهت استفاده از فرصت‌های شغلی این کشور، ارائه خدمات مشاوره‌ای و حمایتی به نیروی کار ایرانی شاغل در بازار کار آلمان، ایجاد زمینه تعامل سازمان‌های مسئول در حوزه اشتغال در کشور آلمان با بخش‌های ذیربط در وزارت کار کشور ایران، گردآوری و تحلیل اطلاعات، فرآیندهای عملیاتی و انتقال تجارب کشور آلمان در خصوص توسعه اشتغال و نحوه به کارگماری کارجویان خارجی و گردآوری و تحلیل اطلاعات در خصوص موانع ورود نیروی کار ایرانی به بازار کار کشور آلمان و انتقال آن به وزارت کار کشور ایران جهت یافتن راهکارهای رفع این موانع است.

آسیه سادات لاجوردی، مدیر عامل دفتر هدایت و حمایت از نیروی کار ایرانی در آلمان در مورد روند پروسه اشتغال در آلمان گفت: «پس از تکمیل فرم ارزیابی، با افراد واجد شرایط تماس گرفته و یکی از دفاتر کاریابی بین‌المللی مورد تایید برای عقد قرارداد و شروع فرآیند کاریابی معرفی میگردد. پس از آن مراحل توانمندسازی فرد آغاز می‌شود و پس از اطمینان از آمادگی شخص از نظر زبان آلمانی (یا انگلیسی) رزومه‌ی او که طبق استانداردهای رزومه نویسی کشور مقصد نگارش و اصلاح شده است، در دسترس کارفرمایان و شرکتهای آلمانی معتبری که توسط این دفتر شناسایی گشته اند قرار می‌گیرد. زمانی که فرد در مصاحبه استخدامی توسط کارفرما پذیرفته شود، از طرف وی قرارداد کار دریافت خواهد کرد که با ارائه‌ی آن به سفارت آلمان و انجام مصاحبه‌ی موفقیت‌آمیز با سفارت می‌تواند ویزا دریافت کند.»

لاجوردی در مورد مشاغل مناسب کاریابی در کشور آلمان که احتمال پذیرش بیشتری دارند اظهار داشت: «در حال حاضر بیشترین مشاغلی که احتمال کاریابی دارد شامل رشته‌های پرستاری، IT و مهندسی کامپیوتر و برق و مکانیک است که کشور آلمان به نیروی ماهر و متخصص در این زمینه‌ها نیازمند است.»

علاقه‌مندان جهت آشنایی بیشتر می‌توانند به اطلاعیه معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در رابطه بااعزام نیروی کار فارغ التحصیل دانشگاهی به کشور آلمان و یا  وبسایت دفتر حمایت از نیروی کار ایرانی در آلمان به آدرس FUIA.IR مراجعه کنند.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و آی‌تی‌رسان در تهیه آن نقشی نداشته است

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH