به گفته Krish Sankar، تحلیگر موسسه Cowen، اپل در بازه زمانی بین ۱ ژانویه و ۳۱ مارس امسال، شش میلیون آیفون SE2 تولید خواهد کرد. این پیشبینی، تطابق خوبی با شایعات قبلی مبنی بر معرفی رسمی آیفون SE2 (احتمالا همان آیفون ۹) در ماه فوریه و عرضه آن در ماه مارس دارد.
طبق برآورد Sankar، آیفون ۹ قیمتی برابر ۴۷۵ دلار خواهد داشت و ۱۲ درصد از کل تولیدات آیفون اپل در سه ماهه دوم سال مالی را تشکیل خواهد داد. این بدین معنی است که ۴۰ میلیون گوشی دیگر تولید شده در این بازه زمانی، عمدتا آیفون ۱۱، آیفون ۱۱ پرو و ۱۱ پرو مکس خواهند بود.

ظاهرا اپل در طول سه ماهه اول مالی خود (۱ اکتبر ۲۰۱۹ تا ۳۰ دسامبر ۲۰۱۹)، ۷۰ میلیون آیفون تولید کرده که ۵۲ میلیون دستگاه آن مدلهای آیفون ۱۱ و آیفون ۱۱ پرو بودهاند.
به نظر Sankar، هدف اپل تولید ۴۳ میلیون آیفون دیگر در سه ماهه سوم مالی خواهد بود که در ۳۰ ژوئن به پایان میرسد. طبق برآوردهای او، اپل در مجموع ۱۹۵ میلیون آیفون در طول سال مالی ۲۰۲۰ خودش (از ۱ اکتبر ۲۰۱۹ تا ۲۹ سپتامبر ۲۰۲۰) عرضه خواهد کرد.
نخستین آیفونهای 5G، از آغاز سال مالی ۲۰۲۱ اپل در ماه سپتامبر روانه بازار خواهند شد.





سلام …متشکرم از اطلاعات کامل و جامعی که در اختیار افراد قرار میدهید ….در صورت امکان هنگام وارد شدن گوشی ایفون se2. به اینجانب اطلاع دهید تا خریداری شود …..متشکرم ….مجید ملایی …تلفن ۰۹۱۳۲۹۹۶۳۰۰