رن ژنگفی به عنوان بنیانگذار و مدیرعامل شرکت هواوی در مصاحبه اخیر خود با نشریه South China Morning Post. درباره موقعیت خود در این شرکت به نکات جالبی اشاره کرد. وی در این مصاحبه اعلام کرد که به عنوان یک رهبر معنوی در هواوی عمل نمیکند و فقط نقش یک عروسک خیمه شببازی را ایفا میکند.
به گفته مدیر ارشد هواوی، او امیدوار بوده که مردم با گذر زمان او را فراموش کنند و بزرگترین آرزوی او نوشیدن قهوه در یک کافه و بدون جلب توجه است. ژنگفی در ادامه صحبتهای خود گفت: “من یک پیرمرد هستم. به یاد آوردن من توسط سایر افراد چه نکته مثبتی دارد؟ مردم باید به آینده خود و دنیا بیشتر فکر کنند.” شاید برخی از افراد، سخنان ژنگفی را با توجه به موقعیت خاص هواوی و جنگ تجاری میان چین و ایالات متحده خیلی ساده بدانند.
هواوی طی یک سال اخیر از سوی دولت آمریکا با موانع و عوارض بسیار زیاد و مختلفی روبهرو شده است. همین مسئله باعث شد که رن از سمت مدیریت خود کنارهگیری کرده و پس از چند سال، سلطنت شرکت خود را به شخص دیگری واگذار کند. هواوی در سال 2019 از داشتن رابطه تجاری با شرکتهای آمریکایی منع شد. نام این شرکت نیز در لیست سیاه تحریمهای دولت ایالات متحده قرار گرفت و در نتیجه از آن زمان تاکنون نمیتواند کالا یا خدماتی از شرکتهای آمریکایی بخرد و یا به آنها بفروشد. در اوایل سال جاری میلادی هم دولت آمریکا با محدود کردن تامین تراشههای موبایل از طریق شرکت TSMC هواوی را به چالش انداخت. شرکت TSMC یکی از بزرگترین شرکتهای سازنده تراشه محسوب میشود.
کارمندان قدیمی هواوی همچنان ژنگفی را یک رهبر قاطع و معنوی میدانند، اما رن خود را یک عروسک خیمه شببازی میداند که برروس صندلی ریاست تکیه کرده بود. در سطوح بالای مدیریتی، هواوی سه مدیر چرخشی دارد که مقام آنها در یک چرخه مدیریتی قرار میگیرد. این مسئله برای از رشد ایدههای شرکت و خلاقیت آن تحت مدیریت یک فرد، جلوگیری میکند و به نظر میرسد که ژنگفی هم از آن تبعیت میکند.
سلام با توجه به متن نتون که میگید آقای رن از مدیریت کناره گیری کرده واقعیت داره؟؟پس چه کسی الان مدیریت هواوی رو بر اهده داره؟؟
همونطور که توی متن اشاره شده، مدیریت در سطوح بالاتر این شرکت چینی به صورت چرخشی هست که سه نفر در اون حضور دارن.