پس از فروش این نرمافزار به فیس بوک نگرانیهای زیادی در میان دارندگان اکانت این برنامه به وجود آمده بود که ممکن است اطلاعات آن ها دراختیار فیس بوک قرار بگیرد ولی مدیر ارشد اجرایی WhatsApp به کاربران اطمینان داد که اطلاعاتشان را محفوظ نگاه میدارد.
یان کوم به عنوان فرد شماره یک WhatsApp به کاربران این نرمافزار اطمینان داد که به این زودیها فیس بوک اجازه تحکم بر این نرمافزار را نخواهد داشت و کوم به 465 عضو این نرمافزار گفتگو اطمینان خاطر داد که برای آنها هیچ تفاوتی احساس نخواهد شد. پیش از این فیس بوک در میان کاربران خود با یک نوع خاص از بیاعتمادی روبربو شده بود که علت آن انتقال اطلاعات شخصی افراد به واحدهای تبلیغاتی بود و این امر برای بسیاری از اعضای این شبکه اجتماعی ناخوشآیند بود.
کوم در این باره میگوید:« احترام به حریم و حقوق اطلاعات شخصی شما در دی ان ای ماست و نرمافزار WhatsApp نیز بر پایه دانستن کمترین اطلاعات ممکن از شما ساخته شده است. شما برای استفاده از این برنامه ملزم به گفتن نام و اعلام آدرس ایمیل خود نیستید، تاریخ تولد شما از شما پرسیده نمیشود و آدرس شما را از شما نخواهیم خواست حتی نمیدانیم که از چه چیزی خوشتان میآید و کجا کار میکنید. اطلاعات جستجوی شما در اینترنت به ما ربطی ندارد و به کمک جی پی اس موقعیت شما ردیابی نخواهد گردید. هیچیک از دادههای مربوط به شما در هیچ کجای برنامه ما و سرورهایمان ذخیره نشده است و برنامهای برای تغییر این رویه نیز نخواهیم داشت.»
به این ترتیب و با این اظهار نظر واضح بار دیکر دیدگاه کوم نسبت به همکاری WhatsApp و فیس بوک تشریح شد. علاوه بر این گفته میشود که سیستم مکالمه صوتی این نرمافزار در سهماهه دوم سال 2014 به بهرهبرداری خواهد رسید.