خرید یک پاوربانک به یکی از نیازهای اصلی اغلب کاربرانی که دائما در حال جابهجایی هستند، تبدیل شده و این محصولات در سالهای اخیر خریداران بیشتری را به خود میبینند.
با وجود برندهای متعدد و ظرفیتهای مختلف این دیوایسها، تصمیم گرفتیم چند نمونه از بهترین پاوربانکهای موجود در بازار را معرفی نماییم تا هنگام خرید آسانتر بتوانید مدلی کاربردی و سازگار با گوشی هوشمندتان انتخاب کنید. قبل از خرید یک پاوربانک باید به این نکته مهم توجه داشته باشید که شرکتهای سازنده در مورد فروش این محصولات خیلی بیرحمانه رفتار کرده و ظرفیت اسمی و قدرتی را که برای دستگاه خود اعلام میکنند از طریق محاسبات در شرایط ایدهآل و اصطلاحا روی کاغذ درنظر میگیرند. به همین خاطر مد نظر داشته باشید که توانایی هر پاوربانک برای شارژ کردن گوشی موبایل شما در شرایط مختلف پایینتر از ظرفیتی است که کمپانی تولیدکننده ادعا میکند.
1. پاوربانک Anker PowerCore 20100
با خرید این مدل، هر چیزی که از یک شارژر همراه عالی انتظار دارید، بدست میآورید. شاید این دستگاه از نظر قیمت به ارزانی سایر نمونههای موجود در بازار نباشد اما از هر لحاظ سرآمد است. این موضوع بدین معناست که کاربر با خرید چنین محصولی قادر خواهد بود در کمترین زمان ممکن گوشی موبایل خود را شارژ و نگران اتمام زود هنگام انرژی این دیوایس نباشد.
این مدل ظرفیت فوقالعاده 20,100 میلیآمپری را در اختیار خریدارن قرار میدهد که در نوع خود بینظیر بوده و قادر است حدودا سه مرتبه یک باتری با حجم 3000 میلیآمپر را بهطور کامل شارژ نماید. در بررسیهای صورت گرفته این مدل باتری گوشی گلکسی S8 را که از ظرفیتی دقیقا مشابه آنچه پیشتر گفته شد، بهره میبرد در مدت زمان 95 دقیقه پر کرده که با توجه به زمان 90 دقیقهای شارژ شدن گوشی با آداپتور بسیار مناسب ارزیابی میگردد. هرچند سازنده ادعا میکند که این محصول از شارژ سریع پشتیبانی میکند ولی این قابلیت، تکنولوژی شارژ سریع کوالکام را شامل نشده، بنابراین ویژگی مورد بحث در همه گوشیهای موبایل قابل استفاده نیست.
قیمت: حدودا چهارصد هزار تومان
2. شارژر همراه RAVPower 20,000
این محصول راو پاور چندان تفاوت محسوسی با گزینه پیشین ندارد و با ظرفیت 20,000 میلیآمپر، دقیقا برای رقابت با آن وارد بازار شده است. این شارژر نیز دارای دو پورت خروجی بوده که قابلیت اتصال همزمان دو دستگاه را فراهم خواهد کرد. وزن این دیوایس کمی سنگینتر و از نظر اندازه هم بزرگتر از سایر رقباست.
از نکات مثبت این مدل باید به پشتیبانی از همه فناوریهای مرسوم شارژ سریع از جمله کوئیک شارژ شرکت کوالکام اشاره کرد که نگرانی کاربران را از طولانی شدن مدت زمان پر شدن باتری اسمارتفون آنها برطرف میکند. نمایشگر ال ای دی روی دستگاه نیز میزان شارژ آن را بهطور واضح و با درصد نشان میدهد.
قیمت: حدودا پانصد هزار تومان
3. شارژر همراه Poweradd MP-Q3233 20,100
داشتن حجم 20,100 میلیآمپری و همه امکانات هردو مدل معرفی شده قبلی در کنار قیمتی کمتر این محصول را به یکی از پاوربانکهای محبوب در بازار تبدیل نموده است.
از فناوریهایی که پاور اد در این شارژر به کار گرفته، میتوان به شارژ هوشمند iSmart، شارژ سریع کوالکام و تکنولوژی فست شارژ Power Delivery اشاره کرد. کیفیت ساخت مناسب و امکان اتصال سه دستگاه به صورت همزمان این محصول را به یکی از ایدهآلترین گزینهها برای خرید تبدیل میکند.
قیمت: حدودا سیصد هزار تومان
4. شارژر همراه شیائومی 10000 PLM03ZM
این مدل با وجود آنکه ظرفیتی 10,000 میلیآمپری و کمتر از دو گزینه فوق دارد ولی به خاطر جنس آلومینیومی از کیفیت ساخت بهتری بهره میبرد. وزن پاوربانک مورد بحث، 270 گرم بوده که آن را به محصولی قابل حمل و تقریبا سبک تبدیل نموده است.
باید افزود این مدل توانایی شارژ دستگاههای با ولتاژ پایین مانند: هدست، مچبند و… را داشته و یکی از قابلیتهای بسیار مناسب این دستاورد شیائومی امکان پر شدن باتری موبایل یا تبلت با استفاده از تکنولوژی شارژ سریع کوالکام 3.0 است. تنها ایراد این پاوربانک را باید ضخامت بالای آن بیان کرد.
قیمت: حدودا دویست و پنجاه هزار تومان
5. شارژر همراه راوپاور P-PB060 6700
این پاوربانک مخصوص افرادی است که به محصولات با ظرفیت بالا نیازی نداشته و به خرید یک دستگاه کوچک و قابل حمل تمایل دارند. خروجی 2.4 آمپری و بهرهگیری از فناوری iSmart 2.0 سبب شارژ گوشی هوشمندتان بدون هرگونه آسیب به باتری آن خواهد شد.
چهار لامپ LED کوچک روی شارژر مقدار پر بودن باتری آن را نمایش خواهد داد. وزن 128 گرمی و داشتن اندازه 9 سانتیمتری موجب گشته تا این دیوایس به آسانی در جیب کیف کاربر قرار بگیرد. ظرفیت این پاوربانک 6700 میلیآمپر درنظر گرفته شده تا برای پر شدن باتری گوشیهایی با باتری کم حجم مناسب باشد.
قیمت: حدودا صد و نود هزار تومان
بنظر من که این پاور بانکها زیاد خوب نیستند خصوصا شماره 1 که سه باریک گوشی را شارژ میکنه البته بغیر ازمورد 2و3 .پاورهای 20000 هزار شیاومی تو ورژنهای مختلف گوشی های 3000 میلی آمپری رو تا چهارونیم بار شارژ میکرد ورژن 1-2-2c و 3 بترتیب 12000-14000-13000 و 12700 میلی آمپر شارژ داشتند و بدنه پلاستیک که خیلی عالیه چون اگه باطری ها شروع به فاسد شدن بکنند مثل پاور بانک خودم متوجه میشوی ولی اگه بدنه فلزی باشه سخت متوجه میشی که یک بمب توی دستت داری.الان دیگه خرید پاور شیائومی قدیمی ارزشی نداره چون سال ساختشون قدیمی شده و داره فاسد میشه.شما یک برند مثل بیسوس رو از قلم انداختین بدنه abs پشتیبانی از کوئیک شارژ3 کوالکم تکنولوژی PD ،شارژ شدن خود پاور بانک 30000 م آ در 7 ساعت، شارژمک بوک، خروجی های زیاد ،نمایشگر LEDو قیمتهای مناسب و یک مورد دیگه که فقط توی این برند و شیائومی دیدم ظرفیت واقعی پاور بانک و سال ساخت روی بدنه و کارتن نوشته میشود