آی‌پد ایر ۲۰۲۰ اپل با تراشه A۱۴ در پایگاه داده گیک‌بنچ رویت شد

شرکت اپل در روز ۱۵ سپتامبر (۲۵ شهریورماه) از تبلت آی‌پد ایر ۲۰۲۰ خود رونمایی کرد؛ اما فروش این محصول هنوز آغاز نشده است. با این‌حال دستگاهی که احتمالا نمونه پیش‌تولید شده این تبلت به‌شمار می‌رود؛ اخیرا در پایگاه داده گیک‌بنچ رویت شده است. بدین‌ترتیب امتیازات مربوط به عملکرد تراشه جدید A14 Bionic نیز روشن شده است. این تراشه در مدل‌های آینده آی‌فون نیز مورد بهره‌برداری قرار خواهد گرفت.

CPU مورد استفاده در تراشه A14 در زمینه پردازش تک‌هسته‌ای قدرتمند ظاهر شده و امتیاز ۱۵۸۳ را کسب نموده است. این رقم در مقایسه با امتیاز کسب شده توسط تراشه A13 مورد استفاده در آی‌فون ۱۱ پرو حدودا ۱۸ درصد بیش‌تر است. نکته مهم و البته جالب‌توجه اینکه امتیاز فوق در مقایسه با ارقام اولیه شایعه شده برای تراشه‌های سال آینده اسنپ‌دراگون ۸۷۵ (۱۱۵۹ امتیاز) و اگزینوس ۱۰۰۰ (۱۱۵۹ امتیاز) بسیار بیش‌تر است.

امتیازات احتمالی آی‌پد ایر ۲۰۲۰ در پایگاه داده گیک‌بنچ

در عین‌حال دستگاه مجهز به تراشه A14 در تست پردازش چندهسته‌ای نیز موفق به کسب امتیاز ۴۱۹۸ شد؛ رقمی که در مقایسه با امتیاز کسب شده توسط آی‌فون ۱۱ پرو حدودا ۲۰ درصد بیش‌تر است. در صورت صحت ارقام شایعه شده می‌توان حدس زد که امتیاز تراشه A14 در زمینه پردازش چندهسته‌ای از تراشه اگزینوس آینده سامسونگ (۴۲۵۰ امتیاز) کمتر و از تراشه پرچم‌دار سال ۲۰۲۱ اسنپ‌دراگون (۴۰۹۰ امتیاز) اندکی بیش‌تر است. اپل در آی‌پد ایر ۲۰۱۹ خود از تراشه‌ای مشابه با نمونه به‌کارگیری شده در آی‌فون XS استفاده کرد و امتیازات بنچمارک این ۲ گجت نیز بسیار نزدیک به یکدیگر بود. امسال نیز انتظار می‌ر‌ود که همین سناریو در خصوص سری آی‌فون ۱۲ صادق باشد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید