موسسه Counterpoint: نوکیا مطمئن‌ترین اسمارت‌فون‌های دنیا را تولید می‌کند

کمپانی HMD Global احتمالا بهترین سالیان فعالیت خود پس از احیاء مجدد برند نوکیا را تجربه نمی‌کند. اما این موضوع کاملا قابل درک است؛ چرا که شیوع فراگیر بیماری کووید 19 طی 3 ماهه اول و دوم امسال موجب مختل شدن فعالیت شرکت فنلاندی در بازار شد. اکنون کمپانی HMD عرضه چندین اسمارت‌فون خود را به تعویق انداخته و کاربران کماکان منتظر عرضه اسمارت‌فون نوکیا 9.3 PureView هستند. علیرغم این موضوع نوکیا کماکان از جایگاهی مستحکم نزد برخی مشتریان برخوردار بوده و یکی از معتبرترین شرکت‌های تولیدکننده اسمارت‌فون به‌شمار می‌رود. این اظهارات از سوی موسسه Counterpoint Research مطرح شده است. به گفته این موسسه تحقیقاتی نوکیا در “رتبه‌بندی میزان اعتماد” برای شرکت‌های تولیدکننده اسمارت‌فون رتبه نخست را کسب کرده است.

رتبه‌بندی موسسه Counterpoint به ارزیابی 4 حوزه مهم شامل به‌روزرسانی منظم نرم‌افزار، آپدیت‌های امنیتی، کیفیت ساخت و دستگاه‌های پیشنهادی برای سازمان‌ها پرداخته است. نوکیا با به‌روز نگاه داشتن اسمارت‌فون‌های خود و عرضه منظم پچ‌های امنیتی کار خود را به خوبی انجام داده است. در واقع می‌توان گفت نوکیا تنها شرکتی است که در زمینه برنامه اندروید وان گوگل حقیقتا موفق ظاهر شده است.

در وهله نخست اکنون کلیه اسمارت‌فون‌های واجد شرایط نوکیا مجهز به سیستم‌عامل اندروید 10 هستند. این کمپانی صاحب مجموعا 20 مدل اسمارت‌فون با سیستم‌عامل اندروید 10 است. کمپانی وان‌پلاس در جایگاه دوم قرار دارد. بنابراین عملکرد HMD Global در این زمینه حقیقتا درخشان ارزیابی می‌شود. این عملکرد مطلوب مدیون برنامه اندروید وان است. از سوی دیگر کمپانی شیائومی ثابت کرد که دستگاه‌های مجهز به سیستم‌عامل اندروید وان می‌توانند به یک فاجعه تمام‌عیار تبدیل شوند.

نوکیا صاحب فهرستی بلندبالا از دستگاه‌های توصیه شده برای مصارف سازمانی است

همچنین موسسه تحقیقاتی Counterpoint از کمپانی HMD به‌عنوان صاحب بزرگترین فهرست دستگاه‌های پیشنهادی برای مصارف سازمانی یاد کرده است. انتشار پچ‌ها و آپدیت‌های امنیتی به‌صورت ماهیانه یکی از ویژگی‌های مطلوب چنین دستگاه‌های خاصی به‌شمار می‌رود. این در حالیست که چنین پدیده‌ای برای محصولات سایر برندها چندان معمول نیست. کمپانی وان‌پلاس نیز با توجه به انتشار نسبتا منظم به‌روزرسانی‌های امنیتی ماهیانه برای دستگاه‌های واجد شرایط خود با کسب امتیاز مطلوب 90 درصدی در جایگاه دوم ایستاد. سامسونگ موفق به کسب امتیاز 22 درصدی شد. این در حالیست که هواوی آپدیت‌های امنیتی را برای حدودا 29 درصد دستگاه‌های خود عرضه می‌کند. کمپانی‌های شیائومی و ریلمی نیز هر ماهه به‌روزرسانی‌های امنیتی را برای تقریبا دو سوم گوشی‌های خود منتشر می‌کنند.

در گذشته گوشی‌های نوکیا به‌دلیل کیفیت ساخت فوق‌العاده مستحکم خود به شهرت رسیده بودند. کمپانی HMD مایل به حفظ این میراث ارزشمند است؛ حتی اگر اسمارت‌فون‌های فعلی این شرکت در مقایسه با گوشی‌های قدیمی و زمخت نوکیا در دهه 2000 میلادی بسیار آسیب‌پذیرتر باشند. کمپانی فنلاندی به منظور اطمینان از کیفیت ساخت بالای هندست‌های خود آزمایشات سختی را روی آن‌ها اجرا می‌کند.

تارون پاتاک؛ مدیرعامل موسسه Counterpoint خاطرنشان کرد: “شاخص کیفیت ساخت بر اساس معیارهای مختلفی نظیر استحکام محصول، اندازه‌گیری نیرو،  تست سقوط، استقامت، سایش و خراش، تست‌های حرارتی، رطوبتی و مایعات و سایر موارد شامل مشاهدات کمی و کیفی مورد ارزیابی قرار گرفته است.”

پشتیبانی نرم‌افزاری در تصمیم‌گیری مشتریان برای خریداری یک اسمارت‌فون نوکیا نقش بسزایی دارد. بر اساس اعلام موسسه Counterpoint با توجه به چرخه جایگزینی حدودا 30 ماهه در مقطع کنونی، مشتریان به‌دنبال خریداری هندستی با قابلیت دریافت بسته‌های به‌روزرسانی برای مدت زمانی طولانی هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH