روش جدید هواوی برای حذف خراشیدگی روی نمایشگر گوشی!

شرکت هواوی اخیرا درخواست ثبت پتنت جدید خود را به اداره ملی مالکیت معنوی چین ارائه داده است. پتنت جدید بیانگر روش یا ابزار از بین بردن خراشیدگی روی شیشه بوده و در روز 22 دسامبر سال جاری (2 دی ماه) ثبت و منتشر شد. مشخصات پتنت توصیف‌کننده روشی برای ترمیم خراشیدگی‌های شیشه در قسمت‌های پشتی و جلویی اسمارت‌فون‌ها است. این تجهیزات وجود خراشیدگی روی گلس نمایشگر را تشخیص داده و در صورت وجود خراشیدگی در قسمت جلویی، گلس بایستی با استفاده از الکل تمیز شود. در صورت وجود خراشیدگی روی پنل پشتی نیز از یک تمیزکننده اولتراسونیک استفاده می‌شود.

پس از تنظیف ترکیب خاصی آماده‌سازی خواهد شد. این ترکیب شامل 35 تا 45 درصد آکریلات، 50 تا 60 درصد اپوکسی رزین، 2 تا 3 درصد مواد اولیه و 2 تا 3 درصد ترکیبات افزودنی است. پس از آن مایع به یک لایه فیلم شفاف چسبیده به اسمارت‌فون مالیده می‌شود. همچنین به منظور بهبود عملکرد ماده ترمیم‌کننده از نور ماوراءبنفش با طول موج تقریبی 320 تا 420 نانومتر استفاده می‌شود.

برندهای هواوی و آنر در سال آینده به‌ترتیب سهم 4 و 2 درصدی از بازار را به خود اختصاص خواهند داد

پیش‌بینی جدید موسسه تحقیقاتی TrendForce نشان می‌دهد که کمپانی استقلال یافته آنر دیگر هیچ ارتباطی با هواوی نداشته و در سال آینده صرفا سهمی 2 درصدی از بازار اسمارت‌فون را تصاحب خواهد کرد. البته فروش برند آنر ضربه بسیار سختی را به هواوی وارد خواهد کرد. به‌دلیل فشار ناشی از تحریم‌های دولت آمریکا و پیامدهای آن امروزه شرکت هواوی دوران بسیار دشواری را پشت سر می‌گذارد. بر اساس برآورد تحلیل‌گران سهم هواوی از بازار جهانی اسمارت‌فون در سال 2020 تنها برابر با 14 درصد بوده است؛ اما بر اساس پیش‌بینی‌های فعلی در سال آینده این رقم به 4 درصد کاهش خواهد یافت. بدین‌ترتیب کمپانی چینی بایستی برای حضور در جمع 10 تولیدکننده برتر اسمارت‌فون در جهان به سختی تلاش کند؛ چرا که هواوی یقینا قادر به حضور در جمع 5 تولیدکننده برتر نخواهد بود.

تحریم‌های ایالات‌متحده علیه هواوی توانایی این شرکت در تهیه قطعات موردنیاز خود را محدود نموده و موجب ناتوانی این تولیدکننده در عرضه اسمارت‌فون‌های جدید به بازار خواهد شد. این تحریم‌ها اصلی‌ترین عامل پشت پرده تصمیم هواوی برای فروش برند آنر بوده‌اند.

بر اساس پیش‌بینی‌ها کمپانی چینی دیگری با نام شیائومی نیز طی سال آینده جایگاه خود در بازار جهانی اسمارت‌فون را به میزان قابل ملاحظه‌ای تقویت خواهد کرد. تحلیل‌گران موسسه TrendForce پیش‌بینی می‌کنند که در سال آینده سهم شیائومی از بازار از 12 به 14 درصد خواهد رسید. با این‌حال شیائومی شخصا بسیار خوش‌بین‌تر بوده و فروش 240 تا 300 میلیون دستگاه اسمارت‌فون را هدف‌گذاری نموده است. همچنین این کمپانی قصد دارد تا از اپل پیشی گرفته و احتمالا برای کسب جایگاه نخست با سامسونگ رقابت نماید.


کمپانی‌های سامسونگ، هواوی و شیائومی عنوان برترین تولیدکننده اسمارت‌فون در 3 ماهه سوم سال 2020 را به خود اختصاص دادند

موسسه تحقیقاتی گارتنر نیز گزارش دیگری را در رابطه با بازار جهانی اسمارت‌فون منتشر نموده است. بر این اساس در 3 ماهه سوم سال جاری میلادی 366 میلیون دستگاه اسمارت‌فون در سراسر جهان فروخته شد. این رقم در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته حدودا 5.7 درصد کمتر است. چنین افتی اگرچه قابل توجه است؛ اما در مقایسه با افت 20 درصدی بازار طی 6 ماهه نخست امسال به‌مراتب کمتر است.


سامسونگ با فروش 80.82 میلیون دستگاه اسمارت‌فون و کسب سهم 22 درصدی از بازار کماکان عنوان برترین تولیدکننده گوشی هوشمند را به خود اختصاص داد. به‌طور کلی از میان 5 تولیدکننده برتر تنها کمپانی‌های سامسونگ و شیائومی موفق به افزایش فروش هندست‌های خود به میزان 2.2 و 34.9 درصد شدند. هواوی با فروش 51.83 میلیون دستگاه اسمارت‌فون و کسب سهم 14.4 درصدی از بازار در رتبه دوم جای گرفت. شیائومی نیز با فروش 44.41 میلیون دستگاه گوشی هوشمند و کسب سهم 12.1 درصدی از بازار رتبه سوم را کسب کرد. اپل با فروش 40.6 میلیون دستگاه آی‌فون در حد فاصل ماه‌های جولای تا سپتامبر و کسب سهم 11.1 درصدی از بازار در جایگاه چهارم قرار گرفت. نکته جالب‌توجه اینکه فاصله میان شرکت‌های اوپو و اپل چندان چشمگیر نبوده و در 3 ماهه سوم سال جاری میلادی کمپانی چینی موفق به فروش 29.89 میلیون دستگاه اسمارت‌فون شده و سهم 8.2 درصدی از بازار را کسب نموده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH