مراسم رو نمایی مادربورد های سری 9 ایسوس در ایران برگزار شد
ایسوس در تاریخ 21 اردیبهشت سال 1393 مادربورد های سری 9 خود را همزمان با سایر کشورهای دنیا در ایران رو نمایی نمود. در این مراسم که در هتل فردوسی تهران برگزار شد جمعی از اصحاب رسانه و خانواده فروش ایسوس حضور داشتند و از نزدیک با جدیدترین تکنولوژی های ایسوس در زمینه مادربورد آشنا شدند.
در ابتدای این مراسم علی مفلح، مدیر توسعه بازار بخش قطعات ایسوس در ایران ضمن خوش آمد گویی به حضار، در مورد سابقه ایسوس در قطعات و حضور گسترده در بازار های کشورمان توضیحاتی را ارائه نمود. سپس حسام ریاضی مدیر فروش کالای مادربورد-کارت گرافیک و محصولات چند رسانه ای ایسوس در ایران، به توصیف ویژگی های جدید چیپ ست جدید اینتل و ویژگی های کلی مادربورد های ایسوس پرداخت.
در بخش بعدی این مراسم مجید کشاورز، مدیر روابط عمومی ایسوس در ایران به تشریح فناوری های اختصاصی ایسوس در این زمینه پرداخت. مادربورد های ایسوس شامل سه رده کلی است. مادربورد های سری Z ، سری نظامی Sabertooth و Maximus VII (سری گیمینگ) از جمله خانواده محصولات جدید این شرکت هستند. در ابتدا سه ویژگی اصلی ایسوس در زمینه مادربورد های سری Z معرفی شد.
5-WAY OPTIMAZATION که در واقع نسل جدید و بهبود یافته نسل گذشته خود می باشد همراه با نسل پنجم پردازشگرهای هوشمند دوگانه، این نسل از مادربورد های ایسوس را کاملتر نموده است. ایسوس برای این دو فن آوری انحصاری خود، 5 رکن اصلی را در نظر گرفته است که شامل TPU,EPU,Fan Xpert3,DIGI+Power و ویژگی جدید Turbo App است. Turbo App در واقع نوآوری ایسوس برای اجرای هرچه سریعتر و بهتر نرم افزار های مختلف است که کاربر می تواند از طریق AI Suite ایسوس، نرم افزار مورد نظر خود را انتخاب نموده و تنظیمات مربوط به کارایی، شبکه و صدای هر نرم افزار را به طور جداگانه تغییر دهد.
ایسوس به مانند گذشته در بحث کاهش دمای مادربورد و قطعات حیاتی نصب شده بر روی آن حساسیت ویژه ای به خرج داده و در نسخه جدید Fan Xpert 3 قابلیت های ویژه ای را در نظر گرفته است. از جمله این ویژگی ها، تعبیه سوکت های فن PWD/DC می باشد که پیش از این فقط برای سوکت فن پردازنده استفاده می شد. اما وجود این نوع سوکت باعث خواهد شد تا سرعت فن ها به طور دقیق تر و با توجه به دمای سیستم تنظیم شود به طوری که تمامی قطعات دمای یکسانی را تجربه نمایند.
فناوری TPU ایسوس به منظور افزایش کارایی قطعات و اورکلاکینگ طراحی شده است. یکی از قابلیت های جدید این ویژگی اورکلاینگ سخت افزاری می باشد به طوری که کاربران می تواند به دو روش، پردازنده را بدون نگرانی و به طور موفقیت آمیز اورکلاک نمایند و ضمنا کارایی سیستم خود را نیز افزایش دهند.
کشاورز در ادامه به توضیح راجع به مدار برق رسانی این سری پرداخت. DIGI+Power مدار برق رسانی ایسوس در این سری است که دارای یک کنترل کننده برق برای هسته های پردازنده به منظور بهبود عملیات اورکلاکینگ و پایداری در کارایی است.
EPU نیز فناوری اختصاصی ایسوس در زمینه صرفه جویی در مصرف انرژی می باشد. یکی از ویژگی های این فناوری قطع منابع بلا استفاده برروی مادربورد است. به طور مثال در مواقعی که چندین قطعه مانند حافظه های فلش برروی مادربورد نصب شده باشد و استفاده نشود این فناوری به طور هوشمند این موضوع را شناسایی و این قطعات را در حالت آماده به کار (stand by)قرار می دهد.
ایسوس همواره در زمینه BIOS از پیشتازان است. یکی از ویژگی های جدید UEFI BIOS ایسوس امکان کنترل فن های متصل برروی سیستم و کنترل کامل برروی آنهاست. علاوه بر این رابط جدید و ارتقا یافته گرافیکی، کار کردن در این محیط بیش از پیش لذت بخش شده است.
اما یکی از ویژگی های جدید که منحصرا فقط در مادر بورد های سری 9 ایسوس می توان یافت،نسخه نهایی SATA Express و سوکت M.2 می باشد. در واقع SATA Express نسل جدید و ارتقا یافته SATA است که نرخ تبادل اطلاعات در آن تا 10Gb/s است.
همچنین ایسوس برای اولین بار برای مادربورد های سری 9 کیس ویژه ای را عرضه نموده است که قابلیت نصب دو کارت توسعه دهنده M.2 و یا دو پورت mSATA و یا دو حافظه 2.5“ SATA و یا HDD ،را دارا می باشد.
در زمینه بازی های کامپیوتری نیز ایسوس برای سری گیمینگ امکانات ویژه ای را در نظر گرفته است .سه ویژگی Turbo APP Turbo LAN وCrystal Sound 2 ازجمله این فناوری هاست. به واسطه Turbo APP کاربران می توانند سه مؤلفه اصلی برای بازی های کامپیوتری یعنی پردازنده، شبکه و صدا را با یک کلیک بهینه نمایند. به واسطه Turbo LAN کاربران می توانند به صورت حرفه ای میزان پهنای باند اختصاص یافته به بازی خود را تعیین نمایند و در نهایت Crystal Sound 2 یک کارت صدای بر روی بورد (onboard) با قابلیت های پیشرفته صوتی است.
موضوع سرگرمی های خانگی این روز ها به یکی از بحث های داغ تبدیل شده اند، به طوریکه کمتر وسیله دیجیتالی را می توان یافت که این رد پا در آنها دیده نشود. ASUS HomeCloud نسل جدید سرویس ابری ایسوس با قابلیت های ویژه می باشد.
به واسطه این فناوری، کاربر می تواند توسط یک منبع ذخیره سازی ،سرویس ابری اختصاصی برای خود راه اندازی نماید. قابلیت دیگری با نام Wake on WAN به کاربران این قابلیت را می دهد تا توسط ابزارهای هوشمند، کامپیوتر خود را مدیریت نمایند. همچنین می توانند محتوای چند رسانه ای با کیفیت بالا را برروی دستگاه های دیگر اجرا نمایند.
ایسوس در این سری از مادربورد های خود به منظور نفوذ بیش از پیش دستگاه های هوشمند در زندگی امروزی، دو رابط جدید برای اتصال هرچه آسانتر و سریعتر با این ابزارها معرفی نموده است که NFC Express 2 و wireless charger از جمله این قابلیت ها می باشند. توسط Wireless Charger کاربران می توانند به راحتی دستگاه های هوشمند خود را بدون نیاز به اتصال به شارژر مخصوص خود و به صورت بیسیم، شارژ کنند.
اما ایسوس چندین مدل جدید را به خانواده Sabertooth یا نظامی خود اضافه نموده است که دارای ویژگی ها جدیدی هستند. یکی از ویژگی های جدید این سری استفاده از میکروچیپ جدیدی با نام TUF ICe می باشد که به طور دقیقی دما را پایش و همچنین فن های سیستم را کنترل می نماید .علاوه بر این کاربر می تواند برای هریک از فن های سیستم تنظیمات خاصی را اعمال نماید و یا به واسطه ویژگی Thermal Radar 2 و با یک کلیک تمامی فن ها را به صورت اتوماتیک و با توجه به شرایط سیستم تنظیم کند.
همچنین قابلیت جدیدی به فن های این سری اضافه شده است که می تواند در موقع بوت سیستم چرخش فن را برعکس نموده و قطعات را از شر گرد و غبار خلاص نماید.
TUF Fortifier یک پد حرارتی است که به پشت مادربورد متصل شده و علاوه بر جلوگیری از خم شدن مادربورد بر اثر نصب کارت های توسعه سنگین وزن مانند کارت های گرافیکی حرفه ای، باعث خنک شدن قطعات کلیدی مادربورد مانند VRM و ماسفت ها می شود. از دیگر راهکارهای ارائه شده در زمینه خنک سازی سیستم این سری از مادربورد های ایسوس، بهینه سازی جریان و جهت هوا می باشد. به طوریکه در سیستم خنک کننده مادربورد های سری TUF دو مسیر جریان هوا به همراه فن های ضد گرد و غبار وجود دارد که کاربر می تواند به طور دلخواه مسیر جریان هوا را تغییر و به محل مورد نظر هدایت کند.
یکی از نوع آوری های ایسوس در زمینه خنک سازی قطعات مدار برق رسانی، طراحی هیت-سینک مانند می باشد که می تواند بیش از پیش این قطعات را خنک نماید.
همچنین مادربورد های ایسوس با بیش از 1000 قطعه سازگار می باشند که برای رسیدن به این مهم، بیش از 7000 ساعت از معروف ترین آزمایشات، به منظور اثبات کیفیت و کارایی بلند مدت، برروی این مادربورد ها انجام شده است.
خبر خوبی بود ..اون مادربرد های جدید فوق العاده هستند من مشخصات رو قبلا در سایت اصلی دیده بودم