اپل و دولت آمریکا جهت ساخت باتری‌های موبایلی کارآمدتر با یکدیگر همکاری می‌کنند

یکی از مشکلات باتری‌های لیتیوم یونی مورد استفاده در اسمارت‌فون‌های ما این است که میزان شارژ الکتریکی ذخیره شده در آن‌ها معمولا با مرور زمان به تدریج کاهش پیدا می‌کند. این موضوع بدان معناست که یک گوشی نو با شارژ باتری 100 درصدی نسبت به همان هندست با عمر 2 ساله شارژدهی طولانی‌تری خواهد داشت. با این‌حال اپل احتمالا برای حل چنین مشکلی تلاش می‌کند.

بر اساس پتنت اخیرا کشف شده توسط وبسایت Patently Apple به‌نظر می‌رسد که کمپانی اپل با همکاری دولت آمریکا روی نوعی نوآوری احتمالی در زمینه باتری کار می‌کند. این پتنت از مواد پوششی جدید برای باتری‌ها رونمایی کرده و نحوه به‌کارگیری آلومینیوم اکسید یا آلومینیوم فلوئورید در باتری‌های لیتیوم یونی فعلی برای پوشاندن ذرات کاتدی را توصیف کرده است. با این‌حال پوشش‌هایی نظیر آلومینیوم اکسید به تدریج موجب کاهش چگالی انرژی می‌شوند.

پتنت مذکور در ادامه خاطرنشان می‌کند که این پوشش‌های کاتدی در عوض می‌توانند با اکسید یون لیتیوم حاوی لانتانیوم و تیتانیوم یا اکسید یون لیتیوم حاوی لانتانیوم و ژرمانیوم جایگزین شوند. به گفته کارشناسان چنین اقدامی احتمالا به افزایش میزان متوسط ولتاژ و بهبود کیفیت نگهداری انرژی داخل باتری کمک می‌کند.

همان‌طور که پیش‌تر گفته شد؛ هنوز مشخص نیست که آیا پتنت فوق نهایتا رنگ واقعیت به خود خواهد گرفت یا خیر. اما نکته جالب‌توجه اینکه پتنت مذکور با حمایت دولت آمریکا به ثبت رسیده است. البته در خصوص پیامدهای احتمالی چنین حمایتی هنوز نمی‌توان با قطعیت اظهارنظر کرد.

2 در مورد “اپل و دولت آمریکا جهت ساخت باتری‌های موبایلی کارآمدتر با یکدیگر همکاری می‌کنند”

  1. اکبر نعمتی

    چرا روی باتریای اتمی یا باتری با شارژر خورشیدی کار نمیکنن.
    از لحاظ تئوری و عملی قدرتشو دارن

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH