تقریبا تمامی افراد در معاملات مالی روزمره خود از اسکناس استفاده میکنند؛ اما در این میان برخی افراد رویکردی آیندهنگرانه داشته و مایل به تغییر اوضاع کنونی هستند. اکنون مردم از اشکال مختلف ارز نظیر ارزهای دیجیتالی استفاده میکنند. رمزارزها اگرچه احتمالا از امنیت بالاتری برخوردار هستند؛ اما از سوی دیگر ماهیتی بیثبات دارند.
در حال حاضر مشخص نیست که آیا ارزهای دیجیتالی در آینده بهعنوان یک استاندارد پذیرفته خواهند شد یا خیر. با اینحال دولت بریتانیا بهدنبال عرضه ارز دیجیتالی اختصاصی خود است. موسسات Bank of England و HM Treasury اعلام کردند که گونهای از پول مجازی که توسط هر 2 بخش دولتی و خصوصی قابل استفاده باشد را مورد بررسی قرار خواهند داد. اگرچه موسسات فوق خاطرنشان میکنند که این ارز دیجیتالی بهعنوان جایگزین اسکناسهای مرسوم فعلی قلمداد نخواهد شد؛ بلکه بهصورت یک عنصر مکمل در کنار اسکناسها و سپردهها مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
با اینحال بدیهی است که چنین اقدامی پیامدهای بزرگی را برای سیستم مالی کشور بهدنبال خواهد داشت. به همین دلیل در حال حاضر موسسات مالی بریتانیا تنها به بررسی ایده عرضه یک رمزارز میپردازند. بنابراین اکنون هیچ تضمینی وجود ندارد که بریتانیا نهایتا از ارز دیجیتالی اختصاصی خود استفاده کند؛ خصوصا اگر بررسیهای کارشناسان به مزایای نهچندان چشمگیر رمزارزها و پیامدهای منفی بالقوه آنها صحه بگذارد.
در عینحال جالب است بدانیم که دولتها و کشورهای مختلف بهدنبال یافتن جایگزینی برای اسکناسهای متعارف هستند. البته بیتردید تبدیل شدن این رمزارزها به نقدینگی عادی نیازمند گذر زمان خواهد بود.
پول خودشون مگه کم ارزش داره و معتبره بیان ارز دیجیتال بزنن
البته آینده یعنی دیجیتال شاید میخوان خودشونو نجات بدن
کشورای زیادی خواستن ارز اختصاصی خودشونو بزنن ولی تا الان فقط ونزوئلا زده بخاطر دور زدن تحریم هاش که اونم به نتیجه نرسید.
هیچ کشوری نمیاد اقتصاد خودشو درگیر ارز دیجیتال کنه که نتونه کنترلش کنه و ارز دیجیال قابل کنترل معنیشو از دست میده