رقابت میان پلتفرمهای واتساپ و تلگرام تقریبا بر هیچکس پوشیده نیست و این موضوع زمینه آغاز فصل جدیدی از تقابل 2 سرویس در شبکه اجتماعی توئیتر را فراهم کرد. تلگرام اخیرا با طرح یک پرسش کنایهآمیز تحتعنوان “اکنون چه سالی است؟” رقیب دیرینه خود را مورد تمسخر قرار داد. این پلتفرم پیامرسان راهاندازی شده توسط برادران دوروف، توئیت اخیرا منتشر شده در حسابکاربری رسمی واتساپ جهت اعلام قابلیت انتقال چتها از iOS به اندروید را سوژه تمسخر خود قرار داده و با رفتاری کنایهآمیز پرسش فوق را مطرح نموده است.
واتساپ اخیرا از ارائه قابلیت انتقال چتها میان گوشیهای آیفون و هندستهای اندرویدی خبر داد و چند روز پیش با انتشار یک پست در اکانت توئیتری رسمی خود این موضوع را رسانهای کرد. در ادامه تلگرام این اقدام را دستمایه طنز خود قرار داد و در شبکه اجتماعی اختصاصی خود به تمسخر آن پرداخت. همچنین تلگرام به کاربران سرویس چت اختصاصی شرکت فیسبوک یادآوری کرد که پلتفرم این شرکت پیشتر قابلیت پشتیبانگیری خودکار از تمامی چتها در فضای ابری را اجرا نموده است. بدینترتیب کاربران تلگرام بدون نیاز به انتقال داده میتوانند از پلتفرم اندروید به iOS یا بالعکس مهاجرت کنند.
همچنین تلگرام عملکرد واتساپ را مورد تمسخر قرار داده است؛ چرا که این قابلیت جدید هنوز بهطور کامل راهاندازی نشده است. در واقع مشخصه مذکور صرفا امکان انتقال چتها از سیستمعامل iOS به اندروید را فراهم نموده و اجرای عکس این فرآیند امکانپذیر نیست. بعلاوه این قابلیت برای کلیه دستگاههای اندرویدی کارآمد نبوده و صرفا روی دستگاههای ساخت شرکت سامسونگ قابل استفاده خواهد بود.
اگرچه تلگرام به لحاظ کارکرد فرسنگها از واتساپ جلوتر است؛ اما برنامه پیامرسان فوری متعلق به شرکت فیسبوک با بیش از 2 میلیارد کاربر فعال ماهیانه کماکان پرمخاطبترین پلتفرم در جهان بهشمار میرود. اما این روند کم و بیش در حال تغییر بوده و به تدریج تعداد بیشتری از کاربران از واتساپ به تلگرام مهاجرت میکنند. اپلیکیشن تلگرام اخیرا رکورد بیش از 1 میلیارد بار دانلود در فروشگاه گوگل پلی را شکست.
تلگرام در سال 2013 راهاندازی شد و از بدو تاسیس نام خود را بهعنوان بزرگترین رقیب واتساپ مطرح کرد. با اینحال تلگرام اگرچه به لحاظ تعداد کاربران رقیبی جدی برای واتساپ قلمداد نمیشود؛ اما واقعیت این است که تلگرام از جنبه عملکرد، امنیت، حفظ حریم خصوصی و فواصل زمانی انتشار آپدیتها بسیار برتر از واتساپ ظاهر شده است. البته هندوستان بزرگترین بازار برای تلگرام بهشمار رفته و 22 درصد از موارد نصب این برنامه را به خود اختصاص داده است.
کشورهای روسیه و اندونزی نیز در رتبههای بعدی جای دارند. بدینترتیب تلگرام پانزدهمین برنامهای است که رکورد بیش از 1 میلیارد بار دانلود را به نام خود ثبت میکند؛ اما این رقم معادل با تعداد کاربران برنامه نیست. از این منظر تلگرام در طیف اپلیکیشنهایی نظیر اینستاگرام، فیسبوک، واتساپ، مسنجر، اسنپچت، اسپاتیفای و نتفلیکس طبقهبندی میشود.
واتساپ عمداً ذاتاً و واقعاً پَست و خوار و حقیره
تلگرام جان اینقد خفت نده این بدبخت رو
خدا انسان را فقیر کنه اما حقیر نه :))))))))))