درآمد اسنپ و تپسی در سال 1403 چقدر است؟ مقایسه کار کارمندی با تاکسی‌های اینترنتی!

درآمد اسنپ در تهران چقدر است؟ آیا می‌توان کار در اسنپ را به عنوان یک شغل ثابت در نظر گرفت؟ کار کارمندی بهتر است یا کار در اسنپ و تپ‌سی؟ تفاوت‌های این‌ها در چیست؟ ما در این مطلب جامع و کامل به تمام این سوالات پاسخ خواهیم داد.

سرویس‌های تاکسی اینترنتی بومی با الگوبرداری از اپلیکیشن بین‌المللی اوبر و سرویس‌های مشابه آن و البته حمایت سرمایه‌گذاران به نام داخلی و خارجی، توانستند ظرف مدت چند سال سیستم حمل و نقل و تاکسی‌رانی را در کشورمان متحول کنند.

سرویس‌هایی مانند اسنپ و تپسی با ارایه یک راهکار ساده و البته کاربردی، هزاران مسافر در سطح کلان‌شهر‌ها و حتی شهرهای کوچک را به رانندگان متصل می‌کنند و درصد خود را از سفرها برمی‌دارند. از طرفی مسافرین مجبور نیستند تا برای گرفتن تاکسی به سر خیابان یا یک محل پر عبور و مرور بروند و در آفتاب یا باران به امید عبور تاکسی بایستند و یا سر قیمت با آن‌ها چانه بزنند.

در سمت دیگر این ماجرا رانندگان تاکسی یا خودروهای شخصی هستند که آن‌ها نیز دیگر لازم نیست سر چهار راه بایستند و برای پیدا کردن مسافر فریاد بکشند، رانندگان حالا حق انتخاب دارند و می‌توانند از بین سفرهای درون شهری مختلف با مقاصد و قیمت‌های متفاوت، گزینه مورد نظر را انتخاب کنند، همچنین حالا با فراگیر شدن تاکسی‌های اینترنتی، وجود مسافر برای رانندگان در مقصد سفرها تقریبا قطعی است و هیچ خودرویی هنگام بازگشت به مبدا، خالی برنمی‌گردد و حداقل در شهرهای بزرگ، به صورت شبانه‌روزی مسافر هست.

شرایط خوب و سرویس‌دهی مناسب سرویس‌های تاکسی اینترنتی باعث شده تا همه تا حدودی راضی باشند، البته مسافران نسبت به قیمت بالای سفر و گاها شرایط نامناسب خودرو شکایت دارند، رانندگان نیز از پایین بودن قیمت سفر و خدمات سرویس‌ها و کمیسیون اسنپ و تپسی از هر سفر نیز شکایت می‌کنند.

اما در مجموع همه از این شرایط رضایت نسبی دارند و از این خدمات استفاده می‌کنند. به همین دلیل کار در تاکسی‌های اینترنتی رونق گرفته و با یک حساب سر انگشتی متوجه می‌شوید که با وجود هزینه‌های بالا اما درآمد کار در اسنپ و تپسی هم بسیار بالاست و این سوال برای بسیاری از کارمندان یا افراد حاضر در مشاغل دیگر به وجود آمده که آیا کار کردن در اسنپ و تپسی به صرفه نیست؟

این مطلب را نیز بخوانید: چرا تپسی یک تاکسی اینترنتی کامل نیست؟

در نگاه اول، کار در تاکسی های اینترنتی مزایای خاص خود را دارد. اول این که شما رئیس خودتان هستید. دوم اینکه زمان کاری منعطف دارید. همچنین کارتان نیاز به مدرک و درس خواندن ندارد و بدون سابقه کار می‌توانید از همین امروز مشغول به کار شوید! در واقع تنها کافی‌ست که یک گواهینامه و ماشین داشته باشید، ضمن اینکه درآمد این کار نیز بالاست و درآمد شما از میانگین حقوق کارمندی در کشور بیشتر است.

همه ما برای شروع به یک کار چند شاخصه مهم را در نظر می‌گیریم، اولین مورد درآمد آن است، در این اوضاع اقتصادی نا به سامان همه به دنبال درآمد بالا هستند زیرا برای گذران زندگی در یک سطح معمولی نیاز به درآمد بالایی دارید. مورد دوم شرایط و مزایای کار است، به طور طبیعی شرایط کاری مانند ساعت کار، داشتن مهارت، توانایی شخصی، داشتن بیمه و مزایای مختلف تاثیر بسزایی در انتخاب یک شغل دارد.

به جز این موارد، همه ما به آینده شغلی و ارتقاء موقعیت فعلی نیز فکر می‌کنیم، برای همین به دنبال مشاغلی می‌گردیم که جای پیشرفت داشته باشد و مهارت‌های ما را افزایش دهند. اسم و رسم شغل نیز در انتخاب آن اهمیت ویژه‌ای دارد، هر چند از قدیم گفته‌اند “کار که عار نیست” ولی همه ما به دنبال شغلی هستیم که جایگاه اجتماعی بالایی داشته باشد.

این مطلب را نیز بخوانید: وقتی که خبری از راننده اسنپ نیست!

با در نظر گرفتن این موارد، می‌خواهیم کمی در شغل رانندگان تاکسی‌های اینترنتی دقیق شویم و نگاهی موشکافانه به این کار نسبتا جدید و وابسته به دنیای فناوری داشته باشیم. در نهایت بدمان نمی‌آید کار در اسنپ و تپسی را با کار کارمندی مقایسه کنیم و به این نتیجه برسیم که درآمد کار در اسنپ و تپسی چقدر است و آیا کار در تاکسی های اینترنتی ارزش و صرفه دارد یا خیر؟ با آی‌تی‌رسان همراه باشید:

مقایسه درآمد و هزینه اسنپ و کار کارمندی

درآمد کار: تاکسی اینترنتی بسیار بیشتر است

همانطور که گفتیم، مهم‌ترین مساله درآمد است. شما برای ورود به هر کاری ابتدا باید درآمد آن را بسنجید. درآمد کار در اسنپ و تپسی نیز برای تهران و کلان‌شهر‌ها نسبت به کار در شهرهای کوچک کمی تفاوت دارد. ما برای این‌کار در سفرهای خود با رانندگان اسنپ و تپسی صحبت کردیم و میزان درآمد حدودی‌شان را جویا شدیم.

بر این اساس اگر بخواهیم به صورت ساعتی به کار در تاکسی‌های اینترنت نگاه کنیم، در تهران و شهر‌های بزرگ، فردی که بخواهد به طور متمرکز و جدی در تاکسی های اینترنتی کار کند، می‌تواند به طور میانگین در ساعت حدود 100 تا 180 هزار تومان درآمد داشته باشد. این موضوع را در نظر بگیرید که ما در رابطه با درآمد اسنپ و تپسی سخن می‌گوییم و این مورد با سود شما از کار متفاوت است. چرا که میزان سود به صورت کامل به نحوه کار کردن شما و هزینه‌های خودروی‌تان بستگی دارد که برای هر شخصی متفاوت است.

در حال حاضر و در تهران سفرهای معمولی و کوتاه با مسافت چند کیلومتری که شاید 10-15 دقیقه زمان ببرد، حدود 40 تا 80 هزار تومان قیمت دارد. اما میانگین سفر در تهران برای یک مسیر معمولی (نه نزدیک و نه خیلی دور) حدود 70 تا 110 هزار تومان است. این قیمت‌ها در ساعت‌های پیک با افزایش بسیار چشم‌گیری مواجه خواهد شد و این موضوع به اطلاع کاربر می‌رسد که قیمت‌ها بیشتر از تعرفه تاکسی است.

راننده‌های تاکسی‌های اینترنتی نیز در شرایط عادی، می‌توانند طی یک ساعت 2 تا 3 سفر 40 تا 80 هزار تومانی انجام دهند. البته همه این موارد به طور میانگین محاسبه شده، می‌دانیم که در ساعاتی از روز خیابان‌ها خلوت‌تر و در ساعاتی شلوغ‌تر و پرترافیک‌تر هستند. در روزهای بارانی و یا برفی ترافیک سنگینی در معابر تهران و کلان‌شهرها به وجود می‌آید، همچنین موضوعات مختلف به تفاوت قیمت در مناطق زوج و فرد و طرح ترافیک هم وجود دارد اما ما در این مقاله راه میانه را پیش گرفته‌ایم و میانگین درآمد را بر اساس گفته‌های رانندگان اسنپ و تپسی و تجربه شخصی در تهران بیان می‌کنیم.

با همین فرمول سفرهای طولانی‌تر در تهران حدود 120 تا بیش از 200 هزار تومان قیمت دارد که حدود 50 تا 90 دقیقه زمان می‌برند و با این وجود به همان میانگین ساعتی 100 تا 180 هزار تومان می‌رسیم.

از طرفی در شهرهای بزرگ مانند مشهد، تبریز، شیراز و… شاید شاهد کرایه‌های 100 یا بیش از آن نباشیم ولی به دلیل ترافیک کمتر و مسیرهای کوتاه‌تر، راننده می‌تواند در یک ساعت چند سفر با قیمت 30 تا 50 هزار تومان را انجام دهد و به حدود میانگین ساعتی 100 تا 180 هزار تومان برسد.

اما در شهر‌های کوچک‌تر هم مسافر کمتری وجود دارد و هم قیمت‌ها کمی کاهش پیدا می‌کنند، به عنوان مثال یک سفر 60 هزار تومانی در یک شهر بزرگ شاید در یک شهر کوچک 20 هزار تومان باشد، به این ترتیب میانگین درآمد اسنپ و تپسی در شهر‌های کوچک را حدود ساعتی 100 هزار تومان در نظر می‌گیریم.

طبق اعلام اسنپ، میانگین درآمد ماهانه رانندگان این شرکت در سال 1400، حدود 10 میلیون تومان بود. البته این میانگین شامل افرادی می‌شود که از چند ساعت تا یک روز کامل در اسنپ کار می‌کنند. به همین دلیل افرادی که قصد دارند به صورت کامل و حداقل 8 تا 9 ساعت در اسنپ فعالیت داشته باشند، حقوق ماهانه آن‌ها بیش از 10 میلیون تومان خواهد بود. همین میانگین درآمد در سال 1401 به 16 میلیون تومان برای افرادی که به صورت ثابت کار می‌کنند رسیده است.

البته اسنپ از ابتدای امسال دو سری کرایه‌های خود را افزایش داده و طبیعتا این میانگین باید به نزدیک 25 میلیون تومان رسیده باشد.

این موضوع با افزایش نرخ کرایه‌ها در سال‌های جدید بسیار بیشتر هم شده است. این موضوع به وضوح توسط مسافران قابل مشاهده بوده در حالی‌که اکثر افراد ترجیح می‌دهند از وسایل نقلیه عمومی استفاده کرده و به سراغ اسنپ و تپسی نروند!

طبق این موارد وضعیت درآمد رانندگان تاکسی اینترنتی در تهران و کلان‌شهرها بر اساس ساعت، روز و ماه به شکل زیر است:

درآمد ساعتی

درامد روزانه

درآمد ماهیانه

درامد سالانه

راننده تاکسی اینترنتی

100 تا 180 هزار تومان 800 هزار تا 1 میلیون و 440 هزار تومان 20 تا 38 میلیون تومان 240 تا 456 میلیون تومان

کارمند

45 تا 95 هزار تومان 360 تا 760 هزار تومان 10 تا 20 میلیون تومان 120 تا 240 میلیون تومان

به این ترتیب متوجه خواهید شد که کار در تاکسی های اینترنتی درآمد بسیار بیشتری از متوسط حقوق کارمندی دارد، بنابراین ما یک امتیاز مثبت برای کار در تاکسی های اینترنتی در نظر می‌گیریم. البته یادتان باشد که سود شما با درآمد کار در اسنپ و تپسی متفاوت است و قابل محاسبه به صورت عمومی نیست چرا که هزینه‌های هر شخص و خودرو متفاوت است.

هزینه‌های کار: کار کارمندی هزینه کمتری دارد

بر خلاف کار کارمندی که شاید تنها هزینه رفت و آمد را در بر داشته باشد، کار در تاکسی‌های اینترنتی هزینه‌های بسیار دارد. در ابتدا باید در نظر بگیرید که برای کار در اسنپ و تپسی باید یک خودرو مناسب داشته باشید، یعنی حداقل 200 میلیون تومان برای تهیه خودرو دست دو و در حالت عادی بیش از 350 میلیون تومان سرمایه اولیه برای تهیه خودرو نو لازم باشد.

مورد دوم به هزینه‌های خودرو باز می‌گردد، البته در این زمینه نمی‌توان یک قیمت را مشخص کرد زیرا هزینه مربوط به خودرو به عوامل بسیار متعددی همانند مدل، سال تولید، میزان ساعات کار به عنوان تاکسی اینترنتی، مصرف سوخت خودرو و حتی محلی که خودرو را برای تعمیر و سرویس می‌برید، وابسته است.

اما اگر باز هم بخواهیم به طور میانگین یک رقم حدودی بیان کنیم، برای یک راننده با خودرو نو و سرحال، حدود یک چهارم درآمد، خرج خودرو (سوخت، تعویض روغن، لنت و…) خواهد شد، همچنین یک خودرو با وضعیت مطلوب و کمی قدیمی، به علاوه هزینه‌های جانبی، ماهیانه حدود یک سوم درآمد کار در اسنپ و تپسی هزینه دارد.

البته برای کار در تاکسی اینترنتی هزینه رفت و آمد ندارید و مستقیم از دم خانه می‌توانید کار کنید ولی یک کارمند برای رفت و آمد به محل کار باید هزینه پرداخت کند، که البته ما از این هزینه صرف نظر خواهیم کرد.

به طور قطع هزینه‌های کار در تاکسی‌های اینترنتی از هزینه کار به صورت کارمندی بیشتر بوده و از این نظر کار کارمندی ارجحیت دارد.

درآمد پایدار: تقریبا شرایط برای هر دو برابر است

کار کردن در تاکسی های اینترنتی یا هر نوع شغل آزاد دیگر، درآمد ثابت و پایدار ندارد. یعنی درآمد شما یک روز خوب است و یک روز معمولی، البته تعداد مسافران تاکسی های اینترنتی در حال حاضر به مقداری هستند که شما بدون مسافر باقی نمانید و به حداقل درامد روزانه 800 هزار تا بیش از یک میلیون تومان برسید ولی به هر شکل اگر یک روز به هر دلیل سرکار نروید، درآمدی نخواهید داشت.

ضمن اینکه کار در تاکسی های اینترنتی وابسته به خودرو است و اگر خودرو خراب شود، تا زمان تعمیر آن خبری از درآمد نیست. البته باز هم تاکید می‌کنم بخش زیادی از میزان درآمد کار در تپسی و اسنپ ثابت است، زیرا شما مانند مغازه‌دارها یا بنگاه‌ها نیستید که یک یا چند روز به طور کامل مشتری نداشته باشید یا معامله‌ای نکنید، بلکه مسافر برای تاکسی های اینترنتی همیشه وجود دارد اما شاید در تعطیلات کمتر و در روزهای کاری بیشتر باشد.

در نقطه مقابل، کارمندان حقوق ثابت دارند و اگر یک یا چند روز سر کار نروند، حقوقشان را دریافت می‌کنند. البته کارمندان می‌توانند بر روی حقوقشان نیز حساب باز کنند و دستشان برای خرید کالا به صورت قسطی بیشتر باز است. اما درآمد کارمندی محدود است، همچنین شما باید نیازهای شرکت‌تان را برآورده کنید وگرنه جریمه خواهید شد اما در کار با تاکسی های اینترنتی اینگونه نیست، به طور کلی می‌توان گفت کار کارمندی محدودیت‌های بیشتری دارد.

شما ترجیح می‌دهید حقوق بیشتر اما نا پایدار داشته باشید یا حقوق کمتر اما پایدار؟ در این بخش هر دو شغل کارمندی و کار در تاکسی‌های اینترنتی ویژگی‌های مثبت و منفی تقریبا یکسانی دارند، به همین دلیل شرایط کار از منظر حقوق ثابت را برابر اعلام می‌کنیم.

شرایط و مزایای کاری

ساعت کاری: در تاکسی اینترنتی رئیس خودتان هستید

شرایط کاری در تاکسی‌های اینترنتی ساده است. اول این که شما ساعت کار منعطف دارید، می‌توانید در روز یا شب کار کنید، حتی می‌توانید این‌کار را به عنوان شغل دوم انتخاب کنید، هر زمان که خواستید می‌توانید از کار دست بردارید و هر زمان که خواستید به کار بازگردید.

ساعت کاری منعطف یک ویژگی بسیار مهم محسوب می‌شود، زیرا دست شما را برای کار کردن باز می‌گذارد. زمانی که تاکسی اینترنتی هستید اگر به مشکلی برخوردید یا نیاز بود تا یه یک کار خانوادگی برسید، می‌توانید بدون دغدغه از کار دست بکشید. همچنین رفتن به تعطیلات و مسافرت نیز تماما در اختیار خودتان است، لازم نیست حتما آخر هفته‌ها یا در تعطیلات که جاده‌ها شلوغ است به مسافرت بروید. البته که زمان کار کردن شما مستقیم با درآمدتان در ارتباط است اما ساعت کاری منعطف در مواقع بسیاری به کمک شما می‌آید. موردی که برای کارمندان یک آرزوست!

درآمد تپسی اسنپ

در نقطه مقابل و کار کارمندی شما باید هر روز سر ساعت معین سر کار خود حاضر شوید، کار شما هیچ موقع ترک نمی‌شود، تفاوتی ندارد وضعیت هوا چگونه است یا اینکه حالتان خوب است یا خیر، در هر صورت باید سر کار حاضر شوید، البته می‌توانید برای کارهای اورژانسی مرخصی بگیرید اما مرخصی‌های شما نیز محدود است. به همین دلیل از این نظر کار در تاکسی‌های اینترنتی جذاب‌تر است چرا که رئیس خودتان هستید و به معنای واقعی کلمه، آقا بالاسر ندارید!

بیمه و مستمری: کار کارمندی وضعیت بهتری دارد

کار در تاکسی‌های اینترنتی فعلا شامل بیمه نمی‌شود. با توجه به این که در خصوص ساعت و روزهای کاری، هیچ تعهدی از راننده گرفته نمی‌شود، تعجبی هم ندارد که شامل بیمه نشود. اما اسنپ و تپسی می‌توانند بخشی از رانندگان ثابت خود را در صورت گرفتن تعهداتی بیمه کنند. حتی درآمد ثابت برای نیروهای خود در نظر بگیرند، اما به هر شکل این اتفاق تاکنون رخ نداده است.

با این حال شما می‌توانید خودتان را بیمه کنید، که هزینه آن از بیمه کارمندی بیشتر است و نسبت به بیمه برخی ادارات دولتی هم خدمات کمتری دریافت می‌کنید. اما می‌‎توانید خود را بیمه کنید و مستمری بگیرید.

از طرفی اکثر کارمندان بیمه می‌شوند و 70 درصد مبلغ بیمه آن‌ها را کارفرما پرداخت می‌کند، به این ترتیب هزینه بیمه برای کارمندان بسیار کمتر است، ضمن این که رانندگان باید حتما خودرو خود را نیز بیمه کنند و هزینه آن را بپردازند. به این ترتیب در این بخش به کار کارمندی امتیاز مثبت می‌دهیم.

مزایا: کار کارمندی مزایای بیشتری دارد

در خصوص مزایا نمی‌توان به طور دقیق نظر داد. مزایای کار در تاکسی اینترنتی مشخص است، هر کدام از شرکت‌های اسنپ و تپسی در باشگاه رانندگان خود خدمات خوبی را می‌دهند. البته این شرایط و تخفیف‌ها به صورت رندوم ارائه می‌شود و نمی‌توان بر روی آن خیلی حساب باز کرد. به هر شکل این خدمات توسط بسیاری از رانندگان استفاده می‌شود. در ادامه برخی از این خدمات را می‌بینید:

  • تخفیف سرویس خودرو
  • تخفیف کارواش
  • تخفیف استفاده از خدمات درمانی و پزشکی
  • تخفیف استفاده از اماکن ورزشی
  • و…

همچنین اسنپ و تپسی و دیگر شرکت‌ها طرح‌های تشویقی دارند که رانندگان با رسیدن به اهداف این طرح‌ها، جوایز مالی متنوعی دریافت می‌کنند که به افزایش درآمد آن‌ها کمک خیلی زیادی می‌کند. برخی مواقع نیز متناسب با نحوه فعالیت افراد، پول بنزین پرداخت می‌شود.

درآمد تپسی اسنپ

اما مزایای کار کارمندی به شرکتی که در آن کار می‌کنید بستگی دارد، اگر یک کارمند در شرکتی بزرگ مشغول به کار باشد، می‌تواند از خدمات درمانی، ورزشی، تفریحی و غیره به صورت رایگان یا تخفیف‌دار استفاده کند. همچنین ارگان‌های دولتی خدمات خوبی به کارمندان خود می‌دهند، مثلا دریافت خانه سازمانی یا خرید اجناس به صورت قسطی بخشی از این مزایا هستند.

اما همانطور که گفتم مزایای کار کارمندی به شدت به شرکتی که در آن مشغول به کار هستید وابسته است، زیرا بسیاری از شرکت‌ها هیچ مزایایی برای کارمندان خود در نظر نمی‌گیرند.

در این بخش هم می‌توان به نوعی نتیجه را مساوی اعلام کرد اما ما کفی مزایای کارمندی را سنگین‌تر می‌دانیم به همین دلیل امتیاز این بخش برای کارمندان است.

اعتبار شغل و رشد شخصی

وجهه شغل: کار کارمندی وجهه بسیار بهتری دارد

از این نظر باید گفت که کار کارمندی هر چقدر هم که سبک و ساده باشد، وجهه بهتری نسبت به کار در تاکسی‌های اینترنتی دارد. در نگاه مردم کار کارمندی اعتبار بیشتری دارد و حتی اگر کارمند دولت باشید، می‌توانید ضامن دیگران در امر وام گرفتن و تسهیلات بانکی شوید.

کار در اسنپ و تپسی به عنوان یک شغل آزاد و دم دستی به حساب می‌آید که به اعتبار شما اضافه نمی‌کند. به زبان ساده اگر راننده اسنپ باشید به راحتی به شما زن نمی‌دهند!! همچنین خود رانندگان تاکسی‌های اینترنتی نیز کار خود را به عنوان یک شغل اصلی حساب نمی‌کنند؛ اکثر آن‌ها معتقدند که اسنپ و تپسی کار نیست و اکثرا دنبال کار بهتری هستند. نمی‌دانم این تفکر درست است یا غلط اما وجه کار کارمندی بسیار بیشتر است.

ورود به شغل: تاکسی اینترنتی مثل آب خوردن است

برای کار کارمندی باید مدرک و مهارت و در اکثر مواقع سابقه کار داشته باشید. در واقع حداقل چندسالی را باید به مهارت آموزی و تحصیلات بپردازید. همچنین کار کردن در شرکت‌های بزرگ نیاز به سابقه کار یا حتی پارتی‌بازی دارد. بنابراین برای کار کارمندی هرچند نیاز نیست سرمایه اولیه داشته باشید اما ورود به آن بسیار دشوار است.

درآمد تپسی اسنپ

از طرفی شما ظرف چند دقیقه و حتی به صورت کاملا غیرحضوری می‌توانید در اپلیکیشن تاکسی‌های اینترنتی ثبت نام کرده و کار خود را آغاز کنید. این یک مزیت بسیار بزرگ است زیرا اگر خودرو داشته باشید، تنها چند دقیقه با کسب درآمد فاصله خواهید داشت. به همین دلیل است که کار در تاکسی‌های اینترنتی مزایای کمتری دارد و شامل بیمه نمی‌شود. در واقع راننده بدون دادن تعهد و حتی دیدار حضوری با مسئولین اسنپ و تپسی، می‌تواند کار خود را آغاز کند. از این نظر کار کردن در تاکسی‌های اینترنتی تقریبا برای همه آزاد و بسیار آسان است.

پیشرفت و آینده شغلی: کار کارمندی آینده‌دار است

همانطور که گفتیم، ورود به کار کارمندی نیاز به دانش، مهارت و تحصیلات دارد. به همین دلیل است که طبیعتا آینده بهتری در کار کارمندی وجود دارد. فرد مهارت لازم برای کار را به دست می‌آورد و در حین کار نیز پیشرفت می‌کند و می‌تواند آینده بهتری برای خود رقم بزند. ضمن اینکه سابقه کار برای کارمندان به معنای حقوق بیشتر، منصب بالاتر و حضور در شرکت‌های بزرگ‌تر است.

درآمد تپسی اسنپ

کار در تاکسی‌های اینترنتی هیچ پیشرفت به خصوصی ندارد. نهایتا دست فرمان شما بهتر می‌شود و مسیرها را نیز بهتر یاد می‌گیرید! اول و آخر کار در تاکسی‌های اینترنتی، فقط رساندن افراد به مقصدشان است! به این ترتیب نمی‌توان پیشرفت یا آینده شغلی خاصی را برای رانندگان تاکسی اینترنتی تصور کرد. حتی اگر 10 سال هم راننده تاکسی اینترنتی باشید باز هم حقوق شما افزایش پیدا نمی‌کند و همچنان روزمزد خواهید بود. از این نظر کار کارمندی امتیاز برتری خواهد گرفت.

نتیجه گیری

کار کارمندی ویژگی‌های مثبتی نسبت به کار در تاکسی های اینترنتی دارد و از آن طرف درآمد تاکسی های اینترنتی مانند اسنپ و تپسی بسیار بیشتر است! با تمام این‌ها نتیجه گیری کلی با شماست. البته کلا کار در اسنپ و تپسی به عنوان شغل دوم و افرادی که به دنبال کار می‌گردند، توصیه می‌شود اما شاید درآمد بیشتر این کار نسبت به آینده آن قابل توجیه نباشد. به صورت کلی در جدول زیر نگاهی به هر دو می‌اندازیم و آن‌ها را با هم مقایسه می‌کنیم:

کار کارمندی

راننده تاکسی‌های اینترنتی

درامد ماهیانه

10 تا 20 میلیون تومان 20 تا 38 میلیون تومان (30 روز کار)

هزینه‌های جانبی ماهیانه

هزینه رفت‌ و آمد و ناهار (حدود 10 درصد درآمد) هزینه خودرو و خوراک (حدود یک سوم درآمد)

میزان سود شما

درآمد – هزینه‌های شخصی درآمد – هزینه‌های خودرو و راننده

درآمد پایدار

دارد ندارد

ساعت کاری

ثابت کاملا منعطف

بیمه و مستمری

دارد ندارد (خویش فرما)

مزایا

متناسب با اداره باشگاه رانندگان

وجهه شغل

مناسب وجهه ندارد

نحوه ورود به شغل

سخت و طاقت‌فرسا بسیار ساده و آسان

پیشرفت و آینده شغلی

آینده‌دار امکان پیشرفت وجود ندارد

 

نظر شما چیست؟ شما کار کارمندی را ترجیح می‌دهید یا کار در تاکسی‌های اینترنتی؟ به نظر شما درآمد بالای اسنپ و تپسی ارزش کار در این دو سرویس را افزایش می‌دهد؟ به نظر شما مزایای کار در کدام شغل بیشتر است؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

652 در مورد “درآمد اسنپ و تپسی در سال 1403 چقدر است؟ مقایسه کار کارمندی با تاکسی‌های اینترنتی!”

  1. چی میگی پشتمیز نشستی واسه خودت مینویسی ؟؟ خودت که الان کارمند اونجایی پس چرا نمیری اسنپ اگه اینجوریه هااا ؟ برو رییس خودت باش من شهر کرمانشاه کار میکنم حداکثر ساعتی ۲۰ هزار در میاد یعنی میشه روزی ۱۵۰ که یک سوم واسه ماشین میره میشه۱۰۰ تازه همینم اگه یه نیسان بهت نزنه خودتو ماشین از بین بری یا به یه ماشین نزنی تا دوماه دگ هرچی در بیاری باید هیچی نخوری واسه اون کنار بذاری .بسه تبلیغ هم حدی داری

    1
    4
  2. سلام خیلی زشته واقعا باید متاسف بود که شرکت تبسی و اسنپ اینطوری تبلیغ کنند که راننده استخدام کنند آخه آدم حسابی اینهمه استهلاک ماشین و اینکه مگه رانندگی کار اسانیه و بدتر اینکه بیست درصد درآمد روزانه به جیب گردن کلفت های تبسی و اسنپ می‌ره بعد هم بیخود کردی که روزی ششصد هزار تومان درآمد داره مگه شبانه روزی باشه بعد هم کار کارمندی بیمه و عاقبت داره آخر و عاقبت اسنپ و کلا رانندگی دیسک کمر و خیلی از مریضی های دیگس بدون بیمه و هیچ وجه اجتماعی ندارد و متاسفانه الان خیلی از راننده ها واقعا تحصیلات دارند ولی به خاطر اینکه کار گیرشون نیومده مجبور شدن برن راننده باشه

  3. آخه این چه وضعه مقایسه اس اسنپ و تپسی و هر کوفت و زهرماری که هست با کار کارمندی اصلا بزاریم کارگری قابل مقایسه نیست من چندین دوره با ماشینم تو تبریز با اسنپ و تپسی کار کردم تمام وقتم بوده نیمه وقتم بوده با این کرایه های پنج تومنی که میری طرف بیست دیقه تو آفتاب نگهت میداره تا خشک شی بعدشم میاد یه چیزیم بدهکاره نمیصرفه بخدا نمیصرفه با این گرونیای لوازم ماشینو پول مکانیک که بیشتر از وسایل خریداری شده آدمو سرخ میکنه نمیصرفه آخه کجاست اون ماهی سیزده تومن من ماشینم پرایده که نسبت به ماشینای دیگه کم خرجتره اولا ماهی بیشتر از هفت هشت تومن ندیدم دوما از این هفت هشت تومن راحت سه تومن برای لوازم مصرفی و دو بار تعویض روغنو سه ماه یکبار جلوبندی و وسطاش خرابی کمک فنر و میل سوپاپ و تعویض اگزوز هزار کوفت و زهرمار دیگه که الان دارم میگم بخدا همش جلو چشامه درضمن عزیز من رانندگی اصلا کار راحتی نیست با این وضع ترافیک نداشتن جاپارکو خستگی که روزی دوازده ساعت پشت فرمون تو آفتاب و برف و بارون فک میکنی که چی خیلی راحته پدر آدم درمیاد بعدم میری میندازن یه جاده خاکی لاستیک پاره میشه هیچ چی به هیچ چی من سه تا ماشین تو همین اسنپ انداختم هر سه تا داغون شدن بجان خودم ماه پیش دومیلیون و نیم دادم سرسیلندرو تعمیر کردن فردا هم واسه جلوبندی میبرم میدونم حدود دو تومن پیاده میشم اسنپ و تپسی فقط فکر جیب خودشونن اصلا به فکر رانندشون نیستن این طرحهای تشویقی و باشگاه رانندگان الکی هم بازار گرمیشونه من وقتی میرم سایت اسنپ کارفیکسو نگاه میکنم قیمت اجناس از بیرون گرونتره جالب نیست؟؟؟ در کل خدا بدادمون برسه مجبوریم مجبور

    1
    3
  4. من خودم راننده اسنپ بودم . حدود 2 سال . اون سالی هم بود که راننده‌ها کم بودن .
    اولش خوب بود جایزه میزاشتن درصد کمتری میگرفتن . ولی تا جا افتاد درصد خودشونو بیشتر کردن. خودم تو روز راحت 7 تا 8 ساعت کار میکردم پشت ترافیک تهران …. . عصاب خورد . ماشین هر روز خرج میاره چون کلا تو ترافیکی همش کلاج درگیره .
    2 ماه یه بار موتور تعمیر
    ترمز ها هر بیست روز تعویض
    تصادف اگه شانس بیاری نزنی که یکی دیگه زده در میره
    آدرسا اکثر مسافر با جای که لوکیشن کردن فرق داره

    تازه اینا هیچی نیست به خدا مسله مهمتر ایناس که
    تو ماشین غذاتو میخوری
    خوابت تو ماشینه
    ساعتی که مسافر هس ترافیک ساعتی که مسافر نیست خلوت .

    موقع ترافیک هم هر چی زور بزنی واسه پول بیشتر نهایتاً 40 تومان تو یه ساعت کار کنی اونم باید استهلاک ماشین پول بنزین پول غذا تو کم کنی که تهش میمونه ساعتی 15 تومان .
    ولی واسه کسی که خونه داره تو تهرون با ماشین صفر یه شغل فنی هم بلده که تو ماه یکی دو تا بهش کار بخوره خوبه اونم فقط زمانی به دردش میخوره که از ترافیک دوری کنه.

  5. آخه یکی نیست به اینی که میاد واسه خودش هرچی میخواد مینویسه بگه که بابا بخدا راننده گیر واحتیاج داره وگرنه مسافرکشی انگارکه قطعه قطعه کنی ماشینتو وذره ذره بخوری تازه جون و بدنتم‌میزاری بعدشم اونی که ۵۰۰ روزی کار میکنه فردای اونروز دیگه نمیتونه بلند بشه ببخشید مگر اینکه یه دپینگی بکنه که اونم بعدا باید بره شش برابر خرج کنه ترک کنه

    3
    45
  6. کاملا مشخصه داره تبلیغ می‌کنه خدا ازت نگذره که آنقدر دروغ میگی من هم تپسی هم اسنپ کار کردم دقیقا ماشینت رو که سرمایه زندگیت محصوب میشه رو باید نابود کنی که جیب مدیران گردن کلفت اسنپ وتاپسی رو پر کنی آخه نامرد چطوری حساب میکنی که خالص ساعتی شصت هفتاد هزار کار میکنی برای هر مسافر تا بری سر آدرس و طرف بیاد خودش تقریبا ده تا پانزده دقیقه طول می‌کشه بنزین لیتری سه هزاری روغن موتوی چهارصد هزاری اجرت بالا میکانیک لوازم یدکی بی کیفیت و گرون واقعا کسی که خیلی بیچاره باشه و دستش از همه جا کوتا باشه بره کارگری و حمالی بهتر از اسنپ و تاپسی به هیچ عنوان از این خبرها نیست درآمد بسیار بالا کجا بود الان کارمند داره ماهی شش هفت میلیون کار می‌کنه اگه با ماشینت هفت میلیون پول در بیاری باید هفده میلیون خرج خود ماشین کنی

    1
    55
  7. راننده اسنپ و تبسی

    کار با ماشین جدا از همه چیز واقعا سخته ،هر سال هم مقدار از توانایی جسمی رو از دست میدی واقعا بهتی این چیه مفت کارکرون باری اسنپ وتبسی جدیدا دیجیکالا هم اضافه شد.طرف توهم زده مطلب نوشته…

    3
    38
  8. آخه یکی نیست بگه احمق جان چجوری حساب میکنی اون راننده آیند آدم نیست تعطیلی نداره حساب کردی سی روز تو ماه کار کنه کارمند در بهترین شرایط که تو ماه چند تا تعطیلی و بین تعطیلی نخوره طبق قانون بیست چهار روز کار می‌کنه که ماشالا هر ماه سه جار تا شهادت ولادت داریم یعنی حساب کنی کارمند بیست روز کار می‌کنه با بیمه و………. ولی آیند با کرایه های هفت تمنی چرت به معنای واقعی کاری که می‌کنه از ماشین خودت به خودت قرض میده یکی دو ماه بااسنپ کار کردم هیچی دستمو نگرفت که هیچی ماشینمم داغون شد حالا پنجاه یک روز کاری رفتم تو هرفه خودم دیدم بالای ده ملیون پول تو حسابمه و سود خالص یعنی بعد پنجاه روز اینقدر پس انداز تو حسابم بود

    5
    51
  9. مدیریت تاکسی اینترنتی

    این اصلا درست نیست که شما شغل راننده اسنپ و تپسی را با در آمد ماهی 30 میلیون تا 45 میلیون تومانی را با شغل به درد نخور کارمندی مقایسه کنید. ببینید مثلا راننده اسنپ یک مسیر 30 دقیقه ای را در حدود 300 هزار تومان درآمد داره که در طول 24 ساعت میکنه به عبارتی 14 میلیون تومان که در ماهش میکنه به عبارتی 43 میلیون تومان و این حالیه که خودرو هیچ هزینه ای نداره و شهرهای ایران به هیچ عنوان ترافیک و تصادفی ندارند و بنزین رو هم که خداروشکر رایگان کردند. از طرفی کلا رانندگی کار آسونیه و از پشت میز نشستن خیلی بهتره و ساعت کاری هم کاملا انعطاف پذیر و دست خود راننده هست…. با این تفاسیر همه کارمندان باید بیان اسنپ کار کنند. حالا این وسط یک کمیسیون هم به ما مدیران اسنپ پرداخت می کنند که به نسبت درآمد سرشار و فوق العاده رانندگان اصلا چیزی نیست. کلا ما مدیران تاکسی های اینترنتی همیشه به نفع رانندگان برنامه ریزی می کنیم…

    36
    25
    1. بقول دوستمون تجربه سه ماهه منو گفتید نویسنده مقاله هم یه چرت و پرتی نوشته شما زیاد جدی نگیرید

  10. سلام
    من 3 ماه تو اسنپ تهران بودم
    همه میدونیم که باید بنزین،کمیسیون و … در نظر بگیریم
    کسی که میخواد وارد کاری بشه باید ببینه میتونه یا نه از هر لحاظی

    تو این سه ماهی که اسنپ تهران بودم
    اولا درخواست های سفر زیاده و اسنپ طوری کار میکنه که هر چی درخواست بیشتر باشه قیمت بالاتر میره

    تو‌تایمای ترافیک بخصوص ۴ عصر تا ۸ شب قیمتا میره بالاتر
    مثلا تو‌تایم معمولی از تهران به کرج ۷۰تا۱۰۰ هزار قیمت سفره

    اما تو تایم‌ترافیک تا ۱۸۰ هزار تومان هم میرسه

    من روزی ۳ ساعت کار میکردم
    ومیانگین روزانرو تو‌این چند وقت حساب کردم
    ساعتی ۶۰تومن تا ۱۰۰ هزار تومان هم میتونه ادم درامد داشته

    نه بحثه تبلیغه نه چیزی
    یه عده اگر با پراید و سمند کار کردن
    من ۳ ماه با ۲۰۷ کار کردم
    همه هم میدونیم کارمندی وجهه خوبی داره تو‌جامعه و یه اب باریکس تو زندگی

    بازم میگم هر کاری میکنید همه چیو در نظر بگیرید
    یا حق

    35
    10
  11. دوستان بحث نکنید همه ما داریم روی تردمیل میدویم هرکه هم بیشتر بدوه دور تردمیل رو بیشتر میکنن که به نقطه ایده آلش برسه الان اگه کارخانه داشته باشی دولت مالیات عوارض میگیره اگه قشر متوسط باشی از روی خودرو با بنزین ۳ تومنی روغن گران قطعات گران جریمه دوربینی اگه اینا رو نداشته باشی فرزند که داری از طریق هزینه مدارس خصوصی اگه فرزند هم نداشته باشی میاد یه طرحی مثل بورس میدا سرمایت رو میکشونه اونجا بعد برش میداره اگر هم پول داسته باشی و دم به تله ندی و تو بانک بگذاری روز به روز ارزشش کمتر میشه کلا این حکومت یه راهی واسه بدبخت کردنت پیدا میکنه مملکتی که رو نفت و گاز و معادن مختلف خوابیده مملکتی که هر شهرش کلی طلا و عتیقه جات خاکه ،واقعا دردناکه این وضع معیشت مردم **** ایرانم یه ذره به فکر **** نیست فقط تو فرصت مناسب بنزین میده به هر کشوری دلش بخواد برق و گاز مفتی حتی اب اشامیدنی به کویت دارو به یمن

    2
    34
  12. مشکل از تاکسیهاست که همیشه داخل بازار و طرح کارمیکنند ویا بصورت سرویس بعضی از افراد مرفه رو از بالا شهر به بازار میارند وکمبود تاکسی در دیگر مناطق باعث شده که مردم مجبور شوند بین آژانس و تپسی و اسنپ یکی را انتخاب کنند و بخاطر کرایه پایین‌تر به سراغ تاکسی اینترنتی می‌روند و از طرفی بیکاری باعث شده که مردم به فکر کسب درآمد از خودرویشان باشند.

    9
    7
  13. کدوم کارمندی 3تومن میگیره خخخخ
    بعد یا خاطره از حسن ریوندی افتادم میگفت دیدید مردم میرن داندانپزشک یا پزشک همینطور که منتظر هستم تا نوبتشون برسه شروع میکنم به حساب و کتاب که این دکتره اگه هر ساعت 10 نفر رو هم ویزیت کنه وای خدا چه درآمدی داره این دکتره
    بله قضیه از این قراره همه مون از بیرون رینگ به قضیه نگاه میکنم و فکر میکنیم الان باید طرف میلیونر باشه در صورتی اینطور نیست و هر کاری سختی و مرارت خودش رو داره در کل درآمد کارمندی بهتره . اما کارمندها معمولا شغل دوم دارن اما راننده تاکسی چی ؟ فقط مسافرکشی و ….

    2
    35
  14. نه اصلا این خبرا نیس کسی که خودش با ماشین کار نکرده باشد نمیدونه این کار چقدر بی خوده، بعد از یه سال که کار کنی میفهمی یه چیزیم از جیبت رفته و اعصاب داغون و جسم داغون برات مونده و البته یه ماشین داغون…

    1
    42
  15. جواد کیانی

    من خودم کارمند هستم جالب هست اسنپ هم کار کردم همه ی این مقایسه ها چرت و پرت بود من با روزی ۷ ساعت کار سر کار کارمندی که در اصل ۵ ساعت کار مفید با بیمه که بدام رد میشه روزی ۳۵۰ هزارتومان در آمدم است و روزهای تعطیل هم نمیرم حقوق دارم اسنپ پوست خودم و پدر ماشین در میاوردم ۳۰۰ کار میکردم یه روز کامل تازه با طرح که میزاشت برو بابا ‌…

    1
    49
  16. همه که بیایید راننده اسنپ و تپسی شوید دیگه باید پشت هم راه بیوفتیم بوق‌بوق کنیم تو شهرها دُر دُر کنیم ???? خدایا
    اسنپ و تپسی زدن تاکسیرانی رو منهدم کردن حالا میخوان کارمندها رو مسافرکش کنند پسفردا از دانشگاه فارق تحصیل شدی بپر تو اسنپ و تپسی با مدرکت لیسانست هم شیشه ماشینت رو پاک کن ، برای چنین مملکتی باید گریست

    5
    39
  17. فکر نمی کنم ماهی 15 میلیون تومان درآمد داشته باشه ، چه خبره ، اگه اینجوری بود همه مردم شغلشونو ول میکردن میومدند تو اسنپ .

    4
    41
  18. فکر نمی‌کردم استپ و تپ سی تو نشریه شما هم نفوظ کرده باشه.خوب تبلیغ کردی.اونی که کار کرده می‌دونه همه این عددها چرته

    8
    51
    1. مجتبی مسکینی

      تهمت زدن در هیچ دین و آیینی کار درستی نیست
      شما اگه کلمه به کلمه این مقاله رو خونده باشید در اکثر بخش‌ها کار کارمندی نسبت به تاکسی‌های اینترنتی برتری داشته و حتی در بخش نتیجه‌گیری دقیقا نوشته شده که کارمندی بهتره و تاکسی‌های اینترنتی برای شغل دوم توصیه شده اون وقت شما میگین برای اسنپ تبلیغ کردیم؟! دقیقا اشاره شده که برای ماشین‌ مناسب یک چهارم درآمد صرف هزینه‌ها خواهد شد و برای ماشین کمی پرخرج‌تر یک سوم درآمد رو برای هزینه‌ها باید بدین
      موفق باشید

      25
      24
      1. شما که آیینه خوبی رو انتخاب کردی بفرمایید که کجاش منصفانه بود این نوشته اکثر اظهار نظر ها رو خونید باشید مشاهده می کنید که انتقادها در رابطه با برابری و موقعیت ها نیست حرف ها در رابطه با درآمد زیادی که گفته شده و کسانی که دستشون در این کاره نظرشونو میدن

        5
        9
        1. مجتبی مسکینی

          مشکل اینجاست که یک مقاله عمومی رو همه به صورت شخصی بهش نگاه میکنن
          در حالت کلی (جدای از تمام مزایا و معایب، الان فقط در رابطه با درآمد و ساعت کاری صحبت می‌کنم) اگه یک راننده به اندازه ساعاتی که کارمند سرکار هست، مسافر بزنه به اعدادی که گفته شده می‌رسیم
          این عدد و ارقام، درآمدی هست که میشه از کار در اسنپ و تپسی داشت (یعنی با اون میزان کار، میشه به چنین مبلغی از درآمد رسید)
          حالا درآمد نهایی رو دیگه هیچکس نمیتونه دقیق نظر بده! مسلما برای کسی که تاکسی دوگانه صفر داره خرج و مخارج خیلی کمتر از کسی هست که سواری قدیمی داره! این دو اگه روزانه ۸ تا ۱۰ ساعت در اسنپ و تپسی کار کنن به اون درآمد گفته شده میرسن اما راننده تاکسی خرج خیلی کمتری داره و درآمدش بیشتر هست چون تو طرح میره، پول بنزین نمیده، ماشینش سرحاله و خرج زیادی نداره و… و از این وضعیت راضیه ولی راننده سواری قدیمی خرج بیشتری داره و وضعیت اصلا مناسب نیست و براش نمی‌صرفه! تفاوت این دو نفر در خرج و مخارج هست؛ درآمد کلی و حدودی هر دو یکسانه!
          این موضوع دقیقا برای کارمند یا هر فرد شاغل دیگری هم هست، کارمند هم از مترو استفاده کنه، با تاکسی و اسنپ بره، پیاده بره، یا با ماشین شخصی رفت و آمد کنه هر کدوم خرج و مخارج متفاوتی دارن و درآمد نهایی دو نفر که یک جا کار می‌کنن می‌تونه کاملا متفاوت باشه و یکی راضی و دیگری ناراضی
          بنابراین درآمد نوشته شده درسته، بحث اکثر دوستانی که کامنت گذاشتن در رابطه با خرج و مخارج هست که خب برای هرشخصی متفاوته و هیچکس نمی‌تونه میزان مشخصی بگه در مقاله هم حدودی نوشته شده که یک چهارم یا یک سوم از درآمد باید کم بشه
          موفق باشید

          7
          8
      2. برای هر سفر به طور متوسط 5 دقیقه زمان برای رسیدن به مبدا لازم است و به طور متوسط 5 دقیقه راننده تا سوار شدن مسافر منتظر می ماند. یعنی برای سه سفر در 30 دقیقه وقت هدر میشود. ممکن است بگویید که بعضی از مسافر ها در مبدا حاضر هستند به خاطر این ما برای 3 سفر 20 دقیقه در نظر میگیریم. یعنی برای انجام 3 سفر در یک ساعت 40 دقیقه فرصت هست به توجه به بالانس قیمت ها در ساعات مختلف به تجربه متوجه شده ام برای هر دقیقه فاصله مبدا تا مقصد بین 1000 تا 1300 تومان در تاکسی های اینترنتی برای هر سفر بدون کسر کمیسیون و عوارض شهرداری لحاظ میشود. با احتساب حد اکثر مبلغ برای چهل دقیقه 52 هزار تومان خواهد بود که با 10 ساعت کار روزانه 520 هزار تومان میباشد و اگر برای هر ساعت کار 10 دقیقه هم استراحت و یا نیامدن درخواست یا تاخیر در قبول درخواست را لحاظ کنیم باید شخص 11.5 ساعت در روز کار کند.
        با همه این شرایط از مبلغ 520 هزار تومان 16.5 درصد کسر خواهد شد و با کسر این مبلغ 435 هزار تومان دریافت خالص خواهد بود و با کسر مبلغ 50 هزار تومان بنزین با توجه به مصرف خودرو پراید(برای پژو و امثال آن 1.5 برابر) مانده در روز 435 هزار تومان خواهد بود و با فرض 30 روز کارکرد ماهانه(تراکتور هم سی روز پشت هم نمیتونه کار کنه) یک راننده جمعا 13 میلیون درآمد خواهد داشت.

        2
        2
  19. پدر ما میگفت در قمار بازی صاحب میز برنده است که کمسیون خود را می‌گیرد و دو طرفب بازی به نوبت ضرر می‌کنند.
    برای اسنپ و تپسی سود خالص بیست درصدی که بدون ریسک دریافت می‌کنند مهم است و نه درآمد خالص رانندگان.

    4
    41
  20. خدا لعنت کنه کسی که بیگاری کشیدن از راننده رو جا انداخت ، خدا نابود کنه کسایی رو از ناچاری دیگران سود میبرن
    کرایه خطی جنت آباد تا شهرک غرب نفری ۷۵۰۰ است که برای ۳ نفر میشه ۲۲۵۰۰
    تازه هرکسی باید کلی پیاده بره تا برسه به ایستگاه و بعدش هم کلی پیاده بره یا تاکسی باز سوار بشه تا مقصد
    الان اسنپ بدبخت همین مسیر رو باید با ۲۵ تومن ببره ؟؟؟؟
    اسنپ وقتی ارزش داره که حداقل قیمتها ۳ برابر الان بشه

    9
    29
  21. تو شیراز فوق فوقش بتونی ۳۰ تا ۳۵ کار کنی حالا سوخت روغن اصطلاک اینا رو هم کم کن. امروز یه روغن بدرد نخور با فیلتراش عوض کردم ۵۰۰شده

    2
    21
  22. مهمترین چیزی در اسنپ از دست میدی بصورت تدریجی ووقتی متوجه میشی دیگه خیلی دیره از بین رفتن سلامتی جسم وروح دیسک کمر درد دیسک گردن از بین رفتن زانو وغیره نداشتن وجهه اجتماعی کی حاضره تو یه جمع بگه راننده اسنپم . سود فقط بااسنپه بدون استهلاک ومواد اولیه فقط سود خالص

    35
  23. یوسف و ذلیخا

    من خودم نزدیک یک سالی هست که دیگه با اسنپ کار نمیکنم والا ساعتی هفتاد رو نمیدونم از کجاش درآورده فقط جیب شهرداری و اسنپ پر پول میشه مسافر هم که شیش نفرو سوار ماشین می‌کنه و مسیری که با تاکسی اگه مسیری بره پونزده هزار تومن میشه با هفت هزار تومن جا به جا میشن

    2
    27
  24. داداش اگه درآمده ۱۳ تا ۱۵ میلیونی داره که ما تا الان ندیدیم خدب چرا نشستی پشت میزت داری دیدگاه می نویسی بدوبیا اسنپ بدو

    1
    38
  25. سلام وعرض ادب
    بنده ماشین سمند مدل95 دارم و تاکسی اینترنتی کارمیکنم اگه کارمندی حاضر باشه کارش رو با من عوض کنه من ماشینم رو رایگان میزنم بنامش……
    این گوی واینم میدان

    2
    49
  26. تهرانو خبر ندارم ولی در سایر شهرها از صبح تا شب سگ دو بزنی ساعتی نهایت ۲۵ تا ۳۰ درمیاد حالا اگه هزینه ها را ازش کم کنی فوقش ۲۰ تومن، البته برای خودرو دوگانه، خودرو بنزینی باید از جیبش هم بزاره، کمسیون بالا و خدمات هیچ ، راننده هیچ حقی ندارد، نه بیمه ، نه مزایا ، عوارض جسمی برای راننده ناشی از رانندگی مستمر در شرایط سخت و … یعنی عملا بردگی و استثمار برای اسنپ.
    نمیدونم نویسنده محترم با کدوم اطلاعات این مطلب و نوشته

    2
    45
  27. اصلا این مطلب درست نیست استهلاک ماشین حساب کن تصادف اتفاق… تازه من بزور ۴۰تومن در ساعت درمیارم ۷۰ از کجا اوردی

    1
    36
  28. یعنی واقعا مثل بچه دبستانی ها حساب کتاب. کردی نویسنده جان یادش بخیر بیست سال پیش تو مدرسه ما هم در امد شغل های مختلفو همینجوری حساب میکردیم اخه یعنی چی روزی پونصد هزار تومن در امد خالص ؟؟!¡

    2
    31
  29. حمید رضا هینگانی

    اینکار جز خر حمالی برای اسنپ و لوازم فروشها و مکانیک چیز دیگه ای نیست ساعتی ۷۰تومن؟؟؟!!!از کجا درمیاد این ارقام اخه مزخرف گفتن هم حدی داره تاکسیهای اینترنتی مظلوم ترین قشر اجتماعن

    2
    36
  30. مجتبی شیراز

    میخواستم چندتا نکته رو بگم شاید کمکی باشه
    اول دیدگاه بعضیا واقعا مشکل داره مثال میزنم طرف ماشینش پر از عیبه توقع داره خرج نیاره شما اسنپم کار نکنی ماشینت خرج میاره .دوم اینکه طرف ۲۰ روز کار میکنه ۱۰ روز دنبال بقیه مسائل رفیقو تفریح و این طرف و اون طرف هست توقع داره دارمد ۱۰ میلیونی داشته باشه .و سوم در مورد تصادف هست شماها ذهنتون دنبال تصادفه همش بهش فکر میکنید مسافر سوار میشه همش مینالید همش از بدی میگید انرژی مثبت و نگرش مثبت خیلی تاثیر داره

    40
    12
  31. مجتبی شیراز

    سلام خدمت شما دوستان عزیز
    میخواستم چندتا نکته رو بگم شاید کمکی باشه
    اول دیدگاه بعضیا واقعا مشکل داره مثال میزنم طرف ماشینش پر از عیبه توقع داره خرج نیاره شما اسنپم کار نکنی ماشینت خرج میاره .دوم اینکه طرف ۲۰ روز کار میکنه ۱۰ روز دنبال بقیه مسائل رفیقو تفریح و این طرف و اون طرف هست توقع داره دارمد ۱۰ میلیونی داشته باشه .و سوم در مورد تصادف هست شماها ذهنتون دنبال تصادفه همش بهش فکر میکنید مسافر سوار میشه همش مینالید همش از بدی میگید انرژی مثبت و نگرش مثبت خیلی تاثیر داره

    28
    11
  32. چند گرفتی برای تبلیغ از تاکسی های اینترنتی خصوصا اسنپ و تپ سی؟ خیلی تابلو داری تبلیغ دروغ میکنی، ملت و چی فرض کردی نویسنده؟؟

    3
    37
  33. رانندگی واقعا شغل سنگینی‌ هست بخصوص اسنپ و تپسی که نرخ کرایه هاشون متناسب با تورم و گرونی های قطعات خودرو ، روغن و لاستیک بالا نمیره … و با این هزینه ها صافی چیز خاصی هم شاید برای این بنده خداها نماند ، بعد دقیقا طرف انسانه تراکتور مگه ! کارمندها که اکثرا بیکار پشت میز نشستن ، بخصوص بعضی جاهای دولتی که جواب مردم رو هم نمیدن ! تو محیط گرم و نرم نشستن ، راننده بدبخت تو گرما سرما ، آفتاب سوزان باید کار کنه ، واقعا مقایسه منصفانه ای نیست و تفاوت خیلی زیادی بین یه کارمند و راننده زحمت کشه …

    2
    27
  34. شما خوب مقایسه کردی همه درکشور این اشتباه رو کردیم تمام شغل ها متاثر از حساب دفتری و روبه رو گرفتن مبلغ است و غافل از هزینه هوی اون هستیم.مثلا می ریم سوپر مارکت خرید میکنیم ۵۰۰هزارتومان میدیم پیش خودت حساب میکنی ۳۰درصد سود داره و۱۷۰ تومان واسش مانده اگر هر ساعتی سه نفر مراجعه کنند وسوپری که صبح ساعت ۶ میاد تا ۱۲شب میشه ۱۸ ساعت و واسه بنده خدا ۸تا۹میلیون سود محاسبه میکنیم وبه برادر یا پسر میگیم و اونها هم وارد این شغل میشوند و شش ماه یه دفتر نسیه و کلی اجاره جونس فاسد شده و۵۰۰میلیون بدهی کرکره رو می کشیم پائین.
    لطفا برای انتخاب شغل حتما با مشاورین کسب کار مشورت کنید واز این خبرنگار و نظرات اون استفاده نکنید که آخر ماشینی با لاستیک پاره یاتاقان زده و بابای تمام شده و تسمه تایم پاره شده .کنج خونه با کلی بدهی بدبخت شدی

    1
    25
  35. سلام
    احتمالا نویسنده محترم از هیچ چیز این دو شغل شریف خبر نداره . صد البته کارمندی بهتر از شغل تاکسی اینترنتیه . من روزانه ۷ ساعت با تاکسی اینترنتی کار میکنم و حداکثر در بهترین شرایط ۲۰۰ تا ۲۵۰ تومن درآمد دارم و البته هزینه های سوخت و روغن و لاستیک و استهلاک و غیره رو نیز حساب نکردم .
    به نویسنده محترم پیشنهاد می کنم یا بره اول تحقبق میدانی کنه حساب کار دستش بیاد . یا بیاد جاشو با ما عوض کنه تا از این درآمد چند ده میلیونی عقب نمونه.!!!

    2
    23
  36. اولاً راننده که تراکتور نیست یه دم کار کنه شما بعد از هر 2 یا 3 سرویس که میری باید چند دقیقه استراحت کنی که بدنت توانایی داشته باشه که بتونه ادامه بده به خاطر زانو درد و کمردردش دوماً نویسنده این مطلب از هزینه های ماشینی که روزانه 150 تا 200 کیلومتر رانندگی میکنه خبرنداره که میگه راننده ها ماهی 13 تا 15 میلیون درآمد دارند راننده ای که هرروز کارمیکنه درآمدش صافی اندازه یه کارمنده با این تفاوت که بیمه و مزایایی هم نداره

    2
    65
  37. یعنی واقعا چرته.. واقعا چرت.. پول بنزین در نمیاد.. هزینه های جانبی که هیچ.. ماهی یکی دو تومن میمونه.. بقیش چرته

    4
    67
  38. این ساعتی ۷۰ هزار تومن یه چرند بیش نیست خیلی وقت ها واسه ۳۰ هزار تومن یک ساعت تو ترافیک گیر میکنی درصد احتمال تصادف هم خیلی زیاده همه مخارج خودتو و ماشینت هم گردن خودته
    من ترجیح میدم کارمند باشم ماهیانه ۵ میلیون حقوق بگیرم تا اینکه گوشه خیابون منتظر مسافر بمونم واسه ********
    شما بیا کارمند بودنتو بده به ما ، ما هم راننده بودنو می‌دیم به شما

    2
    82
  39. کارمند دولت تو آمار خود وزارت کشور ،در روز،۲۰دقیقه کار مفید انجام میده و بقیش صرف چای خوردن،دستشویی رفتن،نماز جماعت ،ناهار خوردن میشه ،ساعت کاریشم خیلی کمتره.بیمه و مزایا از جمله حق مسکن،حق اولاد،بن خرید کالا ،وامهای خرید ماشین و کالا و انواع ان،شما برید تو شرکت نفت و پتروشیمی ها ببینید چه بریزو بپاشهایی دارن

    3
    60
  40. سلام ممنون از اظهارنظر منصفانه تون
    عرض شود خدمتتون که در یک نظرسنجی ببینیم چه تعداد کارمند صاحب خانه و چه تعدادی از شاغلین تاکسی اینترنتی مستاجر و یا در خانه های پدری زندگی میکند فکر می کنم نویسنده کارمند بوده

    1
    61
  41. کسی که این ارزیابی رو نوشته،احتمالا پشت میزش نشسته و شکمش سیر بوده وگرنه هر آدم عاقلی می دونه که رانندگان تا کسی اینترنتی درآمد و هزینه ای که خودرو رو دستشون میذاره اصلا قابل مقایسه نیست.ساعتی 60 تا 70؟؟!! کی گفته این حرف رو؟!!

    2
    61
  42. منم اسنپ کار میکنم با اینهمه هزینه های بالای خرج ماشین حمالی کمسیون و خرج ماشینه خودمونم بخور و نمیر
    تازه اگه شانست باشه تصادف نکنی و واشر نسوزونی

    63
  43. چند نکته:
    ۱- تو که گفتی مسیری مثلا ۳۰ هزار تومن کرایه اش هست نگفتی که این همش سود نیست . بنده خدا پول بنزین و روغن موتور و استهلاکش چی؟
    مثل اینه ی بری بگی سوپری ماهی ۵ میلیون فروش داره بگی روزی ۵ میلیون درآمد داره
    ۲- اسنپ تپسی از دیدگاه من به این شکله که تو یک اسکناسی به مبلغ ۲۰۰ میلیون داری و صب تا شب تو کوچه ها میدویی تا اجازه داشته باشی یک گوشه از این پولو بکنی
    کنایه از از بین رفتن ماشین
    اینو از پارسال که تو اسنپ و تاکسی بودم فهمیدم
    ۳- کسی که کار میکنه روزی ۵ ۶ ساعت باید منتظر ی تصادفی باشه بالاخره احتمال تصادف زیاد میشه …بلا دور باشه ان شالله از همه خوانندگان
    ۴- اعصاب خوردی دارد تو این آلودگی و ترافیک همینطور کمر درد و پا درد
    آدم زندگی میکنه برای آسایش خودش این طوری که اسایش نداره

    4
    65

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH