نسخه اسنپدراگون ۸۰۵ نوت ۴ در بنچمارک انتوتو از نسخه Exynos ۵۴۳۳ هشت هسته‌ای شکست خورد!

هفته گذشته حرفهایی از نوت ۴ زده و گفته شد که این هوشمند در دو نسخه ۶۴-bit Exynos ۵۴۳۳ ویژه اروپا و نسخه آسیا و آمریکا با پردازنده اسنپدراگون ۸۰۵ عرضه خواهد شد. حالا امروز این دو نسخه در بنچمارک انوتوتو حاضر شده‌اند.

این اولین بنچمارک از دو نسخه نوت ۴ است و مشخص شده است که نسخه ۶۴-bit Exynos ۵۴۳۳ یک غول تمام عیار بوده و نمره بیش از ۴۰ هزار را کسب کرده است. نسخه اسنپدراگون هم با نمره ۳۷۷۸۰ از نسخه اگزینوس شکست خورده است. اسنپدراگون ۸۰۵ در گلکسی اس ۵ LTE-A نیز همین نمره را کسب کرده بود. Exynos ۵۴۳۳ نمره‌ای نزدیک به پردازنده انویدیا تگرا K1 داشته که واقعا تاثیر گذار است.

نمره پردازنده گرافیکی جدید ARM Mali-T706 نیز بیشتر از Adreno ۴۲۰ موجود در اسنپدراگون ۸۰۵ بوده است. نباید این نکته را فراموش کرد که اگزینوس قرار گرفته در نوت ۴ نسبت به نسخه پیشینش ۲۰% افزایش قدرت داشته است. اما نکته نگران کننده عمر باتری خواهد بود که در تست‌های جی ۳ هم مشخص شد که صفحه نمایش با آن چگالی پیکسلی بالا باعث می‌شود که هوشمند مورد نظر در زمینه عمر باتری تنها در حد متوسط عمل کند.

در زیر می‌توانید نتایج منتشر شده از این تست را ببینید:

Exynos-5433-Snapdragon-805[divide]

20112909-content

[divide]

Adreno-420-Mali-T760

۱ در مورد “نسخه اسنپدراگون ۸۰۵ نوت ۴ در بنچمارک انتوتو از نسخه Exynos ۵۴۳۳ هشت هسته‌ای شکست خورد!”

  1. سلام خسته نباشید.
    یعنی نسخه اسنپدراگون ۸۰۵ رو برای آسیا میفرستن؟
    ممنون میشم جواب بدید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید