سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور، در جلسه شورای عالی فضای مجازی، تاکید کرد که تکمیل و راهاندازی شبکه ملی اطلاعات، از برنامههای مهم دولت سیزدهم و از اهداف اصلی تشکیل شورای عالی فضای مجازی است.
او در ادامه به مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، دستور داد که این موضوع را تا تکمیل شبکه ملی اطلاعات و راهاندازی آن، با جدیت پیگیری کنند.
عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، نیز راهاندازی اینترنت ملی را یکی از مهمترین برنامههای این وزارتخانه دانست.
شبکه ملی اطلاعات، موسوم به اینترنت ملی، در سال ۸۴ و برای کاهش وابستگی به اینترنت جهانی، در کشور مطرح شد؛ در سال ۸۵ اجرای آن به مرکز تحقیقات مخابرات، واگذار شد.
سال ۸۹ این طرح با عنوان “شبکه ملی اطلاعات” در قانون پنجم توسعه، تصویب شد و اجرای آن به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سپرده شد.
در نهایت، در سال ۹۲، شورای عالی فضای مجازی، تعریف و اصول ششگانه شبکه ملی اطلاعات را تصویب کرد و مرکز ملی فضای مجازی را مسئول نظارت بر اجرای آن کرد.
شبکه ملی اطلاعات، با استفاده از آدرسدهی موقعیت جغرافیایی کاربران ایرانی، ترافیک آنها را در شبکه داخلی کشور، مسیریابی میکند تا نیازی به مسیریابی در خارج از کشور، برای درخواستهای داخلی، وجود نداشته باشد.
در سند الزامات شبکهٔ ملی اطلاعات، گفته شده است که خدمات ارتباط داخل با شبکههای خارجی، باید از راه گذرگاههای ایمن مرزی شبکهٔ ملی اطلاعات، که دارای درگاه مشخص اتصال به خارج و اتصال به داخل هستند، تأمین شود.
از آن جایی که شبکه ملی اطلاعات، امکان تفکیک ترافیک داخلی و خارجی شبکه را فراهم میکند؛ باعث میشود که بیشتر از ترافیک داخلی استفاده شود و به دنبال آن، هزینههای ترافیک، کاهش، و سرعت، افزایش پیدا خواهد کرد.
سید ابراهیم رئیسی، در ادامه صحبتهایش، تاکید کرد که مدیریت هوشمند و هدفمند حوزه سرگرمی و اوقات فراغت در فضای دیجیتال، بسیار مهم است و موضوع همهگیری کرونا و در خانه ماندن مردم، نیز بر اهمیت فعال شدن این حوزه، میافزاید.
رئیسجمهور همچنین، سالمسازی و ایمنسازی فضای مجازی را الزامی دانست و اضافه کرد که غفلت از این موضوع، از سوی هیچ دستگاهی، پذیرفته نیست.
او در ادامه به این موضوع اشاره کرد که تشکیل دولت هوشمند، باعث افزایش رفاه مردم و تسهیل در انجام کارهای آنها خواهد شد و از همه دستگاهها خواست که برای رسیدن به این مقصود، با یکدیگر همکاری کنند.
مگه قرار نبود بره کلاس هفتم؟ ?
البته از نظر ما بیرون اندازی شماها با تیپا ضروری است، وگرنه از شماها که انتظاری بیشتر از … ****** نیست
فقط یه چیزی اگه ملی کنین مگه کسی اینترنتتونرو میخره
خوب از دید مسئولین که باید یک دیوار دور مملکت کشید و همه چیز ملی باشه، نتیجه شده یک مملکت فلج و عقب افتاده و تولید کالاهای درجه سه، اگر شما به فلسفه اینترنت توجه کنید اصلا قابل ملی سازی نیست، شما GPS هم ملی کنید، اصلا اکسیژن ملی تولید کنید تو هوا !!
خوبه دیگه کم کم اینترانت ملی هم میاد و دیگه همین یه ذره سرگرمی هم از دست میدیم و فقط شر و ورای تلویزیون میمونه برامون و میشیم مثل کره شمالی.تورم هم که داره میرسه به ونزوئلا شدن و خلاصه که یه ترکیبی پر رو در راهه دوستان
وقتی متوجه نمیشین که چیزی به اسم اینترنت ملی کلا از نظر مفهومی اشتباهه واقعا چه انتظاری میشه از اینها داشت.
برادر من اینترنت یعنی شبکه جهانی اطلاعات و چیزی که جهانی هست نمیتونه ملی بشه.
اونی که ملی هست اینترانت یا شبکه داخلیه که بدرت خودتون میخوره، لطفا اگه راه اندازی کردین به صورت جداگانه به فروش برسونید تا کسی که نمیخواد از این شبکه شما استفاده کنه بتونه از اینترنت استفاده کنه. لطفا طرح صیانت هم تو همون استفاده کنید ، ما از شما چیزی نمیخوایم همین که شما مسئولین تو چیزی وارد نشین خودش یه موحبت هستش.
میخواد سال 67 دوباره اجرا کنه
متاسفانه تا به امروز چیزی جز شعارها و حرفای چاپی کار مثبتی از ایشون ندیدم، البته به نظرم باید بهشون زمان داد تا بتونن تغییراتی ایجاد کنن.
اره برای قتل عام بیشتر زمان لازمه
از روحانی خداییش بهتره ولی طفلی حرف زدن بلد نیست
همشون مثل هم هستن
فک کنم ****** قاطی کردی! روحانی کمتر کشته بودااا
کلمه ضروری و ضرورت روتوجه از این بگیری هیچ چیزی برای گفتن نداره ((((:
نمایندگان مجلس و دولت نمیخوان ***** هاشون تو فضای مجازی پخش بشه و مردم ندونن اینا چه کاریی میکنن فقط میخوان مردم ازصدا و سیمای دورغگو ، هرچی که پخش میشه رو به خورد مردم بدن
نمیخوان بدونن که نماینده ای که میزنه تو گوش سرباز مردم بفهمن
طرح صیانت از خیانت به مردم