ایسوس ذن‌فون 9 با تراشه اسنپ‌دراگون 8 پلاس نسل 1 رسما معرفی شد

پس از عرضه سری ایسوس راگ‌فون 6 در اوایل ماه جاری میلادی، اکنون برند تایوانی از گوشی ایسوس ذن‌فون 9 در بازارهای جهانی رونمایی کرده است. در ادامه به بررسی ویژگی‌ها و امکانات این اسمارت‌فون می‌پردازیم.

طراحی و نمایشگر

به‌نظر می‌رسد که ایسوس برای ذن‌فون 9 از زبان طراحی مورد استفاده در هندست‌های هواوی و اپل الهام گرفته است. این اسمارت‌فون دارای یک قاب فلزی و 2 حفره دایروی‌شکل غول‌پیکر روی پنل پشتی جهت استقرار حسگرهای دوربین است. این هندست دارای پنل پشتی و لبه‌های تخت بوده و جک صوتی 3.5 میلی‌متری هدفون نیز در قسمت فوقانی آن تعبیه شده است. در مقابل لبه تحتانی بدنه گوشی از شبکه اسپیکر، پورت USB Type-C، حفره مخصوص میکروفون اصلی و درگاه مخصوص سیم‌کارت میزبانی می‌کند. کلیدهای تنظیم میزان بلندی صدا و دکمه پاور یکپارچه با حسگر اثرانگشت نیز روی لبه سمت راست بدنه اسمارت‌فون قرار دارند.

در قسمت جلویی این هندست از یک نمایشگر سوپر آمولد 5.9 اینچی با رزولوشن فول اچ‌دی پلاس و نرخ نوسازی حداکثر 120 هرتزی استفاده می‌کند. این پنل دارای چگالی پیکسلی 445ppi، حداکثر روشنایی 1100 نیت (با روشنایی معمول 800 نیت)، قابلیت پشتیبانی از استاندارد +HDR10، پوشش‌دهی 112 درصدی فضای رنگی DCI-P3 و دقت رنگ delta-E<1 است.

دوربین جلویی دستگاه درون حفره کروی‌شکل تعبیه شده روی گوشه فوقانی سمت چپ نمایشگر قرار دارد. این نمایشگر از 2 طرف دارای حواشی باریک است؛ اما حواشی فوقانی و تحتانی صفحه‌نمایش از ضخامت قابل‌توجهی برخوردار هستند.

مشخصات

توان پردازشی این اسمارت‌فون از طریق تراشه پیشرفته کوالکام موسوم به اسنپ‌دراگون 8 پلاس نسل 1 تامین می‌شود. این تراشه بر پایه فرآیند 4 نانومتری کمپانی TSMC تولید شده و از عملکرد و بهره‌وری انرژی بهتری نسبت به اسنپ‌دراگون 8 نسل 1 برخوردار است. این تراشه در کنار حداکثر 16 گیگابایت رم LPDDR5 و 256 گیگابایت حافظه داخلی UFS 3.1 فعالیت می‌کند.

این هندست مجهز به یک تاچ‌پد جالب در اطراف دکمه پاور است که می‌تواند برای اهداف مختلفی نظیر باز کردن منوی کشویی اعلان‌ها، میانبرهای برنامه، دوربین و کنترل رسانه مورد استفاده قرار گیرد. بعلاوه سنسور تعبیه شده روی پنل پشتی دستگاه به کاربران امکان می‌دهد تا برای اجرای اپلیکیشن دوربین، روشن کردن فلاش، ضبط صدا، فراخوانی دستیار صوتی گوگل اسیستنت و کنترل رسانه روی قسمت پشتی گوشی ضربه بزنند.

رابط کاربری ZenUI در ایسوس ذن‌فون 9 برای ایجاد امکان استفاده با یک دست سفارشی‌سازی شده و اکنون امکان استفاده از ژست‌های حرکتی هوشمند برای میانبرهای کشویی برنامه، تنظیمات دوربین و مواردی از این‌دست فراهم شده است.

این اسمارت‌فون حتی با وجود قالب طراحی جمع‌وجور خود از یک باتری 4300 میلی‌آمپرساعتی با قابلیت پشتیبانی از شارژ سریع 30 واتی بهره می‌گیرد. ایسوس ادعا کرده که شارژ 0 تا 50 درصدی این باتری کمتر از 30 دقیقه زمان خواهد برد. همچنین این هندست مجهز به یک جفت اسپیکر استریو قدرتمند بوده و بر اساس اعلام کمپانی، عملکرد این اسپیکرها با آخرین دستگاه‌های پرچم‌دار قابل مقایسه خواهد بود. نهایتا ایسوس ذن‌فون 9 با گواهی حفاظتی IP68 برای مقاومت در برابر نفوذ آب و گردوغبار در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد.

دوربین

از جنبه امکانات اپتیکی نیز ایسوس ذن‌فون 9 مجهز به پیکره‌بندی دوربین دوگانه روی پنل پشتی شامل سنسور اصلی 50 مگاپیکسلی از نوع IMX766، تثبیت‌کننده هیبریدی 6 محوره Gimbal و EIS است. سنسور اصلی دوربین در کنار لنز فوق‌عریض 2 مگاپیکسلی (با سنسور IMX363 سونی) با میدان دید 113 درجه‌ای فعالیت می‌کند. دوربین فوق‌عریض به‌عنوان ماژول ماکرو نیز نقش‌آفرینی می‌کند.

دوربین سلفی تعبیه شده روی پنل جلویی گوشی از سنسور 12 مگاپیکسلی IMX663 ساخت شرکت سونی استفاده می‌کند. این دوربین از قابلیت فوکوس خودکار سریع پشتیبانی می‌کند. دوربین اصلی قادر به ضبط ویدیوهای 8K با سرعت 24 فریم برثانیه و تثبیت‌کنندگی الکترونیکی تصاویر (EIS) و ضبط ویدیوهای 4K با سرعت 60 فریم برثانیه و قابلیت EIS است. دوربین سلفی 12 مگاپیکسلی نیز از قابلیت فوکوس خودکار دوگانه فازی پشتیبانی می‌کند. بنابراین این دوربین قادر به ثبت تصاویر سلفی با شارپنس بالا، ضبط ویدیوهای 4K با سرعت 30 فریم برثانیه و ضبط ویدیوهای 1080p با سرعت 60 فریم برثانیه است.

قیمت‌گذاری و زمان عرضه

بر اساس اعلام ایسوس، مدل پایه ذن‌فون 9 مجهز به 8 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی با قیمت‌‌گذاری 799 یورویی روانه بازار خواهد شد. جزئیات مربوط به قیمت‌گذاری سایر مدل‌ها و همچنین زمان عرضه این اسمارت‌فون در بازارهای جهانی هنوز اعلام نشده است. این اسمارت‌فون در 4 مدل رنگی مشکی، سفید، آبی و قرمز عرضه خواهد شد.

1 در مورد “ایسوس ذن‌فون 9 با تراشه اسنپ‌دراگون 8 پلاس نسل 1 رسما معرفی شد”

  1. پویا منطقی

    به خوبی لپتاپش کارایی داره؟نظر خودتون چی هستش
    وبسایت خوبی دارید همین امروز پیداش کردم ?

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH