سال گذشته گوشی آنر مجیک 4 آلتیمیت در رتبهبندی گوشیهای دوربیندار توسط وبسایت DxOMark عملکرد خیرهکنندهای از خود نشان داد و اکنون حتی پس از عرضه نسل جدید گوشیهای پرچمدار کماکان رتبه چهارم در فهرست DxOMark را به خود اختصاص داده است.
اما اکنون کدام گوشی در جایگاه نخست قرار دارد؟ در پاسخ بایستی اعلام کرد که روز گذشته آنر از پرچمدار جدید خود با نام آنر مجیک 5 پرو رونمایی کرد و این مدل به بهترین گوشی دوربیندار در جهان تبدیل شد.
آنر مجیک 5 پرو مجهز به تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 کوالکام، 12 گیگابایت رم LPDDR5X و 512 گیگابایت حافظه فلش از نوع UFS 4.0 است. از جنبه نرمافزاری نیز شاهد بهکارگیری رابط کاربری Magic UI 7.1 مبتنی بر اندروید 13 هستیم.
این گوشی مجهز به یک نمایشگر 6.81 اینچی اولد با رزولوشن 2848×1312 پیکسل و نرخ نوسازی 120 هرتزی است. حداکثر میزان روشنایی نمایشگر هنگام نمایش محتوای HDR به 1800 شمع بر مترمربع میرسد. این رقم تقریبا 2 برابر آنر مجیک 4 پرو است. همچنین کنترل مدولاسیون پهنای پالس با فرکانس 2160 هرتز انجام شده و این در حالیست که اکثر گوشیهای سامسونگ با آخرین نسل پنلهای E6 AMOLED دارای فرکانس مدولاسیون 1920 هرتزی هستند.
ظرفیت باتری آنر مجیک 5 پرو در مقایسه با سامسونگ گلکسی S23 اولترا بیشتر بوده و برابر با 5100 میلیآمپرساعت است. این گوشی از شارژ سریع 66 واتی در بستر سیم و شارژ بیسیم 50 واتی پشتیبانی نموده و کیت ارائه شده با آن شامل یک کابل و منبع تغذیه است.
آنر اعلام کرده که گوشیهای سری مجیک 5 نخستین گوشیهایی هستند که از معماری آنتن مستقل برای وایفای و بلوتوث استفاده میکنند. این موضوع، دریافت سیگنال وایفای 6 را بهطور قابلتوجهی بهبود بخشیده و تاخیر در انتقال دادهها از طریق شبکه بیسیم را تا 30 درصد کاهش داده است. همچنین آنر مجیک 5 پرو دارای گواهی حفاظتی IP68 در برابر نفوذ آب و گردوغبار است.
دوربین مشخصه برجسته آنر مجیک 5 پرو بهشمار میرود. ماژول اصلی از سنسور با فرمت اپتیکی 1/1.12 اینچی، رزولوشن 50 مگاپیکسلی و لنز سریع با گشودگی دیافراگم F/1.6 استفاده میکند. این در حالیست که ماژول اصلی آنر مجیک 4 پرو از یک سنسور1/1.56 اینچی و لنز با گشودگی دیافراگم F/1.8 استفاده میکند. همچنین ماژول اصلی دارای سیستم OIS است.
ماژول دوم نیز مجهز به یک سنسور 50 مگاپیکسلی، لنز فوقعریض با میدان دید 122 درجهای و گشودگی دیافراگم F/2.0 است. ماژول سوم دارای یک لنز پریسکوپی بوده و عملکرد آن تا حد زیادی بهبود یافته است. این دوربین در عوض بهکارگیری سنسور 64 مگاپیکسلی OmniVision از حسگر شبه پرچمدار IMX858 ساخت شرکت سونی استفاده میکند.
لنز 90 میلیمتری عملکرد سریعتری داشته وگشودگی دیافراگم نیز از F/3.5 در مدل نسل قبلی به F/3.0 ارتقاء یافته است. بعلاوه قابلیت تثبیتکننده اپتیکی تصاویر نیز پیشبینی شده است. این ماژول از زوم اپتیکال مستقیم 3.5 برابری و زوم دیجیتال 100 برابری پشتیبانی میکند. همچنین کاربران با کمک این ماژول میتوانند تصاویر ماکرو با بزرگنمایی 30 برابری را ثبت نمایند.
سایر مولفههای دوربین شامل سیستم ToF سهبعدی و یک سنسور چند طیفی با قابلیت تشخیص دمای رنگ است. این گوشی امکان ضبط ویدیوهای HDR و 4K با سرعت 60 فریم برثانیه را در اختیار کاربران قرار میدهد.
سیستم دوربین جلویی دارای 2 ماژول شامل سنسور 12 مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم F/2.4 (بدون قابلیت فوکوس خودکار) و حسگر 3D ToF است. به همین دلیل به منظور بازگشایی قفل گوشی بر اساس چهره از دوربین جلویی استفاده میشود. با اینحال کاربران به اسکنر اثرانگشت زیر نمایشگر نیز دسترسی دارند.
مدل معمولی آنر مجیک 5 در مقایسه با نسخه پرو سادهتر بوده و اندکی جمعوجورتر است. این مدل مجهز به نمایشگر 6.73 اینچی اولد با حداکثر روشنایی اندکی کمتر از مدل پرو (معادل 1600 شمع بر متر مربع) است.
سنسور اصلی از رزولوشن 54 مگاپیکسل و فرمت اپتیکی 1/1.49 اینچی برخوردار است. لنز فوقعریض از رزولوشن 50 مگاپیکسلی برخوردار بوده و ماژول 32 مگاپیکسلی نیز امکان زوم 50 برابری را فراهم میکند. این ماژول دارای لنز با گشودگی دیافراگم F/2.4 است. قابلیت تثبیتکننده اپتیکی تنها برای لنز تلهفوتو قابل دسترس است.
آنر مجیک 5 بر پایه تراشه اسنپدراگون 8 نسل 2 تولید شده است. این گوشی مجهز به 8 گیگابایت رم و 256 گیگابایت حافظه فلش است. ظرفیت باتری کماکان برابر با 5100 میلیآمپرساعت بوده و از فناوری شارژ سیمی 66 واتی پشتیبانی میشود. با اینحال از فناوری شارژ بیسیم خبری نیست.
فروش آنر مجیک 5 و آنر مجیک 5 پرو در 3 ماهه دوم سال جاری میلادی آغاز خواهد شد. جزئیات مربوط به قیمتگذاری این گجتها هنوز اعلام نشده است.