لیونل مسی؛ اسطوره فوتبال برای کلیه بازیکنان تیم ملی و کادر فنی آرژانتین که در پیروزی تاریخی مقابل فرانسه در فینال جام جهانی ۲۰۲۲ قطر مشارکت داشتند؛ ۳۵ دستگاه آیفون طلایی رنگ را سفارش داده است.
این گوشیها دارای روکش طلا ۲۴ عیار بوده و ۱۷۵ هزار پوند ارزش دارند. بعلاوه اسامی بازیکنان، شماره لباس آنها و لوگو تیم ملی آرژانتین بر روی آنها حک شده است. بر اساس اعلام منبع منتشر کننده خبر، لیونل مسی به منظور جشن گرفتن این رویداد تاریخی قصد داشته تا کاری خاص و پر زرق و برق را انجام دهد.
در همین راستا وی با یک کارآفرین با نام بن لیون تماس گرفته و آنها این طرح را با همکاری یکدیگر توسعه دادهاند. این کارآفرین با صدور بیانیهای اعلام کرد:
“لیونل مسی اعلام کرده که به منظور جشن گرفتن این پیروزی شگفتانگیز مایل است یک هدیه ویژه را به کلیه بازیکنان و کادر فنی اهدا نماید. وی بهدنبال یک هدیه معمولی نظیر ساعت نبود. من آیفونهای طلایی با نام بازیکنان را پیشنهاد کردم و وی از این ایده استقبال کرد.”
تیم ملی فوتبال آرژانتین در فینال جام جهانی ۲۰۲۲ موفق به شکست فرانسه شد. لیونل مسی در سال ۲۰۲۲ پنجمین قهرمانی دوران فعالیت حرفهای خود را تجربه کرد؛ اما وی تنها اینبار موفق به کسب مقام نخست در جام جهانی شد.





