سامسونگ توسعه ربات چت مشابه با ChatGPT جهت استفاده داخلی را آغاز کرد

چند هفته قبل و به‌دنبال افشای بخشی از داده‌های داخلی سامسونگ اعلام شد که این شرکت روی توسعه ربات چت هوش مصنوعی بومی با کارکرد مشابه ChatGPT کار می‌کند. اکنون یک گزارش جدید نشان می‌دهد که سامسونگ الکترونیکس فرآیند توسعه کامل مدل زبانی بزرگ (LLM) جهت استفاده داخلی خود را آغاز نموده است.

توسعه ایده LLM سامسونگ از ماه جاری میلادی آغاز شده و توسط تیم تحقیقاتی کمپانی موسوم به Samsung Research هدایت می‌شود. بر اساس گزارش‌ها کمپانی کره‌ای برای توسعه این محصول، سرمایه‌گذاری هنگفتی انجام داده و نیروی انسانی و منابع متعددی را به خدمت گرفته است.

پردازنده‌های گرافیکی برای آموزش مدل‌های زبانی بزرگ از اهمیت ویژه‌ای برخوردار هستند. در این راستا برخی مقامات ادعا کرده‌اند که تمامی منابع GPU کمپانی برای توسعه LLM مورد استفاده قرار خواهد گرفت. سامسونگ قصد دارد تا توسعه اولین نسخه LLM خود را ظرف مدت 2 ماه تکمیل نماید.

راهکار هوش مصنوعی مبتنی بر LLM سامسونگ به منظور جمع‌بندی سریع‌تر اسناد و توسعه نرم‌افزار به‌کار گرفته می‌شود. در حال حاضر کمپانی کره‌ای سرگرم برنامه‌ریزی برای استفاده از مدل زبانی بزرگ خود جهت خلاصه‌سازی اسناد، توسعه نرم‌افزار و ترجمه زبان است. کمپانی در خصوص عرضه محصول هوش مصنوعی خود برای مصرف‌کنندگان عمومی هنوز تصمیم‌گیری نکرده است.

سامسونگ در ابتدا استفاده از ایده‌های متفرقه هوش مصنوعی مولد نظیر ChatGPT را آغاز کرد؛ اما با به‌کارگیری این ربات‌ها، بخشی از اطلاعات داخلی شرکت لو رفت. از این رو سامسونگ استفاده از ربات‌های چت هوشمند متفرقه را ممنوع اعلام کرد و توسعه راهکار هوشمند اختصاصی خود را در دستور کار قرار داد.

بر اساس گزارش‌ها، سامسونگ تصور می‌کند که راهکارهای هوش مصنوعی از این دست می‌توانند زمان مورد نیاز برای توسعه نرم‌افزار و طراحی نیمه‌هادی‌ها را به میزان چشمگیری کاهش دهند. غول کره‌ای در حال مذاکره با شرکت‌های مختلفی از جمله گوگل، مایکروسافت، Naver و OpenAI بوده است. با این‌حال در جلسه مدیران رده بالا شرکت که لی جائه یونگ نیز در آن حضور داشت؛ تصمیم گرفته شد که سامسونگ بایستی راهکار هوشمند اختصاصی خود را ارائه دهد.

در حال حاضر شرکت‌های مختلف کره‌ای سرگرم توسعه ایده‌های هوش مصنوعی مولد خود مبتنی بر LLM هستند که از جمله آنها می‌توان به KoGPT شرکت Kakao، ربات ExaOne شرکت ال‌جی، HyperCloverX کمپانی Naver و A-Dot شرکت SKT اشاره کرد. اکثر این ربات‌ها می‌توانند همانند انسان نقاشی کشیده و بنویسند. با این‌حال دقت داده‌ها و حریم خصوصی اطلاعات از جمله بزرگ‌ترین موانع کنونی به‌شمار می‌روند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH