شرکت اینتل را میتوان بدون هیچ شک و تردیدی بزرگترین تولیدکننده پردازنده در سراسر جهان دانست ولی این شرکت برای تولید محصولات خود تنها به یک جهت نگاه نمیکند و بارها شاهد عرضه محصولاتی توسط اینتل بودهایم که در راستای بهینهسازی عملکرد سایر قطعات سختافزاری بوده است و آخرین نمونه آن را نیز میتوان خدمت اینتل به بازیهای کامپیوتری با پردازندههای جدید هازول دانست و این موضوع در حالی است که این کار در لیست وظایف یک تولیدکننده پردازنده به چشم نمیخورد.
اینتل قرار است تا با پردازنده ویژه و هشت هستهای خود معادلات بازار دسکتاپ را برهم بزند و این پردازنده میتوان توان اجرایی دستگاهها در اجرای بازیهای پیشرفته را نیز با تحول روبرو نماید. جالب است بدانید که در بسیاری از محافل مربوط به بازیهای کامپیوتری نیز اخبار منتشره از نسل بعدی بازیها به پردازنده اینتل و توان خروجی نجومی آن مرتبط است.
این محصول نیرومند قرار است برای نخستین بار روی لپتاپهای گیمینگ Alienware رونمایی شود که آخرین نسل پردازندههای اینتل یعنی پردازندههای هازول سری E قرار است تا بر روی مدل Area 51 از این سری لپتاپ قرار داشته باشد و توان پردازشی این مدل را بهطور عجیبوغریبی بالا ببرد.
پردازنده سری E هازول، دارای هشت هسته پردازشی است که از چیپ ستهای سری X99 بر روی مادربردها استفاده میکند و به همین دلیل نیز ممکن است به این زودی شاهد دیدن این پردازنده در دستگاههایی که در سطح عمومی در دسترس هستند نباشیم زیرا مسلما دستگاهی که چنین توان پردازشی مخوفی را به عرضه میگذارد، درزمینه سایر قطعات سختافزاری نیز باید بسیار نیرومند باشد و همین امر به بالاتر رفتن قیمت نهایی محصولاتی که از این پردازنده استفاده میکنند منجر خواهد شد.
این پردازنده دارای خروجی 3 گیگاهرتز برای سرعت کلاک خود است و این میزان در صورت استفاده از پردازنده در وضعیت توربو، میتواند به 3.5 گیگاهرتز برسد و این توان پردازشی حاصله از هشت هسته این دستگاه را میتوان بالاترین توان پردازشی موجود در بازار دانست.
این پردازنده بهراحتی میتواند دو برابر نسل پیشین خود در اجرای تصاویر در کیفیت 4K موفق باشد و همین امر نیز خواهد توانست تا دست سازندگان بازیهای کامپیوتری را بازتر بگذارد و این امر میتواند موجب شود که این پردازنده بتواند بازیهای کامپیوتری امروزی را به نسل آینده هل بدهد. این پردازنده جدید سری E در حقیقت آخرین نسخه معرف پردازندههای core i7 است و قیمت آن بین 390 تا 1000 دلار برای مدلهای مختلف خواهد بود.
شایانذکر است که این پردازنده از همین امروز در بازار جهانی عرضه شده است و باید منتظر بازخوردهای پس از فروش نسبت به آن بود.
اینتل واقعا دیونه کرده همه رو ببین چی میشه این cpu اگه بیاد ایران میخرمش
والله 390 دلاریش هم بدرد ما نمیخوره، شما فکر کن 1.2 میلیون بدی به سی پی یو، من کل سیستم رو با 800 تومن جمع میکنم!
1000 دلار ؟ چه خبره بابا! یعنی بالای 3.5 تا 4 تومن پول سی پی یو بدیم فقط ؟ جنگه مگه
خب دوست من نوشتم که از قیمت پایینش هست تا قیمت بالاش 🙂
هزار دلاریش بریا از ما بهترون هست
بهشون مرفح بی درد هم میگن گاهی اوقات