سامسونگ گلکسی S۲۵ با نمایشگر بزرگ‌تر از گلکسی S۲۴ عرضه خواهد شد

سامسونگ گلکسی S23 مجهز به یک نمایشگر ۶.۱ اینچی بود و برند کره‌ای با عرضه گلکسی S24 اندازه نمایشگر گوشی پرچمدار خود را به ۶.۲ اینچ افزایش داد. اکنون یک شایعه جدید از کشور کره نشان می‌دهد که این روند کماکان ادامه خواهد یافت.

پست جدیدی که در وبلاگ محلی Naver منتشر شده است؛ نشان می‌دهد که گوشی گلکسی S25 سامسونگ در سال آینده میلادی از یک نمایشگر ۶.۳۶ اینچی استفاده خواهد کرد. این اقدام موجب می‌شود تا گلکسی S25 از ابعادی مشابه با شیائومی ۱۴ برخوردار باشد. در حال حاضر شیائومی ۱۴ از یک نمایشگر ۶.۳۶ اینچی استفاده می‌کند.

همچنین شایعات مطرح شده نشان می‌دهند که اپل نیز برای گوشی آیفون ۱۶ پرو خود از یک نمایشگر ۶.۳ اینچی بهره خواهد برد.

بعلاوه برخی شایعات اخیر ادعا می‌کنند که گوشی‌های سری گلکسی S25 سامسونگ به‌طور انحصاری با تراشه اگزینوس (احتمالا اگزینوس ۲۵۰۰) در تمامی مناطق جهان عرضه خواهند شد. گوشی‌های گلکسی S25 و گلکسی S25 پلاس احتمالا همانند همتایان خود در سری گلکسی S23 و گلکسی S24 از سنسور اصلی ISOCELL GN3 با رزولوشن ۵۰ مگاپیکسلی استفاده خواهند کرد.

از سوی دیگر یک گزارش نه‌چندان جدید نشان می‌دهد که گوشی‌های سری گلکسی S25 مجهز به سنسور اصلی ساخت شرکت سونی خواهند بود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید