ظرفیت باتری گوشی‌های گلکسی زد فولد ۷ و زد فلیپ ۷ سامسونگ فاش شد

انتظار می‌رود که شرکت سامسونگ در اوایل ماه جولای از گوشی‌های تاشو گلکسی زد فولد ۷ و گلکسی زد فلیپ ۷ رونمایی کند. این دو دستگاه پیش‌تر موفق به دریافت گواهینامه UL Demko کشور دانمارک شده و از این طریق، ظرفیت باتری آنها فاش شده است. بر این اساس گلکسی زد فولد ۷ مجهز به دو باتری با ظرفیت‌های ۲۱۲۶ و ۲۱۴۶ میلی‌آمپرساعت است. ظرفیت کلی این باتری‌ها در کنار یکدیگر به ۴۲۷۲ میلی‌آمپرساعت می‌رسد. سامسونگ احتمالا در تبلیغات بازاریابی خود، ظرفیت اسمی باتری را ۴۴۰۰ میلی‌آمپرساعت اعلام خواهد کرد. این موضوع بدان معناست که ظرفیت باتری گلکسی زد فولد ۷ در مقایسه با مدل نسل قبلی آن بدون تغییر باقی خواهد ماند.

گلکسی زد فلیپ ۷ از دو سلول باتری با ظرفیت‌های ۱۱۸۹ و ۲۹۸۵ میلی‌آمپرساعت بهره گرفته و در نتیجه ظرفیت کلی باتری آن برابر با ۴۱۷۴ میلی‌آمپرساعت خواهد بود. این رقم در تبلیغات بازاریابی احتمالا برابر با ۴۳۰۰ میلی‌آمپرساعت اعلام خواهد شد. بدین‌ترتیب ظرفیت باتری گلکسی زد فلیپ ۷ در مقایسه با مدل نسل قبلی آن رشد ۳۰۰ میلی‌آمپرساعتی را تجربه خواهد کرد. چنین افزایشی اگرچه فوق‌العاده نیست؛ اما کماکان خوشایند قلمداد می‌شود.

هنوز مشخص نیست که چرا سامسونگ از افزایش ظرفیت باتری گلکسی زد فولد ۷ خودداری نموده است. ظرفیت باتری این سری از زمان عرضه گلکسی زد فولد ۳ در سال ۲۰۲۱ دقیقا برابر با ۴۴۰۰ میلی‌آمپرساعت بوده است. همچنین بایستی یادآور شد که گلکسی زد فولد ۲ مجهز به یک باتری بزرگ‌تر با ظرفیت ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعت بود. در هر صورت سامسونگ نسبت به تغییر برخی ویژگی‌های محصولات خود تمایل چندانی ندارد.

هر دو گوشی گلکسی زد فولد ۷ و گلکسی زد فلیپ ۷ صرفا از فناوری شارژ سریع ۲۵ واتی در بستر سیم پشتیبانی خواهند کرد. این سرعت شارژ از زمان عرضه گلکسی زد فلیپ ۴ در سال ۲۰۲۲ و گلکسی زد فولد ۲ در سال ۲۰۲۰ بدون تغییر باقی مانده است.

گواهینامه‌های UL Demko برای گلکسی زد فولد ۷ (سمت چپ) و گلکسی زد فلیپ ۷ (سمت راست)

۱ در مورد “ظرفیت باتری گوشی‌های گلکسی زد فولد ۷ و زد فلیپ ۷ سامسونگ فاش شد”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید