تبلت ردمی پد 2 با باتری 9000 میلی‌آمپرساعتی و نمایشگر 90 هرتزی معرفی شد

شیائومی ردمی پد 2 جدیدترین عضو از خانواده در حال رشد تبلت‌های برند چینی است. این تبلت همان‌طور که نام آن نیز نشان می‌دهد؛ جانشین مدل رده پایین ردمی پد؛ محصول سال 2022 به‌شمار می‌رود.

پیشرفت‌های اعمال شده بین دو مدل نامحسوس بوده و مدل جدید از یک نمایشگر IPS LCD با رزولوشن بالاتر (معادل 2560×1600 پیکسل) بهره می‌گیرد. اکنون این نمایشگر از اندازه 11 اینچی و نرخ نوسازی 90 هرتزی برخوردار است.

همچنین صفحه‌نمایش تبلت جدید روشن‌تر شده و اکنون حداکثر میزان روشنایی آن به 600 نیت رسیده است. بعلاوه از ورودی استایلوس در قالب Redmi Smart Pen نیز پشتیبانی می‌شود. یکی دیگر از تغییرات عمده به نوع تراشه مربوط می‌شود.

توان پردازشی ردمی پد 2 از طریق تراشه هلیو G100 اولترا تامین می‌شود. این نیمه‌هادی اساسا نسخه بازسازی شده تراشه هلیو G99 موجود در مدل نسل قبلی محسوب می‌شود. این موضوع بدان معناست که دو تراشه احتمالا عملکرد مشابهی را ارائه خواهند داد.

ردمی پد 2 در دو نسخه وای‌فای و سلولار قابل دسترس خواهد بود. هر دو نسخه با 4 یا 8 گیگابایت رم و 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی در اختیار خریداران قرار خواهند گرفت.

درگاه کارت حافظه میکرو اس‌دی امکان ارتقاء فضای ذخیره‌سازی دستگاه تا سقف 2 ترابایت را فراهم می‌کند. از جنبه امکانات تصویربرداری نیز شاهد به‌کارگیری دوربین جلویی 5 مگاپیکسلی و ماژول پشتی 8 مگاپیکسلی هستیم. در بخش نرم‌افزاری نیز از رابط کاربری HyperOS 2 مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید 15 استفاده شده است.

ظرفیت باتری در مقایسه با ردمی پد 1000 میلی‌آمپرساعت افزایش یافته و به 9000 میلی‌آمپرساعت رسیده است. بعلاوه از فناوری شارژ 18 واتی در بستر درگاه USB-C پشتیبانی می‌شود.

ردمی پد 2 در مدل‌های رنگی خاکستری (Graphite Gray)، سبز (Mint Green) و بنفش (Lavender Purple) به بازار عرضه می‌شود. مدل پایه نسخه وای‌فای با 4 گیگابایت رم و 128 گیگابایت حافظه داخلی 169 پوند قیمت‌گذاری شده و مدل 8/256 گیگابایتی این نسخه نیز با برچسب قیمتی 219 پوندی در دسترس خریداران قرار می‌گیرد.

مدل‌های 4/128 و 8/256 گیگابایتی نسخه 4G نیز به‌ترتیب 219 و 259 پوند قیمت‌گذاری شده‌اند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید