والکس به شایعات پاسخ داد؛ ادعای هک شدن صرافی تکذیب شد!

در پی انتشار برخی شایعات در شبکه‌های اجتماعی درباره هک شدن صرافی رمزارزی والکس، این پلتفرم با انتشار بیانیه‌ای رسمی، هرگونه نفوذ به زیرساخت‌های خود را رد کرد و این ادعاها را بی‌اساس دانست.

بر اساس اطلاعیه منتشر شده از سوی والکس، بررسی‌های فنی نشان می‌دهد هیچ‌گونه دسترسی غیرمجاز یا حمله سایبری به سامانه‌های این صرافی رخ نداده و تمامی سیستم‌ها در وضعیت ایمن قرار دارند. این شرکت همچنین تأکید کرده است که دارایی کاربران در امنیت کامل نگهداری می‌شود.

به گزارش زومیت، این صرافی رمزارزی در واکنش به انتشار اخبار غیررسمی در فضای مجازی اعلام کرد فعالیت‌های پلتفرم بدون هیچ‌گونه اختلال ادامه دارد و خدماتی مانند واریز، برداشت و انجام معاملات برای کاربران به‌صورت عادی در حال ارائه است.

والکس همچنین از کاربران خواسته است اخبار مربوط به این پلتفرم را تنها از منابع رسمی دنبال کنند و به شایعات منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی توجه نکنند. متن بیانیه بدین شرح است:

«کاربران گرامی والکس،

در پی انتشار برخی اخبار و شایعات پیرامون هک شدن والکس، به اطلاع می‌رسانیم که این موارد کذب و فاقد اعتبار بوده و هیچ‌گونه نشانه‌ای از نفوذ یا دسترسی غیرمجاز به زیرساخت‌ها یا دارایی کاربران مشاهده نشده است.

دارایی تمامی کاربران در امنیت کامل قرار دارد و تمامی خدمات شامل واریز، برداشت و معاملات بدون هیچ اختلالی و طبق روال عادی در حال انجام است.

تأکید می‌شود اطلاع‌رسانی‌های معتبر صرفاً از طریق کانال‌های رسمی والکس منتشر می‌شود و از کاربران گرامی درخواست داریم به شایعات و اخبار غیررسمی توجه نکنند.

از اعتماد و همراهی شما سپاسگزاریم. صرافی والکس»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید