طی چند ماه گذشته تقریبا تمامی کمپانیهای بزرگ تولیدکننده تلفنهای هوشمند آرشیو مدلهای جدید خود را تکمیل کردهاند و اگر کسی قصد خرید یک گجت جدید دارد، همین حالا زمان آن است. اما سؤالی که اینجا پیش میآید این است که با گجتهای هوشمند قدیمی خود باید چه کار کنیم؟ اگر نمیخواهید تلفن یا تبلت خود را بفروشید یا آن را به کسی هدیه دهید، پس راههای خلاقانه بسیاری وجود دارد که میتوانید از آنها استفاده کنید. در ادامه چند پیشنهاد برای شما داریم که میتواند در تصمیمگیری کمکتان کند.
-
از آنها به عنوان پخشکننده موزیک استفاده کنید
در گذشته که تلفنها چندان در پخش موسیقی استاد نبودند، اکثر ما یک MP3 Player کوچک در جیبمان داشتیم که این امکان را فراهم میکرد تا در هر مکانی بتوانیم به موسیقی گوش بدهیم. اما امروز تلفنهای هوشمند با امکانات و ویژگیهای خارقالعاده و انواع و اقسام اپلیکیشنهای پخشکننده که به سادگی میتوانیم متناسب با سلیقه و نیازمان آنها را بر روی گوشی خود نصب کنیم، کمتر کسی است که به سمت دستگاه پخشکننده دیگری برود.
اما توجه داشته باشید که درصد به درصد شارژ باتری تلفن ما حیاتی هستند و باید در حد امکان در مصرف آن صرفهجویی کنیم! اینجاست که میتوان از تلفنهای قدیمی استفاده کرد تا شارژ تلفن اصلی هدر نرود. میتوانید از گوشی قبلی خود برای پخش موسیقی در منزل یا در ماشین استفاده کنید و تمام امکانات ارتباطی آن را هم خاموش کنید تا باتری آن بیشتر دوام بیاورد. همچنین دیگر نگران قطع شدن موزیک در حال پخش به خاطر تماسها نخواهید بود!
-
آنها را به دوربین امنیتی منزل خود تبدیل کنید
اگر دیگر نمیخواهید تلفن یا تبلتتان را با خود جابجا کنید، میتوانید آنها را در گوشهای از منزل مثل بالای پنجرهها یا گوشههای اتاق بچسبانید تا هنگامی که خانه نیستید از راه دور بتوانید از امنیت آن مطمئن شوید و یا حتی اگر کودکی در منزل دارید، میتوانید با این کار مراقبش باشید. تعدادی اپلیکیشن هم در بازارها وجود دارد که میتوانند گجت شما را به یک دوربین مدار بسته تبدیل کنند، کافی است آنها را دانلود و نصب نمایید و طبق دستور عمل ارایه شده از راه دور و از طریق اینترنت منزل خود را کنترل کنید. از قدرتمندترین اپلیکیشنها از این دست iCamSpy است.
-
ریموت کنترل
برنامههای بسیاری وجود دارد که میتوانید با نصب آنها از دستگاه خود برای کنترل سایر وسایل منزل استفاده کنید. حتی برخی از تولیدکنندههای تلویزیون و وسایل خانگی دیگر، اپلیکیشنهایی را ویژه کنترل محصولاتشان از طریق تلفنهای هوشمند ارایه کردهاند. بسیاری از دوربینهای عکاسی حرفهای DSLR هم این امکان را دارند که توسط تلفن و از راه دور کنترل شوند و عکسبرداری کنند.
-
قاب عکسهای دیجیتال
اگر تنها یک راه برای نگه داشتن گجتهای قدیمی وجود داشته باشد، استفاده به عنوان قاب عکس دیجیتال است. میتوانید با قطع تمامی امکانات اضافی و مصرفکننده باتری، روزها از تبلت یا تلفنتان به عنوان قاب عکس استفاده کنید. یک بار تبلت خود را روی میز قرار دهید یا به دیوار آویزان کنید تا ببینید چه نمای شیک و خاصی به اتاق شما میبخشند. از اپلیکیشنهایی که در این زمینه میتوان استفاده کرد، باید به Dayframe اشاره کنیم. میتوانید عکسهای مورد نظر خود را انتخاب کنید و اپلیکیشن در ساعاتی که تنظیم کردهاید آنها را به نمایش در میآورد. همچنین Picmatic نیز اپلیکیشن مشابهی برای iOS است.
-
کتابخوان الکترونیکی
نمایشگر تلفنهای هوشمند یا تبلتها با نور مصنوعی زیادی که تولید میکنند چندان برای مطالعه طولانی مدت مناسب نیستند و بهتر است از کتابخوانهایی با جوهر الکترونیکی استفاده کنید، اما برای مطالعههای کوتاه میتوانند مناسب باشند. علاوه بر کتابخانههای بزرگ iBook یا Play Books گوگل میتوانید از اپلیکیشنهای Kindle یا Kobo استفاده کنید و کتابخانه بزرگی در گجت خود ایجاد کنید.
علاوه بر مطالعه کتاب، میتوانید از تلفن یا تبلت قدیمی خود برای مطالعات اینترنتی نیز استفاده کنید که در این زمینه هم دو اپلیکیشن Instapaper یا Pocket میتوانند به شما کمک کنند.
-
گجتهای قدیمی حداقل از پس بیدار کردن شما که بر میآیند!
هزاران اپلیکیشن گوناگون وجود دارند که میتوانند به شیوههای مختلف شما را از خواب بیدار کنند و برخی از آنها تا از بیداری شما مطمئن نشوند، از زنگ زدن دست بر نمیدارند! برای مثال اپلیکیشن Walk Me Up تا زمانی که چند قدم از رخت خواب خود دور نشوید، همچنان به زنگ زدن ادامه میدهد که این تعداد گام را میتوانید از قبل بر روی اپلیکیشن مشخص کنید. اما برنامههای دیگری نیز وجود دارند که میتوانند به صورت عادیتری شما را بیدار کنند مثل Wake یا Timely!
-
سر کودکان را با آنها گرم کنید!
گجتهای قدیمی میتوانند به عنوان اسباببازی کودکان مورد استفاده قرار بگیرند. تعدادی بازی کودکانه روی تلفن نصب کنید و آنها را در اختیار آنها قرار دهید، خواهید دید که دیگر از جیغ و صدای گریه خبری نیست! حتی میتوانید با استفاده از امکانات گوگل پلی دسترسی کودکان را به برخی بخشهای گجت محدود کنید.
-
رادیو
احتمالا با ورود یک تلفن جدید، سیمکارت قدیمی شما نیز باید به خانه نو نقل مکان کند. با این حال هنوز هم گوشی قبلی شما این امکان را دارد که به شبکه Wi-Fi منزلتان متصل شود و میتوانید از آن به عنوان یک رادیوی جمع و جور استفاده کنید، البته اگر اهل رادیو گوش کردن هستید وگرنه این روزها با این همه امکانات چند رسانهای دیگر کسی وقت گوش دادن به رادیو را ندارد!
-
دفترچه یادداشت
حالا که آفیس برای اندروید و iOS (و البته ویندوزفون!) رایگان شده است، میتوانید با نصب آنها بر روی گجت قدیمی از آن به عنوان یک دفتر یادداشت جمع و جور و در عین حال با امکانات فراوان و حرفهای استفاده کنید. حتی به عنوان یک پیشنهاد بهتر، میتوانید از تبلت قدیمی خود به عنوان یک کیبورد مجازی استفاده کنید و آن را از طریق بلوتوث به تلفن یا تبلت جدید خود وصل کرده و راحتتر و سریعتر تایپ کنید.
امیدواریم که این 9 ایده توانسته باشند راهی خلاقانه برای استفاده از گجتهای قدیمی پیش پای شما گذاشته باشند. اگر شما هم ایده جدیدی دارید، میتوانید آن را با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.
سر بچه ها رو نمیشه با اون گرم کرد.اونا که اینجور چیزا رو نمیپسندن……
مطلب بسیار مفیدی بود.ممنون
سلام با تشکر
سلام در رابطه با دوربین امنیتی فکر نکنم با این وضعیت باتری های گوشی و تبلت ها بشه ازشون به این عنوان استفاده کرد
اگه هم دائم تو شارژ باشه که باتریش باد میکنه گجت رو هم نابود میکنه
بهترین گزینه سرگرم کردن کودکان هست…
شما فکر کن میخوای 3-4 ساعت بری بیرون بچه هم خونه تنهاست.گوشی رو میذاری رو میز میری بیرون هر چند وقتی یه سر میزنی ببینی خونه چ خبره. نمیشه؟ 🙂
اکثر برنامه ها هم مثل همین icamspy امکانی دارن که فقط وقتی از راه دور دستور بدی دوربین تلفن روشن میشه و در سایر مواقع خاموش میمونه 😉