سیر تکاملی اچ‌تی‌سی را ببینید: از یک رویای کوچک تا M9!

هم اکنون نمی‌توان HTC را به عنوان یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان اسمارت فون در جهان دانست. گرچه این موضوع، چند سال پیش، یعنی سال‌های 2010 و 2011 به راحتی محقق شده بود! این داستان به زمانی بازمی‌گردد که نوکیا و بلک بری در صدر لیست برترین تولیدکنندگان تلفن‌های همراه قرار داشتند.

در سال 2008، کمپانی تایوانی HTC اولین اسمارت فون اندرویدی را تولید و به بازار عرضه کرد! پس از آن تولید محصولات اندرویدی توسط این کمپانی افزایش یافته و سالانه صدها گوشی هوشمند مجهز به این سیستم عامل وارد بازار شد. محصولاتی که جز برترین اسمارت فون‌های اندرویدی روز بازار هستند نیز در لیست قرار دارد.

چند روز پیش در کنگره جهانی موبایل موسوم به MWC 2015، این کمپانی معتبر از جدیدترین پرچم‌دار اندرویدی خود یعنی HTC One M9 پرده برداشت. دستگاهی که می‌تواند لقب یک پرچم‌دار شیک و با کلاس را با خود داشته باشد و با امکاناتی که دارد یکی از بهترین گزینه‌های روز بازار به شمار رود.

اما بیاید باهم، ببینیم که HTC از کجا به M9 رسیده است!

  • HTC Dream / T-Mobile G1

همان‌طور که می‌دانید، این گوشی اولین اسمارت فون اندرویدی جهان است که در اواخر سال 2008 میلادی با نام HTC Dream به بازارهای جهانی عرضه شد. البته ابن دستگاه با نام G1 برای اپراتور T-Mobile نیز روانه بازار شد.

Dream با اینکه اولین محصول این پلتفرم بود، اما دارای استانداردهایی امروزی نیز بود. بدنی‌ای باریک، صفحه نمایشی 3.2 اینچی با وضوح 320 در 480 پیکسل و 6 دکمه فیزیکی در پایین صفحه نمایش از مهم‌ترین مشخصات این گوشی بود. G1 با اندروید نسخه 1.0 وارد بازار شد. این محصول از یک کیبورد QWERTY بهره برده و پردازنده آن نیز از سوی کمپانی کوالکام تهیه شده بود که فرکانسی برابر 528 مگاهرتز داشت. 192 مگابایت رم و 256 مگابایت نیز حافظه داخلی Dream بود. البته این محصول مجهز به یک دوربین 3.2 مگاپیکسلی نیز بود که البته توانایی ضبط فیلم را نداشت. البته پس از اولین بروز رسانی، این مشکل برطرف شد.

t-mobile-g1-1

  • HTC Magic

عرضه شده در آوریل سال 2009! این محصول نیز به عنوان دومین گوشی اندرویدی جهان شناخته می‌شود که بر روی خود نسخه اندروید 1.5 یا همان Cupcake را می‌دید. جادوی HTC این بار دارای صفحه کلید فیزیکی نبود و از لحاظ ویژگی‌های داخلی کاملا شبیه به Dream بود.

HTC-Magic-(2)

  • HTC Hero

در تابستان سال 2009، این کمپانی تایوانی پس از یک رویا و جادوی اندرویدی، به سمت قهرمانش رفت! Hero برای اولین بار در کنار اندروید از رابط کاربری Sense نیز استفاده کرده بود.

اما این ویژگی‌ها تنها به این چند مورد خلاصه نمی‌شد! HTC Hero برای اولین بار از صفحه نمایش 3.2 اینچی چند لمسی یا مولتی تاچ استفاده کرده و آخرین پرچم‌دار HTC بود که در پایین صفحه نمایش خود یک چانه منحصر به فرد داشت!

htc-hero-0

  • HTC Desire

این بار HTC هوس کرده بود تا به سراغ محصولی دیگر برود! این اتفاق در فوریه سال 2010 رخ داد و یک سال بعد به طور رسمی وارد بازارهای جهانی شد. در واقع این اولین گوشی این کمپانی تایوانی بود که نام Desire را با خود حمل می‌کرد. حتما می‌دانید که هم اکنون سری Desire این کمپانی، جز پرچم‌داران به حساب نمی‌آیند.

این بار دیزایر، با بهبودهای زیادی نسبت به محصولات قبل وارد بازار شده بود. استفاده از صفحه نمایش 3.7 اینچی با وضوح 480 در 800 پیکسل، پردازنده اسنپدراگون با 1 گیگاهرتز فرکانس، 576 مگابایت رم نشان از عزم جدی HTC برای فتح بازار داشت. دیزایر با اندروید 2.1 و رابط کاربری Sense عرضه شد.

Overclock-HTC-Desire

  • Desire HD

دیزایر اچ‌دی، به خاطر وضوح صفحه نمایش خود با این نام شناخته نشد! بلکه این محصول از دوربینی 8 مگاپیکسلی برخوردار بود که می‌توانست با وضوح HD فیلم برداری کند. هوس جدید HTC در نیمه دوم سال 2010 وارد بازارهای جهانی شد و در زمان خود بزرگ‌ترین اسمارت فون موجود در بازار بود. desire hd با صفحه نمایشی 4.3 اینچی و وضوح 480 در 800 پیکسل تولید شد. البته لازم به ذکر است که این محصول با سه نام دیگر در دنیا و جهت اپراتورهای خاصی عرضه شده بود. HTC Evo 4g برای اپراتور Sprint، HTC Tunderbolt برای اپراتور Verizon و HTC Inspire 4G برای اپراتور AT&T!

htc-desire-hd

  • HTC Sensation

احساسات HTC در حال فوران بود و محصول بعدی آن‌ها که بدون شک یکی از پرچم‌داران سال 2011 بود، با صفحه نمایشی 4.3 اینچی و وضوح 540 در 960 پیکسل، همراه با پردازنده‌ای 1.2 گیگاهرتزی اسنپدراگون اس3 . 768 مگابایت رم و یک دوربین 8 مگاپیکسلی با قابلیت ضبط فیلم‌های FHD به بازار عرضه شد! این حس جدید و زیبای تایوانی، از اندروید 2.3 یا Gingerbread به همراه رابط کاربری بهبود یافته Sense 3.0 استفاده می‌کرد. نام این گوشی HTC Sensation بود.

البته این محصول نیز با مدل‌ها و نام‌های مختلفی در بازارهای جهانی عرضه شده بود. HTC Sensation XE با پردازنده‌ای قوی‌تر، HTC Sensation XL با صفحه نمایشی 4.7 اینچی، HTC Amaze 4G برای اپراتور T-Mobile، HTC Vivid برای اپراتور AT&T و نهایتا HTC Rezound جهت اپراتور Verizon!

HTC-Sensation-4G

  • HTC One X

در سال 2012 سری One X معرفی شد! محصولی که با مدل‌های دیگری چون One S و One V نوید سری جدید اسمارت فون های HTC را به هوادارانش داد. این محصول برای اولین بار از پردازنده 4 هسته‌ای و قدرتمند Nvidia Tegra 3 استفاده کرده بود. البته برخی نسخه‌های این اسمارت فون با پردازنده اسنپدراگون S4 بعدها به بازار وارد شد. از دیگر ویژگی‌های این محصول می‌توان به صفحه نمایش 4.7 اینچی و وضوح HD و یک گیگابایت رم و اندروید 4 یا همان Ice Cream Sandwich اشاره کرد که با نسخه Sense 4 غوغایی در زمان خود به پا کرده بود.

HTC_One_X

  • HTC Butterfly / HTC Droid DNA

این محصول به‌طور ویژه در اکتبر سال 2012 در ژاپن معرفی شد. پروانه جدید HTC برای اولین بار از صفحه نمایشی استفاده کرده بود که وضوح آن Full HD بود! این صفحه نمایش 5 اینچی تا مدت‌ها با کیفیت خود کاربران را متعجب ساخته بود.

در نوامبر همان سال، این محصول با نام Droid DNA توسط اپراتور Verizon به بازار عرضه شد.

htc-j-butterfly-630

  • HTC One M7

مارس سال 2013، محصول جدید HTC، به نام HTC One شناخته شد، اما دیگر آن نبود! محصولی که از سری HTC One بود ولی نامی کوچک را نیز کنار خود می‌دیدی، M7!

این اسمارت فون جذاب که هنوز هم در بازار حضور دارد، از بدنه‌ای یکپارچه و آلومینیومی و اسپیکرهای جلویی قدرتمندی با استفاده از فناوری BoomSound بهره برده بود. صفحه نمایش 4.7 اینچی با وضوح FHD و 2 گیگابایت رم و پردازنده 4 هسته‌ای اسنپدراگون 600 ما را با یک پرچم‌دار قدرتمند روبرو ساخته بود.

این بار HTC در ادامه نوآوری هایش، در قسمت دوربین، از فناوری UltraPixel استفاده کرد که خیلی به مذاق منتقدین خوش نیامد! M7 با اندروید 4.4 یا Jelly Bean عرضه شده و رابط کاربری آن نسخه پنجم Sense بود! جالب است بدانید که M7 هم اکنون به اندروید 5 نیز بروز رسانی شده است.

htc-one-m7-(1)

  • HTC One M8

25 مارس سال 2014 روز تولد M8 است! این اسمارت فون یک ساله، کمی بزرگ‌تر از M7 بود. صفحه نمایش 5 اینچی FHD و این بار حضور دوربینی با دو لنز و استفاده از فناوری اولترا پیکسل بازهم باعث شده بود تا HTC به محصول جدیدش ببالد!

این دوربین که در زمینه افکت‌ و فوکوس ویژگی‌های خوب و خاصی داشت، نتوانست از منتقدین امتیاز خوبی کسب کند!

البته لازم به ذکر است که دوربین سلفی M8، قدرتی 5 مگاپیکسلی داشت. اسنپدراگون 801 و sense 6 نیز از دیگر امکانات M8 است.

HTC-One-M8-(2)

  • HTC One M9

خب رسیدیم به پایان ماجرا! به نوزاد تازه متولد شده تایوانی که به تنهایی می‌تواند پرچم‌دار این روزهای بازار باشد!

صفحه نمایشی 5 اینچی با وضوح FHD، اسپیکرهای قدرتمند BoomSound همراه با فناوری Dolby، پردازنده 64 بیتی و 8 هسته‌ای اسنپدراگون 810، دوربینی 20 مگاپیکسلی در پشت، 3 گیگابایت رم و یک باتری قدرتمند 2840 میلی آمپری از مشخصات M9 است.

htc-one-m9-announce-fullbleed1

 به نظر شما، آیا تکامل محصولات اندرویدی HTC به طور منطقی صورت گرفته است؟! پرچم‌دار مورد علاقه شما کدام است؟!

و نهایتا اینکه دوست دارید در آینده از این کمپانی چه چیزی ببینید؟!

14 در مورد “سیر تکاملی اچ‌تی‌سی را ببینید: از یک رویای کوچک تا M9!”

  1. htc sensation اون زمون گوشی عالیی بود در حد ایفون!!!
    یادش بخیر روز به روز گوشییا دارن پیشرفته تر میشن قدیمیا از یاد میرن

  2. به نظرم بهتره اون سوراخهای بلندگوهاش نازک تر بشه دیگه اینکه لازم نیست حتما سخت افزار شاخی داشته باشه همین که خوب و نی نقص باشه عالیه

  3. بهترین و با کیفیت ترین گوشی های اندرویدی جهان رو همیشه htc تولید کرده و میکنه
    بهترین و زیبا ترین رابط کاربری محیط های اندرویدی هم بدون شک رابط کاربری sense هست
    با این که مخالف اندروید هستم ولی محصولات htc همیشه برام قابل احترام بوده

  4. بد نبود توی مقالتون یه اشاره کوچیک هم به HD2 می کردید ،
    هنوزم که هنوزه گوشی دیگه یی مثل HD2 متولد نشده

  5. خداروشکر اچ تی سی توی M9 به اشتباه خودش توی قسمت دوربین پی برد و یک دوربین درست حسابی روی گوشیش گذاشت!دیگه خداییش M9 حرف نداره!

  6. به نظر منم m7 تو طراحیاش از همه جلوتره.
    خیلی کمپانیه اصیلیه.ولی هیچوقت به حق خودش نمیرسه تو بازار.
    تنها ضعفش نسبت به سامسونگ تبلیغات کمتر کردنشه

  7. من که m8 دارم میگم اچ تی سی بهترینه
    تا m10 یا هر اسم دیگه ای صبر میکنم با اینکه m9 فوق العادست ولی نمیتونه من مجاب کنه دیگه از 8 استفاده نکنم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH