آیا از اینکه پیش از اتمام روز، باتری گلکسی اس۶ شما خالی میشود، ناراحت هستید؟ سامسونگ ممکن است راه حل مناسبی برای رفع این مشکل در آینده داشته باشد. محققان پیش از این تکنولوژی باتریهای لیتیوم-یونی را توسعه دادند که بیان میشد عمر باتری بیشتری را ارایه خواهند داد. این باتریها از یک قطب الکتریکی مثبت (آند) سیلیکونی بهره گرفتهاند که گفته شده ظرفیت بیشتری نسبت به کل باتری دارد، اما برای اینکه باتری عمر بیشتری در این وضعیت داشته باشد، باید تعداد لایههای گرافن در بالا نیز افزایش یابند، در غیر اینصورت حتی باعث کاهش عمر باتری خواهد شد.
در آزمایشات انجام شده، باتریهای جدید بین 1.5 تا 1.8 برابر چگالتر از باتریهای امروزی بودند. برای مثال اگر تلفن هوشمند شما پس از ۱۲ ساعت باتریاش تخلیه میشود، چنین فناوریای میتواند عمر آن را تا ۲۱ ساعت افزایش دهد که همین مورد میتواند تعداد دفعاتی که باید دستگاه را به شارژر متصل کنید، کم نماید.
در حال حاضر نمیتوان اینگونه فکر کرد که در گلکسی اس۷ شاهد استفاده از این فناوری باشیم. این پروژه فعلا در مرحله تحقیقاتی به سر میبرد و ممکن است تا زمان تجاری سازی آن توسط سامسونگ در محصولاتش، سالها زمان نیاز باشد. همه چیز باید به آرامی به پیش برود، و با توجه به این فناوری میتوان دریافت که همیشه استفاده از باتریهای حجیمتر تنها راه حل افزایش طول عمر باتری گجتهای هوشمند نیست.
چه خوب بالاخره سامسونگ به فکر باتریهاش افتاد. امیدوارم سامسونگ توی این زمینه بتونه از بقیه جلو بزنه.
مرسی بابت این اطلاع رسانیتون
چرا خبر جاسوسی از طریق باتری توسط سامسونگ رو نمیذارید؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز هیچ جاسوسیای در کار نیست، اون قطعه وصل شده به باتری مربوط به nfc دستگاه هست و عملا بعد از اون دستگاه قادر به ارتباط سریع نزدیک (nfc) نخواهد بود.
این قطعه NFC است و برای جاسوسی نیستش و فقط برای ارتباط نزدیک دو دستگاه برای انتقال اطلاعات (عکس و فیلم و …) است و نه برای جاسوسی