بهترین موبایل‌های کیبورد دار

بهترین موبایل‌های کیبورد دار در رنج‌های قیمتی مختلف (مرداد ماه 96)

همان‌طور که می‌دانید٬ با گسترش تکنولوژی گجت‌های مختلف هم به‌سرعت رشد کردند و از آن حالت کلاسیک خود خارج شدند. اما آیا تغییر همیشه خوب است؟ آیا همیشه به نفع ما تمام می‌شود؟ آیا نتیجه‌ای پنجا‌ه‌پنجاه دارد؟ این سوال‌هایی است که وقتی به کلیت فن‌آوری‌اطلاعات نگاه می‌کنیم٬ در ذهن‌مان پدیدار می‌شوند. ولی باید ذکر کنیم که این پرسش‌ها سلیقه‌ای هستند و ممکن است باتوجه به سلیقه شما پاسخ‌های متفاوت داشته باشند.

یکی از چیزهایی که به‌طور کامل درحال تغییر است٬ دنیای موبایل‌هاست. جهانی که در آن روزانه ابتکاراتی رونمایی می‌شود و اخبار تکنولوژی درمورد آن انگار تمام ناشدنی است! همان‌طور که می‌دانید٬ گوشی‌های قدیم دارای یک کیبورد دوست‌داشتنی بودند که تایپ‌کردن با آن‌ها لذت‌بخش بود و خیلی کم (نسبت به امروز) ممکن بود که اشتباه کنیم. اما حالا را نگاه کنید. حرف‌ها درهم فرو می‌روند و کلمه‌ای جدید می‌سازند و گیرنده هم به همین‌شکل جواب می‌دهد. اما هنوز هم می‌شود دیوایس‌های قدیمی و نوستالژیک را یافت و از آن بهره برد.

در این مطلب قصد داریم که چندتا از آن‌ها را در رنج‌های مختلف قیمتی معرفی کنیم که دارای یک کیبورد فیزیکی هستند و طبیعتا برخی از آن‌ها یک اسمارت‌فون نیستند یا اگر هستند٬ یک دستگاه هوشمند نصفه‌نیمه تشریف دارند! اگر می‌خواهید با این ریزه‌میزه‌ها یا چاقالوها بیش‌تر آشنا شوید٬ پس با آی‌تی‌رسان همراه باشید…

نکته: این لیست براساس قیمت و نزولی است.


1- بلک‌بری کی‌وان

این موبایل جدیدترین ساخته کمپانی کانادایی بلک‌بری است و اگر می‌خواهید موبایلی٬ هم نوستالژیک و هم گران‌قیمت و لوکس داشته باشید٬ پس بی‌شک باید همین مدل را خریداری نمایید. اما باید همین‌جا بگوییم که این مدل اصلا کمرباریک نیست و کمی هم سنگین‌وزن است. چیپستی از برند آمریکایی کوآلکام دردل خود دارد که کارهای روزانه شما را به بهترین نحو ممکن به سرانجام می‌رساند.

همچنین ترکیب فلز و شیشه در موبایل سبب شده تا ظاهر آن (برخلاف همنوعان کوچکش) بسیار لوکس به‌نظر برسد و یقین داشته باشید که چشم هر بیننده‌ای را خیره می‌سازد. ضمنا این گوشی به سیستم‌عامل محبوب اندروید نگارش 7.1.1 (نوقا) مجهز گشته که با این اوصاف باید اذعان کنیم که کی‌وان حقیقتا یک «اسمارت‌فون» همه‌کاره است. اما کیبورد این محصول چه شکلی دارد؟ صفحه‌کلید این مدل (مانند همیشه) از نوع QWERTY بوده و جنس بسیار خوبی نیز دارد. طراحی ارگونومیک این کانادایی و گوشه‌های گرد آن٬ دردست گرفتن این دیوایس را آسان می‌سازد و تایپ‌کردن در کی‌وان را راحت‌تر از همیشه می‌کند. ناگفته نماند که کلید‌های این کیبورد به‌راحتی لمس می‌شوند و شما را از شر خطاهای متعدد صفحه‌کلید‌های مجازی خلاص می‌‌نمایند.

حدود قیمت: دو میلیون و پانصد هزار تومان


2- بلک‌بری Priv

بهترین موبایل‌های کیبورد دار

انگار حضور محصولات کانادایی‌ها در لیست‌مان تمامی ندارد و انگار تا هر 5 محصول از این کمپانی نباشد٬ دست از سر کچل ما برنمی‌دارد! این‌ مدل را شاید بتوان یکی از زیباترین محصولات و نوآورانه‌ترین دستگاه‌های بلک‌بری بنامیم. موبایلی که 2 طرف نمایشگرش خمیدگی ملایمی دارد و دارای یک صفحه‌نمایش 5.4 اینچی است که در تاریخچه بلک‌بری بی‌سابقه است.

شگفتی‌های Priv به همین‌جا ختم نمی‌شوند. رزولوشن پنل این گوشی QuadHD بوده و با فن‌آوری امولد تولید گشته است. همچنین این مدل از سیستم‌عامل دوست‌داشتنی اندروید نگارش 5.1.1 (لالی‌پاپ) سود می‌برد و ضمنا دارای یک سخت‌افزار قدرتمند نیز هست. باتری این محصول هم 3410 میلی‌آمپرساعتی است که به تکنولوژی شارژ سریع نسخه 2 مجهز است. کیبورد این اسمارت‌فون مدرن 4 ردیف دارد که لمسی نیستند. لازم به‌ذکر است که با همین صفحه‌کلید قادر هستید که در صفحات گوناگون اسکرول کنید یا مهارت‌های تایپ لغزش خود را بهبود ببخشید. خلاصه اگر یک موبایل مدرن اما با قلب (و صدالبته کیبورد) نوستالژیک می‌خواهید٬ این مدل را خریداری نمایید.

حدود قیمت: یک میلیون و دویست هزار تومان


3- بلک‌بری پاسپورت

 

هرجا که از موبایل‌های کلاسیک و نوستالژیک حرفی به میان بیاید٬ یک‌جورایی کمپانی بلک‌بری در ذهن‌ها نقش می‌بندد و چندین مدل مشهور آن را به یاد می‌آوریم. پاسپورت هم یکی از همان محصولات به یادماندنی است که با وجود این‌که بازنشسته شده٬ اما هنوز سرحال و سرزنده است! شکل‌و‌شمایل این مدل بسیار شبیه یک پاسپورت واقعی است و دراصل برای همین نام این دستگاه «پاسپورت» شده!

این دیوایس هم اصلا لاغر نیست و حتی اضافه وزن نیز دارد. دارای یک قلب تپنده بسیار قدرتمند این‌بار از نوع اسنپدراگون 801 هست که قدرتی بی‌حدوحصر (لااقل در زمان خودش) به این موبایل خوش‌ساخت می‌داد. طوری‌که هیچ گیم یا اپلیکیشن با گرافیکی نمی‌توانست عرق این مجموعه سخت‌افزاری را دربیاورد. پاسپورت یک صفحه‌نمایش 4.5 اینچی و (نسبتا) باکیفیت دارد که حتی شما نمی‌توانید پیکسل‌های آن را از یکدیگر تفکیک کنید. البته می‌دانیم که این حرف‌ها در سال 2017 عادی شده. اما باید این را درنظر بگیریم که در محصولات نوستالژیک عدد 453 پیکسل درهراینچ یک مقدار باورنکردنی است و باید به‌خاطر این٬ برای این برند کانادایی کف بزنیم! کیبورد این دستگاه هم از نوع QWERTY و لمسی بوده و حتی نور پس‌زمینه جذابی هم دارد که کارکردن با پاسپورت را در تاریکی آسان می‌سازد.

حدود قیمت: نهصد هزار تومان


4- نوکیا 3310 نسخه 2017

به احتمال زیاد با این مدل آشنایی داشته‌اید. یکی از محصولات قدیمی نوکیا، اما این‌بار با کمی چاشنی مدرنیته. موبایلی با رنگ‌های جذاب و سرزنده که آدم را به زندگی امیدوار می‌کند. این محصول شاید بسیار چاقالو باشد٬ اما خیلی‌خیلی‌ خوش‌دست است و وقتی آن را در دست‌تان می‌گیرید٬ تمام اتفاقات و خاطرات سال‌های قدیم جلوی چشم‌تان ظاهر می‌شوند. این دیوایس کوچک به 16 مگابایت حافظه مجهز شده است. اگر هم این مقدار برای‌تان کم بود٬ می‌توانید از میکرو اس‌دی تا 32 گیگابایت بهره ببرید. 3310 دارای یک صفحه‌نمایش 2.4 اینچی رنگی است که با این اوصاف باید به خدمت‌تان برسانیم که از تماشای عکس یا ویدیوهای رنگی خوشنود می‌شوید و همین‌طور با والپیپرهای رنگی‌رنگی سرحال می‌آیید. ضمنا این موبایل از رادیو FM هم بهره می‌برد و عاشقان این رسانه ازدست‌رفته را خوش‌حال می‌کند. صفحه‌کلید هم دربین همنوعان خودش راضی‌کننده است.

حدود قیمت: دویست و پنجاه هزار تومان


5- نوکیا 216

بهترین موبایل‌های کیبورد دار

به ارزان‌قیمت‌ترین موبایل کیبورددار رسیدیم. این مدل دارای 16 مگابایت حافظه است و یک درگاه برای ورود میکرو اس‌دی تا ظرفیت 32 گیگابایت نیز دارد. همچنین نمایشگر 216 رنگی است. پس شما می‌توانید٬ از نگاه‌کردن به کاغذ دیواری‌های رنگارنگ در این گوشی لذت ببرید و کمی سرزنده بشوید. کیبورد این محصول هم بسیار خوب است و باکمک آن قادرید که ارسال پیامک را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. نوکیا این دیوایس را به دوربین‌هایی مجهز کرده که در جلو و پشت گوشی دیده می‌شوند. رزولوشن این‌دو (البته در این سطح) بسیار خوب است و عالی به‌نظر می‌رسد.

حدود قیمت: صد و بیست هزار تومان

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH