مجموع فروش اسمارت‌فون‌ها در سال 2017 با کاهش روبرو بوده است

چندی پیش IDC به‌مانند سال‌های گذشته نتایج تجزیه و تحلیل‌های سالانه خود از بازار فروش اسمارت‌فون‌ها را منتشر کرد. در آمارهای منتشر شده مشخص شد که مجموع فروش اسمارت‌فون‌ها در سال 2017 با کاهشی جزئی مواجه شده است.

طبق آمارهای این کمپانی، در سال 2017 حجم کل فروش اسمارت‌فون‌ها به 1 میلیارد و 462 میلیون دستگاه رسید که نسبت به سال 2016 کاهش 0.5 درصدی را نشان می‌دهد. طبق انتظارها اغلب این مجموعه را اسمارت‌فون‌های مجهز به دو سیستم‌عامل اندروید و آی‌او‌اس تشکیل می‌دهند. تحلیل‌گران پیش‌بینی کردند که میزان فروش اسمارت‌‌فون‌ها طی 5 سال آینده رشد ترکیبی 2.8 درصدی داشته باشد؛ به این معنا که حجم کل فروش در سال 2022 به چیزی حدود 1 میلیارد و 679 میلیون دستگاه برسد.

Ryan Reith به عنوان سرپرست بخش نرم‌افزار IDC اعلام کرد که یکی از دلایل کاهش حجم فروش اسمارت‌فون‌ها در سال 2017 می‌تواند مربوط به افت محسوس بازار بزرگ چین باشد. چندی پیش آمارهایی منتشر شد که در آن‌ها اشاره شده بود حجم کل اسمارت‌فون‌هایی که در سال 2017 در بازار چین به فروش رفت، در مقایسه با سال قبل به میزان 5 درصد کاهش داشته است.

علاوه بر آن، بازار منطقه EMEA (اروپا، خاورمیانه و آفریقا) نیز با کاهش 3.5 درصدی روبرو بوده اما تنها این بازار ایالات متحده بوده که بدون تغییر باقی مانده است. البته در برخی مناطق و بازارهای در حال توسعه آمارها از افزایش فروش حکایت دارند؛ بازارهایی که کاربران آن نخستین اسمارت‌فون‌های خود را خریده و کم‌کم بر تعداد آن‌ها افزوده خواهد شد. طبق اعلام رایان، در 5 سال آینده رقابت در این حوزه افزایش یافته و ثبات در آن امری اجتناب ناپذیر خواهد بود.

Anthony Scarsella به عنوان مدیر تحقیقات IDC اعلام کرده که بهبود در سرعت، قدرت و عمر باتری دیوایس‌های آینده برای به حرکت درآوردن چرخ بازار و رشد فروش حیاتی خواهد بود. اگر به این موارد بیش از پیش اهمیت داده شود در محصولات آینده بدون هزینه‌های اضافی و افزایش قیمت همه این پارامترها وجود خواهد داشت.

برای سال 2018 این انتظار وجود دارد که بازار فبلت‌ها (دیوایس‌هایی با نمایشگر بزرگ‌تر از 5.5 اینچ) از اسمارت‌فون‌ها (دیوایس‌هایی با نمایشگر حداکثر 5.5 اینچ) پیشی گرفته و زمینه برای رقابت بین گجت‌هایی مجهز به صفحه نمایش‌های بزرگ فراهم خواهد شد. در حال حاضر اکثر کمپانی‌ها تلاش می‌کنند تولیدات خود را با ایجاد تفاوت در کیفیت، استفاده از انواع مختلف نمایشگر و سخت‌افزار و ویژگی‌های متنوع و متفاوت از محصولات دیگر تولیدکنندگان متمایز کنند تا بدین ترتیب کاربران نیمه حرفه‌ای نیز قادر به تشخیص تفاوت‌ها و شناسایی محصول هر یک از کمپانی‌های سازنده باشند.

مطابق نمایش دستاوردها و البته وعده‌های کمپانی‌هایی مانند کوالکام انتظار داریم که در سال 2019 شاهد ورود دیوایس‌هایی مجهز به نسل پنجم ارتباطات (5G) به بازار جهان باشیم. در همین حال پیش‌بینی می‌شود که در سال 2022 حدود یک پنجم اسمارت‌فون‌های بازار مجهز به این فناوری بوده و قادر باشند که به سرعت‌های گیگابیتی دست یابند.

از نقطه نظر سهم سیستم‌عامل‌های موبایلی در سال 2017 نیز باید گفت که گوشی‌های مجهز به سیستم‌عامل اندروید حدود 85.1 درصد کل اسمارت‌فون‌های فروخته شده در سال 2017 را به خود اختصاص دادند. گجت‌های دارای سیستم‌عامل آی‌اواس نیز حدود 14.8 درصد کل این مجموعه را شامل شده‌اند. نکته جالب توجه فروش 2.2 میلیون دستگاهی بوده که از این دو سیستم‌عامل بهره نبرده و سهم حدود 0.001 درصدی را به خود اختصاص دادند اما به دلیل سهولت در محاسبات با رقم 0.1 در جدول ثبت شده است.

4 در مورد “مجموع فروش اسمارت‌فون‌ها در سال 2017 با کاهش روبرو بوده است”

  1. سال ۲۰۱۷ اصلا هیچ کدوم از برند ها گوشی خوبی اصلا تولید نکردن مخصوصا سونی …الجی هم ک اصلا نیومد ایران وی۳۰

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH