قدرتمندترین بانوان فعال در زمینه تکنولوژی در دنیا

اکثرا می‌گویند دنیای مردهاست، اما نمی‌دانند که در همین دنیای به اصطلاح متعلق به مردها، بانوانی در مدارج بالا و با درآمدهای بسیار زیاد فعال هستند که کمتر از آنها حرفی زده می‌شود. در مقاله زیر با 10 بانوی برتر دنیای فن‌آوری آشنا می‌شویم. این فهرست بدون ترتیب خاصی نوشته شده است.

 ویرجینیا رومتی (CEO در شرکت IBM)

At the Fortune Most Powerful Women Summit in Laguna Niguel, CA.

از ژانویه 2012 در راس شرکت IBM بوده و او اولین بانویی است که به هدایت شرکت پرداخته است. نه تنها او گرداننده پر درآمدترین (104.5 میلیارد دلار) شرکت کامپیوتری دنیاست، همچنین می‌داند که چه زمانی باید خود را فدای کار کند. زمانی که درآمدهای این شرکت در سه ماهه چهارم سال 2013 دچار رکود شد، رومتی تصمیم گرفت که از پاداش خود صرف نظر کند و تیم ارشد او هم در پی این اقدام از پاداش خود صرف نظر کرده و پول زیادی به کمپانی کمک شد.

لیزا فالزونه (CEO و از بنیانگذاران شرکت Revel Systems)

LisaFalzoneRevelSystems

احتمالا چیزی از شرکت Revel Systems نشنیده‌اید، اما در بسیاری از کافی شاپ‌ها و رستوران‌های دنیا از پرچمداران آن استفاده می‌شود. فالونزه سیستمی با نام (point-of-sale (POS را ایجاد کرد که از طریق آن می‌شود با آیپد به صندوق فروشگاه و پرینتر وصل شد و خرید کرد. این سیستم امکان می‌دهد که بجای هدر دادن کاغذ، در دستگاه اپلی نام نویسی کرده و از آن طریق خرید کنید. فالزونه تنها 28 سال سن دارد و موفقیت کارآفرینانه خود را مدیون روزهایی می‌داند که در تیم شنای استنفورد به رقابت می‌پرداخته است.

رکسانا ورزا (ریاست استارت آپ مایکروسافت)

RoxanneVarzaMicrosoft

گویی کاری نیست که رکسانا از پس انجام دادن آن بر نیاید. او سردبیر پیشین TechCrunch France و بنیان گذار Girls in Tech Paris & London بوده است و در حال حاضر هم ریاست تمامی استارت آپ‌های مایکروسافت در فرانسه مانند Bizspark و Spark را بر عهده دارد. در واقع این رکساناست که با تیزهوشی قوی و پیش بینی تصمیم می‌گیرد کدام کمپانی استارت آپ، آینده دارد. ورزا سه زبانه است.

ایزابل جه ماهه (نائب رئیس iOS Wireless Software)

isabelle-mahe-is-in-charge-of-wireless-software

ماهه مسئولیت اداره بخش نرم‌افزاری بیسیم iOS را برعهده دارد. اپل مدتها برای بکارگیری افراد مسن و سفید پوست در بخش نائب رئیسان ارشد خود مورد انتقاد بود و با وجود ایزابل آسیایی تغییر خوبی در این بخش ایجاد کرد. او در حال حاضر یکی از بالا رتبه‌ترین بانوان فعال در اپل است و وظیفه‌اش ایجاد زمینه برای اجرای نرم و روان برنامه‌هایی مثل نقشه، موزیک و غیره است.

کیتی جیکوبز استانتون (نائب رئیس بخش رشد بین‌المللی توییتر)

Screen Shot 2014-04-29 at 9.57.47 PM

کیتی جیکوبز استانتون از قدرت توییتر باخبر است و این اوست که مسئولیت ارتقای این قدرت را در بخش استراتژی بین‌المللی برعهده دارد. کهنه سرباز گوگل و یاهو، استانتون از U.S. State Dept. به بخش میکرو بلاگینگ منتقل شد. در حال حاضر 77% از کارهای توییتر در خارج از ایلات متحده انجام می‌شود و این یعنی استانتون در کارش موفق بوده است. توییتر قدرتمند است و بیشتر آنرا مدیون این بانوست. بعلاوه آقای اوباما او را به عنوان اولین مدیر مشارکت شهروندی انتخاب کرد و او خود را دلیل پیوستن اوباما به توییتر می‌داند.

امیلی وایت (رئیس اجرایی اسنپ چت)

EmilyWhiteSnapchat

وایت نامی آشنا در حوزه شبکه اجتماعی است، او در اینستاگرام و فیسبوک هم بوده است و در حال حاضر رئیس اجرایی اسنپ چت بشمار می‌رود. او به سرسختی و پذیرش بالای چالش‌ها مشهور است و اینستاگرام را با استراتژی قدرتمندی در جهت بکارگیری تبلیغات ترک کرد. وجود او در اسنپ چت برای این است که نشان دهد این کمپانی یک هوس زودگذر نبوده و یک عملیات بیزینسی مانا است.

ماریسا میر (CEO در یاهو)

MarissaMayerYahoo

ماریسا را می‌توان در تلاش همیشگی برای بازگرداندن یاهو به جایگاهش دانست. با وجود درآمدهای نه چندان جالب کمپانی، ماریسا همیشه به دنبال نوآوری و رشد بوده است. بدست آوردن تانبلر برای مبلغ 1.1 میلیارد دلار و راه اندازی بخشهای Yahoo Tech و Yahoo Food، دوبرابر کردن تلاشها و سعی برای تبدیل شدن به نتفلیکس بعدی، تنها بخشی از تلاش‌های میر بوده است. شاید یاهو در حد و اندازه‌های فیسبوک و گوگل نباشد، اما آنها با وجود ماریسا میر برای رسیدن به جایگاهی که می‌خواهند تلاشهای زیادی کرده‌اند.

سوزان وجسیسکی (CEO در یوتیوب)

SusanWojcickiYouTube

سوزان فارغ التحصیل دانشگاه هاروارد و مادر چهار فرزند است. پیش از اینکه گرداننده یکی از 5 سایت برتر دنیا باشد، او در گوگل مشغول کار بود و این یعنی به تمام مسائل مربوط به AdWordها، AdSense ،DoubleClick و گوگل آنالیتیکس وارد است. بعلاوه او یکی از نابغه‌های پشت Google Images نیز بوده است. او را می‌توان یک الگوی تمام عیار برای بانوان دانست.

دایان براینت (سرمایه گذار در اینتل)

DianeBryantIntel

دایان موقعیتش را با کار و تلاش بدست آورده است. او 28 سال پیش کار در شرکت اینتل را آغاز کرد و زمانی که 18 سال داشت و پیش از اینکه به U.C. Davis رفته و مهندسی الکترونیک بخواند به عنوان پیش خدمت کار می‌کرد و دانشجوی یکی از دانشگاه‌های رایگان بود. در حال حاضر او اداره کننده یک تیم به ارزش 10 میلیارد دلار است و او را بانوی 10 میلیارد دلاری می‌نامند.

مگ ویتمن (CEO در اچ پی)MegWhitemanHP

یکی از میلیاردرهای دنیاست و در حال حاضر رهبری عملیات شرکت اچ پی را برعهده دارد. او پیش از این در ای بی و والت دیزنی کار کرده است. پیش از پیوستن به اچ پی او برای فرمانداری کالیفرنیا کاندید شد و اکثریت آرای جمهوری خواهان را پیش از باختن به رقیبش بدست آورد. در حال حاضر درمان رکود درآمدی اچ پی و افزایش سهام این کمپانی مدیون حضور اوست.

 

7 در مورد “قدرتمندترین بانوان فعال در زمینه تکنولوژی در دنیا”

    1. آقای کردستانی هم هستش حالا اون مرد هستش یکی هم بزارید باسه مردا اسمشو هم بنویسید ایشون تو گوگل کار میکنن

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH