بررسی اولیه سرویس گوگل اینباکس (Google inbox)

همان‌طور که شاهد بودید امروز گوگل از سرویس جدید خود با نام Google Inbox رو نمایی کرد و ما هم در خبری به معرفی کوتاه این سرویس پرداختیم. اکنون با بررسی کلی‌تر گوگل اینباکس در خدمت شما هستیم.

یک از سیاست‌های گوگل که اولین بار در سرویس گوگل پلاس خود اعمال کرد، استفاده از دعوت‌نامه برای اشتراک در سرویس آزمایشی‌اش بود. این سیاست اکنون در قبال سرویس اینباکس گوگل نیز ایجاد شده و تنها کاربرانی که دعوت نامه دریافت کنند، مجاز به استفاده از این سرویس خواهند بود.

google-inbox-itresan-(6)

اولین بار که وارد محیط برنامه می‌شوید، قطعا از سرعت و رابط کاربری آن لذت خواهید برد. یک اینترفیس بسیار روان که ما را به یاد برنامه گوگل پلاس می‌اندازد. یکی از بزرگترین مشکلات سرویس ایمیل، نداشتن اولویت‌بندی است. بدین شکل که ایمیل‌ شبکه‌های اجتماعی و کاری و همین‌طور خبری و مکاتبه‌ای در کنار هم قرار می‌گیرند. در سرویس جدید گوگل قابلیتی وجود دارد که شما می‌توانید این بخش‌ها را از یکدیگر جدا نموده و هر ایمیل را به صندوق خودش هدایت کنید. کافی است یک‌بار این کار را انجام دهید، سپس سرویس اینباکس گوگل همیشه این کار را برایتان انجام خواهد داد.

google-inbox-itresan-(4)

به‌طور پیش‌فرض یک سری صندوق ایجاد شده دارید که شامل Travel ،Purchases ،Finance ،Social ،Update و Forums است. به ترتیب برای مسافرت، خرید، بازار بورس، شبکه‌های اجتماعی، به‌روزرسانی و انجمن‌ها استفاده می‌شوند.

google-inbox-itresan-(2)

پس از دانلود برنامه، بلافاصله شما لیستی از تمام حساب‌های ایمیل خود دریافت می‌کنید که باید انتخاب نمایید با کدام یکی وارد شوید یا کدام یک به عنوان پیش فرض حساب گوگل شما استفاده شود. پس از ورود با یک صفحه روبرو می‌شوید که عکس شما در بالا و اطلاعات حسابتان را در زیر مشاهده می‌کنید. همان‌طور که قبلا هم گفتیم، این صفحه بسیار شبیه به گوگل پلاس است.

google-inbox-itresan-(3)

اگر پیام جدید دریافت کنید یا رویدادهای ایمیل‌تان فعال باشد، در بخش بالایی برای شما اصطلاحا یک ناتیفیکیشن ظاهر می‌شود که با کلیک بر روی آن، لیستی از رویدادها نمایش داده خواهد شد و با کلیک بر روی هر یک از آن‌ها به بخش مربوطه لینک می‌شوید.
یکی از نکات جالب و شگفت انگیز سرویس اینباکس گوگل استفاده آن از الگوریتم‌های پیشرفته و متناسب با سلیقه شماست که به صورت خودکار تشخیص می‌دهد چه محتوایی برای کدام بخش مناسب‌تر است. این شیوه ممکن است گاهی شما را متعجب کند؛ ما هرچه تلاش کردیم تا متوجه شویم این الگوریتم بر چه اساسی طراحی شده، نتوانستیم به راز گوگل پی ببریم!

google-inbox-itresan-(1)رویدادهای موجود در اینباکس با سرویس هشدار اندروید سازگار بوده و می‌توانید مستقیما از داخل این برنامه یا ورودی از تقویم گوگل خود آن‌را فعال کنید. یکی دیگر از امکانات اینباکس گوگل هماهنگی کامل با مرورگر کروم گوشی است که باعث می‌شود سرعت بیشتری در استفاده از سرویس‌های تحت وب گوگل داشته باشید.

google-inbox-itresan-(5)

این سرویس در حال حاضر در سه نسخه تحت وب، مخصوص اندروید و iOS ارایه شده است. نسخه تحت وب آن با حساب گوگل شما در کروم هماهنگ بوده و به راحتی می‌توانید از آن برای سامان‌دهی ایمیل‌های خود استفاده نمایید.
ممکن است برای خیلی‌ها مهم نباشد سرویس گوگل اینباکس چگونه کار می‌کند اما قطعا این کار گوگل قابل تقدیر بوده و با این حرکت بزرگ همچنان خود را به عنوان برترین ارایه دهنده سرویس ایمیل نشان خواهد داد. سرویس گوگل اینباکس به‌زودی جایگزین جی‌میل خواهد شد و در آینده نه‌چندان دور به ناچار تمام کاربران گوگل به سمت اینباکس کوچ خواهند کرد.

حال پس از مشاهده این بررسی نظرتان را درباره سرویس جدید گوگل با ما در میان بگذارید! آیا شما آینده روشنی را برای گوگل اینباکس پیش‌بینی می‌کنید؟!

مشاهده نسخه تحت وب اینباکس گوگل
مشاهده اینباکس گوگل در گوگل‌پلی
مشاهده اینباکس گوگل در آی‌تیونز

1 در مورد “بررسی اولیه سرویس گوگل اینباکس (Google inbox)”

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH