تا پیش از اینکه اپل سال 2007 اولین آیفون خودش را به دنیا معرفی کند، عبارت تلفن هوشمند هنوز مفهوم خاصی نداشت. حتی مخالفان سرسخت اپل هم باور داشتند که آیفون این کمپانی عصر جدیدی در زمینه تلفنهای همراه آغاز کرد. تلفنی با صفحه تمام تاچ و بزرگ، رابط کاربری تمام لمسی و اکوسیستم برنامهای.
پس از آمدن آیفون این گوگل بود که اگر خاطرتان باشد با رقیبی مثل HTC Dream جلو آمد و حتی برندهای رقیبی مثل مایکروسافت و نوکیا هم خیلی زود پس از آن با اسمارتفونهایی وارد بازار شدند، اما تلفنها پیش از اینکه آیفون بیآید چه شکلی بودند؟ قطعا دکمه داشتند و خیلی بیشتر از اسمارتفونهای الانی عمر میکردند.
با ما باشید تا نگاهی بیاندازیم به 10 تلفن و اسمارتفونی که پیش از آیفون در بازار حضور داشتند:
T-Mobile SideKick 3 (پرچمدار سال 2006)
در حالی که نوکیا و سونی اریکسون در اروپا و دیگر نقاط جهان دو برند حکمران بودند، آمریکا نیز مهره خود را در این بازی داشت. Sidekick نام تلفنهای متن دوستی بود که تقریبا در جیب هر نوجوانی دیده میشد. Sidekick یکی از آن تلفنهایی است که تب پیامک زدن را بسیار داغ کرد.
BlackBerry Pearl 8100 (پرچمدار 2006)
بلک بری بیش از یک برند بود و در اوایل دهه اول قرن بیست و یکم و با تلفنی مثل BlackBerry Pearl 8100 بیشتر تبدیل به یک وسواس شده بود. این برند کانادایی آن روزها در استخر پول شناور بود.
Motorola Q (پرچمدار ویندوز موبایل سال 2005)
پیش از اینکه ویندوز فون با این کاشیهای زندهاش در دل اسمارتفونها سکنی گزیده باشد، این ویندوز موبایل بود با شباهت زیادش به ویندوز دسکتاپ دل از خیلیها میبرد. Motorola Q یکی از آن تلفنهایی بود که مایکروسافت حسابی به آن میبالید.
Nokia N95 (پرچمدار 2006)
در زمینه تولید اسمارتفون یک کمپانی و یک پلت فرم غیر قابل بحث است و آن نوکیاست. کمپانی فنلاندی سال 2006، Nokia N95 را به بازار فرستاد. امروز و پس از گذشتن 8 سال از حضورش، هنوز هم دوربین بسیار خوب و سیستم عامل همه چیز تمامش را از یاد نبردهایم .
Nokia 6300 (سال 2007،قیمت 250 دلار)
این تلفن برای توده مردم ساخته شده بود، در عین حال که ویژگیهای فوقالعاده خودش را هم داشت. طراحی این تلفن در سرتاسر جهان مورد پسند همه کاربران بود. بدنه مستطیلی، جنس عالی و کیبورد خوب همگی با هم در یک جا، یکی از جذابترین تلفنهایی را که تا بحال ساخته شدهاند ایجاد کرده بودند.
Sony Ericsson K750 (پرچمدار سال 2005، قیمت 700 دلار)
سونی اریکسون سال 2012 به حضورش تحت این نام پایان داد، اما این کمپانی کمی قبلترش به خاطر تلفنهای دوست داشتنی که داشت بسیار محبوب بود. K750 یکی از زیباترین و محبوبترین تلفنهای این برند بود که در زمان اوج این کمپانی روانه بازار شد.
Motorola RAZR V3 (پرچمدار سال 2004، قیمت 650 دلار)
در عصر تلفنهای پایین رده و زمانی که اسمارتفونی به شکل امروزی وجود نداشت، اگر بخواهیم یک تلفن را معرفی کنیم که عملکرد و استایل ظاهری را با هم در ترکیبی بسیار زیبا گرد هم آورده بود، باید حتما نام Motorola RAZR V3 را ببریم. این تلفن خیلی زود به دست کاربران در سرتاسر دنیا رسید.
Sony Ericsson P910 (پرچمدار سال 2004، قیمت 680 دلار)
فبلتها را امروزه اسمارتفونهای غول آسایی میدانند که میخواهند تا آنجا که میتوانند بدون توجه به اندازه در اختیار کاربران بگذارند. Sony Ericsson P910 هم یکی از همین دستگاهها بود که در زمان خودش دارای یک صفحه بزرگ و البته سختافزار بسیار قدرتمند بود.
Nokia 3310 (سال 2000، قیمت 180 دلار)
واقعا نمیشود از تلفنهای پیش از آیفون بگوییم و حرفی از Nokia 3310 نزنیم. این تلفن تمام پلاستیکی که میتوانستید با آن مار هم بازی کنید، هنوز هم اگر در بازار باشد، انتخاب خیلیهاست!
Nokia E51 (سال 2007)
سری E نوکیا برای افراد فعال در بیزینس که در واقع نیاز به تلفنی دارند که کاربردی باشد بسیار مناسب بود. این تلفن هم زیبا بود و هم خوب کار میکرد.
پس نوکیا ان۷۰ و بخصوص ان۷۳ چی هنوزم که هنوزه بعضیا دارن ازشون استفاده میکنن.
دوست عزیز این گوشی ها بر اساس نظر کاربران در سراسر دنیا انتخاب شده شما ایران رو ملاک قرار نده