10 کشور دارای کم‌ترین سرعت اینترنت در دنیا

شاید تا چند سال پیش، اینترنت و جذابیت‌هایش تا این‌قدر در زندگی بشر نفوذ نداشت و نمی‌شد آن را عضو جدایی ناپذیر خانواده‌ها دانست؛ اما امروز، اگر یک ساعت اینترنت قطع باشد، آنگاه چهره و قیافه اعضای خانواده دیدنی است.

top10fastinternet

اما سرعت اینترنت، خود موضوع دیگری است. وقتی اینترنت با سرعت کمی در اختیار ما باشد، انگار وجود ندارد و همه از دست آن عصبانی می‌شوند. پس سرعت پایین این فناوری قدیمی اصلا دل‌چسب و قابل قبول نیست. در دنیا کشورهایی وجود دارند که در سال 2015، هنوز اینترنت قابل قبولی ندارند و کاربران از سرعت موجود ناراضی‌ هستند. در دنیا مردمانی وجود دارند که برای مشاهده یک ویدیوی 5 دقیقه‌ای در یوتیوب، حدود 15 دقیقه باید صبر کنند! این شرایط برای شما آشناست نه؟!

تصمیم داریم تا در این مطلب به لیست این کشورهای بدشانس نگاهی بیندازیم! (این لیست مربوط به انتهای سال 2014 است)

  • لیبی

شاید به لطف اتفاقات سیاسی در این کشور، حال لیبی را بهتر بشناسیم! از لحاظ سرعت پایین اینترنت، لیبی در دنیا اول است. اینترنت از سال 2000 به این کشور وارد شد. حدود 52 درصد از اتصالات اینترنت این کشور، دارای سرعتی کمتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه است. البته مشکل حدود 5.6 درصد این اتصالات در سه ماهه آخر سال 2014 رفع شده است؛ اما باید بگوییم هنوز قشر عظیمی از مردم این کشور از سرعت پایین اینترنت برخوردارند! امیدواریم بعد از برقراری صلح کامل، این مشکل نیز حل شود.

  • نپال

این کشور فقیر آسیایی، رتبه دومین کشور دارای پایین‌ترین سرعت اینترنت را داراست. این کشور زیبا، یکی از ضعیف‌ترین اینترنت‌های دنیا را دارد! این فناوری از سال 1994 وارد نپال شد. 32 درصد اتصالات اینترنتی این کشور کمتر از 256 کیلوبایت سرعت دارد. سال گذشته حدود 4 درصد از این آمار کاهش یافت. امیدواریم این کشور که از مردمی مهربان و فضایی زیبا بهره می‌برد، بتواند به‌زودی این مشکل را نیز حل کند.

  • نیجریه

نیجریه در آفریقا واقع شده است و سومین کشور دارای اینترنت ضعیف لیست ماست. این کشور از سال 1995 دارای اینترنت شده است. حدود 31 درصد اتصالات نیجریه سرعتی کمتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه دارد. البته سال گذشته تا 16 درصد این مشکل رفع شده است.

  • ایران

دیدن نام کشورمان، پس از کشورهای نام برده واقعا ناراحت کننده است! سرعت میانگین حدود 30 درصد از اتصالات کشورمان 256 کیلوبایت بر ثانیه است. البته طی یک سال گذشته و حل مشکلات اینترنتی، این موضوع تا 6 درصد کاهش یافته است! امیدوارم که بتوانیم در سال‌های آینده دارای یکی از بهترین اینترنت‌های منطقه باشیم!

e2b03f291a

  • هند

دیدن نام هند، این کشور پهناور آسیایی در این لیست کمی عجیب است! 27 درصد از اتصالات این کشور نیز به طور میانگین حدود 256 کیلوبایت بر ثانیه سرعت دارد. این کشور ثروتمند که یکی از قطب‌های نرم افزاری دنیاست، باید تلاش کند تا این درصد را هر چه سریع‌تر به صفر برساند!

  • بولیوی

بولیوی را می‌توان یک کشور کوچک با سرعت اینترنت کم نام برد! این کشور که از سال 2000 با این فناوری انس گرفته است، دارای 25 درصد اتصالات کمتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه است.

  • سوریه

کشوری در آسیای غربی که برای ما ایرانیان بسیار شناخته شده است. سال 2003 بود که سوریه دارای اینترنت سراسری شد! این کشور با دارا بودن 19 درصد اتصالات کم سرعت (256 کیلوبایت بر ثانیه) رتبه هفتم لیست را از آن خود کرده است. البته با وجود مشکلات فراوان فعلی در این کشور جنگ‌زده، شاید به این زودی نتوان به کاهش این آمار امید داشت.

  • اندونزی

کشوری از آسیای شرقی! این کشور از سال 1983 دارای اینترنت بوده است؛ اما هنوز نتوانسته برای مردمش اینترنتی با کیفیت جور کند. 19 درصد مردم اندونزی از اینترنت کم سرعت برخوردارند.

  • قزاقستان

کشوری در آسیای مرکزی که با دارا بودن 19 درصد اتصالات سرعت پایین، رتبه نهم این لیست را از آن خود کرده است. سال گذشته این کشور 4 درصد از این آمار را بهبود بخشیده است.

  • مالزی

آخرین کشور لیست ما، مالزی است که در جنوب شرقی آسیا قرار دارد. سال 1995 اینترنت وارد این کشور شده است. حدود 16 درصد از اتصالات این کشور به شبکه جهانی اینترنت دارای سرعتی کمتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه هستند!

خب، با ده کشور برجسته در این زمینه آشنا شدید؛ شما چه فکر می‌کنید؟ آیا این آمار در مورد کشور ما درست است؟ چه آینده‌ای را برای اینترنت ایران پیش‌بینی می‌کنید؟

41 در مورد “10 کشور دارای کم‌ترین سرعت اینترنت در دنیا”

  1. واقعا که چقدر همه ی ایرانی ها بی سواد هستند یک نفر می گوید نپال تو استرالیا است یکی می گوید آمریکا یکی آفریقا یکی اروپا ولی نپال تو آسیا است

    5
    8
    1. ای بابا اینا دارن شوخی میکنن یعنی متوجه نمیشین؟؟؟!!!!! خب همه میدونن نپال کجاست، فقط دارن مزه میپرونن مثلا

      2
      7
  2. منتظر اترنت بمونید موج اینترنتی قوی و رایگان برای تمام دنیاست .در ضمن توی کشورهای افریقایی داشتن مودم جرم محسوب میشه وزندان داره.به خاطر سیاستش

    1. اوترنت الان یه طرفست
      ان شاالله بودجش برسه دوطرفه بشه
      ببینم مخابرات چه میکنه
      فکر کنم ماهواره بفرسته پارازیت بندازه شاید بتونن ازشون بعید نیس

    1. محمد سعید بهمنی

      البته در متن هم ذکر شده چند درصدشون دوست عزیز .
      و الا تو ایران هم ما الان اینترنت 8 و 16 داریم. ولی چند درصد میتونن استفاده کنن؟

  3. اینو درجواب اون احمق میفرسم که پولشو داره به رخ میکشه همین شما بچه اقا زاده ها مردم سرکیسه کردین الان دارین پول به رخ ملت میکشین متاسف برااین مملکت که امثال همچنین کسایی رو با پول مردم ادم کرده

    1. عصبانی نشو زیاد مهم نیست مگه اینترنت 2 مگ برای پولدار هاست؟اگه منظورش 16 مگ با ضریب اشتراک 8 که 2 مگ میشه سرعت دانلود اونم فرقی نداره خیلیا میتونن پولشو بدن اما برای خیلیا با صرفه نیست و حتی لازم

  4. ما اولیم! چون توی لیبی که اونجوری شد و مردمش آره..نپالم که تازگی زلزله زد و تعجب میکنم چطور لنگری چیزی به کابل اینترنتشون نخورده و دیسکانکت نشدن!! نیجریه هم که مردمش گشنن تا میان وصل شن ببینن دنیا دست کیه باید برن دنبال غذا و.. آره!!!
    میمونیم ما!!!! ثروت ملی مون که اونه ها!! از نظر وقت آزاد هم که با تلاشهای دولت و برقرای چندرغاز یارانه دیگه شغل و اینا هم که اونه!! فارغ التحصیلا هم که آره!!!
    یه سیمکارت میدن دستت میگن سرعت نور چیه عالم ماده کدومه برو بالا!!! بنده خدا توی یه محله که ۱۰۰۰ متر در ۱۰۰۰ متر هستش سه تا آنتن تری جی و ۵ تا تو جی جواب نمیده! یه نرمی داره چند تا آدم همزمان باید با هم تو اینترنت بچرخن? سرعت روز میشه ۴ کیلوبایت ۵ صبح میشه ۱۳۰۰ کیلوبایت !! بگردید دلیل اینکه مردم بیخودی دارن میچرخنو پیدا کنین! اشتغال! ازدواج! امکان سفر رفتن ! امکان گذران وقت نیازمند به پول نقد!

  5. آره افغانستان با کمال تاسف از ما اینترنتش بالاتره
    آخه این هم شد اینترنت کشور ما باید اینترنتش خیلی بالا تر از اباشه

    1. کابل اینترنتی همه این کشور های حاشیه مثل عراق و افغانستان از ایران میگذره اما سرعت اونا از ما بیشتره پس مشکل از زیرساخت نیست و دارن دروغ می گن

      1
      1
  6. حالا پایین بودن سرعت به کنار اخه زور اینجاس که خیلی هم تعرفه قیمتش بالاس
    کاشکی نمودار تعرفه قیمت اینترنت دنیا رو میزاشتید ببینیم علاوه بر کم ترین سرعت کدوم کشور گرونترین پهنای باند رو ارایه میده

  7. ما فکر میکنیم چقد همه چی عالیه!!!!دولت از چی میترسته اخه؟؟؟؟؟ همیشه تو هر لیستی باید اخرین باشیم!! کاش یکم غرور ملی داشتن

  8. من چند روز پیش در اخبار 20:30 شنیدم که یه خبرنگار از وزیر ارتباطات در مورد سرعت اینترنت پرسید و آقای وزیر هم در جواب گفتند که سرعت اینترنت به ما ربطی نداره!!!!!!!!!

    خدا آینده‌مون رو خیر کنه !!!!

    1. بابا مایه دار

      اینترنت 240 10 رو ماهی 22 تومان میدن

      مشکل اینه همین 10 مگ یک چهارم سرعت گوشی امریکایی ها هم نیست

  9. اینترنت 5 مگ داشتم استان مرکزی
    سرعت دانلود 240 کیلو باید 700 باشه
    زنگ زدم میگم سرعت شبانه کمه میگه ما شبانه رو تضمین نمیکنیم
    به نظر شما برا چی ما پول میدیم – بترکید که مردمو سر کیسه میکنید
    فرداش رفتم 1 مگ کردم
    فکر میکنید سرعت دانلود شبانه چند شد
    10 کیلو
    دارم منفجر میشم از این دزدا

    1
    7

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH