احتمالا شما نیز از دو نسخهای بودن گلکسی S7 خبر دارید؟! امسال نیز سامسونگ تصمیم گرفته تا پرچمدارش را در دو نسخه با پردازندههای اگزینوس و اسنپدراگون راهی بازار کند. بهتازگی بنچمارک Geekbench دو نسخه متفاوت گلکسی S7 را به آزمون گذاشته و نتایج به دست آمده را منتشر کرده است.
مطابق نتایج به دست آمده رتبه اسمارتفونها به شکل زیر است:
اسنپدراگون ۸۲۰ دربخش چند هستهای نبرد را به حریف سامسونگی خود واگذار کرده است اما در بخش تک هسته موفق شده اگزینوس ۸۸۹۰ را پشت سر بگذارد (۲،۲۸۲ برای S820 و ۱،۸۷۳ برای ۸۸۹۰). البته باید توجه داشت که این برنامه نسخه نهایی نیست و ممکن است در نسخه نهایی آمارها متفاوت باشد.
به هر حال میبینیم که اسنپدراگون ۸۲۰ در جایگاهی پایینتر از نسل پیشین اگزینوس یعنی چیپست ۷۴۲۰ قرار گرفته است و این موضوع نشان دهنده کاهش قدرت اسنپدراگون است.
انتظار میرود گلکسی S7 در تاریخ ۱۱ مارس در ایالات متحده عرضه شود.







عجب قدرتی داره این پردازنده هواوی!!!!!
مگه چیز عجیبه!!!پارسال هم اگزینوس برتر بود از اسنپ.سامسونگ به جایی رسیده که حالا چیپست های اگزینوس قطعا برترین در جهان اند.در مورد بخش تک هسته هم باید بگم امیدوارم در نسخه نهایی عملکرد اگزینوس بهتر شود.فقط ای کاش سامسونگ مانند اس۶ اس۷ را هم با یک نسخه اگزینوسی روانه بازار کند نه دومدل.اصلا حوصله رفتن در حاشیه و داغ کردن افت عملکرد و….این چیپست بیخود را ندارم