با لبخند به من نگاه کن! (بررسی گوشی هواوی Ascend P6)

ascend-p6-cover

در این روزهای پرکار فناوری، خیلی کم پیش آمده که مدلی به دستم برسد و برای لحظاتی مبهوت ظاهر زیبای آن شوم. اکثر طراحی‌ها به یک سمت و سوی ثابت سوق پیدا کرده‌اند و انگار برندها تصمیم گرفته‌اند برای آنکه مهر خودشان را بر روی پیشانی محصولاتشان حک کنند، از یک استایل مشابه در طراحی بهره بگیرند، عقیده‌ای که ممکن است در ابتدا خوب به نظر برسد اما ادامه دار شدن آن سبب می‌شود که دیگر مدل‌های جدید، آن طراوت و شادابی نسخه‌های نخستین را نداشته باشند. جایی که کاربر برای خریدن به یک آهنربا احتیاج دارد و این طراحی گوشی است که می‌تواند نقش این مگنت قوی را بازی کند.

حال این همه صحبت به هم بافتم که چه بگویم؟ داستان از این قرار است که وقتی هواوی در لندن گوشی اسند پی ۶ را با سر و صدای نسبتا زیادی معرفی کرد، اکثر افراد با شعار نازک‌ترین گوشی دنیا با این محصول جدید آشنا شدند. تصاویر گرفته شده نشان از مدلی زیبا می‌داد که شباهتی هم به سایر محصولات این کمپانی نداشت. به همین خاطر خیلی مشتاق شدم تا پی ۶ را از نزدیک ببینم. همه صحبت من بر سر همان لحظه نخست این دیدار است! جایی که با مشاهده گوشی، یاد حکایت «در یک نگاه عاشق شدن» افتادم! فقط باید بگویم پی ۶ واقعا زیباست! پس اگر شما هم دوست دارید که در این زیبایی با ما شریک و همراه باشید، بررسی این خوشکل شرقی را از دست ندهید!

ascend-p6

هر چی بگم باز هم کمه!

طراحی پی ۶ را بایستی هنرمندانه توصیف کرد. جایی که تلفیق مناسبی از فلز با ظرافت بالا در ضخامت کم گوشی، سبب شده تا حدی جذب این مدل بشوم که مانند یک عاشق و دلباخته، چشم بسته شروع به تعریف از آن بکنم. گوشی به خوبی در دست جای می‌گیرد و حس استحکام را به شما انتقال می‌دهد. در سمت راست کلیدهای پاور و یک‌پارچه صدا قرار دارند و در پایین‌تر، دو اسلات ورودی کارت حافظه و سیم کارت میکرو قرار گرفته‌اند که بایستی با سوزن آن‌ها را باز کرد.

beside-in-hand

شاید بگویید حالا سوزن از کجا بیاورم؟! نگران این موضوع نباشید، هواوی این کار را برایتان انجام داده است. در سمت چپ و قسمت پایین، یک حفره گرد وجود دارد که پینی فلزی درون آن قرار گرفته و هرگاه که اراده کنید، می‌توانید از آن به عنوان یک سوزن شیک و پیک! استفاده نمایید.

slots

نکته جالب اینجاست که این محل در واقع ورودی هدفون هم بوده و البته ممکن است آهنگ گوش دادن شما، به قیمت گم شدن این پین کوچک تمام شود!

pin

خوشبختانه هواوی به صحبت‌های قبلی ما گوش داده و در این مدل رویایی، تا حد امکان از شلوغ بازی پرهیز کرده است. در پشت دستگاه تنها آرم خود سازنده، آن هم با اندازه‌ای کوچک دیده می‌شود و به غیر از آن هیچ نوشته دیگری وجود ندارد. در بالاتر از آرم هواوی و سمت چپ، لنز به همراه یک فلاش ال‌ای‌دی خودنمایی می‌کند و اسپیکر گوشی نیز در پایین و سمت چپ حضور دارد که با توری‌های مشبک خود قابل مشاهده است.

ascend-p6-lenz

speaker

در زمانی که محو زیبایی گوشی شده بودم، ندایی آمد که چشمانت را باز کن، آیا فکر نمی‌کنی این زیبایی را در جایی دیگر دیده‌ای؟! آیا پی ۶ هیچ شباهتی به یک گوشی مشهور ندارد؟! در همین لحظه بود که مانند نیوتن، آن هم زمانی که یک سیب از درخت افتاد و قانون جاذبه زمین را کشف کرد، من هم یک سیب از ذهنم به زمین افتاد و به لبه سنگی خورد تا گوشه سیب بپرد و شبیه به لوگوی اپل شود! آری، یافتم! پی ۶ شباهت خیلی زیادی به آی‌فون 5 دارد. جنس بدنه، ضخامت باریک، لبه‌های چهار گوش بالایی و مسطح کناری؛ حتی خلوتی پشت دستگاه و استفاده از لوگوی خود هواوی، همگی محصول اپل را نیز در ذهن تداعی می‌کند. جایی که هواوی تلاش کرده با یک قوس گرد در پایین، بزرگ‌تر ساختن گوشی (به واسطه نمایشگر با سایز بیشتر) و تغییراتی جزئی، بگوید که من سبک طراحی خودم را دارم. اما واقعیت این است که اگر سامسونگ چنین مدلی را زده بود، احتمالا وکلایش مشغول بالا و پایین رفتن از پله‌های دادگاه بودند و بایستی چند میلیارد دلاری غرامت به اپل می‌پرداختند!

ascend-p6-huawei

باید اعتراف کنم که شاید این شباهت سبب شد که من کمی چشمانم را باز کنم، اما باعث نگردید که هیچ چیزی از زیبایی‌های این محصول جذاب هواوی کم شود. Ascend P6 واقعا زیباست، جایی که می‌تواند بسیاری را فریفته خود کند و بگوید: با لبخند به من نگاه کن!

p6-in-hand

لبخندت را ادامه بده!

یکی از سایزهای مورد علاقه من در بین نمایشگرها، 4.7 اینچ است. اندازه‌ای که نه می‌توان آن را خیلی بزرگ و آزار دهنده دانست و نه کوچک و غیر قابل مشاهده! البته با آنکه P6 در نقش یک پرچمدار ظاهر شده است، اما خبری از وضوح تصویر فول اچ‌دی در آن نیست و هواوی به همان میزان پیکسل اچ‌دی در گوشی زیبایش اکتفا کرده است. اما این موضوع را به شخصه یک ایراد نمی‌دانم، حال چرا؟! دلیل را بایستی در اثر گذاری این تعداد پیکسل‌ها در ابعاد یک نمایشگر 4.7 اینچی دانست. واقعیت این است که شما اگر تعداد پیکسل‌ها را در این اندازه از اچ‌دی به فول اچ‌دی و حتی بالاتر از آن، به اولترا اچ‌دی (یعنی ۸ برابر) هم افزایش دهید، تقاوت آن چنانی را در کیفیت تصاویر مشاهده نخواهید کرد! زیرا چشم انسان قادر نیست چنین حجمی از پیکسل را تشخیص دهد و درست مثل این می‌ماند که شما بر روی یک پارچ یک لیتری، تصمیم بگیرید دو لیتر آب بریزید، نتیجه برای شما همان یک لیتر خواهد بود! پس در این بخش نگران نشوید زیرا بالاتر رفتن وضوح به فول اچ‌دی، نهایت تا ۱۰ درصد می‌تواند بر روی کیفیت نمایشگر، آن هم برای چشمان تیزبین تاثیر گذار باشد. کیفیت تاچ بسیار عالی است، خاصیتی به نام Gloves که در گوشی‌های جدید هم به نوعی مد شده است، باعث می‌شود حتی با دستکش، ناخن، قلم و خلاصه هر چیزی که دلتان می‌خواهد نیز بتوانید با گوشی کار کنید.

برای آنکه بیشتر در جریان کیفیت این باربی کمر باریک قرار بگیرید، آن را در کنار اکسپریا ZR با نمایشگر 4.55 اینچی و وضوح تصویر مشابه گذاشته و برای شما عکس گرفتیم (گوشی سمت چپ، قهرمان داستان ماست). البته برای آنکه خیلی هم از کیفیت تصاویر P6 ذوق زده نشوید، دو عکس نیز با حضور گلکسی اس ۴ انداختیم تا بدانید که دست بالای دست بسیار است! (حالا دست بالایی کدومه؟!)

dis2 dis1 dis5 dis4 dis3

تاریک و روشن

یکی از آن بخش‌هایی که همیشه دوست داشتم هواوی همچون بخش طراحی، متنوع‌تر عمل کند، همین بخش است. در واقع این شرکت به دلیل آنکه به نوعی مالکیت کمپانی HiSilicon را دارد، ترجیح می‌دهد که پردازنده‌های گوشی‌های خود را از این طریق بسازد (برای آنکه پولش حروم نشده باشه!). اما تا به امروز، خیلی این چیپست‌ها امیدوار کننده ظاهر نشده‌اند و حداقل در بحث رقابت با بزرگانی چون انویدیا و کوالکام، قافله را تا حدی واگذار کرده‌اند. در اسند پی ۶ شما شاهد حضور چیپست K3V2 هستید که دارای چهار هسته Cortex A9 با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز برای هر کدام است. در ساخت این چیپست از فناوری ۴۰ نانومتری استفاده شده است و واحد گرافیکی با نام GC4000 کار شرکت آمریکایی Vivante است که سری‌های دیگری چون GC800، GC1000 و GC2000 را نیز در رده محصولات خویش دارد.

اگر بخواهیم حداقل بر روی کاغذ مقایسه‌ای با یک گوشی همچون اکسپریا زد سونی داشته باشیم، جایی که چهار هسته با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز حضور دارند، متوجه تفاوت‌ها بیشتر خواهیم شد و اینجاست که می‌فهمیم معماری ساخت و فناوری هسته‌ها تا چه اندازه تاثیر به سزایی دارد.

البته این‌ها را نگفتیم که بخواهید از این کمر باریک قصه ما نا امید شوید، بلکه این مورد تنها خواسته‌ای بود تا هواوی بداند اگر دست از سر HiSilicon‌ نمی‌خواهد بردارد، حداقل از هسته‌های پرتوان‌تری در دل گوشی خود استفاده ببرد.

در آزمون بنچمارک پی، رقم ۳۵۳ میلی ثانیه به دست آمد که آن را نمی‌توان برای یک پرچمدار (یا حداقل مدلی که چنین ادعایی دارد) یک نکته مثبت قلمداد کرد.

در تست چهار مرحله‌ای Quadrant Professional، فاصله‌ها به خصوص در بخش پردازنده بیشتر مشخص می‌شود. البته در اینجا ما اجازه ورود غول‌هایی چون اچ‌تی‌سی وان و یا گلکسی اس ۴ را ندادیم، زیرا با توجه به روحیه لطیفی که در پی ۶ دیده بودیم، احتمال افسردگی و حتی خودکشی را برای آن می‌دادیم!

Cpu graphic io memory

در آزمون NenaMark 2 خوشبختانه واحد گرافیکی سر بلند بیرون آمد. عدد به دست آمده 59.7 فریم بر ثانیه به خوبی در رده بزرگان قرار می‌گیرد.

طبق عادت به در آخرین گزینه به سراغ اسمارت بنچ رفتیم اما هر چه از گوشی خواهش کردیم، تن به این آزمون نداد و حتی از روی لجبازی چند باری خودش را ریستارت کرد! ما هم که دست بردار نبودیم، به جایش از AnTuTu استفاده کردیم. امتیاز 14379 ما حصل این اصرار ما بود!

در پایان و برای حسن ختام ماجرا، تصمیم گرفتم یک بازی را بر روی گوشی اجرا کنم. ابتدا سراغ بازی‌های ساده‌ای چون Raptide GP و Little Commander رفتم که اسند پی ۶ کاملا رو سفید از این کارزار در آمد. سپس بازی نسبتا سنگین nfs:most wanted را بر روی گوشی نصب و اجرا کردم. واقعیت این است که در اکثر صحنه‌های بازی، گوشی تمام تلاش خودش را به کار بست تا کم نیاورد، اما افت فریم گاهی اوقات مشاهده می‌شد، البته این مورد به نحوی نیست که شما را در بازی کردن بیازارد. گوشی هم با اینکه فلزی و بسیار باریک است، اما آن قدرها که انتظار داشتیم داغ نشد و سطح پخش شدن گرما مناسب بود، البته انگشتان شما به خوبی دمای بالا را احساس خواهند کرد.

فیلم زیر، لحظاتی از سیر و سلوک ما در دنیای بازی‌هاست!

می‌خواهم خاص باشم!

رابط کاربری هواوی را بایستی خاص دانست، جایی که تلاش‌ها برای فاصله گرفتن از ظاهر اصلی اندروید تا حد زیادی به چشم می‌آید. حتی به نظر می‌رسد که این سازنده خوش ذوق چینی، از طبع برخی از افراد با خبر بوده و تصمیم گرفته چیزی بین iOS و اندروید داشته باشد، برای همین شما گزینه‌ای به نام منو ندارید و هرچه که هست، در همان صفحه اصلی شماست. اکثر افراد و به خصوص کسانی که پیش از این با اندروید سر و کار داشته‌اند، در مقابل این تغییر از خود مقاومت نشان می‌دهند (مثل خود من که وقتی تبلت مدیا پد را دیدم بدین خاطر نپسندیدم)، اما پس از مدتی کار کردن، متوجه خواهید شد این کار مزایایی هم دارد. در واقع همین اکثر کاربران از صفحات گوشی خود استفاده چندانی نمی‌کنند، یکی در آن‌ها ساعت می‌چیند و دیگری وضعیت آب و هوا را و اکثر صفحات یا خالی می‌مانند و یا اصلا ایجاد نمی‌شوند. شاید مثبت‌ترین کار هم، گلچین کردن برنامه‌ها و بازی‌ها در برخی از صفحات باشد که از منوی گوشی آورده شده‌اند. یکی از ابتکارات هواوی برای آنکه شما، هم گلچین را داشته باشید و هم منوی کامل را، امکان دسته بندی آیکون‌ها در یک فولدر است. به این صورت که شما بر فرض می‌توانید بازی‌های خود را در یک‌جا مجتمع کنید و با باز کردن یک آیکون، به سایرین نیز دسترسی داشته باشید. البته این تغییرات همچنان به دلیل تفاوت‌های زیادی که با رابط کاربری اندروید و سایر گوشی‌ها ایجاد شده، منتقدان زیادی دارد، اما بایستی قبول کرد که هر تغییری هم بد نیست!

virtual-keys

بحث اینترفیس را در همین جا به پایان می‌بریم، چرا که قصد داریم یک مقاله مفصل فقط درباره رابط کاربری گوشی‌های هواوی و تفاوت‌هایش بنویسیم، پس بهتر است منتظر آن مطلب باشیم و برای آنکه غصه نخورید، یک کلیپ کوتاه از ظاهر این گوشی برایتان فراهم آورده‌ایم که در زیر می‌توانید مشاهده کنید.

تماشاخانه!

وقتی که شما یک گوشی با ضخامت 6.2 میلی‌متری دارید که خیلی راحت درون جیبتان رفته و از آن خارج می‌شود! پس دیدن فیلم و کلیپ بر روی آن هم بسیار اهمیت خواهد داشت. البته یکی از موارد آزار دهند در اینترفیس گوشی (که امیدوارم برطرف شود) کلیدهای مجازی آن است که نه تنها در مشاهده عکس‌ها، بلکه حتی در زمان بازی نیز حضور فعالی دارد و با ایجاد یک حاشیه خاکستری، بر روی سلول‌های خاکستری مغز شما نیز پیاده‌روی می‌کند! اما نکته خوشحال کننده در زمان مشاهده ویدئو، پنهان شدن این نوار و در نتیجه استفاده کامل از تمام ابعاد نمایشگر است.

movie

برای آنکه کارایی این بخش را بهتر بسنجم، سه کلیپ مختلف را انتخاب کردم. یک ویدئوی سبک اچ‌دی، یک ویدئوی نسبتا سنگین اچ‌دی و آخری یک کلیپ بسیار پر حجم و با جزئیات فول اچ‌دی که تا پیش از این حتی گوشی‌های قدرتمندتر را نیز به سختی به چالش کشیده بود. دو کلیپ اچ‌دی به راحتی اجرا شدند. در مورد ویدئوی فول اچ‌دی چی فکر می‌کنید؟! بایستی بگویم از آن چیزی که تصور می‌کردم عملکرد پی ۶ بهتر بود. کلیپ بدون هیچ گونه مکث، افت فریم و یا تاخیری در جلو و عقب بردن، اجرا شد و مطمئن شدم که اسند پی ۶ قابلیت‌های بسیار خوبی در پخش مالتی مدیا دارد. البته عملکرد اسپیکر را نمی‌توان خیلی مناسب ارزیابی کرد اما با اتصال هدفون، به شفافیت و کیفیت صدا حتما احسنت خواهید گفت!

p6-multimedia

تاریکی را دوست ندارم

لنز ۸ مگاپیکسلی اسند پی ۶، درست در گوشه بالایی و سمت چپ جا خوش کرده است، مکانی که به شخصه زیاد نمی‌پسندم زیرا امکان قرار گرفتن یکی از انگشتان شما به صورت سهوی در جلوی لنز وجود دارد و از طرفی تنظیم ناحیه مرکزی برای عکاسی هم ممکن است چالش بر انگیز باشد. از آنجایی که قرار شده تا رابط کاربری گوشی را در مقاله‌ای مجزا بررسی کنیم در این ارتباط چیزی نمی‌گویم، فقط این موضوع را عنوان کنم که در این بخش هواوی شما را نا امید نخواهد کرد.

camera''

نکته قابل توجه دیگر در این گوشی زیبا رو، استفاده از دوربین دوم ۵ مگاپیکسل با قابلیت فیلم‌برداری اچ‌دی است که در کمتر گوشی‌ای مشاهده خواهید کرد. البته ممکن است در نگاه اول وجود چنین گزینه‌ای را چندان کارامد ندانید زیرا این دوربین بیشتر به منظور مکالمه تصویری استفاده می‌شود، اما هواوی تلاش کرده تا استفاده‌ای دیگر را برای آن تعریف کند. در واقع هواوی این دوربین را هدیه به افرادی داده است که عاشق عکاسی از خودشان هستند! به همین خاطر زمانی که شما کلید عکس گرفتن را فشار می‌دهید، یک زمان ۳ ثانیه تا شات آخر فرصت دارید که کمی دوربین را از چهره خود فاصله داده و قشنگ‌ترین لبخندتان را نصیب چهره زیبای آن کنید!

front-cam

عملکرد دوربین در نور کافی لذت بخش است و با استفاده از قابلیت‌هایی چون HDR که هم در عکاسی و هم فیلم‌برداری وجود دارد، تصاویر خوبی نصیب شما می‌شود. اما با کاهش نور، گوشی به وضوح فریاد می‌زند که چراغ‌ها را روشن کنید چرا که من از تاریکی می‌ترسم! در این هنگام است که علاوه بر نویز، در مکان‌هایی که تنوع رنگی زیاد باشد، دوربین در تثبیت و تفکیک تصاویر دچار برخی اختلالات شده و شما برای جلوگیری از تشنج آن، ترجیح خواهید داد که از ادامه عکاسی منصرف شوید! در ادامه تصاویری از عملکرد دوربین را مشاهده می‌کنید.

cam1 cam2 cam3 cam4

در فیلم‌برداری شما قادر به ضبط تصاویری با کیفیت فول اچ‌دی هستید که حداکثر فریم ضبط شده به عدد ۳۰ می‌رسد. برای بررسی این قسمت ابتدا یک دقیقه به صورت اچ‌دی شروع به فیلم‌برداری کردم. جزئیات به خوبی گرفته می‌شد (البته در نور کافی) ضبط صدا نیز به صورت استریو بود. حجم ۱۰۳ مگابایتی برای این کلیپ نشان از کیفیت مناسب دارد. پس از آن گزینه فول اچ‌دی را فعال کردم، به امید اینکه با تصاویر مسحور کننده رو به رو شوم. پس از یک دقیقه فیلم‌برداری، حجم کلیپ تنها ۸۱ مگابایت شد! ویدئو دارای افت فریم مشهودی بود که دلیل آن به خاطر سرعت ضبط ۱۵ فریم بر ثانیه بود. به شخصه بعید می‌دانم این ایراد در نسخه فاینال این گوشی در بازار وجود داشته باشد که اگر باشد، ایراد بزرگی برای پی ۶ محسوب خواهد شد.

برایم هورا بکشید

وقتی یک گوشی با چنین اندام ظریفی دارید، ممکن است ترس شما را بردارد که پس باتری آن کجاست؟! به خصوص که توسط کاربر غیر قابل دسترس باشد. بهتر است بگوییم که چندان نگران نباشید، چرا که هواوی از یک نمونه ۲۰۰۰ میلی‌آمپری در چنین جثه ظریفی بهره گرفته تا حداقل یک هورا برای طراحان آن بکشیم. توان باتری گوشی در حد رویایی نیست اما کاربر را راضی نگاه خواهد داشت.

bottom

از نظر امکانات ارتباطی، هر چی بخش تنظیمات را زیر و رو کردیم، گزینه‌ای به نام NFC نیافتیم! اما در سایر موارد ایراد خاصی بر پی ۶ وارد نیست. ولی در بخش حافظه داخلی چه؟! ظاهرا هواوی عهد بسته که فقط از ۸ گیگابایت استفاده کند (موردی که در اسند میت نیز وجود داشت) و فقط باید خدا را شکر کرد که درگاه کارت حافظه جانبی وجود دارد، اما از آنجایی که تنها 4.7 گیگابایت از فضای داخلی در اختیار کابر قرار دارد، حداقل در این بخش نمی‌شود به گوشی لبخند پر رنگی را تحویل داد!

آخر من را می‌خواهید یا نه؟!

قرار است که اسند پی ۶ در سه رنگ مشکی، سفید و صورتی کمرنگ وارد بازار شود. به طور حتم قیمت عاملی تعیین کننده در خواستنی بودن این گوشی خواهد بود، محصولی که با ظاهر فریبنده و دلربای خود، از پشت ویترین به هر رهگذری چشمک می‌زند! طبق شنیده‌ها، قیمت اولیه این مدل در بازار چیزی در حدود1.300.000 تا 1.400.000 تومان خواهد بود که برای یک تازه وارد باربی، رقم معقولی به حساب می‌آید.

به طور حتم پی ۶ رقبای زیادی را در اطراف خویش خواهد دید که هر کدام سعی خواهند کرد به بهانه‌های مختلف و از روی حسودی، از محبوبیت این گوشی زیبا بکاهند. اما بهترین استراتژی که می‌تواند سبب شود تا پای پی ۶ در بسیاری از خانه‌ها باز شود، گستردگی عرضه کالا در کنار قیمت مناسب است، امری که هواوی به خوبی ثابت کرده برای قیمت‌های رقابتی، آمادگی همه گونه چالشی را دارد.

پس اگر حدس ما درست از آب در بیاید، از این گوشی در آینده نزدیک بسیار بیشتر خواهید شنید و آن را در دستان بسیاری از افراد خواهید دید، جایی که گوشی به شما می‌گوید: با لبخند به من نگاه کن!

smile

لبخند

Big Smile استایل بسیار زیبا و دلربا
Big Smile بدنه نازک و وزن کم
Big Smile نمایشگر با کیفیت
Big Smile پخش چند رسانه‌ای مطلوب
Big Smile باتری قابل قبول

اشک

Unhappy حافظه داخلی کم
Unhappy حضور کلیدهای مجازی در اکثر فضاها
Unhappy عملکرد نه چندان جالب دوربین در نور کم

[box type=”info”]مشخصات فنی

ابعاد: 132.7×65.5×6.2 میلی‌متر
وزن: 120 گرم
نمایشگر: 4.7 اینچ لمسی با وضوح تصویر 720×1280 پیکسل
سیستم عامل: اندروید نسخه 4.2.2
دوربین: 8 مگاپیکسل با فلاش LED، فیلم‌برداری فول اچ‌دی
شبکه بی‌سیم: دو باند Wi-Fi 802.11 b/g/n
باتری: ۲۰۰۰ میلی‌آمپر[/box]

227 در مورد “با لبخند به من نگاه کن! (بررسی گوشی هواوی Ascend P6)”

  1. سینا فرامرزیان

    بنده هم دارم و راضیم
    آپدیت آندروید 4.4.2 هم برای این گوشی آمده ولی پیشنهاد میشه آپدیت نکنید چون هنگ می کنه توی بازی ها.

  2. سلام من میخوم گوشی تا قیمت یک میلیون بخرم ولی نمیدونم هواوی بخرم یا …………….خواهش میکنم کمک کنید ،دوست دارم ظریف باشه صفحش بزرگ باشه کیفیت دوربین عقب و جلوش عالی باشه

  3. باسلام من پین گوشی (سوزن)گم کردم الانم فابریکشو میخام نمدونید کجا میفروشن؟
    خواهشا جواب بدید

  4. آقا یه سوال
    اگه این باتریش خراب شد چه کنیم 😐 چطوری عوض میشه من یه جا خوندم که فقط هزینه زیادی داره ولی نگفته بود چطوریو چیکار باید بکنیم . ترو خدا جواب بدین 🙁

  5. سلام به نظر من گذینه ی دوم و سوم قسمت اشک ایراد نیست من که خیلی دوسش دارم فک کنم همین گوشیرو بخرم

  6. سلام
    آقای گل کار به نظر شما باطری کدوم گوشی برای من میتونه بهتر باشه از میون پی6 و اس3 ؟من فقط برای مکالمه گوشی نیاز دارم نه بازی نه اینترنت
    یا بنظرتون کدوم گوشی تو بازار تا قیمت 700تومن بهترین باطری رو داره ؟
    ممنون میشم

    1. پیمان گل‌کار

      باتری S3 بهتر است. به میلی‌آمپر باتری‌ها دقت کنید، در گوشی‌های گوشی‌های هواوی، اسند میت هم باتری خوبی داره

  7. نظر من اینه که این گوشیا تازه به بازاراومدن طول میکشد تا بین مردم جا بیفته برای همین بایدیه اطمینانی به مردم بدن که اگه مشکلی پیش اومدسریع حل بشود به نظرم گوشی های سامسونگ جا افتاده ترند

  8. سلام عسل خانو م اگه تا الان هنوز تصمیمتو نگرفتی به نظر من بیخیال z یعنی کلا بیخیال سونی بشی بهتره

  9. تورو خدا یکی بگه این باید چه دیتایی رو دانلود کنه ؟adreno یا powervyیا mail. خواهشن یکی از دوستان جواب درست و قطعی بده

  10. سلام.ممنون از سایت خوبتون.میخواستم بدونم این گوشی بازی آسفالت 8 رو به راحتی اجرا میکنه؟ممنون میشم اگه پاسخ بدید

  11. برای اسند میت چه دیتایی رو باید دانلود کنم؟
    اسم پردازنده گرافیکی اسند میتimmersion16 هست.
    با تشکر

  12. سلام
    من خدوداٌ 9 ماهه هواوی p6 دارم بعضی اوقات وقتی به شارژ می زنم سرعت گوشی میاد پایین یعنی حسگر صفحش خوب عمل نمی کنه برنامه ها خودشون باز میشن وقتی تو وایبر هستم پیغام هام 10 دیقه پس از فرستادن ارسال میشه البته ربطی به سرعت اینترنت نداره چون فقط تو خونه و سرکار گوشی من اینجوری میشه …. میدونین مشکل از چیه؟

  13. سلام بجه ها ،خواهشا کمکم کنین… من یه گوشی huawei p6 خریدم. فروشنده گفت واسه اولین شارژ کردن گوشیت ، بذار شارژ گوشیت خوب تموم بشه بعدش خودش خاموش که شد بذار 5 ساعت زیر شارژ باشه. منم همین کارو کردم کوشیم که خاموش شد زدم به شارژ. ولی صبح که بلند شدم صفحه نمایشم روشن بود ؟ یعنی میشه خود گوشی خود به خود بیاد بالا؟اگر اشتباه کرده باشم یعنی گوشی رو در حال روشن بودن زدم به برق خراب میشه؟ ممنون میشم

  14. من همین گوشی رو دارم به خاطر بدنه استیل یکم زود دا؛ میشه قیمتشم حدود یه تومنه بیشتر نیست ولی گوشی خیلی توپیه

  15. سلام .من میخوام این گوشی فوق العاده رو بخرم.ولی میترسم اگه بیفته ازدستم خوردوخمیربشه،آیاهیچ تضمینی وجودداره؟لطفانظربدید دوستان.ممنون

  16. سلام من این گوشی رو دارم متاسفانه کد الگوشو فراموش کردم لطفا بهترین راه رو بهم بگین.
    سپاس

  17. گوش فوق العاده ایه تا نگیری دستت باورش نمیکنی ولی یه سوال من همیشه که آهنگ گوش میدم اون پین سوزنی که مال در اوردن سیم کارت و رم چکار کنم ؟

  18. در مورد معایبش میتونم بگم که حافظه داخلی رو میتونیم روی پیش فرض sd card قرار بدیم و کلید های مجازیش رو در تنظیمات میتونیم قابلیت مخفی شدن رو به اون اضافه کنیم

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH