رقابت میان دو هم وطن! (مقایسه گلکسی اس 4 با نکسوس 4 از گروه A)

یبا
بالاخره پس از وعده و وعید‌های فراوان، روز موعود فرارسید. امروز قصد داریم افتتاحیه نخستین دوره از سری مسابقات آی‌تی‌رسان، موسوم به لیگ قهرمانان آی‌تی را برگزار کنیم. مسابقه افتتاحیه میان دو اسمارت‌فون قدرتمند بازار از دو کمپانی رقیب، یعنی سامسونگ گلکسی اس4 و ال‌جی نکسوس 4 خواهد بود.
تماشاگران سر از پا نشناخته و به شدت منتظر آغاز مسابقه هستند. پس از نواخته شدن سرود مخصوص هر‌یک از کمپانی‌ها (همون استارت‌آپ مخصوص هر کمپانی!) دو نماینده، یعنی گلکسی اس4 و نکسوس 4 با تمام تنفری که از یکدیگر داشتند در مقابل چشمان تماشاگران به نشانه دوستی دست دادند و هر کدام در یک‌سوی میدان مستقر شدند. داور مسابقه در جای خود قرار گرفت و به نشانه آغاز بازی در سوتش دمید.

10 دقیقه ابتدایی: طراحی و ظاهر
بخش طراحی و ظاهر گوشی کاملا سلیقه‌ای است. اما ما از نگاهی دیگر به گوشی‌ها نگریستیم و نکاتی را بازگو می‌کنیم که کمتر کسی به آنها توجه می‌کند. در طراحی گلکسی اس4، سامسونگ سنت شکنی نکرده و پرچمدار جدیدش را همانند نسخه پیشین سری گلکسی روانه بازار کرده‌است. حاشیه‌های دور نمایشگر بسیار باریک بوده و سبب شده که بدون نیاز به افزایش درابعاد گوشی نسبت به اس 3 نمایشگر بزرگتری داشته باشیم. البته این مسئله علاوه بر اینکه به زیبایی گوشی می‌افزاید سبب شده که کار‌کردن با صفحه لمسی برای شما دشوارتر باشد زیرا هنگام کار با اس 4 به دلیل نزدیک بودن صفحه نمایش به لبه‌های گوشی، ممکن است دست شما ناخودآگاه به صفحه گوشی برخورد داشته و دستگاه ازخود واکنش نشان دهد. به‌عنوان مثال هنگام ارسال پیامک وقتی که شما با یک دست با گوشی کار می‌کنید احتمال آنکه در هنگام تایپ با مشکل مواجه شوید زیاد است. خوشبختانه در نسخه چهارم کهکشانی‌های سامسونگ باتری قابل تعویض است که می‌توان آن‌را یکی از نکات مثبت در طراحی اس4 در نظر گرفت. مشکل دیگری که در طراحی اس4 با آن مواجه خواهید شد کلید‌های سخت افزاری پایین گوشی است، جایی که بازهم به دلیل عدم رعایت فاصله کافی صفحه نمایش با لبه های کناری گوشی کار کردن با دکمه‌های فیزیکی پایین گوشی در برخی موارد کمی دشوار به نظر می‌رسد.

gsmarena_009
gsmarena_002

در طراحی و ظاهر اس4 نکته تامل برانگیز دیگری به‌چشم نمی‌آید، اما در طرف مقابل نکسوس 4 با طراحی متفاوت نسبت به مدل‌های پیشین نکسوس، پای به این مسابقه گذاشته است. نماینده ال‌جی در این مسابقه برخلاف رقیبش هیچ دکمه فیزیکی در پایین صفحه نمایش ندارد و تمام دکمه ها در همان نمایشگر گوشی خلاصه می‌شود که همین امر باعث زیبایی دو چندان گوشی نیز شده است. در سمت راست گوشی تنها کلید قفل/ پاور موجود بوده که به دلیل کوچکی، کارکردن با آن بر خلاف اس4 لذت بخش نیست. در طرف دیگر نکسوس 4 اسلات میکرو سیم کارت و کلید یکپارچه صدا دیده می‌شود. با دیدن اسلات میکرو سیم کارت در سمت چپ گوشی متوجه می‌شویم که باتری این مدل از نکسوس بر خلاف رقیب کهکشانی خود غیر قابل تعویض است.
نکته حایز اهمیت در طراحی نکسوس عدم وجود اسلات کارت حافظه است که ال‌جی با این کار بر خلاف رقیب کهکشانی‌اش عملا به همان حافظه داخلی هشت و یا شانزده گیگابایتی قناعت کرده است. قسمت پشتی نکسوس 4 در نگاه اول سطحی صاف و صیقلی به نظر می‌رسد اما هنگامی که آن را در زیر نور مستقیم آفتاب قرار می‌دهید متوجه نقش‌های ریزی می‌شوید که باعث زیبا جلوه دادن گوشی می‌شود. البته در سطح پشتی اس4 نیز نقش‌هایی به چشم می‌خورد اما این کجا و آن کجا…! درست است که زیبایی ظاهری گوشی امری سلیقه‌ای است اما کمتر کسی پیدا می‌شود که ظاهر جذاب و دلربای نکسوس4 را به طراحی تکراری گلکسی اس4 ترجیح دهد!

کممم

کمممم

دقیقه 10 تا 20: وزن و کیفیت ساخت
در این زمان از رقابت میان دو نماینده و رقیب هم وطن، به وزن و کیفیت ساخت می‌پردازیم، جایی که بیشترین ایراد را به سری گلکسی سامسونگ می‌گیرند. گلکسی اس4 با وجود افزایش اندازه نمایشگر و قدرت سخت‌افزاری بازهم نسبت به سری پیشین سبک‌تر شده و با رژیم‌های لاغری سختی که گرفته، توانسته وزن خود را 3 گرم کاهش داده و به 130 گرم برساند. در طرف مقابل نکسوس 4 با اختلافی اندک و 9 گرمی نسبت به گلکسی با وزن 139 گرم خود نمایی می‌کند؛ البته ذکر این نکته خالی از لطف نیست که با وجود اختلاف 3 دهم اینچی نمایشگرها، سامسونگ با نمایشگر بزرگتر توانسته با وزنی سبک‌تر از رقیبش پا به میدان بگذارد که باید به این کمپانی بی ذوق (البته بی ذوق در طراحی) آفرین گفت! شاید کیفیت ساخت و جنس بدنه گلکسی اس4 بزرگ‌ترین نقطه ضعف این اسمارت فون در این سری از رقابت‌ها باشد. جایی که پس از دیدن اس4 بر زانوهای خود زده و با حرص فراوان خواهید گفت: اه بازم پلاستیک! بدون اغراق باید گفت کیفیت ساخت محصولات سامسونگ بسیار پایین‌تر از حد معمول است، به گونه‌ای که به احتمال فراوان در این سری از مسابقات هنگام رویارویی با رقبا در این بخش دچار عقب‌نشینی خواهد شد. حتی از نواری که در اطراف گوشی دیده می‌شود و قرار بود که به نظر می‌رسید، فلزی باشد نیز خبری از این ماده نیست (رکب خوردیم !). همچنین بدنه و بخصوص نوار کناری گوشی استحکام لازم را نداشته و در اثر ضربه خیلی زود دچار آسیب‌های غیر قابل جبران می‌شود. در طرف مقابل نکسوس 4 مجهز به بدنه شیشه‌ای از جنس گوریلا گلس 2 است که علاوه بر زیبایی، استحکام گوشی را تا حد زیادی بالا می‌برد. با وجود اینکه گلکسی سامسونگ با اختلاف اندکی در وزن، بهتر ظاهر شده بود؛ اما همین کلمه گوریلا گلس 2 در مقابل پلاستیک سامسونگ کافی است تا نظر همه تماشاگران به سوی نکسوس 4 باشد.

دقیقه 20 تا 30: نمایشگرها
نکسوس 4 ال‌جی با یک نمایشگر 4.7 اینچی پا به میدان گذاشته که با کمک فناوری True HD IPS Plus، وضوح تصویر HD، رزولوشن 1280×768 پیکسل و تراکم پیکسلی 318 موجب شده که با یکی از بهترین صفحه نمایش‌های ال‌جی در بازار روبه رو باشیم، اما در طرف مقابل قضیه کاملا متفاوت است. سامسونگ در صفحه نمایش سری گلکسی خود انقلابی به پا کرده است. این صفحه نمایش 5 اینچی همچنان از فناوری Super AMOLED بهره می‌برد که با وضوح تصویر Full HD، رزولوشن 1920×1080 وپیکسل و تراکم خارق‌العاده441ppi همه و همه دست به دست هم داده‌اند تا با یکی از بهترین صفحه نمایش‌های موجود در این دوره از رقابت‌ها مواجه باشیم. تصاویر زیر خود گویای همه چیز هستند. با اینکه اعداد و ارقام دلیل محکمه پسندی بر کیفیت صفحه نمایش نیست؛ اما سامسونگ با نمایشگر فوق‌العاده‌ که در گلکسی اس4 نهفته است، می‌تواند نظر هر مخاطبی را به خود جلب کند.

Screenshot (47)
با توجه با عکس بالا که براساس نسبت کنتراست گوشی‌ها دسته بندی شده است، مشاهده می‌کنید که گلکسی اس4 با اختلاف نسبتا زیادی بالاتر از رقیب خود در این مسابقه قرار گرفته است.

دقیقه 30 تا 40: رابط کاربری
هر دو گوشی از سیستم‌عامل اندروید نسخه 4.2 بهره می‌برند اما همه ما می‌دانیم که اندروید این اجازه را به کمپانی‌های سازنده گوشی داده که دست در چهره‌اش برده و شکل و شمایل آن را به سبک و سیاق خود تغییر دهند. از این رو با وجود یکسان بودن سیستم عامل در هر دو گوشی، اینترفیس آن‌ها متفاوت است. نکسوس 4 ال‌جی از خالص‌ترین نسخه اندروید بهره می‌برد، یعنی همان اندرویدی که خود گوگل ارایه کرده است. بدین ترتیب می‌توان گفت بسیار سبک، ساده، کارآمد و به دور از تجملات است. در آن سوی میدان سامسونگ در نسخه چهارم کهکشانی‌های خود تا می‌توانسته اندروید خالص را تغییر داده است و برخی نقاط ضعف و کمبود‌های اندروید خام را بهبود بخشیده، اما در بعضی جهات نیز زیاده روی کرده است، به گونه‌ای که تعدادی از برنامه‌های پیش‌فرض اضافه شده به گوشی و برخی بخش‌های مختلف، بود و یا نبودشان تفاوت چندانی ندارد! البته این‌که سامسونگ با ظاهری متفاوت پا به میدان نهاده نکته مثبتی تلقی می‌شود اما به هرحال می‌توانست کمی تعادل را رعایت کند (نه مثل الان خیلی شلوغ باشه نه مثل سونی خیلی خلوت !)، ناگفته نماند که در کنار سادگی رابط کاربری نکسوس 4، باید به این نکته نیز توجه داشت که به دلیل وجود اندروید خام بر روی این گوشی سرعت ارایه آپدیت‌ها نیز بیشتر است. واقعا نه می‌توان از امکانات جالب و منحصر به فرد سامسونگ در رابط کاربری‌اش چشم‌پوشی کرد و نه از سادگی و خالص بودن اندروید در نکسوس!

نمایی از رابط کاربری گلکسی اس 4

کمم

نمایی از رابط کاربری نکسوس 4

کم

دقیقه 40 تا 50: سخت افزار
خب به یکی از حساس‌ترین قسمت‌های مسابقه رسیدیم، جایی که یک گوشی با به نمایش گذاشتن قدرت سخت افزاری‌اش می‌تواند تمام بدی‌های گذشته را پوشانده وبه فرشته‌ای زیبا مبدل شود! گلکسی اس4 با دو نسخه سخت افزاری پای به این رقابت‌ها گذاشته است، البته ما فقط نسخه 8 هسته‌ای (4+4) مخصوص خود سامسونگ (که از سری اگزینوس است) را وارد رقابت می‌کنیم (به دلیل عرضه رسمی در کشورمان). این نسل جدید پردازده‌ها قدرت خیره کننده‌ای را به اس4 داده و موجب شده که در کنار واحد گرافیکی همچون PowerVR SGX 544MP و2 گیگابایت رم به یکی از قدرتمند ترین گوشی‌های شرکت کننده در سطح مسابقات مبدل شود. در سوی دیگر میدان نکسوس4 مجهز به چیپست 4 هسته ای و قدرتمند Snapdragon با فرکانس 1.5 گیگاهرتز در کنار 2 گیگابایت رم همه و همه موجب شده که نکسوس 4 یکی از خوب‌های این دوره از رقابت ها باشد. حال که با مشخصات سخت‌افزاری دو غول هم‌وطن آشنا شدید، شما را به تماشای قدرت نمایی این دو در بنچمارک‌ها وآزمون‌های اختصاصی خودمان دعوت می‌نماییم.

Screenshot (42)
Screenshot (43)
Screenshot (44)
Screenshot (45)

نتایج بدست آمده آن قدر مقتدرانه بود که جای هیچ حرف وحدیثی را باقی نمی‌گذارد و شما می‌توانید به راحتی قدرت سخت‌افزاری برتر را تشخیص دهید.

دقیقه 50 تا 60: دوربین
یکی از مهم‌ترین بخش‌های گوشی‌های هوشمند امروزی همین بخش دوربین است. گلکسی اس4 با یک دوربین 13 مگاپیکسلی، تک فلش LED و گشودگی دیافراگم 2.2 با کیفیت فیلم‌برداری فول اچ‌دی پا به میدان گذاشته واین در حالی‌ست که در سوی دیگر نکسوس 4 از یک دوربین 8 مگاپیکسلی به همراه تک فلش LED خود وارد رقابت با غولی چون گلکسی اس4 شده است. هر دو گوشی کیفیت عکس برداری خوبی را ارایه می‌دهند. البته سامسونگ با قابلیت‌های متفاوتی که در دوربین پرچم‌دار خود نهفته، گوی سبقت را از نکسوس 4 ربوده است. قابلیت‌های متعددی همچون عکاسی پانوراما، حالت ماکرو، لرزش گیر دست و… که در دل این دوربین جای گرفته است البته علاوه بر نرم افزار‌های کاربردی، قابلیت‌های منحصر به فردی نیز در این دوربین جا داده شده است. به عنوان مثال هنگامی که شما در حال عکس‌برداری از سوژه مورد نظر خود هستید، می‌توانید دوربین جلوی دستگاه را فعال نموده و توسط هر دو دوربین هم زمان شروع به عکس برداری کنید! به گونه‌ای که در یک تصویر هم نمای جلویی دوربین دیده شود هم نمای پشت آن.
برای سنجش کیفیت فیلم‌برداری هردو گوشی کلیپی یک دقیقه‌ای با آنها گرفتیم. نتایج به دست آمده برای گلکسی اس4 فوق العاده بوده و حجم کلیپ بدست آمده بالغ بر 125 مگابایت شد که حاکی از ثبت نماها با جزئیات و کیفیت بالاست اما در طرف مقابل حجم کلیپ مورد نظر برای نکسوس 4 حدودا 87 مگابایت شد که نشان از فشرده سازی بیش از حد تصاویر توسط این گوشی دارد.

4

با توجه به تصویر بالا دوربین گلکسی اس4 هنگام عکاسی، تصویر را با جزئیات بالا نشان می‌دهد و رنگ ها نیز بسیار گرم و زنده‌تر از تصویری است که با نکسوس 4 گرفته شده است.

1

اما با توجه به تصویر بالا در قسمت فیلم‌برداری، دوربین گلکسی اس4 نویز کمتری داشته و در شب تصاویر بهتر و روشن‌تری را نسبت به نکسوس 4 ثبت می‌کند. البته در هنگام فیلم‌برداری از سوژه متحرک نمی‌توان به خوبی تشخیص داد که کدامیک تصاویر بهتری را ثبت می‌کند و هردو شرکت‌کننده در این قسمت در یک حد ظاهر شده‌اند.

دقیقه 60 تا 70: پخش چند رسانه‌ای
به اواسط نیمه دوم مسابقه رسیده‌ایم و اکنون نوبت به مقایسه این دوغول دنیای اسمارت‌فون‌ها از لحاظ پخش چند رسانه‌ای رسیده است. جایی که هر دو به لطف سیستم‌عامل محبوبشان یعنی اندروید، می‌توانند به خوبی تمامی فرمت‌های صوتی و تصویری را اجرا کرده وخیال شما را از این بابت راحت کنند. اما از لحاظ کیفیت صدایی که این دو ارایه می‌کنند نمی‌توان یکی را بر دیگری برتر دانست! هر دو کیفیت خوب و قابل قبولی را ارایه کرده و هنگام گوش دادن به موسیقی لذتی قابل وصف را دراختیارتان می‌گذارند. اما از لحاظ بلندی صدا طبق گفته برخی منابع معتبر، نکسوس4 علاوه بر اینکه کیفیت صدایی مشابه گلکسی دارد، صدای بلندی را نیز به ارمغان می‌آورد. پس برای کسانی که به گوش دادن به موسیقی با صدای بلند علاقه‌مند هستند، نکسوس می‌تواند انتخاب بهتری در این بخش باشد. اگر از بحث اسپیکرهای خود گوشی بگذریم، به کیفیت و بلندی صدای هر دو گوشی هنگام استفاده از هدفون می‌رسیم. در این بخش قضیه کاملا متفاوت بوده و گلکسی توانسته عملکرد بهتری را ارایه دهد. هنگام گوش دادن به موسیقی گلکسی اس4، کیفیت و بلندی صدای بی نظیری را ارایه می‌کند، البته این بدان معنا نیست که گوش دادن به موسیقی با هدفون در نکسوس 4 آزار دهنده است! بلکه نکسوس نیز از کیفیت و بلندی صدای مطلوبی برخوردار بوده اما در برابر رقیبی قدرتمند همچون گلکسی اس4 حرف چندانی برای گفتن ندارد.

سیقثفا

دقیقه 70 تا 80: باتری
میزان نگه‌داری شارژ همیشه یکی از اولویت‌های خرید برای بسیاری از افراد است، جایی که اگر ذره‌ای قدرت باتری یک اسمارت‌فون از دیگری بیشتر باشد، می‌تواند از تمام معایب آن نسبت به دیگر اسمارت‌فون‌ها چشم پوشی کرده و فقط به دلیل شارژ دهی مناسب‌تر، یک اسمارت‌فون را برگزینید. گلکسی اس4 با یک باتری 2600 میلی آمپرساعتی پا میدان گذاشته است در سوی دیگر نکسوس 4 با باتری 2100 میلی آمپر ساعتی قصد رقابت با اس4 را دارد. از لحاظ آمار و ارقام اس4 باتری قدرتمند تری را داراست اما با توجه به عکس زیر می‌توان دریافت که گرچه از لحاظ میزان نگه‌داری شارژ و حجم باتری اس4 وضعیت بهتری دارد، اما هنگام مکالمه وضعیت نکسوس 4 به مراتب بهتر خواهد بود. این بدان معناست که نماینده ال‌جی هنگام برقراری مکالمه کمترین شارژ را از باتری دستگاه گرفته و این گوشی برای افرادی که بیشتر وقت خود را صرف مکالمه می‌کنند، در یک کلام عالیست! اما در مقابل نکسوس ۴ در زمان پخش ویدئو حرفی برای گفتن ندارد و در کل باتری گلکسی اس۴ برا آن می‌چربد.

3
9

دقیقه 80 تا 90: سایر امکانات
کم کم به پایان مسابقه نزدیک می‌شویم، جایی که هر دو گوشی آنچه را که در توان داشته‌اند رو کرده و منتظر اعلام وقت اضافه بازی هستند. در این بخش به معرفی امکاناتی خاص که هریک ارایه می‌دهند می‌پردازیم. نکسوس 4 یکی از خالص‌ترین نسخه‌های اندروید را به همراه داشته و چون پشتش به گوگل گرم است، از معدود گوشی‌هایی است که به نسخه‌های بالاتر اندروید نیز آپدیت می‌شود، از طرفی چون کم‌ترین تغییر را در نسخه اندروید آن مشاهده می‌کنید، مدت زمان ارایه آپدیت نیز بسیار سریع‌تر از رقباست. در سوی دیگر میدان سامسونگ با بیشترین تغییرات در نسخه خام اندروید در این دوره از رقابت‌ها حاضر شده است. جایی که تاچ ویز به کلی رنگ و روی اندروید را صیقل داده و تجربه‌ای جدید را به ارمغان آورده است. علاوه بر تمام چیزهایی که گفته شد، سامسونگ توانسته با ارایه برخی نرم افزارها وقابلیت‌های اختصاصی نماینده کهکشانی خود را در این دوره از رقابت‌ها بیش از پیش پررنگ نشان دهد. از جمله این قابلیت‌های انحصاری می‌توان به این موارد اشاره کرد: SmartScroll (در هنگام مرور صفحات وب با بالا و پایین بردن نگاه خود صفحه نیز به طرز معجزه آسایی بالا و پایین می‌رود!)، AirGesture (می‌توان با حرکت دادن دست خود بر روی گوشی، بدون نیاز به روشن کردن آن، تماس‌ها و پیامک‌های از دست رفته، ساعت و چند گزینه دیگر را به صورت گذرا مشاهده کنید)، Watch On (با وارد کردن نام تلویزیون خود درآن، گوشی خود را به کنترل تلویزیون تبدیل کنید) و قابلیت‌های دیگری که سامسونگ با آن گلکسی را راهی مسابقات کرده است. البته ذکر این نکته نیز خالی از لطف نیست که به دلیل تغییرات فراوانی که سامسونگ در نسخه خام اندروید قرار داده، برای دریافت آپدیت‌های جدید کمی با تاخیر مواجه خواهید شد. از آن‌جایی که اس 4 از درگاه کارت حافظه برخوردار است، می‌توانید به راحتی حافظه دستگاه را ارتقا دهید، امری که در نکسوس امکان پذیر نیست. در این لحظه کمک داور به کنار زمین آمده و با نشان دادن وقت اضافه، به نزدیکی اتمام بازی اشاره کرد.

وقت اضافه: قیمت
هر دو اسمارت‌فون هر آنچه در توان داشتند را به نمایش گذاشتتند، حال نوبت به مهم‌ترین مسئله هنگام خرید یک اسمارت‌فون رسیده است و آن چیزی نیست جز قیمت!
گلکسی اس4 نسخه 16 گیگابایتی، در ایران قیمتی در حدود 1.950.000 تومان را داراست (قیمت در ایران میانگین قیمت‌های ارایه شده از سوی نقاط مختلف کشور است). نکسوس 4 نیز در سطح جهان با قیمت 350 دلار در نسخه 16 گیگابایتی عرضه شده و در ایران نیز باقیمت حدودی 1.300.000 تومان ارایه می‌شود. در حقیقت می‌توان گفت نکسوس با ارایه امکاناتی قابل قبول بسیار خوش قیمت‌تر از اس4 است. اما نباید امکانات بالا و پشتیبانی خوب سامسونگ را نیز فراموش کرد.

در این لحظه داور مسابقه به نشانه پایان بازی در سوت خود دمید، اما این مسابقه با تمام مسابقاتی که تاکنون شاهد آن بوده‌اید یک وجه تمایز دارد و آن این است که برنده واقعی این رقابت را شما مشخص خواهید کرد. حال برای آنکه بتوانید در تصمیم گیرتان دقیق و به دور از تعصب عمل کنید، صحنه‌های جذاب مسابقه را به نمایش در می‌آوریم.

Nexus-logo

صحنه‌های زیبایی که نکسوس 4 خالق آن بود:
زیبایی منحصر به فرد، کیفیت ساخت بالاتر نسبت به حریف، ارایه نسخه خام اندروید با حداقل تغییرات، صدای بلند تر، شارژ دهی بیشتر هنگام مکالمه و قیمتی مناسب‌تر نسبت به امکانات.

صحنه‌های زیبایی که گلکسی اس4 خالق آن بود:
نمایشگر بهتر، دوربین 13 مگاپیکسلی با خلق تصاویر زیبا تر نسبت به حریف، قدرت سخت افزاری فوق العاده، ارایه قابلیت های منحصر به فرد، باتری با رتبه استقامت بالاتر، رابط کاربری خاص.

[divide style=”2″]

حال تصمیم بگیرید، کدام گوشی برنده این رقابت شده و ۳ امتیاز بازی را از آن خود می‌کند؟! مطمئن نیستید؟! می‌توانید رای به مساوی شدن مسابقه هم بدهید!

[polldaddy poll=7278359]

اگر طرفدار سرسخت یک گوشی هستید و دوست دارید قدرت آن را برای طرفداران دیگری با زبان خود شرح دهید، حتما وارد تاپیک کل کل طرفداران نکسوس ۴ با گلکسی اس۴ شوید و نظرات خودتان را بیان کنید.

[divide style=”3″]

راستی، در مسابقه آی‌تی‌رسان ۶ هم شرکت کنید تا شاید یکی از ۳ گوشی هوشمند را برنده شدید!

33 در مورد “رقابت میان دو هم وطن! (مقایسه گلکسی اس 4 با نکسوس 4 از گروه A)”

  1. با سلام خدمت مدیر سایت میخواستم بدونم که عدم مکان برای کارت حافظه در این گوشی مشکلی رو بوجود میاره مثلا برای من که زیاد بازی اچ دی روش میریزم چه مشکلاتی بوجود میاد با تشکر…!

  2. سلام آقا لازم بگم که سیستم nexus 4 از optimus G قوی تره و هم رده Xperia Z و htc butterfly هستش و توی بازی 3بعدی سنگین مثل gta vicecity کارایی بهتری نسبت به این سه گوشی داره ولی توی نرم افزار سنجش cpu مشکل داره با شرکت های سازنده این نرم افزارها مکاتبه شده تا این مشکل اصلاح کنن

  3. آقا یه چیز رو یادتون رفت بنویسید.
    اینکه رنگ های توی Nexus4 یکم مرده هستند..
    من با Optimus G و Xperia SP (البته بدون براویا انجین ، و با X reality روشن!) و Optimus 4X HD مقایسه ش کردم، به نظر تموم صاحبان گوشی ها ، G جذاب ترین تصویر رو داشت ، SP شارپ ترین و ظریف ترین جزئیات رو نشون میداد، نکسوس4 هم رنگ هاش مرده تر از بقیه گوشی ها بود. 4X هم کلا خوب بود،،ایرادی نداشت.
    نکسوس4 اگه یه کرنل روش بزنیم عالی میشه، ولی خب .. کرنل زدن برای همه راحت نیست..
    امیدوارم تو مقایسه های بعدی ِ نکسوس و SP (حالا هرکدوم یه جا) این نکته رو مد نظر بگیرید (و خودتون مقایسه کنید!)

    1. گوشی های نکسوسی اصلا بهینه نیستن.باید برای نکسوس کرنل کاستوم بریزی.ولی خیلی حال میده که گوشی اندروید خام رو تجربه کنی.چون خیلی سریع تر میشه گوشیت.بهترین کاستوم رام هم همون سیانوزن هست.خیلی هم عالیه

  4. نامردیه که نکسوز رو که پارسال معرفی شده با کالسکه ای که امسال معرفی شده مقایسش کنیم:(
    خیلی در حق الجی ظلم شده

    1. مجتبی مسکینی

      گروه بندی اینطوری بوده!
      شرایط واسه همه گروه ها یکسان هستش و اینطوری نیست که یه گروه خیلی قوی باشه یه گروه ضعیف!

  5. از شما بعید بود اقای گلکار.شما در حق ال جی ظلم کردید.شما باید دو عکس مشابه از دو گوشی را کنار هم میگذاشتید تا مشخص شود که کدام صفحه نمایش بهتری را ارایه میدهد

    1. پیمان گل‌کار

      دوست عزیز، مقاله رو که من ننوشتم!
      در هر صورت ما تمام تلاش خودمون را برای رعایت عدالت خواهیم کرد

      1. خواهش میکنم اقای گل کار مثل بررسی هایی که خدتون میکردی
        د.به اونایی که منویسن بگید صفحه نمایشارو کنار هم قرار بدید تا خواننده ها خودشون هم قضاوت کنن

  6. عاغا من رای میدم درصد هرکدوم رو نشون میده اما بعد رفرش صفحه دوباره رای بدید میاد…اینجوریه؟؟یا رای من نمیره؟؟؟ چون معمولا بعد رای دادن درصد ها میمونه و بعد رفرش هم درصد میاد به جای نظرسنجی…

    1. مجتبی مسکینی

      نه مشکلی نیست رای شما ثبت میشه اگه دوباره رای بدید بالای آمار میزنه که قبلا رای دادید!
      شما بعد از رفرش میتونید در قسمت نظرسنجی دیدن نتایج رو بزنید!

        1. پیمان گل‌کار

          منظورم این بود که جای مطرح کردن چنین سوالی در زیر این مقاله نیست!

  7. محافظ نکسوس 4 از گوریلا گلس 2 هست اما نویسنده محترم به این اشاره نکردن که محافظ گالاکسی اس 4 از گوریلا گلس 3 ساخته شده !

    1. ایمان عزیزی

      اونی که شما میگید محافظ صفحه نمایشه! ولی نکسوس 4 کل بدنه جلو و عقب گوریلا هست! تو متن هم ذکر شده! دقت کنید.

    2. مجتبی مسکینی

      همونطوری که دوست خوبم به درستی اشاره کردن محافظ صفحه نمایش گلکسی اس 4 از گوریلاگلس 3 هستش! جنس بدنه نکسوس 4 کاملا پشت و رو از گوریلا گلس 2 هستش ولی اس 4 از پلاستیک! منم دقیقا به همین موضوع اشاره کردم بحث جنس بدنه هست نه محافظ صفحه نمایش! لطفا به متن دقت کنید

  8. دوستان و کاربران عزیز لطفا اول متن را بخوانید بعد رای بدهید چون خیلی ها حتی خوانده در همان دقیقه ی اول رای دادند که منصفانه نیست

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH