راهنمای خرید پاوربانک + لیست قیمت بهترین پاوربانک‌های موجود در بازار (مرداد 96)

پاوربانک‌ها درواقع باتری‌های خاصی هستند که در یک مدار خاص با شارژ الکتریکی مشخص، فشرده‌ شده‌اند. آن‌ها به شما اجازه می‌دهند که انرژی الکتریکی را ذخیره کنید و در زمان لازم از انرژی موجود برای شارژ موبایل یا تبلت استفاده نماید. امروزه استفاده از پاوربانک تقریبا به امری معمول تبدیل‌ شده است.

پاوربانک‌ها برای تمامی وسایلی که دارای پورت USB هستند قابل‌ استفاده بوده و کاربردی است. از این دستگاه‌ها می‌توان به‌عنوان‌ مثال اسپیکرهای پرتابل، سیستم‌های GPS، پلیرهای MP3، تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها را نام برد. به‌طور خلاصه هر دستگاهی که به کمک پورت USB شارژ می‌کنید را می‌توانید با پاوربانک شارژ نمایید.

یکی از مهم‌ترین معیارهای انتخاب پاوربانک ظرفیت آن است. ظرفیت پاوربانک درواقع به میزان توانایی آن در ذخیره انرژی الکتریکی در مقیاس میلی‌آمپر را گویند. بنابر ظرفیت پاوربانک‌ها می‌توان دستگاه‎‌های متفاوتی را با آن‌ها شارژ کرد، به‌طور مثال یک پاوربانک ۱۵۰۰ میلی‌آمپر جهت شارژ یک موبایل هوشمند با صفحه‌ای متوسط مناسب است اما این دستگاه برای وسایل بزرگ‌تر مانند تبلت‌ها و گوشی‌های هوشمند بزرگ ضعیف بوده و برای شارژ نمودن چنین وسایلی باید چندین بار پاوربانک را بدان متصل کرد.

همان‌طور که در بالا اشاره نمودیم برای شارژ دستگاه‌هایی که نیاز به شارژ بیشتری دارند باید از پاوربانک‌های قوی‌تر که دارای ظرفیت‌های بالاتری هستند، استفاده کنیم. برای این خصوص باید از پاوربانک‌هایی نظیر ۸۰۰۰ ،۱۰۰۰۰ یا ۱۲۰۰۰ میلی‌آمپر ساعت یا بیشتر استفاده کرد.

در مقاله پیش رو در مورد پاوربانک‌های موجود در بازار و نحوه بررسی اینکه چه پاوربانکی بخریم، صحبت خواهیم نمود. هرکسی برای خرید یک پاوربانک به دنبال هدفی خاص بوده و طبق نیاز خود قصد خرید دارد. در اینجا فرمولی ارایه می‌کنیم که بر اساس آن می‌توانید متناسب با نیاز خود بهترین پاوربانک را انتخاب کنید.

ظرفیت پاور بانک * درصد شارژ و تخلیه به توان 2 / ظرفیت باطری گوشی

عدد بدست آمده طبق فرمول بالا در واقع تعداد دفعاتی است که می‌بایست از پاوربانک استفاده کنید تا گوشی شما به صورت کامل شارژ شود. برای مثال گوشی با باتری 1500 میلی‌آمپر را در نظر بگیرید. که قرار است با یک پاور بانک 600 میلی‌آمپری با درصد شارژ و تخلیه 80 شارژ شود.

۲.۵ = ۱۵۰۰/ ۰.۸ × ۰.۸ × ۶۰۰۰

پس 2.5 بار باید از آن برای شارژ کامل گوشی خود استفاده کنید. این محصولات بر اساس ظرفیت‌ها و قیمت‌های خود رنج گوناگونی را تشکیل می‌دهند که کاربر کمی گیج می‌شود اما باید در نظر بگیرید که دو عامل مهم برای خرید یک پاوربانک قیمت آن و ظرفیتی است که برحسب میلی‌آمپر به شما ارایه می‌دهد.

توصیه می‌شود که همواره، یک پاوربانک با ظرفیت بیشتری در مقایسه با ظرفیت باتری گوشی هوشمند یا تبلت خود خریداری نمایید. برای مثال، درصورتی‌که ظرفیت باتری گوشی هوشمند شما 2000 میلی‌آمپر ساعت است؛ توصیه می‌شود که یک پاور بانک با حداقل ظرفیت 2500 میلی‌آمپر ساعت خریداری نمایید.

باتری‌ها می‌توانند منفجر شوند و یکی از عواملی که می‌تواند از این موضوع جلوگیری نماید، انتخاب یک پاوربانک از یک برند معتبر است. علاوه بر این، پاوربانکی را خریداری نمایید که در برابر اتصال کوتاه و افزایش دما مقاومت داشته باشد. برای این منظور حتما پاوربانک خود را از یک برند معتبر بخرید.

برندهای مختلفی از این محصول در کشورمان وجود دارد. در این میان کمپانی‌های شیائومی، ای‌دیتا، سامسونگ، سونی، ریمکس، راموس و … می‌توانند برندهای معتبری در این زمینه باشند.

در زیر لیست قیمتی را مشاهده می‌کنید که از برخی برندهای معتبر در این زمینه تشکیل‌ شده است و می‌توانید در میان آن‌ها ظرفیت و قیمت متناسب با خود را پیدا کنید. پاوربانک‌ها از قیمت‌های بسیار پایین شروع‌ شده و تا حدود 400 هزار تومان ادامه پیدا می‌کنند.

قیمت (تومان) عنوان
۹۶,۰۰۰ Xiaomi 20000mAh Power Bank
شارژر همراه شیائومی با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
۶۵,۰۰۰ Adata PT100 10000mAh Power Bank
شارژر همراه ای‌دیتا مدل PT100 با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
۸۰,۰۰۰ پاوربانک سامسونگ ۳۲۰۰۰ میلی آمپر Samsung 32000mAh Power Bank
۲۰۰,۰۰۰ Xiaomi ZMI MF855 7800mAh Power Router
شارژر همراه شیائومی مدل ZMI MF855 Power Router با ظرفیت 7800 میلی آمپر ساعت
۵۱,۰۰۰ Xiaomi 10000mAh Power Bank
شارژر همراه شیائومی مدل NDY-02-AN با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
۵۹,۰۰۰ Xiaomi Power Bank Fast Charging Mi 10000mAh Version 2
پاوربانک ۱۰۰۰۰ میلی آمپر ساعتی ورژن ۲ شیائومی
۹۵,۰۰۰ Xiaomi Mi Pro 10000mAh Power Bank
شارژر همراه شیائومی مدل Mi Pro با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
۱۸۴,۰۰۰ X.Cell PC20800 20800mAh – ایکس.سل مدل پی سی 20800 ظرفیت 20800میلی آمپر ساعت

پاوربانک ایکس.سل مدل پی سی 20800 ظرفیت 20800 میلی آمپر ساعت

۱۱۵,۰۰۰ Adata P20000D 20000mAh Power Bank
شارژر همراه ای‌دیتا مدل P20000D با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
۷۹,۰۰۰ Xiaomi Mi 16000 mAh Power Bank
شارژر همراه شائومی Mi با ظرفیت 16000 میلی آمپر ساعت
۳۸,۰۰۰ Xiaomi Mi 5000mAh Power Bank
شارژر همراه شیائومی مدل Mi با ظرفیت 5000 میلی آمپر ساعت
۱۸,۰۰۰ Remax Mini White 2600mAh Powerbank
پاوربانک ریمکس با ظرفیت 2600 میلی آمپر
۷۸,۰۰۰ Xiaomi ZMI QB810 10000mAh Quick Charge 2 Power Bank
شارژر همراه شیائومی مدل ZMI QB810 با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
۱۱۷,۰۰۰ Romoss Polymos 20 20000mAh Power Bank
شارژر همراه روموس مدل Polymos 20 با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
۱۳۹,۰۰۰ Energizer UE20001 20000mAh Power Bank
شارژر همراه انرجایزر مدل UE20001 با ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
۹۲,۰۰۰ Remax Proda Power Box 30000 mAh Powerbank
شارژر همراه ریمکس پرودا مدل Power Box با ظرفیت 30000mAh

البته در بازار پاوربانک‌های گران‌قیمت و باکیفیتی نیز وجود دارند. به‌عنوان مثال پاوربانک Anker PowerCore، یکی از بهترین انتخاب‌هایی است که با پرداخت هزینه‎ای بیشتر از 300 دلار می‎توان داشت. این پاوربانک، 26800 میلی‎آمپر ظرفیت اسمی دارد و ظرفیت واقعی آن 24400 میلی‌‏آمپر است.

تعداد پورت‎های خروجی این پاوربانک، سه عدد بوده و با برخورداری از فناوری شارژ سریع کوالکام 3.0، به‌سرعت می‎تواند گوشی هوشمند شما را شارژ نماید. لازم به‌ذکر است که نسل سوم فناوری شارژ سریع کوالکام در گوشی‌های هوشمند پرچم‎دار 2017 به کار گرفته‌ شده است و چندان نباید بابت پشتیبانی گوشی خود توسط این پاوربانک نگران باشید.

ولتاژ خروجی از یک پورت 12 ولت، از پورت دیگر 9 ولت و از پورت سوم 5 ولت است. به لطف فناوری MultiProtect که Anker برای پاوربانک خود تدارک دیده، این مدل در برابر اتصال کوتاه، محافظت می‎شود و هم‎چنین از بیش‌ازحد شارژ شدن باتری داخلی پاوربانک، جلوگیری خواهد شد.

4 در مورد “راهنمای خرید پاوربانک + لیست قیمت بهترین پاوربانک‌های موجود در بازار (مرداد 96)”

  1. داوودقلیزاده

    سلام وقت بخیر،سال نومبارک،دوستان من یک پاوربانک ۶۰۰۰۰ هزارمیلی امپری هدیه گرفتم ولی برندی روش درج نشده وفقط Power Bank بصورت بزرگ دیده میشه،،البته زیرش حرف fcدرج شده ویک c دیگه داخل همون c هست ،،چجوری میتونم قیمتش رو بفهمم؟؟
    بسیارممنون خواهم شداگه کمکم کنید،درضمن بایدعرض کنم که این پاوربانک روازآلمان برام اوردن

  2. خواستم در مورد آخرین اور بانکی ک معرفی کردین بگم که واقعا اور بانک ها انکر ی سرو گردن بالاتر از تمامی اور بانک هاست به طبع قیمتشونم فدای کیفیت نکردن و یه قیمتایه فضایی گذاشتن!(300الی350)البته برای پاور بانک های 26800میلی آمپری هاش منظورمه!
    من ی دونه انکر پاور کور26800 میلی آمپریو خریدم چون بیشتر بیرونمو سروکارم با گوشیو نقشه و ایناست(اسنپ باکس) واقعا خیلی ب دردم میخوره گوشیه خودم a5 2017 هستش و در حالت عادی خیلی شارژ نگه میداره ولی خب بعضی جاها ام لازمم چون میشد اور بانک رفتم اینو خریدم از دیجی تقریبا میشه گفت با نصف قیمت(160تومن)توی تخفیف هاش البته واقعا جنس با کیفیتی داره این شرکت و ی گارانتی معتبر من پیشینهاد خریدشو ب شماها میکنم ولی واقعا 300الی350تومن برای ی پاور بانک خیلی زیاده اگه واقعا این اندازه ظرفیت ب کارتون نمیاد یشنهاد میکنم ظرفیت های پایین این مارکو(آنکر)تهیه کنین

  3. این قیمت های پاور بانک رو از کجا آوردین که نوشتین, اصلا سری به سایتها و مغازه ها زدین, شیایومی ۲۰۰۰۰ اکثر سایتها حدود۱۵۰۰۰۰تومانه, ارزانترینش تو سیستان دیدم که۱۰۴۰۰۰تومانه, بعدم فقط در مورد ظرفیت شون ننوشتین فقط آخر ین مورد رو نوشتین, که ظرفیت اسمی رو نوشتین, شیائومی ۲۰۰۰۰ دو ظرفیت واقعی ۱۲۰۰۰و۱۴۰۰۰داره اینا هم مثله مموری هستن ک ظرفیت اسمی و واقعی دارن, فقط شیائومی این دوتا رو نوشته, خواهشنا کمیدر مورد مطالبتون بیشتر تحقیق کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH