خوش تیپ و خوش قیمت! (مقایسه اکسپریا اس‌پی با اچ‌تی‌سی وان)

htc-one-vs-xperia-sp

هیجان در جام قهرمانان آی‌تی به اوج رسیده و همه تیم‌ها در تلاش هستند تا با یاری و حمایت طرفداران خود به مراحل بالاتر صعود کرده و در نهایت با جام قهرمانی به خانه خود باز گردند. این در حالی است که همه تیم‌ها به اوج آمادگی رسیده‌اند و به همین خاطر تیمی که از کوچک‌ترین موقعیت خود نهایت استفاده را ببرد، می‌تواند به پیروزی امیدوار باشد. امروز هم با سومین مسابقه از مرحله یک‌چهارم نهایی این رقابت‌ها با شما هستیم. جایی که دو رقیب قدرتمند از دو شرکت پرسابقه و البته خوش‌نام در مقابل یکدیگر قرار خواهند گرفت. تیم اول پرچم‌دار پرقدرت و جاه‌ طلب شرکت اچ‌تی‌سی با نام One است که توانست در مرحله گروهی به عنوان پرقدرت‌ترین تیم خود را معرفی کند، چرا که با بیشترین امتیاز و بالاترین آرا به این مرحله پا گذاشت. ولی تیم دوم با شرایطی کاملا متفاوت به این مرحله رسیده و به همین خاطر لقب شگفتی‌ساز بزرگ جام را به خود اختصاص داده است. آن هم مدلی نیست جز اکسپریا SP، گوشی میان‌ قیمتی که شاید کمتر کسی فکر می‌کرد با وجود پرچمدار بزرگی همچون لومیا 1020 بتواند به این مرحله راه یابد، ولی این تیم توانست در بازی آخر و با اختلافی اندک محصول جدید نوکیا را شکست دهد و حالا با روحیه مضاعف در مقابل یکی از مدعیان قهرمانی قرار گرفته است.

ده دقیقه ابتدایی: طراحی و ظاهر
با اولین نگاه به چهره دو تیم می‌توان به عزم بالای آن‌ها برای به‌ رخ کشیدن زیبایی خود پی برد. از One شروع می‌کنیم و در همان نگاه اول به خوبی احساس خواهید کرد که این گوشی قلب شما را مجذوب زیبایی مثال‌ زدنی خود کرده است. بدنه یکپارچه از آلومینیوم که با درخشش خود هر بیننده‌ای را مبهوت می‌کند. در بخش پشتی بدنه کاملا فلزی است و ادامه این بخش را در جلوی گوشی و در پایین و بالای نمایشگر هم خواهید دید که البته اسپیکرهای غول‌آسا را در خود جای داده است. در پایین صفحه نام HTC و در دوطرف آن هم دو کلید لمسی را خواهید یافت. پس خبری از دکمه‌های فیزیکی روی صفحه نخواهد بود. در سمت راست گوشی دکمه‌های تنظیم صدا قرار دارند که باز از جنس فلز هستند ولی کار کردن با آن کمی سخت است چرا که برآمدگی خیلی کمی دارد. همچنین کار کردن با دکمه پاور آن که در بالای گوشی قرار دارد دشوار است، چرا که با بزرگ بودن صفحه نمایش و ابعاد آن رسیدن به این دکمه با یک دست کار آسانی نیست. در سمت چپ ورودی میکروسیم‌ کارت و در پایین هم پورت USB به چشم می‌خورد. حال به سراغ SP می‌رویم تا ببینیم برای رویارویی با این حریف قدر چه برنامه‌ای دارد. اولین چیزی که در این گوشی نظر شما را جلب خواهد کرد نوار شفاف پایین صفحه نمایش خواهد بود که یادآور سری NXT اکسپریا است. در اطراف گوشی هم قابی زیبا از آلومینیوم کشیده شده تا از نظر درخشش در زمین دست کمی از حریف نداشته باشد. البته بخش پشتی بدنه از پلاستیک است ولی این موضوع موجب کم شدن زیبایی این گوشی نشده اشت اما در مقابل محصول اچ‌تی‌سی حرفی برای گفتن ندارد. برخلاف One این گوشی از دکمه‌های مجازی روی نمایشگر استفاده می‌کند و همین امر موجب افزایش میزان Bezzle در این گوشی شده تا در این بخش هم شباهت زیادی به حریف داشته باشد. دکمه پاور و تنظیم صدا هردو در سمت راست قرار دارند که کار با آن به مراتب آسان‌تر از One است. بالای گوشی جک هدفون و سمت چپ هم پورت USB قرار دارند. در مجموع دو گوشی طراحی بسیار خوبی از خود به نمایش می‌گذارند. البته با توجه به اینکه One دارای صفحه نمایش 4.7 اینچی و SP هم دارای نمایشگر 4.6 اینچی است می‌توان به راحتی دریافت که ابعاد گوشی در مقایسه با صفحه نمایش هردو بسیار بزرگ است و همین موضوع برای هر دو ضعفی بزرگ محسوب می‌شود. البته محصول اچ‌تی‌سی به دلیل باریک‌تر بودن، خوش دست‌تر به نظر می‌رسد و در هنگامی که آن را در دست خود بگیرید، حسی بهتر خواهید داشت، حس زیبای داشتن یک گوشی سوپر لوکس!

sp-and-one

دقیقه 10 تا 20: وزن و کیفیت ساخت
حالا زمان آن فرارسیده تا ببینیم شما چقدر به وزن و کیفیت ساخت گوشی خود اهمیت می‌دهید. خب حتما پیش خود گفتید چه سوال مسخره‌ای! اما این حقیقتی غیرقابل انکار است که برای خیلی‌ها داشتن یک گوشی دارای سخت‌افزار قوی، بسیار مهم‌تر از داشتن یک گوشی با کیفیت ساخت خوب است. موضوعی که در مواقع به وقوع پیوستن حادثه برای گوشی بیش از پیش چنین افرادی را آزار خواهد داد. خوشبختانه در رقابت امروز هردو گوشی از کیفیت ساختی مناسب و قابل قبول سود می‌برند و در توانایی آن‌ها در این بخش شکی نیست. در هر دو از مواد اولیه مرغوب و باکیفیت استفاده شده که حس خاص بودن را به کاربر خود القا خواهد کرد (البته اچ‌تی‌سی وان خاص‌تر است!). موضوعی که شاید آزار دهنده باشد و البته بیشتر در One مشاهده خواهد شد، ایجاد خط و خش برروی بدنه فلزی این گوشی است که درصورت زیاد شدن این خش‌ها زیبایی گوشی به کلی از بین خواهد رفت. از آنجایی که SP فقط قاب فلزی دارد و بقیه قسمت‌ها از جنس پلاستیک است، بنابراین در هنگام برخوردهای شدید به زمین ضربه‌ پذیری بهتری از خود نشان می‌دهد. حال ببینیم از نظر وزن کدام گوشی اندام ورزیده‌تری دارد. با توجه به اندازه صفحه نمایش دو گوشی انتظار می‌رود که وزن هردو از اکثر رقبا کمتر باشد ولی هنگامی که هردو مدل به نوبت برروی ترازوی ما رفتند، عرق شرم برپیشانی هردو نشست! One با دارا بودن ابعاد 137.4×68.2 و ضخامت 9.3 میلی‌متر وزنی معادل 143 گرم دارد که تقریبا نزدیک به 5 اینچی‌هایی از جمله اکسپریا Z و گلکسی S4 است. البته با توجه به جنس بدنه آن انتظار می‌رفت که کمی سنگین وزن باشد. اما به نظر می‌رسد اوضاع SP وخیم‌تر است و به شدت نیاز به کاهش وزن دارد. با اینکه صفحه نمایش این گوشی 0.1 اینچ از رقیب کوچک‌تر است و ابعادی معادل 130.6×67.1 میلی‌متر دارد ولی ضخامت 10 میلی‌متری آن باعث شده تا وزن این گوشی به 155 گرم برسد که برای گوشی در این رده بسیار زیاد محسوب می‌شود. البته دوگوشی تفاوت زیادی ندارند ولی در مقایسه با دیگران کمی نا‌امید کننده عمل می‌کنند و به خصوص SP نیاز شدیدی به گرفتن یک رژیم لاغری دارد!

one-and-sp

دقیقه 20 تا 30: نمایشگر
در دقایق پیش‌رو نیز باید به نظاره ظاهر دو گوشی بپردازیم و البته این ظاهر کمی متفاوت است، چرا که بیش از طراحی گوشی می‌تواند در جذب و یا دفع بیننده موثر باشد. این ظاهر چیزی نیست جزچهره دو دستگاه در هنگام روشن شدن صفحه نمایش‌های‌شان! بی‌شک نمایشگر در گوشی‌های امروزی یکی از اصلی‌ترین ملاک‌های انتخاب محسوب می‌شود. بسیار مهم است که بیننده با دیدن رنگ‌ها در آن ازخود بی‌خود شود و فکر کند که می‌تواند تصاویر و مناظر را لمس کند! و این کاری است که امروزه شرکت‌ها با تمام توان درپی دست‌یابی به آن هستند. خب ببینیم این دو شرکت پرآوازه چه برایمان به ارمغان آورده‌اند. همان‌طور که گفتیم از نظر ابعاد دو رقیب بسیار به هم نزدیک هستند. One دارای صفحه نمایش 4.7 اینچی و SP هم 4.6 اینچی است و نوع نمایشگر هردو گوشی هم LCD است. اما به کیفیت و تصاویر که می‌رسیم اوضاع کمی، و شاید بیش از کمی! متفاوت می‌شود. One دارای کیفیت تصویر فول‌اچ‌دی است ولی کیفیت SP اچ‌دی است. تراکم پیکسلی در One عدد خیره‌کننده 469 را نشان می‌دهد و در SP این رقم 319 است. حتی خود SP هم از این اختلاف شوکه شده ولی تفاوت‌ها اینجا پایان نمی‌یابد. از آنجایی که پنل One از نوع S-LCD3 می‌باشد و در مقابل پنل SP از نوع TFT-LCD است، باید منتظر یک حمله اساسی از سوی One بود. فکر کنیم همه تاکنون متوجه شدید که دلیل این حمله چیست؟ بله، متاسفانه SP هم از آن دسته از گوشی‌های سونی محسوب می‌شود که کنتراست و زاویه دید پایینی دارد. البته از نظر کیفیت تصویر و رنگ در شرایط عادی مشکلی حس نخواهید کرد ولی در شرایط ذکر شده کمی نگران حال گوشی خود خواهید شد! به نظر می‌رسد بهتر باشد خودتان با چشم خود کیفیت تصویر این دوگوشی را ببینید و قضاوت کنید (گوشی سمت راست اچ‌تی‌سی وان و سمت چپ اکسپریا اس‌پی است).

dis-4 dis3 dis2 dis-1

دقیقه 30 تا 40: رابط کاربری
بعد از اینکه در دقایق پیش One توانست بر دروازه حریف فشار وارد کرده و تا حد زیادی هم حریف را مغلوب خط حمله پرقدرت خود کند، حال به بخش نرم افزار و رابط کاربری دو گوشی می‌رسیم. جایی که هردو دستگاه از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنند و از نظر ساختاری شباهت بسیاری به یکدیگر دارند. هردو از ابتدا با اندروید 4.1 وارد بازار شدند و بنابراین از ویژگی‌هایی یکسان سود می‌برند ولی یک تفاوت عمده بین این دو گوشی مشاهده می‌شود. ابتدا باید ببینید طرفدار رابط کاربری پرزرق و برق هستید یا رابط کاربری ساده و نزدیک به اندروید خام را می‌پسندید. اگر جزو دسته اول هستید، قطعا به سمت One جذب خواهید شد اما اگر از دوستداران دسته دوم باشید، از صاف و ساده بودن SP لذت خواهید برد.
با نگاه به صفحه اصلی One احساس خواهید کرد که با یک ویندوزفون طرف هستید! دلیل آن هم وجود برنامه‌ای به نام BlinkFeed است که جدیدترین اخبار و اتفاقات شبکه‌های اجتماعی را دراختیار شما خواهد گذاشت. البته اگر از آن خوشتان نیاید می‌توانید آن را حذف کنید و از فضای زیبای Sense5 لذت ببرید. ویژگی دیگری که در این گوشی و دربخش آلبوم مشاهده خواهید کرد و درحقیقت یک ابزار تدوین فوق‌العاده قوی محسوب می‌شود، برنامه‌ای است با نام ZOE، علاوه بر این نکته عجیبی که در سنس 5 مشاهده می‌شود و قبلا در سنس 4 هم وجود داشت، عدم وجود دکمه‌های میان‌بری همچون بلوتوث، وای‌فای و … در پرده اعلانات یا همان Notification Bar است. البته اچ‌تی‌سی پس از مدتی و با ارایه آپدیت جدید، این مشکل را برطرف کرد. در مجموع این رابط کاربری یکی از زیباترین رابط‌های کاربری در بین دستگاه‌های اندرویدی محسوب می‌شود. در مقابل با نگاه به رابط کاربری سونی که با نام Social life معروف است، شاید در ابتدا از سادگی بیش از حد آن نا‌امید شوید ولی در عمل این رابط کاربری بسیار کاربردی است. برنامه‌های مخصوص سونی از جمله Small apps که درحقیقت ویجت‌های روان محسوب می‌شوند بسیار مفید واقع خواهند شد. همچنین انیمیشن‌های جالبی از جمله نحوه باز شدن قفل که شبیه به کرکره است، تا حدی به جذابیت این رابط کاربری افزوده است. در پایان تصمیم نهایی با شماست تا با مشاهده تصاویر این دو رابط کاربری، تیم برتر در این بخش را انتخاب کنید.

 رابط کاربری اچ‌تی‌سی وان

one-ui

 رابط کاربری اکسپریا اس‌پی

sp-ui

دقیقه 40 تا 50: سخت افزار
دقایق پایانی نیمه اول با آرامشی نسبی پایان‌ پذیرفت ولی به نظر می‌رسد نیمه دوم کاملا طوفانی آغاز خواهد شد، چرا که دو تیم به خصوص One با غروری بسیار بالا پا به زمین گذاشته‌اند. ببینیم دلیل این همه غرور چیست؟! با شروع بازی و از همان ابتدا به خوبی خواهیم فهمید که دلیل این شروع طوفانی چیزی جز سخت‌افزار قدرتمند دو تیم نیست. البته شاید خیلی‌ها فکر کنند که مقایسه دو گوشی از دوسطح متفاوت کاری اشتباه به نظر برسد ولی خیلی هم نباید زود درباره SP قضاوت کرد چرا که با نیم نگاهی به بنچمارک‌ها به خوبی درمی‌یابیم که این گوشی در برخی بنچمارک‌ها خیلی از پرچمداران را پشت سر گذاشته است. حال ببینیم دوتیم روی کاغذ چه ویژگی‌هایی دارند تا بعد از آن در عمل هم دو گوشی را محک بزنیم.
One از پردازنده چهارهسته‌ای Snapdragon 600 با فرکانس کاری 1.7 گیگاهرتزی استفاده می‌کند و نوع هسته‌های آن هم Krait300 است. رم این گوشی 2گیگابایت و واحد گرافیکی‌اش هم Adreno320 است که تلفیقی فوق‌العاده قدرتمند محسوب می‌شود و تقریبا در اکثر بنچمارک‌ها در صدر قرار دارد. در مقابل SP از پردازنده دوهسته‌ای Snapdragon S4 pro با فرکانس 1.7 گیگاهرتز استفاده می‌کند و واحد گرافیکی این گوشی هم مانند حریف از نوع Adreno320 است. همچنین رم این گوشی یک گیابایت است. پس روی کاغذ تفاوت زیادی بین دوگوشی وجود دارد و قدرت One به نوعی بیش از دوبرابر SP است. حال بهتر است نگاهی هم به عملکرد این دو گوشی در زمین بیاندازیم:

58871636100380680967 67661112761073333665 71274902051204693468 73108775021692884992 81606959450557432387

درزمینه حافظه داخلی One دارای دونسخه 32 و 64 گیگابایتی است ولی درگاه کارت حافظه در این گوشی وجود ندارد. درعوض SP دارای حافظه داخلی 8 گیگابایتی است و تا 32 گیگابایت هم ظرفیت پشتیبانی از کارت حافظه جانبی را دارد.

دقیقه 50 تا 60: دوربین
دقایق پرهیجانی که سپری کردیم همچنان ادامه دارد و در این بخش می‌خواهیم عملکرد دوربین دو گوشی را بررسی کنیم. One با تکنولوژی جدید خود به نام اولتراپیکسل سعی در نشان دادن توانایی‌های‌اش در بخش عکاسی و فیلم‌برداری دارد. دوربین این گوشی 4اولتراپیکسل است که به ادعای اچ‌تی‌سی کیفیتی برابر با 12 مگاپیکسل دارد. از ویژگی‌های این گوشی می‌توان به HDR و Geotagging و البته ویژگی منحصربفرد Zoe اشاره کرد که به وسیله آن می‌توانید کارهای جادویی زیادی از جمله تدوین و انتخاب بهترین عکس‌های گرفته شده را انجام دهید. در مقابل SP از یک دوربین 8 مگاپیکسلی سود می‌برد که همچون حریف توانایی HDR و Geotagging را نیز به همراه دارد. به کیفیت تصاویر که می‌رسیم One در روز خیلی راضی کننده عمل نمی‌کند و فاصله زیادی نسبت به رقبای اصلی خود دارد. البته در آخرین به روزرسانی این گوشی بهبود قابل توجهی در کیفیت عکس‌ها مشاهده می‌شود ولی هنوز هم احساس می‌کنید چیزی کم است. درعوض عکاسی با این دوربین در شب و در محیط‌های تاریک یکی از بالاترین لذت‌های زندگیتان خواهد بود! عکس‌ها بسیار باکیفیت و دارای جزییات بالا هستند و دلیل آن هم همین تکنولوژی اولتراپیکسل است که باعث تولید تصاویری با پیکسل‌های بزرگ‌تر خواهد شد و جذب نور بالاتری هم نسبت به دوربین‌های معمولی دارد. کیفیت SP در بین 8 مگاپیکسلی‌ها در رده متوسط است. رنگ‌ها طبیعی و با کنتراست بالا تولید می‌شوند و البته کمی نویز تصاویر بالاست. در نور کم هم تصاویر نسبتا قابل قبول هستند ولی اصلا به گرد پای One هم نخواهد رسید. درباره کیفیت عکسی قضاوت نهایی را برعهده شما می‌گذاریم تا با مشاهده عکس‌هایی که با این دو گوشی برای شما گرفته‌ایم، تصمیم بگیرید کدام عملکرد بهتری در این دقایق دارند:

sp-pic-1
اکسپریا اس‌پی
one-pic-1
اچ‌تی‌سی وان
sp-pic-hdr
اکسپریا اس‌پی با HDR
one-pic-hdr
اچ‌تی‌سی وان با HDR
sp-pic-2
اکسپریا اس‌پی
one-pic-2
اچ‌تی‌سی وان
sp-pic3
اکسپریا اس‌پی در هوای نیمه روشن با فلاش
one-pic-3
اچ‌تی‌سی وان در هوای نیمه روشن با فلاش
sp-pic-4
اکسپریا اس‌پی در تاریکی مطلق با فلاش
one-pic-4
اچ‌تی‌سی وان در تاریکی مطلق با فلاش

در فیلم‌برداری هم هردو توانایی ضبط تصاویری با کیفیت 1080p با نرخ 30 فریم بر ثانیه را دارند و همچنین ویژگی HDR در این بخش نیز درهر دو گوشی به چشم می‌خورد. اما اگر در بخش عکاسی دو مدل در برخی جهات قابل قیاس با یکدیگر بودند، در قسمت فیلم‌برداری این کار امکان پذیر نیست چرا که اچ‌تی‌سی وان به دلیل داشتن پیکسل‌های بزرگ‌تر، کیفیت فیلم‌برداری خارق‌العاده‌ای دارد که می‌توان آن را به جرات یکی از برترین‌های موجود در بازار دانست که کمتر رقیبی برایش پیدا می‌شود و بهتر است SP در این قسمت دستانش را به نشانه تسلیم بالا ببرد!

sp-camera one-camera

دقیقه 60 تا 70: پخش چندرسانه‌ای
در این دقایق است که دو گوشی سعی می‌کنند با توانایی‌های صوتی و تصویری خود کمی ما را سرگرم کنند. ما هم در همین حین تصمیم خواهیم گرفت که کدام‌یک دراین بخش باید به عنوان تیم سربلند معرفی شوند. در بخش تصویر از آنجایی که صفحه نمایش دو گوشی بالای 4.5اینچ است می‌توان از آن‌ها انتظار ارایه تجربه‌ای لذت‌بخش در تماشای فیلم را داشت. از نظر پشتیبانی از فرمت‌های مختلف فیلم هم هیچ جای نگرانی نیست چون هردو گوشی از سیستم عامل پربار اندروید سود می‌برند. در تماشای عکس با One می‌توانید از Zoe استفاده کنید که ویژگی‌های فراوانی در اختیارتان قرار می‌دهد. به کیفیت صدا که می‌رسیم One خیلی مصمم به نظر می‌رسد و شما می‌توانید با نگاهی به بالا و پایین نمایشگر دلیل آن را بفهمید. دو بلندگوی غول‌آسا که تاکنون در کمتر گوشی مشاهده است. از نظر کیفیت چه با هدفون و چه بدون هدفون، نه تنها از SP بلکه از هر رقیب دیگری یک سروگردن بالاتر است. البته SP هم در این بخش با کمک واکمن عملکرد خوبی ارایه می‌کند و امتیازی خوبی بدست می‌آورد. شاید اگر رقیب او در این مسابقه تیم دیگری بود می‌توانست به راحتی او را تسلیم کند ولی حالا همه چیز برعکس شده و One با تمام قوت همچنان می‌تازد!

دقیقه 70 تا 80: باتری
هرچه به دقایق پایانی رقابت نزدیک می‌شویم، خستگی در چهره دو تیم بیشتر نمایان می‌شود. امیدواریم بازی خسته کننده نشود! در این دقایق دو گوشی دست به دامان باتری‌های خود شده و می‌گویند: “باتری‌های پرتوان، برسید به داد این ناتوان”! از نظر حجم باتری دو گوشی تقریبا برابر هستند. One دارای باتری 2300 میلی‌آمپری از جنس لیتیوم-پلیمر و SP دارای باتری 2370 میلی‌آمپر از جنس لیتیوم-یون است. همان طور که در جدول مشاهده می‌کنید، درشرایط یکسان SP حدود 51 ساعت و One هم 48 ساعت دوام خواهند آورد که برتری جزیی با SP در حالت کلی است. اگرچه وان برای پخش ویدئو و وب‌گردی توان بالاتری دارد و SP‌ هم گوشی برتری در مکالمه طولانی‌تر است.

one-battery
7 (2)

دقیقه 90: سایر جزئیات
حالا که به پایان بازی نزدیک می‌شویم و داور هم با نگاه به ساعت خود قصد در اعلام وقت اضافه دارد، باید ببینیم این دوگوشی چه ویژگی‌های منحصربه‌فردی نسبت به سایر رقبا دارند که می‌تواند شما را بیش از پیش به سمت خود جذب کند. با One شروع می‌کنیم. ابتدا می‌توان به نرم‌افزارهای فوق‌العاده این گوشی از جمله BlinkFeed و Zoe اشاره کرد. همچنین اگر عاشق موسیقی هستید بلندگوهای پرقدرت این گوشی را در هیچ مدل دیگری نخواهید یافت. همچنین در SP اولین چیزی که جلب توجه می‌کند نوار شفاف پایین گوشی است که در هنگام تماشای عکس و فیلم و یا گوش دادن موسیقی می‌تواند تغییر رنگ دهد و شما را به رویا فرو ببرد. دیگر ویژگی جالب این مدل توانایی اتصال به کنترل بی‌سیم پلی استیشن و بازی کردن با آن است که لذت بسیاری دارد.

sp-and-one-back

وقت اضافه: قیمت
همواره وقت‌های اضافه در مسابقات، جزء حساس‌ترین و تعیین کننده‌ترین لحظات به شمار می‌روند و این رقابت هم از این قاعده مستثنا نیست. جایی که یکی از بزرگترین تفاوت‌های دو گوشی نمایان شده و ممکن است همین تفاوت موجب شود که همه تلاش‌های One از دست برود چرا که شاید اکثر افراد توانایی خرید گوشی لوکس نداشته باشند و بخواهند با قیمتی مناسب صاحب یک مدل پرقدرت و مناسب شوند. قیمت جهانی وان معادل 600 الی 650 دلار و قیمت آن در ایران هم حدود 2000000 تومان است که به نوعی یکی از گران‌ترین پرچمداران فعلی محسوب می‌شود. درمقابل SP دارای قیمت جهانی 350 دلار و قیمت داخلی 1050000 تومان است که چیزی معادل نصف حریف است. شاید در این دقایق SP بتواند نظر خیلی از مخاطب‌ها را با قیمت بسیار خوبش به خود جلب کند، اگرچه نمی‌توان منکر توانمندی‌های بسیار بالای اچ‌تی‌سی وان در مواجهه با رقیب میان قیمتی خود شد.
پس این این رقابت نفس‌گیر حال نوبت شماست تا با توجه به توانایی‌های دوتیم و البته نیازهای خود تیم برتر را انتخاب کنید.

[divide style=”2″]

تصمیم بگیرید، کدام گوشی برنده این رقابت شده و به مرحله نیمه نهایی ITCCup 2013 صعود خواهد کرد؟!

[polldaddy poll=7319654]

اگر طرفدار سرسخت یک گوشی هستید و دوست دارید قدرت آن را برای طرفداران دیگری با زبان خود شرح دهید، حتما وارد تاپیک کل کل طرفداران اکسپریا اس‌پی و اچ‌تی‌سی وان شوید و نظرات خودتان را بیان کنید.

[divide style=”3″]

برنامه کامل مسابقات را از اینجا می‌توانید مشاهده کنید!

134 در مورد “خوش تیپ و خوش قیمت! (مقایسه اکسپریا اس‌پی با اچ‌تی‌سی وان)”

  1. سلام. من نمیدونم چرا عقل بعضی هارو پاره سنگ برداشته. خوب عزیزان یکی گفته زد بد دسته. خو اشتر زد تماما شیشس و باید طوری طراحی بشه که کمترین اسیب ب گوشی برسه. ضمناً اگه از تعداد هسته های وان بگزریم اس پی بهتره چون اولا قیمت پایین داره دوما داره با پرچمدار مقایسه میشه. تمام.

  2. عااااااااااااامو دروغه .من گوشی باحال تر از اس پی ندیدم .
    اصلا باهاش کار میکنی ادم کیف میکنه .خیلی باحاله .رزولیشن بالایی داره .دوربین جلو و اصلیش هم خیلی با کیفیته .همه جور برنامه ای هم روش کار میکنه .خیلی هم خوشگل و خوش قیافه اس .هیچ عیبی هم نداره .

  3. این مقایسه نشون دهنده اینکه انقد اس پی با ارزشه که با پرچمدار اچ تی سی و گوشی دو برابر قیمت خودش مقایسه میشه……فقط ssssssssspppppppp

  4. خوب مشخصه که htc بخاطر قدرت بالاترش بهتره ولی چرا وقتی میشه گوشیsp رو با نصب پول htc و با قدرت و زیبایی بالاش خرید سراغ htc رفت

  5. منم با اس پی موافقم چون که بیشتر نیاز هاتون رو با همینم میتونید رفع کنید و چرا دوبرابر قیمت اس پی رو به اچ تی سی وان بدید در حالی که کمی امکاناتش از اس پی بالا تره

  6. به نظر من که عملکرد اس پی در مقابل htc oneخیلی خوب بود چون باتوجه به قیمتشون 700هزار کجا و1500000کجا من که بیشتر با اس پی موافقم چون هم قیمتش مناسبه هم از نظر سخت افزاری خوبه

  7. به خدا شما ادم های نامرد هستید اخه چه کسی میاد یه پرچمدار رو با یه گوشی میان رده مقایسه میکنه حالا اگه با اس تری یا نوت دو مقایسه میکردید یه چیزی ولی اس پی خیلی این وسطگناه داره که داره با یه پرچمدار مقایسه میشه حالامن خودم اس پی دارم خریدم هشتصد هزار تومن نه یک میلیون و پونصد هزار تومن تازه به اندروید چهار و سه اپدیت کردم امتیاز بنچممارکم هم شده 23950 چند تا بازی اچ دی همزمان انداختم روش اصلا خم به ابرو نیاورده

  8. سلام
    من هفت ماهه که SP دارم و هنوز هنگ نکرده همه چیزش هم عالیه. نسبت به htc one هم ارزون تره. تو اندروید 4.3 با جدیدترین بیلد نامبر تو Antutu بنچمارکش شد 23600

  9. شما اینهمه زور زدی بگی htc بهتره اما هیچ به تفاوت قیمتوش نگاه کردی؟
    sp نسبت به قیمتش واقعا خوبه

  10. اخه اومدید HTC ONE رو باSPمقایسه کردید که جزئ گ.شیهای رده متوسط سونی به هرحال که اس پی در برابر ONEکم نیاورد صفحه نمایششم مثل ONEبود ولی زاویه دیدش خوب نبود و بنچمارکشم که با1.5گیگاهرتز 2هسته در برابر 1.7چهار هسته خیلی کم نیاورد شما هم برید با این HTCهای بیخودی حال کنید

  11. اچ تی سی دوپینگ کرده
    وگرنه فقط sp
    وگرنه اچ تی سی نمی تونه تو رنج قیمت 800 تومن به پای سونی برسه

  12. من خودم وان دارم. هرکدوم رو بخرید پشیمون نمیشید.دلیل دارم.
    اس پی ارزشمند ترین گوشی هستش چون با 800000تومان صاحب نمایشگر 4.6″ HD وبهترین پردازنده دوهسته ای و کلی امکانات دیگه میشید.
    وان هم که بهترین گوشی سال 2013 انتخاب شده دیگه خودتون بهتر میدونید.

  13. من که نفهمیدم دارین اس پی 800 ه زار توما نی رو با اچ تی سی وان 1600 توما نی مقایسه می کنید
    خوب معلومه که وان خیلی بهتره الکی که قیمتش بالا نیست

  14. ازنظرمن گوشی اکسپریااس پی بااچ تی سی وان ازنظرقیمت باهمدیگر قابل مقایسه نیستند

  15. اولاً نباید این دو گوشی باهم مقایسه می شدند چون قیمتاشون متفاوته ولی حالا که مقایسه شدند سونی روی اس تی سی رو باطرف داراش کم کرد عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییxperia sp با قیمتی استسنایی800

  16. اخه اس پی جلوی وان اشغال هم نیست و این دو چه ربطی به هم دارند؟تقریبا هیچ جایی نبود که اس پی نسبت به وان کامل برنده بشه.

      1. آقا من خودم اس پی دارم لطفا پرچمدار اچ تی سی رو با گوشی میان رده سونی مقایسه نکن چون هزار بار هم اینکارو بکنی بازم نتیجه ای جز پیروزی وان نداره.اون دسته رو هم ول کن زیبایی اصلی اس پی ال آی دی زیر گوشیه!مخلص همه اس پی دارها!!

    1. یکم چششماتو باز کن دوست گل من توی باتری -تو بعضی از تست های انجام شده سخت افزار-تو قیمت-تو خوشگلی البته سلیقه ای

  17. اصلا اچ تی سی رو کی دوست داره ازاون اول گوشیاش شبیه هم بوده
    منکه گوشی اس پی رو خیلی دوسش دارم قصد خریدش رو دارم و قیمتش هم همین هالان یعنی در تاریخ 92/10/29 حدودا 800 هزار تومنه هرکی میخواد بخرتش شک نکنه من ته اس پی رو دراوردم تمام ویدیوهاشو دیدم وبا دیدن ویدیو هاش لحظه به لحظه بیشتر عاشقش میشدم تقریبا نصف بیشتر پولم جوره حتی اگه دو سال دیگه هم بقیه پولم جور بشه و این گوشی خیلی قدیمی بشه بازم من اینو میگیرم .
    فقططط اس پی . بگو خب !

  18. فکرشو بکن spاینقدر قوی هستش که با هر برندی می تونه به راحتی مقایسه بشه و در بیشتر مقایسه هاپیروز میشه بعدشم spیه گوشی یک میلیون تومنی با
    اچ تی سی وان مقایسه میشه که یکی از اخرین مدل های اچ تی سی هستش اگه راست می گین با یه گوشی سونی مثل زد وان مقایسش کنین

  19. من موندم وقتی میشه با نصف قیمت وان همون امکانات رو با اس پی داشت دیگه دلیلی نداره پولمونو بریزیم تو حلق وان

    1. 1. اچ تی سی وان قیمتش 2برابر SP .
      2.تو این مقایسه فرق زیادی نداشتن پس چرا اچ تی سی وان بخریم
      3.عشق است SP
      4.حساب بانک خود راخالی نکنید $$$$$$$$$$

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH