بررسی اپلیکیشن تقویم تارا: همه چیز تمام!

امروزه و با پیشرفت تکنولوژی، پیدا کردن کامل‌ترین چیزها آسان شده و با جستجویی لحظه‌ای در اینترنت٬ می‌توان برترین‌ها را یافت و از آن‌ها بهره برد. اپلیکیشن تقویم تارا شاید یکی از همین‌ها باشد. این برنامه تقریبا 8 مگابایتی امکانات بی‌شماری را دراختیارتان قرار می‌دهد که مهم‌ترینش نشان‌دادن تقویم است.

این برنامه یک نسخه پریمیوم نیز دارد که ما در این نوبت آن را مورد بررسی قرار دادیم. لازم به ذکر است که شما قادر هستید که این ورژن را با پرداخت 4000 تومان فعال کنید. اگر می‌خواهید با این اپلیکیشن بیش‌تر آشنا شوید٬ پس با آی‌تی‌رسان همراه باشید…


طراحی

 اپلیکیشن تقویم تارا

یکی از مهم‌ترین مواردی که کاربر را با اولین نگاه جذب می‌کند٬ طراحی یک اپ است. خوشبخانه توسعه‌دهنده این برنامه به این موضوع توجه زیادی کرده و تمام تلاش خود را صرف این‌کار نموده است. بیش‌تر المان‌ها براساس طراحی گوگل درست شده‌اند. مثلا آیکون‌ها و عکس‌ها گوشه‌های گردی دارند و در برنامه رنگ سفید مدرنی حکم‌فرماست. اگر سری به قسمت «ویژه» بزنید٬ کاملا می‌توانید این طراحی زیبا را از نزدیک (باتمام جزئیات) مشاهده نمایید.

انیمشن‌های مجموعه نه آن‌قدر سریع هستند که دل‌ شما را بزنند و نه آن‌قدر کند که از اپ بیزارتان کنند. آیکون خود برنامه هم بسیار ساده و تروتمیز طراحی شده و کاملا گرد است و سایه‌ای کم‌رنگ دردل خود دارد. چند ویجت هم پشت‌بند این برنامه عرضه شده‌اند. آن‌ها هم تنوع زیادی دارند و هم کلی اطلاعات به شما ارایه می‌کنند. همچنین به شما امکان این داده شده است تا شخصی‌سازی‌های زیادی برروی این ابزارک‌ها اعمال کنید و آن را مخصوص خود نمایید! اما ای کاش گوشه‌های گرد و رنگ‌های جذاب در این ویجت‌ها نیز وجود داشت و آن‌ها خشک‌و‌خالی طراحی نمی‌شدند. لکن این یک مسئله سلیقه‌ای بوده و ممکن است که برخی‌ها از سادگی این ابزارک‌ها نیز لذت ببرند و به آن وابسته شوند.

نوتیفیکیشن برنامه هم پراز رنگ‌‌و‌لعاب است. با یک حرکت می‌توان ادامه آن را مشاهده کرد و از اطلاعات بیش‌تری برخوردار شد. همین موجب می‌گردد تا دیگر آن‌چنان نیازی نباشد که اپ را باز و وقت‌تان را تلف کنید. تنها با یک نگاه همه‌چیز را زیرنظر دارید. این یکی از بهترین‌ قابلیت‌های این برنامه است و خیلی‌ به‌کارتان می‌آید. ولی در بعضی‌ قسمت‌های نرم‌افزار دیگر خبری از آن گوشه‌های گرد و دوست‌داشتنی نیست و به‌یک‌باره به طراحی قدیمی بازمی‌گردیم. خلاصه٬ انیمیشن‌های زیبا و مهندسی‌شده این اپ دیوانه‌تان می‌کند و احتمالا عاشق آن‌ها می‌شوید. تا یادمان نرفته باید بگوییم که هرماه تم این تقویم تغییر می‌کند و برای این‌کار لزومی ندارد که دوباره این اپلیکیشن را دانلود کنید.


اما اپلیکیشن «تارا» چگونه کار می‌کند؟

این برنامه کاربردی از چند بخش تشکیل شده که در ادامه کارکرد (مهم‌ترین آن‌ها) را بررسی می‌کنیم.

ویژه: همان‌طور که پیش‌تر گفتیم٬ طراحی این قسمت مثال‌زدنی بوده و تمام خلاقیت توسعه‌دهنده روی این بخش خرج شده است. اگر انگشت خود را به‌ سمت راست بکشید٬ با صفحه‌ای سفید مواجه خواهید شده که رویدادهای همان‌روز را به شما نشان می‌دهد و دیگر لزومی ندارد که در گزینه‌های برنامه به جستجوی رویدادها بپردازید. خوشبختانه رویدادهایی که شما ثبت کرده‌اید نیز در این بخش قابل مشاهده هستند. اگر انگشت‌تان را به‌سمت چپ بکشید٬ در وهله اول با انیمیشنی بی‌نظیر مواجه خواهید شد که شما را میخکوب می‌کند و مرحله بعدی می‌توانید٬ فقط با یک نگاه اوقات شرعی را زیرنظر داشته باشید. اما چیزی که این قسمت را متمایز می‌نماید٬ قابلیت کم‌رنگ‌ و پررنگ‌‌شدن فونت‌هاست. این یعنی اوقاتی که گذشته‌اند٬ کم‌رنگ هستند و آن‌هایی که درحال وقوع یا در آینده اجرا می‌گردند٬ پررنگ و بولد دیده می شوند.

هفتگی: در این قسمت 7 روز هفته وجود دارند که با لمس هرکدام می‌توان رویداد‌ها و اوقات شرعی آن‌روز را فهمید. در این بخش هم فلت‌دیزایت به‌وضوح دیده می‌شود و تمام آیکون‌ها گوشه‌های گردی دارند. فونت‌ها هم بسیار رنگارنگ‌ بوده و دل و جان کاربر را می‌‌ربایند. انیمیشن‌های این بخش سریع و تند‌ هستند و دستور کاربر را فورا انجام می‌دهند. اما در این منطقه گزینه‌ای وجود دارد که در بخش «ویژه» نبود. این گزینه در کنج سمت چپ صفحه جاخشک کرده و از دید بسیاری پنهان است. با بهره‌گیری از این تب می‌توانید٬ در روزه‌ها٬ ماه‌ها٬ سال‌ها و ده‌ها جابه‌جا شوید. اما نمی‌دانیم که چرا توسعه‌دهنده همچنین ویژگی جذابی را آن گوشه تعبیه کرده است. جای شکر دارد که سازنده گزینه‌ای را برای بازگشتن به تاریخ امروز فراهم کرده تا کاربر در تاریخ گم نشود!

آبشاری: این قسمت شکل‌و‌شمایلی مانند دیگر بخش‌ها دارد و تنها فرقش این است که کاربر می‌تواند با اسکرول‌کردن به بالا و پایین روزهای قبل و بعد را مشاهده کند و به‌سرعت بین هفته‌ها جابه‌جا شود.

قبله‌نما: یکی از جذاب‌ترین قسمت‌های اپلیکیشن تارا همین است. در این‌جا هم طراحی گوگل دیده می‌شود و همین موجب دلگرمی کاربر است. درضمن شما هیچ لگی یا ذره‌ای کندی و تعلل در این بخش نمی‌بینید و عمل قبله‌یابی به‌سرعت انجام می‌گیرد.

رویدادها: در این بخش تمام رویدادهای روزانه گردآوری شده‌اند و شما می‌توانید با اسکرول‌کردن همه آن‌ها را مشاهده کنید. این قسمت رنگ‌های چشم‌گیر و سرزنده‌ای دارد که چشم‌ها را نوازش می‌کنند. این‌جا پراز شخصی‌سازی‌های متعدد است که به کاربر آزادی عمل زیادی می‌دهد.


 اپلیکیشن تقویم تارا

توسعه‌دهنده این اپ به شما این امکان را داده تا نه‌تنها یک تقویم هجری شمسی داشته باشید٬ بلکه بتوانید٬ تقویم میلادی و هجری قمری را نیز مشاهده کنید و با نصب یک برنامه٬ 3 تقویم گوناگون دراختیارتان باشد. یکی از مواردی که به‌کارتان خواهد آمد٬ سینک‌شدن این اپلیکیشن با حساب گوگل‌تان است. این یعنی٬ یادداشت‌های‌تان در این تقویم هم پدیدار می‌گردند. پس دیگر لزومی ندارد که همه آن‌ها را دوباره بنویسید.

یکی از ویژگی‌هایی که به‌ کمی کشف و جستجو نیاز دارد٬ قابلیت لنداسکیپ این نرم‌افزار است. فقط کافیست که گزینه «چرخش صفحه» را از نوار اعلان‌ روشن کنید و سپس گوشی را به‌صورت عمودی به‌دست بگیرید. محتوای این تقویم هم می‌چرخد و به‌صورت هوشمندی درمی‌آید. مقلا در بخش «آبشاری»٬ در سمت راست٬ نام‌های سال و ماه به نمایش در‌می‌آیند و عکسی بزرگ (صدالبته با گوشه‌های گرد) در بالای این‌ها پدیدار می‌گردد. بقیه محتوا هم در طرف دیگر صفحه‌ وجود دارند. همین سبب می‌شود که کاربر کارش را راحت‌تر انجام دهد و همیشه اطلاعاتی را در قسمتی از صفحه‌نمایش (به‌طور ثابت) مشاهده کند.


نکات مثبت:

  • طراحی بی‌نظیر و چشم‌نواز
  • انیمیشن‌های جذاب
  • گزینه‌های متعدد
  • پخش اذان با صدای قاری‌های مختلف و معروف
  • قابلیت کاربردی عمودی صفحه
  • بدون نیاز به اینترنت
  • ویجت‌های متنوع

نکات منفی:

  • قیمت زیاد!
  • ویجت‌های خشک‌و‌خالی و بدون رنگ‌ و لعاب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH