inherit inheritinherit
inherit
inherit

دیدار بزرگان! (مقایسه گلکسی اس 4 با اکسپریا زد)

inherit

itccup7

همان‌طور که در جریان هستید مرحله اول مسابقات حذفی هم تمام شد و 4 نماینده شایسته، موفق به شکست رقبایشان شدند و 4 نماینده دیگر هم با تمام شایستگی‌هایشان نتوانستند در مقابل رقیبانشان موفق باشند و از دور مسابقات حذف شدند. امروز با گزارش مسابقه‌ای در خدمت شما هستیم که بسیاری آن را فینال زود هنگام مسابقات نام‌گذاری کرده‌اند! نماینده کره‌ای‌ها پس از اینکه در مرحله مقدماتی نمایندگان چین و تایوان را به راحتی حذف کرد، در اولین مسابقه دور حذفی در دیداری سنگین و نفس‌گیر به سختی نماینده ایسوس یعنی Padfone را نیز شکست داد و حالا در یک قدمی فینال مسابقات با اکسپریا زد رو در رو شده است. نینجای ژاپنی‌ها هم پس از اینکه در مرحله مقدماتی باعث حذف نمایندگان آمریکا و تایوان شد، در دومین مسابقه مرحله حذفی موفق گشت در رقابتی آسان‌تر نکسوس 4 را راهی خانه کند و حالا در مقابل کهکشانی چهارم سامسونگ قرار گیرد. اجازه دهید صحبت را کوتاه‌تر کنیم تا ببینیم منتخب کره و ژاپن در زمین چه می‌کنند و کدام یک اولین فینالیست “جام قهرمانان آی‌تی” لقب می‌گیرد.

۱۰ دقیقه ابتدایی: طراحی و ظاهر

مطابق معمول اولین مرحله رقابت‌ با دلبری کردن رقبا از تماشاچیان شروع می‌شود! مرحله‌ای که به اتفاق آرا همگان قبول دارند که منتخب کره‌ای‌ها زمین تمرین سایر رقبا است و دیدگاه سایرین به این مرحله از مسابقه به نوعی تمرین قبل از شروع مسابقه خواهد بود! کهکشانی‌های سامسونگ از دیر باز تاکنون تغییرات چندانی در طراحی خود ندیده‌اند و در هر نسخه جدیدتر تنها بهبودهایی را در خود حس کرده‌اند (که البته بعضی از اجبار و ترس از دادگاهی شدن بوده است!). البته نمی‌توان منکر این قضیه شد که این بهبودهای سالیانه، جوجه اردک زشت سال گذشته را تبدیل به محصولی بسیار با آبروتر برای امسال نموده است، اما این آبرو و احترام صرفا در مقایسه با محصولات پیشین به دست آمده است، نه با مقایسه با محصولات سایر تولیدگنندگان اسمارت‌فون‌ها! در طرف مقابل ژاپنی‌ها در این چند سال گذشته تقریبا هر سال طراحی خود را برای محصولاتشان عوض کرده‌اند تا به گزینه ایده‌آل خود و کاربران برسند.

itccup13

چهارمین ستاره پرفروغ کهکشان کره‌ای‌ها همانند گذشته از دکمه سخت‌افزاری هوم و دو دکمه لمسی بهره می‌برد. دکمه پاور در سمت راست اسمارت‌فون قرار گرفته و کلید یک‌پارچه کنترل صدا در سمت چپ گوشی قرار دارد. ورودی پورت میکرو یو‌اس‌بی در پایین و در بالای گوشی نیز محل ورودی هدفون 3.5 میلی‌متری را مشاهده می کنیم. به این ترتیب سامسونگ از تمام گوشه‌های گلکسی اس 4 برای جا دادن دکمه یا پورتی بهره گرفته است. در پشت دستگاه هم دوربین، فلش LED و اسپیکر گوشی را مشاهده می‌کنیم که دو تای اولی در بالا و وسط گوشی قرار گرفته‌اند و آخری در پایین و سمت چپ گوشی جا خوش کرده است.

itccup10

در طرف مقابل نینجای شیشه‌ای ژاپنی‌ها از دکمه‌های لمسی خود اندروید بهره می‌برد و عملا همانند بسیاری از پرچم‌داران این روزهای کمپانی‌های مختلف بر روی سطح جلویی این گوشی هیچ دکمه‌ای مشاهده نمی‌کنید. دکمه‌های پاور و کنترل صدا در اکسپریا زد هر دو در کنار یکدیگر و در سمت راست قرار گرفته‌اند و البته باید به زیبایی و دلربایی کلید پاور هم اشاره نمود! بالای دکمه پاور هم شیار ورودی سیم کارت قرار گرفته است. در سمت چپ درگاه‌های میکرو اس‌دی و ورودی پورت میکرو USB تعبیه شده‌اند. محل ورود هدفون نیز در بالای دستگاه قرار گرفته است. همان‌طور که می‌دانید نینجای ژاپنی‌ها قهرمان غواصی نیز است و به همین دلیل تمام شیارهای ورودی این اسمارت‌فون با روکش مخصوص محافظت می‌شوند.

itccup14

اما زمانی‌که به بررسی قد و قواره دو رقیب می‌رسیم، به نظر می‌رسد کهکشانی چهارم تمرینات بدن‌سازی بهتری را پشت سر گذاشته است، چرا که بدن به ظاهر خوش‌دست‌تری دارد؛ قدی کوتاه‌تر، عرضی کمتر و وزنی سبک‌تر از برتری‌های نماینده کره در مقابل نماینده ژاپن است. البته به نظر می‌رسد هر دو اسمارت‌فون از رژیم لاغری مشابهی استفاده کرده‌اند چون که ضخامت هر دو 7.9 میلی‌متر است.

دقیقه ۱۰ تا ۲۰: وزن و کیفیت ساخت

زمانی‌که قرار است به صورت مستقیم با کیفیت ساخت دو محصول رو‌به رو شویم، برنده نسبی گلکسی اس 4 است! جایی که محافظت از صفحه نمایش بر عهده محصول قدرتمند Corning یعنی نسل سوم گوریلا گلس است. همان طور که می‌دانید نسل سوم گوریلا گلس در حال حاضر قدرتمند‌ترین روکش محافظ شیشه‌ای محسوب می‌شود. اما زمانی‌ که از بقیه زوایا به مساله می‌نگریم، کاملا می توانید برتری اولیه اس 4 را به دست فراموشی بسپارید! جایی که اس 4 از از بدنه نسبتا بی کیفیت پلاستیکی بهره می‌برد، نینجای ژاپنی ما مجهز به محافظ قدرتمند DragonTrail است. روکش DragonTrail که حدود 3 برابر از گوریلا گلس 2 جان‌سخت‌تر است و گلکسی اس 4 را شرمنده قدرت و کیفیت خود می‌کند! همانطور که گفتیم 10 دقیقه ابتدایی زمانی برای فخر فروشی تمام رقبای کهکشانی چهارم است و حالا باید بگوییم 10 دقیقه دوم نیز زمانی فخر فروشی هر محصولی که پلاستیکی نباشد (و حتی بعضی از محصولات پلاستیکی) نسبت به گلکسی اس 4 است! بیچاره گلکسی اس 4!

itccup11

البته باید گفت که اس 4 تقریبا 16 گرم سبک‌تر از نینجای شیشه‌ای بوده و از این نظر کمی برتری دارد اما زمانی‌که صحبت از ضد آب و گرد و غبار بودن نینجا می‌آید، باز هم اس 4 شرمنده می‌شود و سبک وزن بودنش دردی از او دوا نمی‌کند.

دقیقه ۲۰ تا ۳۰: نمایشگر

زمانی‌که ادعای اولیه هر دو بازیکن را مقایسه کنید، متوجه تساوی هر دو محصول می‌شوید. هر دو نماینده به صفحه نمایش‌های 5 اینچی با رزولوشن تصویر Full HD  و در نتیجه تراکم پیکسلی 441 پیکسل در هر اینچ مجهز شده‌اند. اما زمانی که بخواهیم دقیق‌تر و تخصصی‌تر بررسی کنیم، با دنیایی از تفاوت‌ها روبه‌رو هستیم! دنیایی که باعث می‌شود یکی پیروز این قسمت از رقابت باشد و دیگری شکست خورده نام بگیرد.

سامسونگ برای تولید صفحه نمایش‌های اس 4 از پنل‌های Super AMOLED اختصاصی خودش استفاده کرده است که البته چینش پیکسل‌های آن نیز الماسی است. در طرف مقابل سونی از پنل‌های TFT برای صفحه نمایش اکسپریا زد استفاده کرده است. از آنجا که این تفاوت‌ها بنیادین و اساسی می‌باشد، بهتر است مستقیم به سراغ مقایسه آن‌ها در شرایط مشابه و با تصاویر یکسان برویم و خودتان با چشمانتان برتری کنتراست و زاویه دید گلکسی را به وضوح مشاهده کنید (تصویر سمت راست اکسپریا زد و سمت چپ گلکسی اس ۴ است).

itccup3 itccup4 itccup5 itccup6

دقیقه ۳۰ تا ۴۰: رابط کاربری

شاید با خود بگویید چون هر دو گوشی از سیستم عامل اندروید استفاده می‌کنند، پس این بخش چندان هم نباید مهم و متفاوت باشد. اما لازم است اشاره کنیم که گلکسی اس ۴ همراه با نسخه 4.2 ارایه می‌شود و اکسپریا زد از ورژن 4.1 استفاده می‌کند. واقعیت این است که مقایسه این دو رابط کاربری، مانند مقایسه سیمبین با اندروید است! شاید تنها یک اتفاق بتواند سبب برتری سیمبین برابر اندروید شود و به طور حتم کار تیم دوم به دلیل پشتیبانی بیشتر، تکنیک غنی‌تر و تجربه بالاتر، بر حریف خود کاملا چربش دارد! سامسونگ تا به امروز به قدری تاچ ویز را به امکانات و قابلیت‌های مختلف تجهیز کرده است که نمی‌توان انتظار داشت سونی با رابط کاربری خودش که اتفاقا یکی از شبیه‌ترین‌ها به اندروید خالص (البته از نظر امکانات اضافی و ویژه) است، حریف سامسونگ شود. البته رابط کاربری سونی در عین سادگی که دارد شکایت‌های زیادی هم از سنگین بودن آن می‌شود که این مساله تبدیل به نقطه ضعفی برای آن شده است. هر چقدر هم که بخواهیم قسمت رابط کاربری را به سلیقه ارتباط دهیم، اما باید پذیرفت که در این بخش تاچ ویز سامسونگ با ده‌ها امکانات رنگارنگ و به‌روز، کاملا برتر است! البته همان‌طور که می‌دانید اندروید خالص نیز به بلوغ کاملی رسیده است و به راحتی همان رابط هم جوابگوی نیاز کاربران است و حالا که سونی آن را بهبود داده، قطعا اوضاع بهتر از قبل هم می‌شود اما اینجا بحث امکانات اضافه و کاربردی‌تر است که تاچ‌ویز سامسونگ برتر ظاهر می‌شود. در ادامه تصاویری از اینترفیس گوشی‌ها را که به صورت اختصاصی برای شما تهیه کرده‌ایم، مشاهده می‌کنید.

رابط کاربری اکسپریا زد

interface-z

رابط کاربری گلکسی S4

s4-ui1 s4-ui2

دقیقه ۴۰ تا ۵۰: سخت‌افزار

خب این قسمت، بخش مورد علاقه اکثر کاربران و خوره‌های کل کل است! بسیاری از کاربران چشم بر تمام محاسن و معایب یک اسمارت‌فون می‌بندند و صرفا به خاطر قدرت سخت‌افزاری و بنچ‌مارک‌ها مدلی را برای خود انتخاب می کند. ابتدا جزئیات سخت‌افزاری هر دو محصول را برای شما تشریح می‌کنیم و سپس تست‌ها و بنچمارک‌های این دو را مقایسه می‌نماییم.

کهکشانی چهارم با دو سیستم روی یک چیپست مختلف در نقاط گوناگون عرضه شده است، اما نسخه موجود در کشور ما از سیستم روی یک چیپست Exynos 5 Octa 5410 بهره می‌برد. Exynos 5 Octa 5410 به پردازنده قدرتمند هشت هسته‌ای تجهیز شده است اما در آن واحد شما می‌توانید از 4 هسته استفاده کنید. در حین انجام کارهای سبک چهار هسته Cortex-A7 با فرکانس کاری 1.2 گیگاهرتز فعال است و زمانی‌که مشغول انجام کارهای سنگین می‌شوید، 4 هسته قدرتمند Cortex-A15 با فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتز مشغول کار می‌شوند. همچنین Exynos 5 Octa 5410 به چیپست گرافیکی PowerVR SGX 544MP3 و 2 گیگابایت رم نیز مجهز شده است.

نینجای سونی از سیستم روی یک چیپست Snapdragon S4 Pro استفاده می‌کند. این SoC به پردازنده قدرتمند 4 هسته‌ای کریت با فرکانس کاری 1.5 گیگاهرتز برای هر هسته مجهز شده است. همچنین S4 Pro برای پردازش‌های گرافیکی به Adreno 320 تجهیز گشته و همچون گلکسی اس 4، 2 گیگابایت حافظه رم برای اکسپریا زد در نظر گرفته شده است.

بهتر است سخن را کوتاه کنیم و اسمارت‌فون‌ها را با نرم‌افزارهای اختصاصی سنجش قدرت، وارد میدان کنیم تا ببینیم کدام یک پیروز این بخش از رقابت است.

سری اول تست‌ها با کمک 3 نرم‌افزار Benchmark Pi ،Linpack و Geekbench 2 انجام شده است. این 3 نرم‌افزار به سنجش قدرت پردازنده‌های اسمارت‌فون‌ها می‌پردازند.

 cpu-test

سری دوم تست‌ها با کمک نرم‌افزارهای GLBenchmark 2.7 و Epic Citadel انجام شده است. این 2 نرم‌افزار وظیفه سنجش پردازنده گرافیکی اسمارت‌فون‌ها را دارند.

 gpu-test

در نهایت با استفاده از 2 نرم‌افزار AnTuTu و Quadrant به صورت کلی و همه جانبه این دو مبارز را تست کردیم.

full-test

همانطور که در تست‌ها مشاهده کردید اکسپریا زد عملکر بسیار خوبی دارد اما برنده این بخش اس 4 است چون عملکرد اس 4 افسانه‌ای بوده و جای هیچ حرفی باقی نمی‌گذارد!

دقیقه ۵۰ تا ۶۰: دوربین

itccup1 itccup2

سری گلکسی سامسونگ همیشه به داشتن دوربین‌هایی با کیفیت خوب مشهور بوده است. از آن طرف هم سونی یکی از تولید کنندگان معتبر انواع دوربین‌های دیجیتال و خارق‌العاده می‌باشد. پس هر دو کمپانی سامسونگ و سونی سعی کرده‌اند تا بهترین تجربه کار با یک کمرافون 13 مگاپیکسلی را با کلی امکانات نرم‌افزاری به کاربرانشان ارایه کنند. در کنار هر دو گوشی نیز یک فلاش ال‌ای‌دی برای کمک به عکاسی و فیلم‌برداری در شرایط کم‌نور قرار گرفته است. در چند نمای مختلف و متفاوت مشغول عکاسی با دو بازیکن پر مدعا شدیم. شما توانایی‌های عکاسی کدام یک را برتر می‌دانید و رای به برتری کدام در این بخش می‌دهید؟

s4-pic-4
گلکسی S4
z-pic-3
اکسپریا زد
s4-pic-hdr
گلکسی S4 در حالت HDR
z-pic-hdr
اکسپریا زد در حالت HDR
s4-pic-3
گلکسی S4 در محیط روشن
z-pic-4
اکسپریا زد در محیط روشن
s4-pic-2
گلکسی S4 در نور اتاق
z-pic-1
اکسپریا زد در نور اتاق
s4-pic-1
گلکسی S4 در تاریکی مطلق و با نور فلاش
z-pic-2
اکسپریا زد در تاریکی مطلق و با نور فلاش

در نهایت باید گفت که دوربین جلویی اکسپریا زد نمونه‌ای 2.2 مگاپیکسلی و دوربین جلویی اس 4 نمونه‌ای 2 مگاپیکسلی است. ضمن اینکه در بخشی چون فیلم‌برداری، با وجود وضوح تصویر یکسان، برتری در کیفیت با S4 بوده و امکانات رنگارنگ تاچ ویز در بخش دوربین نیز یاری‌گر بهتری برای کاربر است.

دقیقه ۶۰ تا ۷۰: بخش چندرسانه‌ای

همزمان با افزایش سایز صفحه نمایش اسمارت‌فون‌ها، انتظارات پخش صوت و به خصوص تصویر از آن‌ها بیشتر شد و البته همزمان توانایی پخش و اجرای انواع فرمت‌های چندرسانه‌ای نیز در آن‌ها قوت گرفت تا به انتظار کاربران پاسخی مناسب و درخور داده شده باشد. هر دو رقیب ما با توجه به سخت‌افزارشان به راحتی توانایی پخش فیلم‌های فول اچ‌دی را دارا هستند. صفحه‌ نمایش‌های هر دو نیز در اندازه و تفکیک‌پذیری، مشابه یکدیگر هستند و تجربه لذت بخشی را از تماشای فیلم به کاربر القا می‌کنند. البته زمانی‌که نوبت به پخش صوت می‌رسد، تفاوت‌های دو رقیب آشکار می‌شود. جایی که اس 4 با پخش موزیک تماشاچیان را به وجد می‌آورد اما زمانی که نوبت به اکسپریا زد می‌رسد، هرچه سعی می‌کند صدای خود را به تمام تماشاچیان برساند، در کمال ناامیدی موفق به اینکار نمی‌شود و صدای او را فقط تماشاچیان سکو‌های ابتدایی می‌شنوند! بله! درست است! صدای اسپیکر اکسپریا زد ضعیف است و باعث خشم تماشاچیان بسیاری شده است اما اس 4 صدایی بلند و رسا را با کیفیتی قابل قبول و خوب پخش می‌کند. ضمن آنکه نمایشگر S4 هم کیفیت قابل قبول‌تری در نمایش و به خصوص نگاه از زوایا دارد.

itccup8

دقیقه ۷۰ تا ۸۰: باتری

به نظر شما اصلی‌ترین ویژگی در مقایسه این قسمت چیست؟ صرفا توانایی و عدد میلی‌آمپر باتری؟ مسلما این چنین نیست. سخت‌افزار پردازشی اسمارت‌فون و صفحه نمایش آن نیز از مهم‌ترین موارد در کارایی باتری اسمارت فون‌ها هستند. در مورد SoC و صفحه نمایش دو محصول قبلا صحبت کردیم و مشخصات فنی آن‌ها را در حد نیاز برای شما بازگو کردیم. ویراست اندروید نیز هرچه به روزتر باشد در مصرف بهینه‌تر باتری اثر دارد و در این قسمت گلکسی اس 4 برگ برنده‌ای نسبت به اکسپریا زد دارد. در نهایت باید گفت که باتری گلکسی اس 4 نمونه‌ای 2600 میلی‌آمپری بوده و اکسپریا زد به باتری 2330 میلی‌آمپری تجهیز شده است. در اینجا نیز برگ برنده‌ دیگری ظاهرا در دستان اس 4 قرار گرفته است. خب بهتر است حالا که از تمام شرایط آگاه هستید به سراغ تست و مقایسه باتری این دو اسمارت‌فون برویم.

mmm (1)S4 BATTERY

همان‌طور که مشاهده می‌کنید باتری اس 4 توانایی 11 ساعت مکالمه، حدود 7 ساعت وب‌گردی و بیش تر از 11 ساعت پخش ویدئو را داراست (البته هر کدام به تنهایی!) و در صورتی که روزانه 1 ساعت هر کدام از فعالیت‌های ذکر شده را با آن انجام دهید، اس 4 می‌تواند 65 ساعت روشن بماند.

باتری اکسپریا زد نیز توانایی 16 ساعت مکالمه، حدود 6 ساعت و نیم وب‌گردی و و حدود 5 ساعت و نیم پخش ویدئو را داراست (البته هر کدام به تنهایی!) و در صورتی که روزانه 1 ساعت هر کدام از فعالیت‌های ذکر شده را با آن انجام دهید، نینجای ژاپنی ما می‌تواند 48 ساعت روشن بماند.

نا گفته مشخص است که در این قسمت پیروز میدان نماینده کره است چون این روزها پخش ویدئو و وب‌گردی به یکی از اساسی‌ترین کاربردهای اسمارت‌فون‌ها تبدیل شده و قرار نیست بیشتر از یک میلیون تومان تنها برای مکالمه هزینه کنید!

دقیقه ۸۰ تا ۹۰: سایر امکانات

احتمالا شما هم با ما موافق هستید که دنیای اسمارت‌فون‌ها به جایی رسیده است که دیگر صرفا سخت‌افزار قوی‌تر نمی‌تواند ضمانت برنده بودن محصولی باشد یا فقط سخت‌افزار پایین‌تر هم باعث شکست محصولی نیست. به عنوان بهترین مثال هم می‌توان به سوگولی گوگل و موتورولا، یعنی موتو اکس اشاره نمود. سامسونگ نیز از زمان تولید سومین ستاره کهکشانش به این مساله به خوبی پی برده بود و گلکسی اس 3 برای اولین بار با امکانات خاص نرم‌افزاری پا به عرصه دنیای اسمارت‌فون‌ها گذارد. پس از آن نوت 2 با قلم اس پن منتشر شد و زمانی که نوبت به مبارز کنونی ما رسید، اس 4 تا جای ممکن قابلیت‌های براداران بزرگترش را ارایه می‌داد و البته کلی امکانات و سنسورهای جدید هم در دل خود جای داده بود. اجازه دهید به چند نمونه از برتری‌های خاص اس 4 در هر قسمت اشاره کنیم.

برای نرم‌افزار دوربین اس 4 قابلیت‌هایی همچون توقف فیلمبرداری و ادامه دادن در زمانی دیگر و  dual-shot را می‌توان مثال زد. صفحه نمایش اس 4 از آخرین نسل گوریلا گلس بهره می‌برد و قابلیت کار با دستکش را دارا می‌باشد. همچنین قابلیت‌هایی همچون Air view و Air gestures نیز برای آن در نظر گرفته شده است. سیستم S Voice که تقریبا به بلوغ خود رسیده و با استفاده از آن می‌توانید بر اسمارت‌فون خود کنترل داشته باشید. همچنین Group play یکی از کاراترین سیستم‌های جذاب و به روز است که امکان پخش همزمان یک موسیقی را با چندین گلکسی اس 4 ایجاد می کند. مجموعه جدید اپلیکیشن‌های S Health سعی کرده است یک دستیار و پزشک همراه برای شما باشد و همچنین جوابی هم به کسانی که می‌گویند فن‌آوری‌های جدید باعث تنبلی و دوری از فعالیت‌های بدنی می‌شوند بدهد. در نهایت لازم است به دنیای از سنسورها نیز که در جای جای اس 4 قرار گرفته‌اند اشاره نمود.

itccup12

در سوی دیگر میدان درست است که نماینده ژاپنی‌ها با دستانی پر به میدان نیامده است اما همچنان قابلیت‌های درخور توجهی در خود جای داده است. اکسپریا زد از گواهینامه IP55/57 بهره می‌برد و این بدان معناست که این گوشی می‌تواند تا 30 دقیقه و در عمق یک متری در آب دوام آورده و همین‌طور در برابر گرد و غبار نیز کاملا مقاومت کند (ممکن است عده‌ای فقط همین ویژگی را برتر از کل امکانات نرم‌افزاری و سخت‌افزاری اس 4 بدانند!)، در قسمت سرگرمی هم نینجای ما تقریبا دست پر است و به دلیل دریافت گواهینامه PlayStation Mobile شما می‌توانید در فروشگاه مخصوص سونی برای آن به دانلود بازی‌های مختلف پرداخته و با گوشی‌هایی که از این گواهینامه پشتیبانی می‌کنند به بازی چند نفره بپردازید. همچنین دسته پلی‌استیشن 3 نیز می‌تواند به صورت بی‌سیم به اکسپریا زد متصل شود و جوابی بر دسته‌های طراحی شده جدید برای خانواده گلکسی‌ها باشد. ویژگی جدیدی تحت نام Stamina Mod نیز برای اکسپریا زد در نظر گرفته شده است که وظیفه آن کنترل و کاهش مصرف بیهوده باتری است (البته این اپلیکیشن به صورت آپدیت نرم‌افزاری برای اکسپریاهای دیگری نیز منتشر شده است).

وقت اضافه: قیمت

نینجای سونی در بازارهای جهانی حدودا 450 یورو قیمت‌گذاری شده است و در بازارهای داخلی ما هم به قیمت تقریبی 1 میلیون و 500 هزارتومان رسیده است. اما نماینده کره‌ای ها پر افاده‌تر ظاهر شده و با قیمت جهانی حدودا 470 یورو و قیمت داخلی حدودا 2 میلیون تومان در دسترس می‌باشد. احتمالا می‌دانید که برخی از تیم‌های داخلی کشورمان علی‌رغم بازی خوبی که در 90 دقیقه انجام دادند تا به حال چند بار زخم این وقت اضافه را خورده و از رسیدن به جام‌های رنگارنگ قهرمانی بازمانده‌اند! اما اینجا داور مسابقه شمایید و شما توانایی تعیین اولین فینابیست جام قهرمانان آی‌تی را دارید.

itccup15

پس از اتمام وقت‌ اضافه، در سوت پایان بازی دمیدیم و حال این نوبت شماست که به قضاوت بنشینید. گلکسی اس ۴ یا اکسپریا زد؟ کدام‌یک بازیکن بهتری در زمین بود و بازی بهتری را برای شما به نمایش درآورد؟! کدام یک لیاقت فینالیست شدن در جام قهرمانان آی‌تی را دارد؟

[divide style=”2″]

تصمیم بگیرید، کدام گوشی برنده این رقابت شده و به مرحله نهایی ITCCup 2013 صعود خواهد کرد؟!

[box type=”info”][poll id=”15″][/box]

اگر طرفدار سرسخت یک گوشی هستید و دوست دارید قدرت آن را برای طرفداران دیگری با زبان خود شرح دهید، حتما وارد تاپیک کل کل طرفداران گلکسی اس 4 با اکسپریا زد شوید و نظرات خودتان را بیان کنید.

[divide style=”3″]

برنامه کامل مسابقات را از اینجا می‌توانید مشاهده کنید!

inherit
inherit

186 در مورد “دیدار بزرگان! (مقایسه گلکسی اس 4 با اکسپریا زد)”

  1. من از قدیم طرف دار سونی بودم لی گفتم برم سراق محصولات سامسونگ
    اولین سامسونگی که گرفتم وقتی سیم کارت را درون آن قرار میدادم تا زمان فول فکتوری وای فای آن از کار می افتاد
    دومین سامسونگی که گرفتم هم زیاد داغ میکرد هم همیشه باتریش را کمی استفاده میکردیم (10 % )گوشی یک دفعه خاموش می شد
    من خودم از گوشی های سامسونگ خسته شدم که همش حرفه
    در زمان فشار کاری کم میارند
    من واقعا به سونی ایمان دارم که همیشه در زمان سختی در کنارت قرار داره

    1. اگه Z رقیب S3 چرا سال 2013 تا 6ماه Zپرچمدار بود اگه رقیب S3 باید سال 2012 معرفی میشد اینو همه میدوند Zرقیب S4 و Z1 رقیب not 3 حرف الکی نزنید

  2. این مقایسه به نظر من اصولی نیست
    در حقیقت xperia z حریف S3 بوده ونه s4 !
    و باید بین Z1 و S4 مقایسه انجام داد….

  3. بچه ها نظر همتون رو خوندم این طور که معلوم بود همتون اس 4 دارید حتی مدیر سایت . چون من سایت های دیگه رو که نگاه کردم خبر از برتری z1 بر اس 4 بود .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

inherit
inherit
inherit
اسکرول به بالا
TCH