با معرفی گوشیهای هوشمند، تلفنهای همراه ساده اقتدار خود را از دست دادند، البته یکی از عقبگردهای مهم در این زمینه، شارژدهی ضعیف باتری این محصولات است. در حال حاضر اکثر گوشیهای هوشمند شارژدهی باتری یک روزه دارند.
با اینکه شاید در دنیای واقعی چندان به چشم نیاید، اطلاعات موجود ثابت میکنند که در زمینه باتری پیشرفتهای بزرگی صورت گرفته است. در واقع اسمارتفونهای حال حاضر را میتوان باتریهایی دانست که مجهز به یک صفحه نمایش و پس از آن یک مادربرد شدهاند.
در نمودار زیر میبینیم که یک هندست در هر سانتیمترمربع چند میلیآمپر ساعت باتری دارد.
سال 2017 را مشاهده کنید. هندستهای این سال از نظر چگالی انرژی نسبت به هندستهای سال 2000 هفت برابر بهتر هستند. آن خط سبز نشان میدهد این نسبت رو به رشد و افزایش است.
مشخصا هندستها بهخاطر داشتن نمایشگر بزرگتر در این سالها افزایش اندازه داشتهاند که البته بیشتر این فضا توسط باتریها اشغال شده است.
این روند به حدی پیش رفته که اپل در آیفون X مجبور به استفاده از دو باتری شده است. حتی الجی سالهاست که مشغول ساخت باتریهای انباشته است.
خیلی از ما مدتهاست که منتظر دیدن هندستهای باریک با باتریهای کوچک اما قدرتمند هستیم که باید این کار را به مهندسان بسپاریم.
حتما میدانید که گرما چقدر روی کارایی و عملکرد باتری تاثیرگذار است. اما آرزوی داشتن یک خنککننده بر روی اسمارتفون میتواند یک خواسته جاهطلبانه باشد. تازه اگر این مساله هم برطرف شود، بحث ظرفیت باتری هنوز باقی میماند.
پیشرفت کرده ولی خیلی جا داره بهتر بشه
باطری های لیتیوم یونی خیلی بهتر شدن به نسل قبل ولی بازم باید پیشرفت کنن
ایفون بهترین فکر کرده دوتا باطری گذاشته عقل هیچکدومشونم این کار نرسیده بود قبلش
ال جی که اشغال ترین باطری ها رو داره …سامسونگ خوبه هواوی هم بدک نیس
اینا باید یه فکری اساسی برای باطری کنن اینجوری فایده نداره..گوشی ها پیشرفته تر میشه و باطری ها همونه