دستگاهی خاص برای افرادی خاص! (نگاهی دقیق بر سونی اکسپریا زد اولترا)

z-ultra-cover

مدت زمان نسبتا کوتاهی از ورود دستگاه جدید سونی به بازار می‌گذرد. حال چرا ما آن را یک دستگاه نامیدیم؟ برای اینکه واقعا نمی‌دانیم چیست؟! اگر قرار است که آن را تلفن همراه صدا کنیم، پس اکسپریا زد و اچ‌تی‌سی وان چه هستند؟! اگر قرار است آن را فبلت صدا کنیم، پس گلکسی نوت و اپتیموس جی پرو را چه بنامیم؟! اگر هم قرار است که به آن تبلت بگوییم، پس با چه رویی در چشمان نکسوس ۷ و مدیا پد نگاه کنیم؟! واقعیت این است که Z Ultra همه این‌ها است و در مقابل هیچکدام هم نیست! واقعا یک دستگاه با نمایشگر 6.44 اینچی و ضخامت 6.5 میلی‌متری را چه می‌توان نامید؟! برای درک بهتر شخصیت این گوشی، آن را بر روی صندلی داغی نشاندیم و تصمیم گرفتیم که ۲۰ سوالی راه بیندازیم، شاید در این بین فهمیدیم که واقعا این دستگاه چیست، چه کاربردی دارد و برای چه کسانی مناسب‌تر است. البته Z Ultra در ابتدا سوگند خورد که فقط حقایق را بگوید، پس آی‌تی‌رسان را در کنار این دستگاه راستگو همراهی کنید.

سوال اول: از طراحی خودت بگو!

روند طراحی من، درست در ادامه مسیری است که سونی در سال 2013 آغاز کرد و اکسپریا زد را می‌توان پیش قراول آن دانست! از آنجایی هم که در نام من حرف Z با پسوند اولترا (به معنای بزرگ) دیده می‌شود، پس باید یک Z بزرگ باشم! نسبت به قبل کمی انحنا در گوشه‌ها افزایش پیدا کرده است که این امر به خاطر ایرادات زیادی بود که به برادرم جهت خوش دست نبودن گرفته می‌شد. البته خیلی هم به خوش دست بودن من اعتقاد نداشته باشید چرا که با این هیکل درشت، فقط در جیب شلوار کردی به راحتی فرو می‌روم!

z-ultra-in-hand'

سوال دوم: وزنت چقدر است؟

اوووم! اگر به دنبال یک مدل مگس وزن می‌گردید، بهتر است دور من را خط بکشید. البته با نمایشگر 6.44 اینچی، نباید به زیر ۲۰۰ گرم هم فکر کنید زیرا با کلی سعی و تلاش، وزن خودم را در رقم ۲۱۲ گرم نگاه داشته‌ام که در چنین اندازه‌ای، به هیچ عنوان سبب آزار کاربر نخواهم شد. به طور مثال، شما همین نکسوس ۷ را ببینید. در نسخه اولیه با نمایشگر ۷ اینچی خودش که تقریبا نیم اینچ از من بزرگ‌تر است، ۳۴۰ گرم وزن دارد و در ورژن جدیدش با کلی تلاش و تقلا به عدد ۲۹۰ گرم رسیده، پس با یک حساب سر انگشتی، متوجه خواهید شد که وزنم بسیار مناسب است. شاید در این بین فقط بتوان گوشه چشمی به مدلی چون مگا 6.3 سامسونگ انداخت که وزنی معادل ۱۹۹ گرم دارد و شرط می‌بندم اگر نمایشگرش اندازه من می‌شد، باز فراتر می‌رفت!

z-ultra-and-mega

سوال سوم: چه ابعادی داری؟

ارتفاع 179.4 میلی‌متری از من یک دستگاه قد بلند و رشید ساخته است! عرضم 92.2 میلی‌متر و ضخامت کمرم تنها 6.5 میلی‌متر است. باید اذعان کنم که در این ابعاد، هیچ گاه چنین ضخامت کمی را نخواهید دید و حتی به جز یکی دو مدل در دنیا، هیچ دستگاهی به پای این کمر باریک نخواهد رسید. البته در قد و عرضم نکات منفی‌ای هم نهفته است. مثلا حاشیه کناری نمایشگر می‌توانست کوچک‌تر باشد و فضای زیادی در بالا و پایین آن نیز وجود دارد و با توجه به آنکه سونی اصرار زیادی در گوشی بودن من دارد، خیلی بهتر بود این فاصله‌ها را کمتر می‌کرد تا این چنین خریداران از دیدنم دهانشان باز نماند! حتی گزارش شده چند نفری از مشاهده چنین جثه بزرگی از هوش رفته‌اند و برخی هم با دیدن نام گوشی تلفن در جلوی تبلیغات من، تنها پوزخندی زده‌اند که اگر این گوشی‌ست، پس سایر مدل‌ها حتما آی‌پاد نانو هستند! (در تصویر زیر به ترتیب از چپ به راست شاهد مدل‌های اچ‌تی‌سی وان، اکسپریا Z1، ال‌جی اپتیموس جی پرو، گلکسی مگا 6.3 و اکسپریا Z Ultra هستید)

z-ultra-vs-others

سوال چهارم: جنس بدنه‌ات چیست؟!

خوشبختانه جنس بدنه‌ام طوری است که حتما لب به تحسین خواهید گشود. شیشه! موردی که پیش از این در طراحی اکسپریا زد تحسین‌های بسیاری را بر انگیخت و مهم‌تر از همه، مقاوم بودن آن است. البته هر چقدر که این گزینه سبب مقاومت و زیبایی می‌شود، توانایی جذب لک و اثر انگشت، به خصوص در نمونه مشکی، یکی از آن دست مواردی خواهد بود که شما را همیشه دستمال به دست نگاه خواهد داشت! قاب دوری با درخشش فلزی، از جنس پلی کربنات است که علاوه بر استحکام، انعطاف پذیری خوبی را نیز از خود نشان می‌دهد.

z-ultra..

سوال پنجم: محل قرار گیری پورت‌ها و کلیدها کجاست؟

اکثر چیزهای مهم در سمت راست است! کلید پاور با ظاهر گرد و روکش فلزی، تقریبا در میانه‌ها جای‌گذاری شده اما اون برجستگی که سابق بر این در اکسپریا زد دیده بودید، در اینجا نیست!

z-ultra-power

کمی پایین‌تر کلید یک‌پارچه کم و زیاد کردن صدا و بالاتر از آن، درپوشی بزرگ و یک تکه که محل ورودی سیم کارت و کارت حافظه را می‌پوشاند، دیده می‌شود.

z-ultra-ports

یک نکته جالب و دوست داشتنی در این بخش، عدم استفاده از محافظ برای پورت ورودی هدفون است. این مورد وقتی جالب می‌شود که بدانید من یک دستگاه کاملا ضد آب هستم و با هنرمندی طراحانم، دیگر هیچ آبی از این بخش وارد من نشده و حتی در استخر و دریا هم می‌توانید با خیال راحت به موسیقی گوش دهید!

z-ultra-3.5

البته قرار نیست که برایتان فقط خبرهای خوش داشته باشم. عدم تعبیه کلید اختصاصی شاتر سبب می‌شود که برخلاف مدل‌هایی چون ZR و Z1 در زیر آب توانایی عکاسی و فیلم‌برداری نداشته باشید.
در سمت چپ محلی برای اتصال به داک تعبیه شده که به شخصه اعتقاد دارم کمی زشتم کرده است و با توجه به اینکه افراد کمی از آن استفاده می‌کنند، ای کاش با کاوری آن را پنهان می‌کردند. همچنین درگاه اتصال به کامپیوتر و شارژر نیز در قسمت بالایی سمت چپ و در زیر یک درپوش پنهان شده است.

z-ultra-dock z-ultra-usb

اسپیکرها این بار از سمت راست (در اکسپریا زد) به پایین گوشی منتقل شده است و حداقل در هنگام به دست گرفتن من در حالت عمودی، مانعی برای آوازخوانی‌ام ایجاد نمی‌شود. اما وقتی که مرا افقی در دست بگیرید، احتمال قرار گرفتن انگشتان بر روی بلندگو افزایش می‌یابد، اما در هر صورت این محل نسبت به اسپیکر اکسپریا زد، جایگاه بهتری دارد، اگرچه هنوز با توجه به اندازه کوچکش، ایده‌آل نیست!

z-ultra-speaker

سوال ششم: کمی از نمایشگر خودت بگو!

چرا کم؟! می‌خواهم زیاد بگویم، چرا که نمایشگر یکی از ارکان اصلی دستگاه‌های پرتابل امروزی است و این بار با دستی پر به میدان آمده‌ام! دیگر نمی‌توانید به زاویه دید ضعیف و یا رنگ پریدگی گیر بدهید و می‌خواهم کاری کنم که به قدرت و توانایی نمایشگرهای سونی ایمان بیاورید!

در این قسمت از فناوریTriluminos  استفاده کرده‌ام که منفی‌ترین نکته در آن، تلفظ سختش است! این فناوری به دلیل گران بودن، در سال ۲۰۰۹ کنار گذاشته شد اما خوشبختانه در نسل جدید نمایشگرهای سونی به کار گرفته شده است (احتمالا قیمت دلار در خارج پایین اومده!). در این تکنولوژی ذرات نانو، طول موج خاصی از نور را منتشر می‌کنند. هر نقطه اندازه‌ای بین ۲ تا ۱۰ نانومتر دارد و به جای استفاده از نور سفید که از فیلترهای RGB جهت تولید نور استفاده می‌کنند، از یک LED آبی رنگ استفاده شده است. این LED با تحریک نقاط کوانتومی سبب تولید رنگ خالص قرمز و سبز می‌شود و همین امر سبب بالاتر رفتن کیفیت رنگ‌های به نمایش آمده خواهد شد.

البته قرار نیست که همه چیز را از لحاظ تئوری شرح دهم و برای اینکه از نزدیک با کیفیت نمایشگرم آشنا شوید، تصمیم گرفتم که خودم را به مقایسه بگذارم! پیدا کردن سایز مشابه در بین دستگاه‌های امروزی تقریبا نا ممکن بود و پس از کلی گشت و گذار و تحقیق، به گلکسی مگا 6.3 سامسونگ رسیدم که اندازه نمایشگرش خیلی به من نزدیک بود. برای همین از وی خواهش کردم که چند عکس یادگاری در کنارم بیندازد تا خود شما قضاوت کنید که کدام یک چهره جذاب‌تری داریم (تصویر سمت راست گلکسی مگا 6.3 و سمت چپ اکسپریا Z Ultra است).

dis4 dis1 dis2 dis3

باید این مورد را هم اضافه کنم چگالی پیکسل با توجه به وضوح فول اچ‌دی نمایشگرم، ۳۴۴ پیکسل در هر اینچ است و این مورد را تضمین می‌کنم که هیچ چشمی قادر به تشخیص پیکسل‌ها بر روی نمایشگر نخواهد بود!

تا اینجا که همه چیز خوب به نظر می‌رسد و برای اینکه این خوشی تا پایان ادامه داشته باشد، خواهش می‌کنم من را به زیر نور آفتاب نبرید! البته فکر نکنید که در زیر نور آفتاب می‌سوزم (مثل خون آشام!) بلکه به دلیل بازتابش نسبتا زیاد نمایشگر، ممکن است سبب ایجاد کمی ناراحتی برای شما بشوم.

in-sun

سوال هفتم: رابط کاربری‌ات را شرح بده!

این بخش، قسمتی است که خیلی‌ها به ظاهر ساده اینترفیس من ایراد وارد می‌کنند. واقعیت هم این است که در برابر رابط کاربری نمونه‌هایی چون تاچ ویز یا سنس، خیلی ساده به نظر می‌آیم و بیشتر از هر چیزی به اندروید خالص شباهت دارم. اما تا حدی هم نسبت به گذشته پیشرفت کرده‌ام. این بار شما قادر هستید تا آیکون‌های موجود در اعلانات را به اختیار خودتان و تا دو ردیف (۱۰ آیکون میانبر) تنظیم کنید. همچنین در سمت چپ منوها، یک نوار پهن جهت دسترسی سریع به برخی از گزینه‌های تنظیمات وجود دارد که با کشیدن انگشت خود، به آن می‌رسید. برای شما به صورت پیش فرض برنامه Sketch نیز گنجانده شده تا بتوانید تصاویر را به دلخواه ویرایش نمایید، البته بهتر بود خود سازنده‌ام اقدام به ساخت یک برنامه اختصاصی می‌کرد تا منت شرکت‌های دیگر را نکشم!

از نسخه 4.2.2 اندروید بر روی من بهره گرفته شده و همین امر سبب می‌شود تا از همان ابتدا با یک گوشی به روز رو به رو باشید! در زیر چند تصویر از رابط کاربری خودم را به نمایش کشیدم تا از نزدیک‌تر شاهد هنرنمایی من و البته بیشتر از آن، اندروید باشید!

z-ultra-ui

سوال هشتم: به نظر می‌رسد سخت افزار قدرتمندی داری، درسته؟

از کجا فهمیدید؟ یعنی انقدر تابلو است که قدرتمندم؟! من نخستین دستگاهی هستم که با سری جدید پردازنده‌های کوالکام موسوم به Snapdragon 800 وارد بازار شده‌ام. دارای ۴ هسته از نوع Krait 400 هستم که هر کدام با فرکانس 2.2 گیگاهرتز کار می‌کنند و از قدرت زیاد، از آن‌ها آتش می‌بارد! در ساخت این چیپست از فناوری ۲۸ نانومتری استفاده شده و توانایی پشتیبانی از اتصال USB 3.0 نیز برای آن فراهم است.

شاید تا پیش از این خیلی از کاربران سوال می‌کردند، آیا فلان مدل قادر است که تصاویر فول اچ‌دی را پخش کند؟! می‌خواهم سوال جدیدی را پیشنهاد بدهم! از این به بعد بپرسید: آیا این مدل قادر است ویدئوهای 4K را نمایش دهد؟! البته اگر این سوال را از من بپرسید، پاسخ می‌دهم: بلی، می‌توانم! ساختار کلی چیپست را در تصویر زیر می‌توانید مشاهده کنید.

snapdragon-800

بهتر است از من آزمون‌هایی بگیرید تا بیشتر متوجه قدرت پردازنده‌هایم شوید!

bench-pi antutu cpu io memory

سوال نهم: از پردازنده که خیلی تعریف کردی، از واحد گرافیکی‌ات بگو!

سری Adreno در بین کاربران بسیار شناخته شده است، حال جدیدترین و قوی‌ترین آن یعنی Adreno 330 بر روی من نصب شده تا برای هر بازی، برنامه و فیلمی خط و نشان بکشم! این واحد گرافیکی نسبت به قبل تا ۵۰ درصد قوی‌تر شده و ازOpenCL  و OpenGL ES 3.0 نیز پشتیبانی می‌کند.

آزمون‌های زیر، عملکرد این GPU را بهتر نشان می‌دهد.

smart graphic nena

سوال دهم: در اجرای بازی‌ها چگونه عمل می‌کنی؟

یکی از جذاب‌ترین بخش‌ها برای من، همان اجرای بازی‌هاست. چرا که وقتی شما یک نمایشگر بزرگ 6.4 اینچی فول اچ‌دی با چیپست قدرتمند Snapdragon 800 دارید، رسما بهترین لوازم برای بازی کردن‌تان فراهم شده، پس منتظر چه هستید؟! بیایید کمی بازی کنیم! آیا به مسابقات رالی علاقه دارید؟ پس دقایقی را به عنوان need for speed: most wanted می‌پردازیم.

قبول کنید که بازی کردن با من بسیار لذت بخش است، اگرچه صدای نسبتا ضعیف اسپیکرها، تنها نقطه ضعفم بوده و توصیه می‌کنم برای استفاده بهتر، از هدفون استفاده کنید.

سوال یازدهم: یک فیلم پخش کن ببینیم چه کیفیتی داری؟!

وقتی با یک نمایشگر 6.4 اینچی فول اچ‌دی طرف هستید، حواس‌تان جمع باشد که لذت زیادی از دیدن فیلم خواهید برد، اگرچه بهتر است بیشتر اوقات با هدفون به تماشا بنشینید زیرا اسپیکرهایم آن چنان توانمند نیستند که از شدت هیجان بر خود بلرزید! اما در مقایسه با اکسپریا زد کمی پیشرفت کرده‌ام و اگر بلندگوهای استریو همچون اچ‌تی‌سی وان داشتم، کسی جرات ایراد گرفتن را به خود نمی‌داد.

در زمینه پخش کدک‌های مختلف، کمی با فرمت mkv و به خصوص در حالت فول اچ‌دی مشکل دارم و گاهی به سرم می‌زند و صدای کلیپ را پخش نمی‌کنم! حتی اگر کدک‌ها را کامل نصب کرده باشید. به طور مثال یک کلیپ با کدک‌های مشابه بر روی من، گلکسی S4 و اچ‌تی‌سی وان ریخته شد. من هم چون دیدم که تصویر پخش شده دارای مجوز نیست، صدایش را قطع کردم!

z-ultra-multi-media

سوال دوازدهم: عکاسی کردنت چطوره؟

راستش را بخواهید خیلی به این قسمت علاقه ندارم! البته این یک مورد عمومی است و اگر دقت کنید، سازندگان در دستگاه‌های بزرگ‌تر و به خصوص تبلت‌های خودشان، به مقوله دوربین کمتر می‌پردازند. ظاهرا سونی هم در این بخش چنین دیدگاهی داشته و از یک لنز ۸ مگاپیکسلی و بدون فلاش استفاده کرده است. همچنین سنسور Exmor Rs من از نسل قبل بوده و کلا چیز دندان گیری را نصیب شما نخواهم ساخت! برای بررسی بهتر کیفیت دوربین، اجازه بدهید تا چند نمونه از عکس‌های گرفته شده را به شما نشان دهم. به دلیل فقدان فلاش، از عکاسی در تاریکی معذور بودم!

pic3 pic4 pic5 pic2 pic1

سوال سیزدهم: فیلم چطوری می‌گیری؟

واقعا انتظار ندارید با یک عکاسی معمولی، شاهد فیلم‌برداری فوق العاده باشید؟! اگر نور در محیط کافی باشد، می‌توانید بر روی کیفیتم حساب باز کنید، البته ضبط با bit rate حدودی ۱۷ تا ۱۸ مگابیت در ثانیه، خیلی هم شاخ نیست! هر چه هم هوا تاریک‌تر شود، نویزها همچون زامبی به درون تصاویرم هجوم می‌آورند و لحظات ترسناکی را برای شما رقم خواهند زد! در ضبط صدا عملکردی قابل قبول و مناسب دارم، نویز اطراف را خیلی خوب حذف کرده و صدایی شفاف و واضح را تقدیم شما می‌کنم تا حداقل لبخندی را در قسمت دوربین بر لبان‌تان بنشانم! در کلیپ یک دقیقه‌ای، حجم فیلم برابر با ۱۲۵ مگابایت شد و مشکل اصلی همان نویزهای نسبتا زیاد در نور کم بود.

z-ultra-camera

سوال چهاردهم: از توانایی ضد آب بودن خودت بگو. چرا در برخی تبلیغات، عنوان تنها گوشی ضد آب فول اچ‌دی بهت اطلاق شده است؟!

اجازه بدهید که در این قسمت تا حد امکان بر توانایی‌های خودم ببالم! استفاده از استاندارد IP58 سبب شده تا سایر دستگاه‌ها در برابر هنر غواصی من، مانند یک حلزون دریایی در مقابل کوسه باشند! تا عمق 1.5 متری آب به راحتی شنا می‌کنم، در برابر گرد و غبار به سختی مقاوم هستم و حتی اگر زیر آب کسی با من تماس بگیرد، به وی پاسخ خواهم داد!

درباره این تبلیغ هم باید بگویم یک سو تفاهم ایجاد شده است! چرا که نخستین گوشی ضد آب با نمایشگر فول اچ‌دی، اکسپریا زد است و من نخستین مدل ضد آب با نمایشگر 6.4 اینچ هستم که بنا به دلایلی، این عنوان در برخی بیلبوردها ذکر نشده و برای همین بعضی چنین تصوری پیدا کرده‌اند. البته فراموش نکنید که IP58 یکی از بهترین استانداردهای ضد آب است و هر مدلی توانایی به دست آوردن چنین لایسنسی را ندارد.

z-ultra-in-water

سوال پانزدهم- کیفیت اتصال به شبکه‌ات چگونه است؟! آیا خوب آنتن می‌دهی؟!

به صورت پیش‌فرض، از استانداردهای a/b/g/n/ac پشتیبانی می‌کنم، ضمن اینکه یک دستگاه دوال باند هستم، پس این باعث می‌شود که توانایی اتصال و پایداری آن بالاتر رود. البته برای بررسی این موضوع، بیایید آزمونی بگیریم و قدرت شبکه را در دو فاصله ۲ و ۱۵ متری از روتر ایسوس امتحان کنیم. همان طوری که در تصاویر مشخص است، پایداری و قدرت دریافت سیگنالم در سطح بسیار مطلوبی قرار دارد (تصویر نخست در فاصله ۲ متری و تصویر دوم در فاصله ۱۵ متری را نشان می‌دهد).

signal-2m wifi-15-m

درباره آنتن دهی اگر بخواهید از نقطه نظر جهانی این موضوع را بررسی کنید، تقریبا تمام نسل‌های مخابراتی بر روی من کار می‌کند. از GSM گرفته تا 3G‌ و حتی LTE که البته این مورد آخری در ایران کاربردی ندارد.

برای بررسی بهتر آنتن دهی، به نمودار زیر توجه بفرمایید که البته از سیم کارت همراه اول استفاده شده است.

signal-antena

سوال شانزدهم- درباره GPS چه نظری داری؟!

نظرم کاملا مثبت است! من حتی از ماهواره‌های روسی GLONASS نیز برای دقت بیشتر و سرعت بالاتر اتصال استفاده می‌کنم. این هم نتیجه سرعت اتصال من به ماهواره که در زیر سقف و فاصله ۲ متری از پنجره گرفته شده است که البته اگر در مقام مقایسه با توانایی شبکه بی‌سیم بر بیایید، در این بخش ضعیف‌تر هستم.

z-ultra-gps

سوال هفدهم- باتری برای کاربران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است، کمی توضیح بده!

اگر از لحاظ تئوری بخواهید قضاوت کنیم، شاید یک باتری 3050 میلی‌آمپری برای یک نمایشگر 4.6 اینچی فول اچ‌دی با هسته‌های پر قدرت 2.2 گیگاهرتزی، کم به نظر برسد. اما وقتی وارد فاز عملی بشویم، در یک استفاده معمولی، یعنی مکالمه روزانه یک ساعته، وب‌گردی و دیدن فیلم به همین میزان، بیش از ۲ روز به خوبی مقاومت می‌کنم. البته در زمانی که شما به دنیای وب بیش از حد علاقه نشان بدهید، کمی بد خلقی نشان می‌دهم و در زمان ۵ ساعت و ۲۴ دقیقه همه شارژم را تمام می‌کنم! اما اگر از دوستداران مکالمات طولانی هستید، به شما این تضمین را می‌دهم که اگر ۲۴ ساعت مداوم هم با من صحبت کنید، باز نیازی به شارژر پیدا نخواهید کرد (یعنی خاله زنکم؟!).

z-ultra-back

سوال هجدهم- در ارتباط با سایر امکانات، آیا چیزی را از قلم نینداختیم؟

گفتید قلم و من را یاد نکته مهمی انداختید! در واقع شما می‌توانید با هر چیزی، از مداد رنگی گرفته تا خودکار بیک و استدلر، به راحتی بر روی من بنویسید و نقاشی بکشید! البته برنامه‌های پیش فرض محدود به Sketch و Note می‌شود اما انقدر چنین نرم‌افزارهایی در دنیای رنگارنگ اندروید زیاد است که هیچ‌گونه کمبودی را احساس نخواهید کرد!

حافظه داخلی‌ام ۱۶ گیگابایت است و هر چه از سونی خواهش و التماس کردم که حداقل مدل ۳۲ گیگابایتی من را هم تولید کند، گوش نداد! ولی به جای آن از کارت حافظه جانبی تا ۶۴ گیگابایت پشتیبانی می‌کنم.

سوال نوزدهم- چند قیمتی؟!

چه قیمتی دوست دارید؟! با توجه به اینکه هنوز با گارانتی رسمی وارد بازار نشدم و به نوعی یک تازه وارد محسوب می‌شوم، مبلغی کمی بیشتر از ۲ میلیون تومان، چندان هم تند نیست! یک مقایسه با مدل‌های هم قیمت من بکنید. مثلا گلکسی S4 یا اچ‌تی‌سی وان. درست است که این گوشی‌ها بسیار خوب و محبوب هستند، اما هیچکدام نه Snapdragon 800 دارند و نه یک نمایشگر با کیفیت 6.4 اینچی! طراحی خاص و ضد آب را هم فراموش نکنید. اگرچه ممکن است ایراداتی چون دوربین و اسپیکر ضعیف‌تر را چماقی بر سر من قرار دهید، اما بایستی بپذیرید که امکانات بسیار خوبی هم دارم!

سوال بیستم- آخر سر خودت بگو، چی هستی؟!

این همه قصه بافتیم و سوال کردید، باز می‌پرسید من چی هستم؟! بنده Z Ultra هستم، دستگاهی به ظرافت و باریکی شیشه، قدرت و توان پورشه، که می‌مانم در ذهن همیشه!

شاید به خوبی تلفن همراه در دست جای نگیرم و یا بزرگی نمایشگر تبلت را برای شما به ارمغان نیاورم، اما دستگاهی هستم که مرز جدیدی را بین این دو تعریف کرده‌ام. یک وسیله خاص که افراد خاص می‌دانند چگونه با من خاص‌تر بمانند!

z-ultra..

70 در مورد “دستگاهی خاص برای افرادی خاص! (نگاهی دقیق بر سونی اکسپریا زد اولترا)”

  1. سلام. من دارم خیلی ماه هست بازی فول اچ ادی ابه براش خخخ دوربینش هم که تو شب هیچ گوشی باز ندیدم مثه این عکس بگیره از دیجیتالی داره استفاده میکنه که ۲۰ پیکسل هست.نوت ۳ t2. Z1 z.s4.s5.htc one..اصلا مرد حسابی قابل مقایسه نیست.خودتون نزدید کوچه علی چپ??من دارمش مامله میکنم با پول

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH