بررسی اولیه میت 20 پرو هواوی: قاتل پرچمداران!

بالاخره پس از ماه‌ها شایعه کمپانی چینی هواوی ساعاتی پیش به صورت رسمی از پرچمداران خودش در سری میت 20 پرده برداشت. این سری دوست داشتنی شامل 4 دستگاه با نام‌های میت 20، میت 20 پرو، میت 20 ایکس و میت 20 RS پورش دیزاین می‌شود. سری میت از گذشته‌های دور قصد داشت تا جا پای بزرگان بگذارد و سال گذشته با معرفی میت 10 تا حد زیادی به این چشم انداز نزدیک شد (بررسی میت 10). امسال این کمپانی با P20 پرو و دوربین فوق‌العاده‌اش (بررسی P20 پرو)، جای خود را در دل مردم باز کرد و حالا همه منتظرند تا ببینند که میت 20 چه می‌کند. بعد از بررسی میت 20، حال تصمیم گرفتیم تا نگاهی کوتاه به برادر بزرگ‌تر این گوشی یعنی میت 20 پرو بیندازیم. اگر می‌خواهید بدانید که این پرچمدار چه چیزی در چنته دارد، با آی‌تی‌رسان و بررسی میت 20 پرو به صورت ابتدایی همراه باشید.

طراحی و ظاهر در بررسی میت 20 پرو هواوی

در سری میت 20 همچون اکثر مدل‌های امروزی، شاهد استفاده از ترکیب فلز و شیشه هستیم. فریم گوشی از جنس آلومینیوم بوده و قاب پشتی آن، نسخه نامشخصی از گوریلا گلس است که با توجه به عدم اشاره به مدل دقیقش، نمی‌توان نظر خاصی در رابطه با میزان مقاومت آن داد. طبق گفته سازنده بر روی قاب پشتی این گوشی از قابلیتی با نام Hyper Optical Pattern استفاده شده که به موجب آن، سطحش لغزنده نبوده و نیازی نیست که نگران سر خوردنش باشید! همچنین این ویژگی کاری کرده تا بدنه شیشه‌ای مقاومت بیشتری در برابر جذب چربی انگشتان دست داشته باشد؛ بنابراین دیگر لازم نیست که گوشی خودتان را همیشه تمیز کنید!

بررسی میت 20 پرو

هواوی برای نسل جدید پرچمداران خودش از ویژگی خاصی بهره گرفته تا به واسطه آن لبه‌های گوشی منحنی شکل باشند و بیشترین سطح تماس را با دست برقرار کنند. در نتیجه میت 20 پرو عزیز خیلی خوب در دست شما جای خواهد گرفت. در زمان رونمایی هواوی از این ویژگی با نام Flowing Design یاد کرد.

هواوی توانسته تا حاشیه‌های اطراف نمایشگر را به میزان قابل توجهی کاهش دهد، در حدی که با نگاه از رو‌ به‌ رو متوجه حاشیه چندانی در اطراف صفحه نمی‌شوید. این مورد با توجه به نسبت نمایشگر نزدیک به 88 درصدی از لحاظ آماری نیز خودش را برتر از رقبا نشان می‌دهد. میت 20 پرو در بالای نمایشگر خودش از بخشی اضافی تحت عنوان ناچ بهره‌مند است و اگر به خمیده بودن نمایشگر در لبه‌ها نیز اشاره کنیم، می‌توانیم بگوییم که از لحاظ ظاهری میت 20 پرو ترکیبی از آی‌فون XS مکس و گلکسی نوت 9 سامسونگ است.

بررسی میت 20 پرو را با نگاهی به بخش پشتی این گوشی ادامه می‌دهیم. در این قسمت، شاهد دوربین سه‌گانه‌ای هستیم که به‌ همراه فلاش LED در یک مجموعه مربعی شکل با 4 نقطه جای گرفته‌اند تا ظاهر بخش پشتی را تحت تاثیر خود قرار دهند! رنگ‌بندی جذابی برای میت 20 پرو در نظر گرفته شده که پیش‌تر نمونه‌های آن را در پرچمداران این کمپانی دیده‌ بودیم. با این حال همین مورد به ظاهر ساده، می‌تواند میزان فروش گوشی را افزایش دهد. ناگفته نماند که ضخامت این گوشی 8.6 میلی‌ متر اندازه گیری شده و اگر آن را بر روی ترازو بفرستید با عدد 189 گرم برای وزن آن مواجه خواهید شد. با توجه به این اعداد، می‌توان گفت که میت 20 پرو از لحاظ وزن نسبت به رقبا در جایگاه بهتری قرار گرفته اما از لحاظ ضخامت، خیر!

به‌صورت کلی نمی‌توان عیب و ایراد خاصی را به این گوشی در بخش طراحی گرفت اما برای دادن نظرات کارشناسی می‌بایست تا زمان بررسی میت 20 پرو توسط ما صبر کنید.

بررسی میت 20 پرو

نمایشگر

یکی از اصلی‌ترین وجه تمایزهای این گوشی با برادر کوچکترش، به همین نمایشگر باز می‌گردد. جایی که شاهد یک نمونه 6.39 اینچی AMOLED هستیم که رزولوشن 3120 در 1440 یا همان +QHD را ارایه می‌دهد. در هر اینچ از صفحه میت 20 پرو می‌توانیم نزدیک به 540 پیکسل را ببینیم که برای یک پرچمدار امروزی کافی به‌نظر می‌رسد و می‌توان از آن برای بهره‌مندی از قابلیت‌های واقعیت مجازی بهره گرفت. این نمایشگر در کناره‌ها به سمت بیرون خمیده شده تا ظاهر کلی دستگاه را تغییر داده باشد.

نمایشگر میت 20 توسط نسخه نامشخصی از گوریلا گلس محافظت می‌شود و با پشتیبانی از HDR10 نیز این نوید را می‌دهد که شاهد رنگ‌های جذابی در آن باشیم. در بخش تنظیمات نمایشگر می‌توانید از پروفایل‌های از پیش تعیین شده خاصی بهره بگیرید و نحوه به نمایش در آمدن رنگ‌ها را بنا به سلیقه خود تغییر دهید. البته این صفحه نمایش رنگ‌ها را خیلی گرم و زنده به نمایش گذاشته و کنتراست آن بی‌نهایت است. در حال حاضر صحبت چندانی در رابطه با بهره‌مندی این گوشی از نمایشگر همیشه روشن نشده اما با توجه به پنل استفاده شده در آن و همچنین نسل قبلی این گوشی (بررسی میت 10 پرو)، احتمالا میت 20 پرو از چنین ویژگی سود ببرد.

با این حال برای توضیحات بیشتر، می‌بایست چند روزی را دندان بر جگر بگذارید تا بررسی میت 20 پرو را به صورت کامل در سایت بخوانید.

بررسی میت 20 پرو

سخت‌افزار

هواوی چندی پیش به‌صورت رسمی از چیپست ۷ نانومتری جدید خودش با نام کایرین 980 پرده برداشت و حالا برای نخستین بار شاهد استفاده از آن در سری میت 20 هستیم. این چیپ شامل 8 هسته است که به نوع خاصی در کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند. 2 هسته کورتکس A76 با فرکانس 2.6 گیگاهرتز، دو هسته کورتکس A76 دیگر این بار با فرکانس 1.92 گیگاهرتز و در نهایت 4 هسته 1.8 گیگاهرتزی کورتکس A55 قدرت پردازشی کایرین 980 را تامین می‌کنند. این چیپست بنا به گفته سازنده نسبت به محصولات 10 نانومتری تا 40 درصد انرژی کمتری مصرف کرده و در حدود 20 درصد نیز قدرت بیشتری را ارایه می‌دهد.

Mali-G76 MP10 به عنوان واحد گرافیکی در این چیپ فعالیت کرده و 6 گیگابایت رم نیز این مجموعه قدرتمند را همراهی می‌کند تا رسما شاهد یکی از بهترین گوشی‌های اندرویدی از لحاظ سخت‌افزاری باشیم. این مدل در یک نسخه با 128 گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‌شود که البته از طریق کارت حافظه امکان ارتقا آن تا 256 گیگابایت دیگر در نظر گرفته شده است (درگاه مشترک با سیم‌کارت دوم). یکی از تفاوت‌های اصلی این گوشی در این زمینه به بهره‌مندی از کارت حافظه‌های نانو باز می‌گردد که چیزی شبیه به سیم کارت‌های نانو بوده و با همکاری توشیبا امکان استفاده از آنها در این گوشی ممکن شده است.

بدون بررسی میت 20 پرو به صورت کامل، نمی‌توان نظر خاصی در رابطه با قدرت آن داد اما این چیپ در نخستین تست‌های خود در گیک بنچ توانسته تا برای حالت تک هسته‌ای به امتیاز 3390 و برای چند هسته‌ای به عدد فوق‌العاده 10318 دست یابد که میت 20 را به یکی از قدرتمندترین گوشی‌های دنیا تبدیل خواهد کرد. برای اطلاع از ویژگی‌های این چیپ، می‌توانید مقاله معرفی کامل کایرین 980 را بخوانید.

بررسی میت 20 پرو

دوربین

میت 20 پرو همچون برادر کوچک‌تر خود از دوربین سه‌گانه ساخت لایکا بهره‌مند است اما بر خلاف آن شاهد 3 دوربین 40، 20 و 8 مگاپیکسلی هستیم که به ترتیب گشودگی دیافراگم آن‌ها f/2.2 ، f/1.8 و f/2.4 است، دقیقا شبیه به چیزی که در هواوی P20 پرو دیده بودیم. اولین لنز وظیفه ثبت تصاویر اصلی را بر عهده دارد، دومی از نوع واید بوده تا بتواند زاویه بیشتری را تحت پوشش قرار دهد و در نهایت از یک لنز تله فوتو استفاده شده که به موجب آن عمق بیشتری در تصاویر شاهد هستیم تا بتوانید عکس‌های پرتره جذابی را ثبت کنید. هواوی در زمان رونمایی ادعا کرده که این مدل هر شخصی را به یک عکاس حرفه‌ای تبدیل خواهد کرد! همچنین طبق گفته‌های این کمپانی چینی با میت 20 پرو می‌توانید تجربه نابی از عکاسی ماکرو داشته باشید و از فاصله‌های نزدیک (مثلا 2.5 سانتی‌ متری) از سوژه مورد نظر بهترین تصاویر را ثبت کنید که برای اثبات این ادعا باید تا زمان بررسی میت 20 پرو به صورت تخصصی صبر کنید.

واحد پردازش عصبی دوگانه چیپست این گوشی، کاری کرده تا دوربین میت 20 پرو بتواند با استفاده از هوش مصنوعی بهبود یافته (موسوم به Master AI) نزدیک به 5000 سوژه را در 1500 حالت مختلف ارزیابی کرده و پارامترهای عکاسی را به صورت هوشمند تغییر دهد تا بتوانید بهترین عکس را با توجه به شرایط، ثبت کنید.

بررسی میت 20 پرو

با قابلیت HiVision نیز می‌توانید اطلاعات جالبی را در رابطه با سوژه عکاسی خودتان ببینید، خصوصا اگر قصد عکاسی از آثار تاریخی را داشته باشید. جالب است بدانید که ثبت تصاویر پرتره با حالت بهبود یافته هواوی تجربه متفاوتی را برای شما به ارمغان خواهد آورد.

با اینکه نمی‌توان به همین زودی در رابطه با دوربین این گوشی نظر داد اما با توجه به عملکرد بی‌نظیر دوربین P20 پرو و شباهت زیادی میت 20 پرو به این گوشی، می‌توان بدون بررسی میت 20 پرو گفت که با بهترین دوربین در میان گوشی‌های هوشمند طرف هستیم.

از لحاظ فیلم‌برداری میت 20 پرو می‌تواند نهایتا به صورت 4K و با نرخ 30 فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کند. نکته جالب در رابطه با این گوشی، امکان فیلم‌برداری با نسبت 21:9 واقعی است که این ویژگی را مدیون دوربین واید آن هستیم! این مدل همچنین می‌تواند به صورت اچ‌دی ویدئوهای اسلوموشن 960 فریمی ثبت کند.

بررسی میت 20 پرو

دوربین سلفی میت 20 پرو یک نمونه 24 مگاپیکسلی واید با گشودگی دیافراگم f/2.0 است که از قابلیت HDR نیز بهره‌مند بوده و توانایی ثبت ویدئوهای فول اچ‌دی با نرخ 30 فریم را نیز داراست.

سایر قابلیت‌ها

مهم‌ترین ویژگی میت 20 پرو مربوط به حضور حسگر اثر انگشت در زیر نمایشگر آن است. یعنی شما در اطراف این گوشی شاهد سنسور خاصی نخواهید بود و همه چیز به زیر نمایشگر آن منتقل شده است. این سنسور به شکل قابل توجهی نسبت به فشار نیز حساس خواهد بود. در کنار این ویژگی هواوی در بخش ناچ نمایشگر از سنسور تشخیص چهره نیز استفاده کرده تا رقیبی جدی برای اپل و آی‌فون‌هایش باشد. نظرات کارشناسی در رابطه با این دو ویژگی نیازمند بررسی میت 20 پرو به صورت کامل است.

این گوشی از اندروید 9 پای استفاده کرده و به رابطه کاربری اختصاصی هواوی با نام EMUI 9.0 نیز مجهز است. میت 20 پرو از اسپیکر استریو بهره گرفته و جالب است بدانید که در لبه‌های گوشی شاهد خروجی خاصی برای صدای آن نیستیم و صدا از پورت USB Type C به گوش شما می‌رسد! این گوشی بر خلاف برادر خودش از مقاومت بسیار خوبی در برابر آب برخوردار است و با کسب گواهینامه IP68 می‌توانید به مدت نیم ساعت در عمق دو متری از این غول چینی استفاده کنید.

دیگر قابلیت‌های میت 20 پرو شامل پشتیبانی از نسخه پنجم بلوتوث، NFC، GPS و پورت بسیار کاربردی اینفرارد می‌شود تا بتوانید لوازم دیجیتالی اطراف خودتان را با آن کنترل کنید. با این حال میت 20 پرو فاقد جک استاندارد صدا بوده هرچند که مبدل آن در جعبه موجود است.

بررسی میت 20 پرو

باتری

به آخرین بخش از بررسی میت 20 پرو رسیدیم جایی که شاهد یک باتری 4200 میلی آمپر ساعتی هستیم که با توجه به کم مصرف بودن چیپست و نمایشگر AMOLED می‌توان امید زیادی به شارژدهی آن داشت. این گوشی از فناوری شارژ سریع بهره‌مند بوده و به گفته هواوی می‌توانید 70 درصد از باتری آن را در 30 دقیقه شارژ کنید که فوق‌العاده است. دیگر قابلیت ویژه هواوی پشتیبانی از شارژ بی‌سیم سریع و همچنین ویژگی خاصی موسوم به Reverse wireless charging است. توسط این قابلیت می‌توانید سایر ابزارهای دیجیتالی با پشتیبانی از شارژ بی‌سیم را توسط میت 20 پرو به صورت بی‌سیم شارژ کنید! یعنی مثلا می‌توان آی‌فون Xs را با این گوشی به‌صورت کاملا بی‌سیم شارژ کرد (بررسی آی‌فون Xs)!

بررسی میت 20 پرو

به سوپر گروه گوشی‌های هواوی ملحق شوید

1 در مورد “بررسی اولیه میت 20 پرو هواوی: قاتل پرچمداران!”

  1. سلام
    گرچه اصلا از برند هواوی خوشم نمیاد ولی این گوشی به نظرم زیباتری گوشیش هست . تنها نکته منفی این ناج هست که ر.یده تو طراحی .

    2
    1

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید