سیم کارت دوم مهم‌تر است یا حافظه جانبی؟

اگر شما از اشخاصی هستید که از یک گوشی برای زندگی شخصی و کار استفاده می‌کنید، قطعا با چالش‌های بسیاری روبرو شده‌اید. از عدم تمایل به دادن شماره شخصی در زندگی کاری گرفته تا محروم‌ماندن از خدمات جذاب یک اپراتور موبایل دیگر تا انتخاب دشوار تخصیص شکاف دوم گوشی به سیم‌کارت دوم یا کارت‌حافظه جانبی. اما به راستی راهکار مناسب برای تعادل میان تمامی نیازهای ذکر شده چیست؟

با این مقدمه، در ادامه یکی از محدودیت‌های موجود بر سر استفاده بهینه این دسته از کاربران از گوشی‌های هوشمند و همچنین راهکارهای موجود و بهینه را بررسی خواهیم کرد.

محدودیت‌های سنتی و راهکارها

گوشی‌های تک سیم‌کارت، شرایطی را بوجود آورده‌اند که در قالب آن، کاربران به استفاده از یک سیم‌کارت، هم برای مکالمه با آشنایان و هم در زمینه کاری، محدود خواهند بود. علاوه بر این، با استفاده از یک سیم‌کارت واحد، کاربران انتخاب‌های محدودتری در بهره‌گیری از خدمات متفاوت اپراتورهای همراه و سرویس‌های مختلف آن‌ها خواهند داشت. یک راهکار ساده برای رفع این محدودیت، جابه‌جایی چندین و چندباره سیم‌کارت است تا کاربر بتواند در زمینه‌های مختلف، انتخاب‌های متفاوتی هم داشته باشد.

با وجود این، تعویض سیم‌کارت باعث خواهد بهره‌برداری کاربر از خدمات و قابلیت‌های گوشی هوشمند کاهش یافته و شاهد مواردی نظیر اتلاف وقت یا حتی مواردی نظیر از دست رفتن تماس‌ها باشیم.

با آگاهی از محدودیت‌های یادشده، شرکت‌های سازنده، راهکار تعبیه تعداد بیشتر اسلات‌های مخصوص سیم‌کارت در گوشی‌های هوشمند را در دستورکار قرار داده‌اند. این راهکار، ابتدا در قالب مدل‌های محدودتر به بازار عرضه می‌شد اما با افزایش استفاده کاربران از چند سیم‌کارت و تمایل به بهره‌گیری از این المان‌ در کنار کارت حافظه جانبی، طیف وسیع‌تری از گوشی‌های هوشمند به اسلات‌های ویژه تعبیه دو یا چند سیم‌کارت و کارت حافظه جانبی مجهز شدند.

راهکار تعبیه اسلات ویژه استفاده از دو سیم‌کارت، چندان هم بی‌عیب و نقص به مرحله اجرا در نیامد. در قالب این راهکار، دلایلی نظیر محدودیت در طراحی و فضا و یا عدم نیاز اکثر کاربران آن دوره به دو سیم‌کارت همزمان، طراحان شرکت‌های سازنده را بر آن داشته است تا اسلات ویژه تعبیه سیم‌کارت دوم را به فضایی مشترک با مکان تعبیه کارت حافظه جانبی تبدیل کنند.

به این ترتیب، کاربران مجبور بودند بین گزینه استفاده از کارت حافظه جانبی یا سیم‌کارت دوم، یکی را انتخاب کنند. این در حالی است که از یک سو، افزایش حجم محتویات جذاب برای کاربران نظیر بازی‌های ویدئویی سطح بالا یا محتویات چندرسانه‌ای با کیفیت بالا، در دسترس بودن کارت حافظه جانبی را طلب می‌کند و از سوی دیگر، اکثر کاربران به دلایلی نظیر تفکیک مسائل شخصی و کاری یا افزایش بهره‌وری در زمینه‌های مختلف، نمی‌توانستند قید گزینه استفاده از سیم‌کارت دوم را هم بزنند.

بهترین راهکارهای فعلی کدامند؟

با توجه به نیازهای روز کاربران و افزایش توانایی مهندسی در طراحی، متخصصان کمپانی‌های نامی نظیر آنر و هوآوی دست به کار شدند تا این‌بار این معضل را به طور کلی از بین ببرند. در قالب این راهکار جدید، سه اسلات مجزا در گوشی‌های هوشمند ادغام شد.

در مطلوب‌ترین راهکار، این سه اسلات، امکان استفاده از دو سیم‌کارت را در کنار کارت حافظه جانبی فراهم می‌کنند. به این ترتیب، نیازی نیست تا برای استفاده از تمامی قابلیت‌های ارتباطی و ذخیره‌سازی، المانی را فدا کرده یا با صرف وقت و کاهش بهره‌وری، سیم‌کارت‌ها را به طور پی‌درپی جابه‌جا کنید.

با این وجود محصولات متفاوتی در بازار گوشی‌های هوشمند پدید آمدند که راهکار مدرن امکان استفاده از چند اسلات مجزا را در اختیار کاربران قرار دادند. اما استفاده از استانداردهای مختلف نه چندان فراگیر سیم‌کارت نظیر e-SIM یا تعبیه مکان نامناسب برای سیم‌کارت مثل تعبیه شکاف سیم‌کارت زیر باتری، باعث شده بعضی از این راهکارها از خواسته‌های واقعی و مطلوب کاربران، فاصله داشته باشند.

اما بهترین راهکار فعلی کدام است؟ برای پاسخ به این سوال باید به کشور چین و سازندگانی چون آنر و هواوی مراجعه کرد که با ارائه محصولاتی کارا و اقتصادی نظیر سری‌های A، C و S آنر مانند  Honor  7C ،Honor 7A و Honor 7S؛ گوشی‌هایی را عرضه کردند که ضمن بهره‌گیری از فضاهای ذخیره‌سازی گسترده از 32 تا 128 گیگابایت، امکان استفاده از دو سیم‌کارت را به طور همزمان فراهم کرده و در آن واحد امکان استفاده از کارت حافظه جانبی تا ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت را هم در اسلات سوم در اختیار کاربران قرار می‌دهند.

سیم‌کارت‌های نانو با امکان استندبای دوگانه (Dual Standby)، در کنار حافظه جانبی میکرو اس‌دی می‌توانند بهره‌وری کاربر را در موارد مختلف به حداکثر مقدار ممکن رسانده و امکان تفکیک هرچه بهتر به‌کارگیری این المان‌ها را در موارد مختلف از زندگی شخصی گرفته تا فضای کاری فراهم کنند. علاوه بر این، مکان مناسب تعبیه سیم‌کارت‌ها و کارت حافظه جانبی نیز باعث خواهد شد کاربر به سهولت امکان بهره‌گیری از این المان‌ها را داشته باشد.

بنابراین اگر به دنبال برقراری تعادل بین زندگی شخصی شامل ارتباطات، ذخیره انواع محتویات صوتی و تصویری، نصب و اجرای انواع بازی‌های مدرن با زندگی کاری و حرفه‌ای خود هستید، پیشنهاد ما قطعاً استفاده از محصولاتی است که از دو شکاف مجزا برای سیم‌کارت (البته در مکان مناسب!) و یک شکاف جداگانه برای کارت حافظه جانبی، همزمان پشتیبانی می‌کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH