برترین گوشی‌های بازار در رده قیمتی 1 تا 1.5 میلیون تومان

خرید گوشی تبدیل به یکی از چالش‌های بسیاری از کاربران شده، زیرا علاوه بر کمبود جنس در بازار، به علت بالا رفتن بهای ارز در چند ماه اخیر، قیمت این کالای پر مصرف نیز افزایش بسیاری یافته و به همین خاطر تهیه گوشی مناسب تبدیل به یکی از کارهای دشوار شده است.

بازه قیمتی 1 تا 1.5 میلیون تومان، یکی از رده‌های پر طرفدار بین کاربران است و حال این روزها خیلی سخت بتوان گوشی چندان توانمندی در این بین یافت، بدین خاطر ما تصمیم گرفتیم تا چند مدل که می‌تواند انتخاب مناسب‌تری برای شما باشد، برگزیده و برای‌تان معرفی کنیم.

با ما و معرفی برترین تلفن‌های همراه در رنج قیمتی 1 تا 1.5 میلیون تومان همراه باشید.

1- سامسونگ گلکسی J2 Core

نخستین گوشی معرفی شده در این لیست، یکی از جدیدترین اسمارت‌فون‌های سامسونگ است که به تازگی وارد بازار شده و از ارزان قیمت‌ترین محصولات این کمپانی مشهور کره‌ای محسوب می‌شود.

بر روی گلکسی J2 Core از چیپست اگزینوس 7570 ساخت سامسونگ با 4 هسته پردازشی به همراه یک نمایشگر 5 اینچی استفاده شده که دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و سلفی 5 مگاپیکسلی دارد. البته حافظه داخلی 8 گیگابایتی در کنار تنها 1 گیگابایت رم، از چالش‌های اصلی آن محسوب می‌شود.

حدود قیمت: 1.180.000 تومان

چرا بخریم؟

قیمت مناسب در میان محصولات سامسونگ
استفاده از اندروید نسخه 8
چیپست توانمند سامسونگ

چرا نخریم؟

رم 1 گیگابایتی
حافظه داخلی 8 گیگابایتی
باتری متوسط
وضوح کم‌تر از اچ‌دی نمایشگر

2- نوکیا 2.1

نوکیا ۲.۱

نوکیا همچون گذشته، محصولات متنوعی در میان گوشی‌های ارزان قیمت دارد که مدل نوکیا 2.1 که به نوعی آپدیت شده نوکیا 2 است، از نمونه‌های قابل توجه به حساب می‌آید.

نوکیا 2.1 از چیپست 4 هسته‌ای اسنپدراگون 425 بهره می‌گیرد که در این بازه قیمتی، یک نقطه قوت به حساب می‌آید. نمایشگر 5.5 اینچی از وضوح تصویر اچ‌دی استفاده کرده و دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی در کنار سلفی 5 مگاپیکسلی، وظیفه ثبت خاطرات شما را برعهده دارند. حافظه داخلی کم 8 گیگابایتی و رم 1 گیگابایتی، نقطه ضعف این محصول محسوب شده اما یک باتری 4000 میلی آمپری، از بخش‌های قابل توجه آن است.

حدود قیمت: 1.200.000 تومان

چرا بخریم؟

چیپست اسنپدراگون 425
اندروید نسخه 8.1
باتری توانمند 4000 میلی‌آمپری
نمایشگر 5.5 اینچی با وضوح اچ‌دی

چرا نخریم؟

رم 1 گیگابایتی
حافظه داخلی 8 گیگابایتی

3- آنر 7S

شرکت چینی آنر که زیر مجموعه هواوی محسوب می‌شود، تلاش زیادی کرده تا با ارایه محصولات مقرون به صرفه، درصد زیادی از مارکت را از آن خود کند. آنر 7S با اینکه محصول جدیدی است، اما در رنج قیمتی مناسبی قرار دارد.

استفاده آنر 7S از یک نمایشگر فول ویو که از نسبت ابعاد جدید این روزها در بین گوشی‌های هوشمند یعنی 18 به 9 بهره می‌گیرد، باعث شده تا چهره مدرنی داشته باشد. چیپست چهار هسته‌ای مدیاتک در کنار 16 گیگ حافظه داخلی و 2 گیگابایت رم، توان آن را تامین کرده و دوربین 13 مگاپیکسلی اصلی و 5 مگاپیکسلی سلفی، وظیفه ثبت خاطرات شما را برعهده دارند.

حدود قیمت: 1.350.000 تومان

چرا بخریم؟

چهره مدرن با حاشیه‌های نسبتا کم نمایشگر
دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی با توانایی فیلم‌برداری فول اچ‌دی
اندروید نسخه 8.1

چرا نخریم؟

بدنه پلاستیکی با جذب لک و کثیفی

4- پن‌تک IM-100

برند کره‌ای پن‌تک، سال‌های ابتدایی ورود گوشی موبایل به کشورمان، شهرت زیادی داشت اما نتوانست هم‌پای سایر برندها رشد کرده و تقریبا در بازار محو شد، اما با ارایه گوشی IM-100 نشان داد هنوز هم به دنبال فرصتی جهت حضور است.

گوشی پن‌تک IM-100 از مشخصات قابل توجهی بهره می‌گیرد و به‌خاطر وجود یک کلید چرخ دنده مانند در کنار، طراحی متفاوتی هم دارد. نمایشگر 5.2 اینچی از وضوح فول اچ‌دی بهره می‌گیرد که در این بازه قیمتی، بسیار کم‌یاب است. همچنین دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی با کمک چیپست اسنپدراگون 430 قادر است تا در وضوح فول اچ‌دی هم فیلم‌برداری کند.

همراه با این گوشی پن‌تک، یک اسپیکر بلوتوث جذاب و خاص نیز عرضه می‌شود، این اسپیکر می‌تواند تا گوشی را به صورت بی‌سیم هم شارژ کند و دارای سطح شیشه‌ای جذاب با LED‌های رنگارنگ است (بررسی پن‌تک IM-100 را بخوانید).

حدود قیمت: 1.400.000 تومان

چرا بخریم؟

نمایشگر با کیفیت 5.2 اینچی با وضوح فول اچ‌دی
دوربین اصلی 13 مگاپیکسلی
اسپیکر بلوتوث جداگانه با قابلیت شارژ بی‌سیم
وجود تریگر جداگانه برای کنترل سریع‌تر فرامین
حافظه داخلی 32 گیگابایتی

چرا نخریم؟

اندروید نسخه 6.0
باتری نسبتا ضعیف

5- شیائومی ردمی 6A

شیائومی یکی از تولید کنندگان بزرگ تلفن همراه در دنیا محسوب می‌شود که در بازه‌های مختلف قیمتی دارای اسمارت فون است. ردمی 6A یکی از محصولات ارزان قیمت این سازنده چینی است که نمایشگری عریض دارد و از پردازنده توانمند هلیو A22 در بطن آن استفاده شده است که در کنار 3 گیگابایت رم، یک گوشی با قدرت مناسب را عرضه کرده است.

نمایشگر 5.45 اینچی دارای وضوح تصویر 720 در 1440 پیکسلی بوده و دوربین اصلی آن وضوح 13 مگاپیکسلی و نمونه سلفی دارای وضوح تصویر 5 مگایپکسلی است.

حدود قیمت: 1.450.000 تومان

چرا بخریم؟

سخت‌افزار مناسب با 3 گیگابایت رم
حافظه داخلی 32 گیگابایتی
دوربین اصلی با کیفیت 13 مگاپیکسلی
اندروید نسخه 8.1

چرا نخریم؟

باتری نسبتا ضعیف 3000 میلی‌آمپری

18 در مورد “برترین گوشی‌های بازار در رده قیمتی 1 تا 1.5 میلیون تومان”

  1. با سلام و احترام و عرض ارادت و همچنین تشکر از راهنمایی های بسیار عالی شما فقط خواستم راهنمایی کنید ببینم بین آنر 7s و شیایومی ردمی 6a کدام یک بهتره خیلی ممنون میشم .باآرزوی سلامتی و موفقیت برای شما یا علی مدد

  2. سلام آقای گلکار
    ببخشید که سئوالم اینجا میپرسم چون بعید میدونم گوشی زیر یه تومنی باشه که بخوایین راجع بهش مقاله ای بنویسین
    من مجبورم تا چند روز دیگه از بین دو گزینه ی techno wx3f LTE و blu dash l4x LTE یکی رو انتخاب کنم
    ممنون میشم راهنماییم کنین
    استفادم از گوشی فقط تلگرام ایکسه
    اولویتمم اول صفحه نمایشه البته از نظر کیفیت اندازه ی صفحه برام مهم نیست بعد روون بودن گوشی
    البته میدونم هر دو ضعیفن اما بین بد و بدتر
    تو این قیمت فقط اینا هستن گارانتیم دارن
    گوشی فعلیمم zte blade A452 که پردازندش با اون دو تا یکیه
    خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

    2
    1
    1. گوشی شیائومی از نظر سخت‌افزاری بهتر از دو مدل دیگر هست. در بخش دوربین شاید بتوان نوکیا را کمی برتر دونست. آنر 7s را هم نسبت به این دو چندان توصیه نمی‌کنم.

      1
      2
  3. سلام
    تشکر از اطلاعات سایت دوست داشتنی شما.
    لطفا در مورد مشاوره ی خرید لپتاپ هم مقاله منتشر کنید.

    2
    1
  4. سلام آقای گلکار
    میشه لطفا از بین گوشی های نامبرده شده انتخاب های خودتون به ترتیب رتبه اعلام کنین؟
    من بین شیائومی و پنتک شک دارم
    اما دو تا موضوع هست
    اول اینکه بنظر شما صفحه ی فول اچ دی پنتک مفیدتره یا اندروید ۸ شیائومی؟
    دوم اینکه نگران خدمات و تامین قطعات پنتکم مخصوصا باتریش
    چون احتمالا این پنتکا مدت خیلی زیادی از ساختشون گذشته و احتمالا مشکل باتری داشته باشن
    ممنون میشم راهنماییم کنین

    1
    2
    1. مزیت اصلی پن‌تک یکی در اسپیکر جالب و خاص همراهش هست، دیگری هم تریگر جالب و همین طور نمایشگر فول اچ‌دی که البته نمایشگر در مقایسه با محصول شیائومی اختلاف فاحشی نداره. درباره تامین قطعات، چون با گارانتی یاس عرضه شده و حجم ارایه این محصول به بازار هم زیاد بوده، فکر می‌کنم بکاپ قطعه‌ای خوبی داشته باشند و برای اطمینان، یک تماس با مرکز پشتیبانی‌شون بگیرید و درباره باتری یا مسائل دیگر سوال کنید. البته گوشی شیائومی مزایایی چون طراحی به‌روزتر و همچنین پشتیبانی بسیار بهتر در بخش نرم‌افزار و سیستم عامل خواهد داشت، امری که قاعدتا پن‌تک فاصله زیادی با آن دارد.

      1
      6
    2. گوشیی که اسمش معروف نیست نخرید قطعاتش پیدا نمیشه . اینو از یک موبایل فروش بشنوید . اگه گوشی زیاد از دستتون میافته دنبال برند معروف باشید . قیمت این گوشیها ۱۰۰ یا ۲۰۰ فرق میکنه ولی موقع تعمییر تازه میفهمین چه اشتباهی کردین .گوشیهای هواووی سامسونگ سونی آیفون و جدیدا شیائومی از نظر پشتیبانی قطعات عالین…

      3
      2
  5. ضمنا جناب آقای گلکار خیلی ممنون میشم اگه از بین گوشی های نامبرده شده انتخاب های خودتون به ترتیب رتبه اعلام کنین البته اگه ممکنه بجای نوکیا ۲.۱ از نوکیا ۳.۱ استفاده کنین
    ممنون از شما

    2
    7
    1. این مدل‌ها بسته به قیمتی که دارند، قاعدتا امکانات‌شون بیشتر می‌شه. اما اگر به سلیقه خودم باشه، احتمالا گوشی پن‌تک را به‌خاطر خاص بودنش انتخاب کنم

      3
      4

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH