قهرمانِ تنها! (بررسی تبلت ال‌جی جی پد)

lg-gpad-10

به نظر می‌رسد بازار تبلت‌ها به قدری جذاب شده است که ال‌جی علی‌رغم اعلام جدایی‌اش از این مارکت، تصمیم گرفته تا حضوری مجدد را در آن تجربه کند. این بار هم مانند سری پیش که محصولی متفاوت (توانایی عکس‌برداری و فیلم‌برداری سه‌بعدی) را ارایه داده بود، تلاش کرده تا به سراغ تبلتی با ویژگی‌های متمایز برود. در واقع این کمپانی در چند وقت اخیر ثابت کرده که در زمینه گجت‌های هوشمند، حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. گوشی‌های هوشمندی چون نکسوس 5 و G2 حاصل همین تفکر هستند.

حال به همین بهانه، از تبلت جی پد دعوت کردیم تا سری به آزمایشگاه ما بزند تا ببینیم این محصول تازه وارد به بازار کشورمان، چه ویژگی‌هایی دارد که می‌تواند آن را خاص کند.

طراحی

سایزهای تبلت‌ها هیچ وقت تنوع گوشی‌های تلفن را نداشتند و بیشتر در بین سری‌های ۷ و ۱۰ اینچی قرار می‌گرفتند. اما به نظر می‌رسد این بدعت گذاری در حال شکسته شدن است. پس از آنکه سامسونگ نسخه 8 اینچی از سری گلکسی نوت را تولید کرد و اپل نیز به سراغ مدل 7.9 اینچی رفت، حال ال‌جی سایز جدیدی را انتخاب کرده که 8.3 اینچ بوده و با توجه به طراحی که دارد، می‌توان آن را با یک دست نیز نگاه داشت (دستی مردانه!). در واقع این سایز تلفیقی از دو ویژگی خوب سایزهای ۷ و ۱۰ اینچی را به همراه دارد. قابلیت آسان‌تر حمل مدل‌های 7 اینچی و نمایشگر بزرگ‌تر 10 اینچی‌ها که البته در هیچ کدام به کاملی این نسخه‌ها نیست اما ترکیب خوبی را فراهم آورده است.

lg-gpad-17

وقتی تبلت را در دست می‌گیرید، می‌توان متوجه شباهت کمی که به گوشی G2 دارد نیز شد. البته این شبیه بودن بیشتر در نمای جلویی دیده می‌شود و در اکثر بخش‌ها به دلیل آنکه شما یک تبلت 8.3 اینچی دارید، متفاوت است. مثلا شما نمی‌توانید انتظار داشته باشید که کلیدهای جی پد در پشت آن قرار داشته باشد و محل قرارگیری اسپیکرها نیز کاملا متفاوت است.

lg-gpad-1

کلید پاور تبلت در سمت راست و گوشه بالایی قرار دارد که اگر در قسمت میانی کار گذاشته می‌شد، می‌توانست گزینه بهتری قلمداد شود. البته بدین خاطر چندان غصه نخورید، چرا که قابلیت ناک ناک برای جی پد تعبیه شده و همین موضوع سبب می‌شود تا بی‌نیاز از کلید پاور باشید. دکمه یک‌پارچه ولوم نیز در زیر پاور قرار دارد و علی‌رغم کوچکی، از واکنش پذیری خوبی برخوردار است.

lg-gpad-16

جک استاندارد 3.5 میلی‌متری در کنار ورودی کارت حافظه در بالای تبلت حضور دارند و در پایین تنها محل اتصال به کامپیوتر (و شارژ) دیده می‌شود.

lg-gpad-14 lg-gpad-13

وقتی که جی پد را بر می‌گردانیم، با سطح مسطح و نسبتا ساده‌ای رو به رو می‌شوید که لوگوی ال‌جی با یک رنگ نسبتا محو در وسط آن قرار دارد. سطح پشتی دستگاه به گونه‌ای است که در ابتدا شما را به این فکر می‌اندازد که فلزی است، با کمی دقت متوجه می‌شوید که این فکرتان درست بوده و با آنکه سطح نازک آن شبهه برانگیز است، اما وقتی آن را برای شارژ به برق متصل می‌کنید، از روی جریان الکتریسیته به فلزی بودنش ایمان می‌آورید! در بالا لنز دوربین کار گذاشته شده که محل آن کمی بیش از اندازه به سطح کناری نزدیک بوده و سبب می‌شود در هنگام عکاسی، احتمال قرار گیری انگشتان دست بر روی تصویر زیاد شود. دو خروجی اسپیکر نیز در سمت چپ قرار گرفته‌اند و با توجه به آنکه در زمان تماشای فیلم و یا بازی، اکثر افراد تبلت را به حالت افقی در دست می‌گیرند، جای‌گیری بسیار مطلوبی داشته و صدای استریو را مهمان گوش‌های شما می‌کنند.

lg-gpad-15

در کل طراحی جی پد را بایستی در بین تبلت‌های امروزی ستود، جایی که ابعاد خاص و جمع و جور سبب می‌شود تا به راحتی در یک دست قرار بگیرد و از سوی دیگر حاشیه‌های کناری به اندازه‌ای هستند که تبلت را به راحتی با دو دست هم بگیرید، بدون آنکه نگران حضور نا خواسته انگشتان بر روی جی پد باشید.

نمایشگر

یکی از بخش‌های ستودنی در محصول جدید ال‌جی را بایستی نمایشگر آن دانست، محلی که برای تبلت بسیار مهم است و بیشترین سر و کار کاربر با آن خواهد بود.

در حال حاضر اکثر پرچمداران کمپانی‌های مختلف در تلفن همراه، دارای نمایشگرهای فول اچ‌دی هستند که سبب می‌شود چگالی پیکسلی بسیار بالایی برای آن‌ها فراهم شود. اما اگر یک نمایشگر ۵ اینچی فول اچ‌دی را در کنار نمونه اچ‌دی آن بگذارید، تفاوت مشهودی را مشاهده نخواهید کرد، چرا که اندازه کوچک نمایشگر سبب می‌شود تا چگالی پیکسلی از میزان مفید تشخیص چشم انسان بالاتر برود و این افزایش پیکسل‌ها، تاثیر چندانی نداشته باشد. اما در یک نمایشگر ۸ اینچی چطور؟

در اینجا وقتی شما یک نمایشگر فول اچ‌دی داشته باشید، تفاوت را خیلی خوب با مدل اچ‌دی آن احساس خواهید کرد. به همین خاطر و از آنجایی که ال‌جی بسیار به احساس شما اهمیت می‌دهد (چه احساساتی!)، یک نمونه فول اچ‌دی را برای جی پد در نظر گرفته تا شما هیچ کمبودی را در این زمینه احساس نکنید و تجربه دلپذیری از کار کردن با این بخش مهم با دانسیته ۲۷۳ پیکسل در هر اینچ کسب نمایید.

اگر کمی در نمایشگر دقیق شویم، به این سخن ال‌جی که ادعای زیادی در صحت رنگ‌های به نمایش در آمده دارد، ایمان می‌آورید. زاویه دید جی پد بسیار عالی است و حتی در زوایای زیاد نیز دچار رنگ پریدگی نمی‌شود. در این بین میزان سفیدی آن نسبت به رقبا ضعیف‌تر است اما کنتراست فوق‌العاده می‌تواند به خوبی این نقیصه را پوشش دهد.

در پایین، نمایشگر جی پد را در کنار نکسوس ۷ ایسوس قرار داده‌ایم تا کیفیت آ‌ن‌ها را با یکدیگر مقایسه کنید.

lg-gpad-5 lg-gpad-2 lg-gpad-4 lg-gpad-3

تاچ جی‌پد هم حساسیت بسیار خوبی دارد و به هیچ چیزی نه نمی‌گوید! شما می‌توانید با دستکش، قلم استایلوس و حتی یک سکه فلزی هم نمایشگر را لمس کنید و به خوبی پاسخ بگیرید.

سخت‌افزار

در روزگاری که محصولات جدید به چیپست توانمندی چون اسنپدراگون ۸۰۰ مجهز شده‌اند، دیدن یک مدل با اسنپدراگون ۶۰۰ شاید چندان خوشایند نباشد. اما از آنجایی‌که ال‌جی دوست داشته تا قیمت تبلت خود را در سطح معقولی نگاه دارد و از طرفی این چیپست، تقریبا تمام نیازهای کاربران امروزی را پاسخ می‌دهد، پس دیگر چه احتیاجی به نسخه قدرتمندتر است؟ آن هم زمانی که از رم ۲ گیگابایتی بهره‌مند هستید.

برای بررسی توانایی سخت‌افزاری جی پد، آن را وارد آزمایشگاه خود کردیم تا از نزدیک توانایی تبلت را بسنجیم.

در آزمون نخست از بنچمارک پی استفاده کردیم. ثبت رقم ۱۳۲ میلی‌ثانیه آن هم برای هسته‌های کریت ۳۰۰، نشان از عملکرد بسیار خوب آن‌ها در جی پد داشت.

lg-gpad-7

پس از این مرحله از quadrant professional بهره گرفتیم. نتایج حاصل را در تصاویر زیر مشاهده می‌کنید.

lg-gpad-19 lg-gpad-21 lg-gpad-20 lg-gpad-22

در برنامه چند منظوره AnTuTu، جی پد موفق به کسب امتیاز 25523 شد که عدد قابل قبولی محسوب می‌شود.

lg-gpad-8

بعد از آن نوبت به Bonsai رسید تا توانایی واحد گرافیکی یعنی آدرنو 320 را به چالش بکشد. امتیاز 1689 و سرعت متوسط 24.1 فریم بر ثانیه، ماحصل این آزمایش بود.

lg-gpad-6

رابط کاربری

به تازگی ال‌جی از نسخه ویژه گوگل موسوم به Google Play Edition پرده‌برداری کرده است، مدلی که از آخرین ورژن سیستم عامل اندروید یعنی کیت کت بهره می‌گیرد. اما خب این چه ربطی به جی پد داستان ما دارد؟ در واقع ارتباط این دو مدل تنها در ظاهر مشابه آن‌هاست و به خاطر رابط کاربری اختصاصی ال‌جی، شما بایستی از نسخه 4.2.2 اندروید بر روی جی پد استفاده کنید.

lg-gpad-12

همان گونه که پیش‌تر اشاره کردیم، قابلیت‌هایی چون ناک ناک (روشن شدن نمایشگر با دو بار ضربه بر روی آن) و یا اسمارت اسکرین بر روی جی پد نیز وجود دارد. حالت مهمان در این تبلت برای جلوگیری از دسترسی افراد متفرقه به اطلاعات شخصی شما استفاده شده و یا از طریق Qpair می‌توانید به راحتی به گوشی خود وصل شده و حتی از طریق جی پد، پاسخ پیامک‌های خودتان را بدهید.

برای وارد شدن به صفحه اصلی، می‌توان از ۳ نوع قفل فانتزی بهره گرفت و همچنین به منظور دسترسی سریع‌تر به برنامه‌ها، توانایی تنظیم ۵ اپلیکیشن به صورت دلخواه بر روی صفحه نخست (پیش از باز کردن قفل) را دارید.

در کل باید به این مسئله اذعان داشت که رابط کاربری ال‌جی در طی مدت اخیر، پیشرفت قابل توجهی داشته است و این کمپانی تلاش زیادی کرده تا کاربردی بودن در کنار ظاهری فانتزی را به اینترفیس خود اضافه کند.

دوربین

باید قبول کرد که کیفیت دوربین برای یک تبلت، به اندازه یک گوشی تلفن همراه اهمیت ندارد. اگر نگاهی به ساخته‌های دیگر کمپانی‌ها هم بیندازید، متوجه این موضوع می‌شوید. همیشه آی‌فون‌ها دوربین بهتری از آی‌پدها دارند. سامسونگ بهترین دوربین را برای سری S و فبلت‌های Note در نظر می‌گیرد و سونی در تبلت Z و حتی فبلت غول پیکر اولترا Z چندان به دوربین توجهی نداشته است.

این همه قصه بافتیم که چه بگوییم؟ بلی، درست حدس زدید! جی پد هم از این قضیه مستثنی نبوده و چندان بر روی کیفیت دوربین آن نمی‌توان حساب ویژه‌ای باز کرد. یک نمونه ۵ مگا پیکسلی، در شرایطی که هیچ فلاشی را هم در اطراف خودش نمی‌بیند، به طور قطع نمی‌تواند پشتوانه مطمئنی برای ثبت با کیفیت لحظه‌های اطراف شما باشد.

اگر با دوربین کار کنید، متوجه می‌شوید که کیفیت آن در حد متوسطی قرار دارد و در فضاهای کم نور، میزان نویز آن هم نسبتا زیاد است. دقت نشان دادن رنگ‌ها مناسب است اما کنتراست، تعریف چندانی ندارد.

در تصاویر زیر، برخی از عکس‌های شکار شده با جی پد را مشاهده می‌کنید.

lg-gpad-26 lg-gpad-25 lg-gpad-23 lg-gpad-24

در بخش فیلم‌برداری، جی پد قادر است تا به لطف توانایی خوب اسنپدراگون ۶۰۰، با حداکثر وضوح فول اچ‌دی با سرعت ۳۰ فریم بر ثانیه فیلم‌برداری کند. در کلیپ یک دقیقه‌ای که با تبلت گرفتیم، حجم آن در حدود ۱۱۰ مگابایت شد. تصویر روان است اما در محیط‌های کم نور، نویز نسبتا زیادی وجود دارد.

پخش چند رسانه‌ای

وقتی شما یک تبلت با نمایشگر 8.3 اینچی آن هم وضوح فول اچ‌دی دارید، به طور حتم پخش چند رسانه‌ای از همیت ویژه‌ای برایتان برخوردار است. یکی از بخش‌های دوست داشتنی در جی پد، پلیر آن است که به شخصه علاقه زیادی به آن دارم. چرا که علی‌رغم سادگی، بسیار کاربردی است. تقریبا به صورت پیش فرض تمام کدک‌های تصویری توسط آن پشتیبانی می‌شود و حتی زیرنویس فارسی نیز از ابتدا به درستی به نمایش در می‌آید. از سوی دیگر قابلیت‌هایی چون افزایش صدا و یا نور تصویر، از طریق لمس سمت چپ و راست نمایشگر فراهم است و منوها بسیار گویا هستند.

lg-gpad-9

از طرفی شما یک اسپیکر استریو نیز دارید که کیفیت صدای بسیار خوبی دارد. البته گاهی اوقات ممکن است میزان بلندی آن در صداهای بالا در ذوق بزند اما در کل کیفیت خوبی داشته و شما را راضی نگاه می‌دارد.

سایر امکانات

اگر نگاهی به سایر امکانات این تبلت بیندازیم، متفاوت‌ترین بخش را بایستی در استفاده از پورت مادون قرمز دانست، جایی که به کمک برنامه‌ای چون QuickRemote، توانایی کنترل کردن وسایل دیجیتالی اطراف را خواهید داشت. نکته عجیب و تا حدی نا امید کننده، لیست کوتاه‌تر این برنامه نسبت به گوشی‌هایی چون G2 و یا G Pro است که محدود به تلویزیون و پلیرها شده است. جی پد دارای ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی بوده که قابلیت ارتقا از طریق کارت حافظه جانبی تا ۶۴ گیگابایت برای آن فراهم شده است. یکی از نکات عجیب درباره این تبلت، عدم ارایه نسخه سیم کارت خور آن است و فقط مدل وای‌فای به بازار عرضه شده است. البته می‌توان امیدوار بود که پس از مدتی، ال‌جی چنین مدلی را هم روانه بازار کند اما در حال حاضر، خبری از چنین نسخه‌ای نیست!

lg-gpad-11

باتری ۴۶۰۰ میلی‌آمپری را می‌توان یک حد متوسط برای تبلتی با نمایشگر 8.3 اینچی دانست. در عمل هم این موضوع اثبات می‌شود چرا که نزدیک به ۷ ساعت پخش فیلم و کمتر از ۸ ساعت وب‌گردی با جی پد، نشان از همین موضوع دارد.

سخن پایانی

به طور یقین، قیمت یکی از بخش‌های کلیدی جی پد است، جایی که مبلغی در حدود 950 هزار تومان را می‌توان یک شاه کلید برای باز شدن موفقیت این دستگاه در بازار کشورمان قلمداد کرد. از آنجایی که این تبلت را با گارانتی خواهید دید و قیمتش برای یک مدل با چنین مشخصاتی مقرون به صرفه و عادلانه به نظر می‌رسد، پس می‌توان به موفقیت آن در بازار داخلی امید داشت. البته باید به این نکته نیز توجه کرد، عدم وجود مدل سیم کارت خور، بر روی محبوبیت آن تاثیر منفی خواهد گذاشت اما جی پد، به تنهایی آن قدر خوب است که بتواند یک تنه در مقابل محصولات سایر رقبا قد علم کند.

lg-gpad-18

40 در مورد “قهرمانِ تنها! (بررسی تبلت ال‌جی جی پد)”

  1. سلام من تبلت ال جی یه ماهی میشه خریدم امروزمتوجه شد م ازپشت. تبلت یه صدای میادجای نگرانی داره یا مشکل ی پیش. اومده خواهش میکنم جوابم بدید

  2. یعنی بین جیپد و نکسوس هفت جدید و مدیاپد ایکس۱ همین انتخاب عاقلانه ایه؟ کیفیت صفحش نسبت به مدیا پد چطوره؟درکل صفحش هنوز هم عالیه هست یا قدیمی شده؟خیای جاها دیدم به نور صفحه پایینش اشاره میکنن که نگرانم کرده

  3. ممنون از جوابت.یه سوال دیگه.این تبلت نسبت به نکسوس جدید کیفیت صفحش چطوره؟کلا تا نهصد تومن کمی بالاتر هم باشه تبلت چی پیشنهاد میدی؟کیفیت صفحه و باتری مهمه و سخت افزار و سیم خوردن بودن مهم نیست.برای کارهای دانشجویی و فیلم و نت میخوام فقط

    1. پیمان گل‌کار

      با همدیگه تفاوت چندانی ندارند! به شخصه این تبلت رو دوست داشتم و کیفیت خیلی خوبی داره

  4. آقای گلکار اون تبلت نکسوس کنار جیپد تو مقایسه صفحه نمایش نکسوس قدیمیه یا جدیده؟خواهشا زودتر جواب بدید

    1. بازی های اچ دی مثل فیفا 14 و آسفالت 8 رو به راحتی و بدون لگ اجرا میکنه.سرعت لودینگش هم خیلی بالاست.البته بعد از 4-5 ساعت بازی اچ دی پشت تبلت کمی گرم میشه(داغ نمیشه ها فقط گرم میشه)

  5. بعضی هامیگن ال جی مارک بدیه آیا راست میگن لطفا کمک کنید بنویسید خواهشن موندم ببینم خوبه که بخرمش یا نه ولی خودم که امکاناتشو دیدم عاشقش شدم

  6. امیررضا اقبالدوست ahmadamir

    مقایسه ی خیلی خوبی بود اقای گلکار.
    من میخوام این تبلت رو بگیرم.این میتونه بهترین بازی ها رو تا دو سه سال اجرا کنه؟؟؟؟

    1. پیمان گل‌کار

      بازی های دو سه سال آینده را نمی شه به درستی پیش بینی کرد اما تمام عنوان های امروزی را به خوبی جوابگوست

  7. سلام

    اقای گلکار
    توی رنج قیمت 1 میلیون تومن حالا با 100 تومن بالا پایین (شایدم بیشتر) بهتر از این تبلت هست یا این تبلت توی رنج خودش بهترینه؟

    در ضمن این تبلت از تمام سنسور های مورد نیاز برای بازی و غیره … پشتیبانی می کنه؟(سنسور های معمول که رو همه دستگاه های اندرویدی هست مثل تنظیم نور صفحه چرخش صفحه و…)

  8. روی ایــن تبلت هر چی بــــــــازی و برنامه بریزی نمیگه حافظه پر شده؟؟؟؟؟؟؟ یعنی 1000 تا هم میـــشـــه ریــخــت؟؟؟؟؟؟

  9. با سلام و خسته نباشید
    من چند وقتیه که میخوام تبلت بخرم اما هرچی تحقیق می کردم با این ویژگی هایی که من میخوام تبلت های گرون موجود بودن اما…..
    تا زمانی که با جی پد آشنا شدم خیلی عالیه وقیمتشم به بودجم میخوره ولی میخواستم بدونم که صبر کنم نسخه سیم کارتش بیاد یا نه؟؟؟
    من که طاقت نمیارم ولی اگه شما بگید صبر کن دوری رو تحمل می کنم حالا شما چی میگــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــید؟؟؟

  10. دوست عزیز
    جوابمو نگرفتم.بررسی ها رو انجام میدید؟
    من منتظر باشم دیگه؟خدا میدونه گرفتن گوشیم کاملا وابسته به بررسی دقیق وخوب آقای گلکاره.
    مرسی

  11. الان دارم با جی پدم نظر مینویسم
    از جهات مختلف خیلی عالیه چند روزه اصلا سروقت لبتاب و پی سیم نرفتم … فقط اگه خواستین بخرید سفید بردارید مشکیش خیلی لک برمیداره

  12. با سلام خدمت آقای گلکار.
    میخواستم ازتون خواهش کنم که یک بررسی کامل از گلکسی نوت 3 و مقایسه کاملتری بین دو مدلی که الان تو ایران هست(n9000 & n9005)انجام بدین.بقرآن دیگه خسته شدم از بس نظرات ضدونقیض خوندم و شنیدم.
    حداقل فی المجلس بگید که n9000 مشکلات s4 که دیگه عالم وآدم میدونن داره یا نه؟
    خیلی متشکرم.

      1. دوست خوبم،نوت 3 هم داغ میکنه بدجورشم داغ میکنه.این نقیصه تو همه تبلتا کم و زیاد وجود داره

  13. ممنون بررسیتون مثل همیشه معرکه بود!
    فقط یه چندتا فیلم و کلیپ تست بازی هم میذاشتین بهتر میشد!
    و یه سوال :
    من چند جا دیدم و شنیدم که این تبلت ژیروسکوپ نداره! (حسگر شتاب سنج)
    آیا حقیقت داره؟ اگه حسگر شتاب سنج نداشته باشه واسه باز کردن بیخوده! ینی دیگه موست اونتد یا اسفالت8 که به این سنسور نیاز دارن واسه اجرا ; دیگه کار نمیکنن.

  14. بی صبرانه منتظر نسخه سیم کارتش هستم خیلی عالیه بااین امکانات وقیمت مناسب واقعاعالیه. منتظرم خبرم کنید مرسی

  15. درود اقای گل کار چند سوال در مورد این تبلت داشتم
    1- اندازه این تبلت برای خواندن کتاب و وبگردی استاندارد هست یا نه ؟
    2- میشه برای کارهای درسی و دانشگاهی (رشته :مدیریت بازرگانی) از این تبلت ال جی استفاده کرد؟
    3- جایگزین مناسبی برای لپ تاپ و دسکتاپ هست
    4- از نظر اپدیت تا چند نسخه براش اپدیت میاد؟

    1. محمد جهانی

      1- خیلی بزرگ نیست اما 8 اینچ خیلی خوبه برای وبگردی!
      2- بستگی داره!
      3- تا حدودی؛ 25 درصد مثلا!
      4- بستگی به گوگل و ال‌جی داره!

  16. آقا پیمان من میخواستم این تبلت رو بگیرم اما اون تست بنچمارک گرافیکش که ۲۴ فریم بر ثانیه اومد یکم نا امیدم کرد! بیش تر برای وب گردی و بازی میخواستم.
    به نظرتون این بهتره یا برم نکسوس ۷ ۲۰۱۳ رو بگیرم؟

    1. پیمان گل‌کار

      اون برنامه، در کل سنگین است و این تبلت توانایی اجرای تمام بازی‌های روز را به خوبی دارد.

  17. آقای گلکار چرا جواب منو ندادین؟ اصطکام صفحه نمایش و حساسیت تاچ این در چه حده؟ (نسبت به اسند میت و نوت۸)

    1. پیمان گل‌کار

      سعی شده بررسی تا حد امکان طوری باشه که پاسخ شما رو بده
      درباره نمایشگر، باید عنوان کنم که بسیار خوب است و در رده برترین‌ها قرار می‌گیره (بخصوص اینکه با اکثر اجسام هم به خوبی پاسخ می‌ده)

  18. ممنونم نقد بسیار کامل وجامعی بود
    من قصد خرید این تبلت رو دارم که بهم کمک بسیاری کرد در انتخابم

  19. آقای گلکار بررسی خوبی بود برای اولین بار خیلی زود آماده شد ولی یکم ناقص بود در مورد باتریش هم صحبتی نکردید همچنین انجام بازی ها.
    من میخوام این تبل رو بخرم به‌نظرتون الان بخرم یا صبر کنم قیمتش از این هم پایین بیاد؟ یه سوال دیگه داشتم تاچ این تبلت چطوریه؟ من الان گوشی هوآوی اسند میت دارم از حساسیت تاچ اون راضی نیستم بعضی وقتا هم که تبدیل به ضربه ای میشه(موقعی که باتریش به کم نر از 16 میشه و حتی بعد پر شدن شارژ هم چند ساعت همینجوری میمونه) پس برای همین میخوام تبلتی رو که میگیرم حساسیت تاچ خیلی بالایی باشه و همچنین صفحه اش یا کاور های ضد خش اون اصطکاک زیادی نداشته باشند و خیلی رون باشند من با اس4 کار کردم هم حساسیت تاچش عالی بود و هم اصطکاک خیلی کمی داشت ولی چندان از تاچ نوت8 خوشم نیومد مثل گوشی خودم بود که موقع بازی کردن خیلی آذار هنده میشه.
    خواهش میکنم در مورد این ویژگی های جی پی 8.3 بگین.
    مرسی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
TCH