هاست وردپرس پویاسازان؛ بهینه‌سازی شده برای وبسایت‌های وردپرسی

کلمه‌ی هاست ریشه در زبان انگلیسی دارد. این واژه در زبان انگلیسی به معنی میزبان است. اما این کلمه در فضای وب و اینترنت به معنی فضایی بر روی سرور است که اطلاعات بر روی آن ذخیره می‌شود. به زبان ساده‌تر، هاست فضایی بر روی سرور است که وبسایت‌ها بر روی آن میزبانی می‌شوند.

هاست‌ها دارای انواع مختلفی هستند که هاست وردپرس یکی از انواع آنها است و به صورت اختصاصی جهت میزبانی وبسایت‌هایی که توسط سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی می‌شوند، پیکربندی می‌شود. در ادامه، پس از معرفی انواع‌ هاست‌های رایج، هاست وردپرس و در نهایت هاست وردپرس پویاسازان مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

انواع هاست

هاست‌ها را می‌توان از زوایای متفاوتی دسته‌بندی کرد. رایجترین روش برای دسته‌بندی وبسایت‌ها عبارتنداز:

  • دسته‌بندی بر اساس تکنولوژی هاستینگ
  • دسته‌بندی بر اساس روش مدیریت

دسته‌بندی بر اساس تکنولوژی هاستینگ

یکی از روش‌های متداول دسته‌بندی‌ هاست‌ها، طبقه‌بندی آنها بر اساس تکنولوژی مورد استفاده جهت هاستینگ است. در این دسته‌بندی هاست‌ها به ۴ دسته‌ تقسیم‌بندی می‌شوند:

  • هاست اشتراکی سرور مجازی (VPS)
  • سرور اختصاصی (Dedicated)
  • هاست ابری (Cloud)

هاست اشتراکی

از نظر معیارها و شاخص‌های فنی، هاست اشتراکی در مقایسه با دیگر انواع هاست‌ها کیفیت پایین‌تری دارد. در این نوع هاست‌، تعداد کاربران زیادی به صورت مشارکتی از منابع یک سرور استفاده می‌کنند. در هاست‌‌های اشتراکی ممکن است به دلیل ترافیک‌ بالای یکی از کاربران، سهم کمتری از منابع به کاربران دیگر برسد. در نتیجه، هاست‌ اشتراکی برای وبسایت‌هایی که برای سرویس‌دهی به سرعت بالایی احتیاج دارند مناسب نیست.

البته، ناگفته نماند که بسیاری از شرکت‌های هاستینگ با هوشمندسازی سیستم، توانسته‌اند تا حد زیادی این مشکل را مرتفع کنند. این شرکت‌ها در مواقعی که مصرف منابع هاست توسط کاربران زیاد باشد، با جابجایی کاربران در هاست‌های اشتراکی دیگر میزان منابع هاست را تعدیل می‌کنند.

سرور مجازی

سرور مجازی یا هاست اختصاصی مجازی، شباهت زیادی به هاست‌های اشتراکی دارد؛ اما تفاوت اصلی سرور مجازی با هاست اشتراکی به نحوه تقسیم‌بندی منابع موجود باز می‌گردد. همانطور که گفته شد، در هاست اشتراکی محدودیتی در استفاده از منابع برای کاربران تعریف شده است. اما در سرور مجازی منابع هاست، توسط هاستینگ به صورت مساوی بین کاربران تقسیم می‌شود.

سرورهای مجازی انعطاف‌پذیری بالایی دارند. به همین دلیل، کاربرانی که به دنبال شخصی‌سازی بیشتری هستند، سرور مجازی را انتخاب می‌کنند. سرور مجازی در مقایسه با سایر هاست‌های موجود در بازار هاستینگ، از نسبت کارایی به هزینه بالایی برخوردار است.

سرور اختصاصی ( Dedicated )

سرور اختصاصی نوع دیگری از هاست‌ است که معمولاً برای وبسایت‌هایی با بازدید‌کننده زیاد (‌بیش از ۱۰۰ هزار بازدید در ماه) مورد استفاده قرار می‌گیرد. سرور اختصاصی بر خلاف هاست‌ اشتراکی و سرور مجازی، به تنهایی بر روی یک سرور سوار می‌شود. سروری که هاست اختصاصی بر روی آن قرار می‌گیرد، تنها مختص همین هاست است.

در سرورهای اختصاصی کاربر می‌تواند به طور کامل هاست را اختصاصی و سفارشی کند. در خرید سرور اختصاصی (Dedicated)، تنها کاری که باید انجام شود، انتخاب کانفیگ یا مشخصات فنی سرور از جمله نوع و قدرت پردازشگر، نوع و اندازه رم و مکان ذخیره‌سازی اطلاعات است.

مهمترین مسئله در مورد سرور اختصاصی به مسائل فنی و تخصصی مربوط می‌شود. کارکردن با سرور اختصاصی می‌تواند مشکلاتی را برای کاربران ایجاد کند. البته باید به این نکته نیز اشاره شود که عموماً شرکت‌های هاستینگ به همراه این هاست پنل مدیریت هاست نیز به کاربران این هاست ارائه می‌کنند تا کاربری این هاست بسیار آسان شود.

هاست ابری (Cloud)

هاست ابری از نظر رویه و روند فعالیت شباهت بسیاری به هاست مجازی دارد با این تفاوت که هاست ابری برخلاف هاست مجازی بر روی یک سرور خاص اجرا نمی‌شود. هاست ابری همانگونه که از عنوان آن مشخص است، بر روی فضای ابری اجرا می‌شود. هاست ابری بر روی شبکه‌ای از سرورها اجرا می‌شود.

هاست ابری در مقایسه با سایر هاست‌ها از امنیت بالاتری در مقابل نفوذ‌ها و حملات برخوردار است. هاست ابری را می‌توان جایگزین مناسبی برای هاست اشتراکی مجازی دانست. در حال حاضر بسیاری از وبسایت‌هایی که از هاست اشتراکی استفاده می‌کنند، در حال تغییر هاست وبسایت خود به هاست ابری هستند.

دسته‌بندی بر اساس مدیریت

هاست‌ها بر اساس روش مدیریت هاست به دو روش هاست دارای کنترل پنل و هاست بدون کنترل پنل تقسیم‌بندی می‌شود.

  • هاست بدون کنترل پنل

همانطور که در بخش دسته‌بندی انواع هاست از نظر فنی بیان شد، هاست‌ها بر روی یک سرور یا شبکه‌ای از سرورها اجرا می‌شوند. پیاده‌سازی و عملکرد وبسایت برروی هاست با استفاده از دانش برنامه‌نویسی امکان‌پذیر است. بر همین اساس، یکی از روش‌های مدیریت هاست، کنترل و مدیریت هاست بدون استفاده از کنترل پنل است. در این روش فرایند مدیریت هاست به صورت مستقیم انجام می‌گیرد. به همین دلیل امکان مدیریت هاست برای افرادی که به این حوزه مسلط نیستند وجود نخواهد داشت.

  • هاست با کنترل پنل

برعکس انواع هاست بدون کنترل پنل، هاست‌های دارای کنترل پنل استفاده از هاست را برای افرادی که حتی دانش کافی در زمینه برنامه‌نویسی وب ندارند نیز میسر می‌سازد. در این نوع از هاست‌ها، مدیریت و نظارت بر عملکرد هاست بسیار تسهیل شده است. در حال حاضر پنل‌های مدیریت هاست متعددی برای مدیریت هاست در دسترس است. هر یک از انواع پنل‌های مدیریت هاست دارای خصوصیت‌های منحصر به فردی هستند که با توجه به نیاز وبسایتی که قرار است برروی هاست پیاده شود، انتخاب می‌شود.

هاست وردپرس

سیستم مدیریت محتوای وردپرس این روزها توانسته است بخش قابل توجهی از وبسایت‌ها را به خود اختصاص دهد. بر همین اساس، نوع متفاوتی از هاست با عنوان هاست وردپرس با هدف بهبود عملکرد کلی وبسایت‌هایی که از سیستم مدیریت محتوای وردپرس راه‌اندازی می‌شوند، در دسترس قرار گرفته است.

هاست‌ وردپرس می‌تواند بر روی تمامی هاست‌هایی که پیشتر معرفی شد پیاده‌سازی شود. به بیانی دیگر، هاست وردپرس را می‌توان کانفیگ خاصی از سایر هاست‌ها دانست. اما نکته‌ی قابل توجه در مورد هاست‌ وردپرس تمایز آن با دیگر هاست‌ها است. در ادامه به اختصار به برتری‌های هاست وردپرس پرداخته شده است:

سرعت بالا: یکی از مهمترین دلایل استفاده از هاست وردپرس، سرعت بالای این هاست برای وبسایت‌های وردپرسی است. این هاست به صورت اختصاصی برای راه‌اندازی وبسایت‌‌های وردپرسی بهینه‌سازی شده است.

بهبود امنیت: در صورتی که برای وبسایت وردپرسی خود از هاست وردپرس استفاده می‌کنید، خوب است بدانید که دیگر لازم نیست ذهن خود را درگیر مسائل امنیتی کنید؛ چرا که در هاست وردپرس به صورت پیش‌فرض موارد امنیتی توسط متخصصان بررسی شده است.

آپتایم بالا: آپتایم یکی از مهمترین دغدغه‌های مدیران سئو و مدیران وبسایت‌ها است. به همین دلیل در هاست‌های وردپرس نیز این مشکل به خوبی مورد بررسی قرار گرفته و در هاست وردپرس بهینه شده است.

موارد نامبرده از مهمترین مزایای هاست وردپرس در مقایسه با سایر هاست‌های موجود در بازار است.

شرکت پویاسازان، به عنوان یکی از شرکت‌های فعال در زمینه‌ی ارائه خدمات هاستینگ، در کنار سایر خدمات خود اقدام به ارائه هاست وردپرس کرده است. هاست وردپرس پویاسازان یکی از بهترین‌ هاست‌های وردپرس موجود برای راه‌اندازی وبسایت‌های وردپرس است.

سرعت، امنیت و آپتایم بالا از مهمترین مزیت‌های هاست وردپرسپویاسازان است. علاوه بر این، متخصصین و کارشناسان شرکت پویاسازان همواره در تلاشند تا علاوه بر بهبود امنیت هاست وردپرس پویاسازان، با ارائه خدمات پشتیبانی، تجربه‌ای لذت‌بخش از مدیریت وبسایت را برای مشتریان خود فراهم کنند. با خرید هاست از پویاسازان کسب و کار خود را در مقابل بروز مشکلات فنی و امنیتی بیمه کنید.

علاقه مندان به کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت پویاسازان به آدرسwww.pouyasazan.org مراجعه کنند.

این مطلب یک رپورتاژ آگهی بوده و آی‌تی‌رسان در تهیه آن نقشی نداشته است

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
TCH